Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok normal böyle hissetmen. Geçecek sen iyi ki derken o kafasını duvarlara vuracak. Tamamen senin çabanla yürüyormuş demek ki.En ufak bir çaba içinde olmadı
Ne tuhaf . Çok değişik duygular hissediyorum
Ben size diyorum var onda bi haltlar. Ev için boşuna diretmedi o, ötekine ne yedirecek çünkü.En ufak bir çaba içinde olmadı
Ne tuhaf . Çok değişik duygular hissediyorum
Tabii canım, direkt ben evlenirim kafasına girilir mi daha boşanmadan? Var biri, fikri neyse, zikri o pislik herifin, herkesi kendi gibi saniyo.Ben size diyorum var onda bi haltlar. Ev için boşuna diretmedi o, ötekine ne yedirecek çünkü.
Evleneceğim diyor kendısıÇok normal böyle hissetmen. Geçecek sen iyi ki derken o kafasını duvarlara vuracak. Tamamen senin çabanla yürüyormuş demek ki.
Yalnız avukatım beni koruduTabii canım, direkt ben evlenirim kafasına girilir mi daha boşanmadan? Var biri, fikri neyse, zikri o pislik herifin, herkesi kendi gibi saniyo.
Evi alamadı diye kudurdu yani nasıl anlatsam bilmiyorum çok diretti … en son baktı daha çok zarara girecek , arkadaşı olan avukat ta imzala deyince imzaladı ……Ben size diyorum var onda bi haltlar. Ev için boşuna diretmedi o, ötekine ne yedirecek çünkü.
Düzgün okusaydın elinden kağıdı alan olmadı dersiniz. Bir de uzaklaştırma kararı aldınız mı kurtulursunuz. Asker galiba, mesleğini tehlikeye atacak bir şey yapamaz. İstediğin kadarını verirsin gerekirseYalnız avukatım beni korudu
Ona tamam eşyaların parasını ödeyebilir konuşulur falan dedi ama protokole eşyalar bende kalacak diye yazdırmış … o bunu fark dahi etmedi .. sordum , salı gününe kadar o ne söylerse söylesin cevap verme .. boşandıktan sonra da hiçbir hak iddia edemez dedi ……
Kesın bu sebeple de çirkinleşecek ..
AynenDüzgün okusaydın elinden kağıdı alan olmadı dersiniz. Bir de uzaklaştırma kararı aldınız mı kurtulursunuz. Asker galiba, mesleğini tehlikeye atacak bir şey yapamaz. İstediğin kadarını verirsin gerekirse
Aman onun helal etmesine ihtiyacın yok, çocuğun evi o ev, hala pislik peşinde, akıl alır gibi değil, bence kesin başka bı kadin var, dimdizlak kalmaktan o yüzden korkuyorEvi alamadı diye kudurdu yani nasıl anlatsam bilmiyorum çok diretti … en son baktı daha çok zarara girecek , arkadaşı olan avukat ta imzala deyince imzaladı ……
Ama içine oturdu o ev hakkımı helal etmiyorum diyerek gitti
Zaten üç defa evlenecem dediAman onun helal etmesine ihtiyacın yok, çocuğun evi o ev, hala pislik peşinde, akıl alır gibi değil, bence kesin başka bı kadin var, dimdizlak kalmaktan o yüzden korkuyor
E aday var ki demek bu kadar net söylüyor pislik!Evleneceğim diyor kendısı
Hak olaylarına hiç girmesin sonu gelmez. :)Evi alamadı diye kudurdu yani nasıl anlatsam bilmiyorum çok diretti … en son baktı daha çok zarara girecek , arkadaşı olan avukat ta imzala deyince imzaladı ……
Ama içine oturdu o ev hakkımı helal etmiyorum diyerek gitti
Bi aklınız varsa saçınızı süpürge etmeyin konusu daha valla. Çocuğunun anasından almaya kalktığı evi elin yoluğuna çatır çatır yedirecek eline geçerse.Aman onun helal etmesine ihtiyacın yok, çocuğun evi o ev, hala pislik peşinde, akıl alır gibi değil, bence kesin başka bı kadin var, dimdizlak kalmaktan o yüzden korkuyor
Noşanmanın kesinleşmesi hemen aynı gün olmuyor galiba, bir bekleme süresi var. Bunları avukatından iyice öğrenmeden adım atma. İnşallah gönlüne göre bir aracı da çabucak denk getirirsinAynen
Salı günü biterse hemen araba almam lazım
Arabasız yapamam
Mecbur kredi çekecepim
Aslında ev 1,5 milyon satsam krallar gibi yaşarım ama ev asla satılmamalı o kızımın güvencesi
Araba için herhalde 200 bin Dalan çekerim mini cooper bakıyorum
On bin maaşım var
3500 de diğer evin kirası işte 13 de
Bu oturduğum ev zaten annemin kira falan yok
Yani 6-7 ödesem krediye geçinirim gibi gelşyor bilemiyorum
Geç kaldım düzenleme yapamadım , ağzımı bozmuşum istemeden niyeyse bu adamı bı kaşık suda bogasım var, tutamıyorum kendimi, kusura bakma konu sahibiŞunu unutmayın o evin taksitleri annenizin evinde utanmadan bedavaya otururken ödendi ....10 yıldır kira ödese nah alırdı o evi de arabayı da... Aslında arabanın da en az yarısı senin her koşulda. Zaten hakkından kat kat fazlasını aldı şeref yoksunu, bı de hala konuşuyor it....