üzücü bi durum ama bu şüpheyle yaşamaya devam ederseniz bir süre sonra evliliğinize zarar verirsiniz. En mantıklısı eşinizle doğru düzgün konuşmak.
kütükte görünmemesini eşinize sordunuzmu?? böyle birşey olmaz. kesinlikle ama kesinlikle kütükte öldüğü görülürdü. tek çözüm açıkça konuşup dna testi istemek.. siz 3 yıl çıkmşsınız... sizi aldatmamşta olabilir aslında... yani sizden önce bir kızla beraber olmşsa.. 9 ay hamilelik.. 2 yıl sonrada çocuk elinize gelmiş. yaklaşık 3 yıl yani..
bence eşinizle sakince güzlce konşn. sizi kaybetmekten çok korkmş sanrım.. ve bir baba olarak ben onun babasıyım diyememenin eşiniz için de ne kadar büyük bir acı olduğunu düşünün...sırf sizi kaybetmemek için... sizi seviyor bence eşiniz..
Akşamüstü en son yazdıklarımdan sonra yazılan cevapları vaktim olmadığı için okuyamadım.
Eşim kızlarımla dondurma almaya gitti.
Şimdi hazırlanıyorum bende bu akşam kızlar bakıcıyla kalsın , biz bu geceyi dışarda geçirelim dedim.
Oooo Sibel Hanım haftaiçi hemde Ramazan ayında organizasyon he diyor birde.
Sen bir gel, kızlarımdan uzaklaşalım onlar duymasın etkilenmesin de sen görüceksin organizasyonu.
Sadece bunu haber vermek için girdim şimdi yarın yazarım yine.
Belki de cepten yazabilirsem yazarım.
Derdime ortak olan herkese çok teşekkürler...
Şöyle bir durum da var Naz'ın gerçek annesi yaşıyor olsaydı yada gerçekten arasaydı Naz'a ulaşabilirdi.
Çünkü şirketleri yıllardır kayınbabamın babası hatta dedesi zamanından beri aynı yerde.
Mutlaka bir şekilde ulaşır bilmiyorum ya belki de dediğiniz gibi bir yerlerde birileri de Naz'ı arıyor olabilir mi?
Ama benim asla isteyeceğim en son şey bile olamaz çocuğumu bunalıma sokmak.
Eşim de istemez bunu eminim bana yaptığı çok büyük yanlış ama çocuklarımıza çok düşkündür.
Akşamüstü en son yazdıklarımdan sonra yazılan cevapları vaktim olmadığı için okuyamadım.
Eşim kızlarımla dondurma almaya gitti.
Şimdi hazırlanıyorum bende bu akşam kızlar bakıcıyla kalsın , biz bu geceyi dışarda geçirelim dedim.
Oooo Sibel Hanım haftaiçi hemde Ramazan ayında organizasyon he diyor birde.
Sen bir gel, kızlarımdan uzaklaşalım onlar duymasın etkilenmesin de sen görüceksin organizasyonu.
Sadece bunu haber vermek için girdim şimdi yarın yazarım yine.
Belki de cepten yazabilirsem yazarım.
Derdime ortak olan herkese çok teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?