benim de içime aldatıldığı ihtimalin gelmiyor sanırım görümcelerinden birinin gayrimeşru çocuğu.
bence al karşına eşini, konuş derim. sana gerçekleri anlatsın. nazı çok sevdiğini ama gerçekleri duyman gerektiğini anlat.
ve ne olursa olsun mutlaka dna testi iste. gerekirse gitmekle tehdit et.
çok aferdersiniz ama dizi senaryosu gibi olmuş...
bence naz eşinizin kızı ve bu iyi planladıklarını sandıkları bi oyun . öbür türlü naza eşinizin ailesi bakardı . ki ayrıca eşinizin o sözde ölen kız kardeşi nasihati ne ara yazmış yoğun bakımdayken mi :S bu gerçekten çok saçma. böyle bşey olduğunu sanmıyorum . dediğiniz gibi kayın validenizde o arkadaşına açıklamalı cevap veririken onu uyarmaya çalışmış. Eşinizin bunu duyduğunda verdiği cevaplarla kendini baştan ele vermiş gibi gözüküyor bence.
Eşinizi karşınıza alıp adam akıllı herşeyi başlı başına konuşmalısınız veya herşeyi en ayrıntılı bişekilde kanıtlarıyla öğrenip eşinize nasıl bana yalan söyledin diye yüzüne vurmalısınız . gerçekten şüphelenilmiycek gibi değil olaylar . o yüzden asla şüpheleriniz yersiz değil emin olabilirsiniz
canim gercekten cok safsi
okadar önüne sunulan olaylar var görmen gerekiyordu.
DNA Testi icin esinin tükürü veya sac teli yeterli, kendiligi gitmesi gerekmiyor.
Tecavüz olaylarini düsünsene kacan Tecavüzcüyü bulmak icin nasil DNA cikartiyorla?
Ayrica sen karisi ölen bir erkekle evlenmissin, seni iyi tanidigi evli veya ayrilmis dul bir adamla evlenmeyecegini bildigi icin yada ailenin izin vermeyecegini bildigi icin saklayip gizlemis senden.
Naz onun kizi, bir baba nasil der "baba deme dayi de " diye bir kiza inanmiyorum ya.
Resmi nikah ile ölmüş karısı olsa bu da çıkardı vukuatlı nüfus örneklerinde....Ayrıca öğrenilebilir aslında nüfus müdürlüğünden...
bazi insanlar cok saf oluyor napacaksin
bir eski konuda birisi üye olmus buraya ve tavsani ölmüs acikli acikli onu anlatmis hahah bazi kizlarda baslamislar aglamaya :
ya belkide evli degillerdi hic eski kiz arkadasindan baska sehirden olan kadindandir cocuk? belkide nazin annesi hic ölmedi cocugunu ariyordur? ayni sehirden olmadiklari kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?