• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphelerim yersiz mi?

durum gerçekten şüphelendiğiniz gibiyse bile;
eşiniz nasıl bir eş?
nasıl bir baba?
yani mutlu bir evliliğiniz var mı?
belki fazla iyimserim ama eğer mutlu giden normal bir evlilğiniz varsa eşinizin geçmişte yaptığı bir hata yüzünden bu güzelliği yıkmayın derim...
sizin sınavınız da budur belki.

ve aptal ya da uyutulduğunuzu düşünmüyorum ben...
ben olsam ben de konduramazdım...

esinizle yüz yüze detayli bir sekilde konusmadan bir yargiya varmayin...

belki gercekten böyle bir ablasi var ama evden kactigi icin ailesi silmistir, sonra da bebek olayi ile kizlarini kaybedince bebegi sahiplenmislerdir.

aman Allah ım bu çok farklı bir olay ve naz eğer gerçekten eşinizin çocuğuysa okadr çok farklı şeyler olabilirki bu durumdan mesela nazın gerçek annesi nerede? ilerde neler olur siz eşinizin çocuğu olduğunu öğrendiniz diyelim peki sonra naz da öğrenirse Allah yar ve yardımcınız olsun
yinede özür dilerim kurutularınızı arttırmak istemedim sadece aklımdan geçenleri söylemek istedim gerçekleri öğrenirsiniz inşaAllah ama yinede empati yapmak ve ne kadr siniride olsak bağırmadan çağırmadan tatlı dillilkle çözmek gerekir kararınız ne olursa olsun karşı taraf sizi tabiki saf değilde iyi biri olarak görsün

önce oturup düşün derim eger dogru ise ne yapıcaksın naza olan sevgin kocana olan baglılığın biticekmi boşanıcakmısın.kızına ne olucak kocanın ailesine tepkin ne olucak
1: nazan olan sevgin değişicek çünkü ihanete ugramış bir kadın görünümne bürünüceksin
tepkin değişicek 2: şüpheye düşerek kocana olan baglılın saten bitmiş demektir.3:boşanmıcaksın onca sene emek verdin tamam senin aldattı ama neden sorusunu sordugunda emin ol eger seviyosanda inanıcaksın.çünküü herşeye yaşanmış bitmiş dmeicekisn evet ama sen bitiriceksin bu oyunu.4: çok tepki vermiceksin kızmicaksın onlar seni gelinleri diye seviyolar belki kırıgın olucaksın onlara ama sana dicekleri tek şey kızım yuvanı yıkma kocan seni seviyo bak bikızın daha var dicekler..

bunlar sıralanıcak belki yaşıcaksın belki yaşamıcaksın ama tek anlamadım şey nazın annesi yaşıyomu .... eger yaşıyo ise üstekilerin hepsini unut derim çünkü hayatın şimdikinden çok çıkmaza giricek :43:

Canım öncelikle yetim büyütmek çok büyük bir sevap allah razı olsun bunun mükafatını da inş en yakın zamanda laırsın gönlün ve huzurun rahatlar cevapalrını bularak.
Bende arkadaşalra katılıyorum ve daha konuyu baştan okurken şüphelendim kesin kızı çıkıcak diye,ama bu kadar saf ve iyi niyetli birisiniz bunu analdım hiç anlamamışsınız fark etmemişsiniz,empati yaparak kendimi yerinize koyuyorum bende yeni evliyim ve 6,7 ay sonra eşim çıksa ölen ablamın kızı bzide kalıcak vasiyet dese, dur bi bakalım derim açıkcası bakmazdım da belki bende sanırım kötü kalpli biriyim sen acayip iyi niyetli birisin anladığım kadarıyla,ve şöyle de düşünüyorum şirketten size hisse vermeleri kendiniz diyorsunuz çok iyi insanalr diye buda senin yaptığın iyliğin mükafatı olabilir madem iyi niyetli insanlar bu şekilde düşünmüş olabilirler bir yetim büyütüyor hisse verelim denmiş olabilir.

Gelelim ne yapman gerektiğine; kesinlikle sana al çocukalrını git terket diyemem 2 tane evladın var kolay değil, ama eşinde seni kandırmış çok kırıcı gururun kırıldı,çocukalrını etkilemeden eşinle konuş eğer nazın annesi sağ yada ondan kaçırılıyorsa sen zaten o konuda gereğini yaparsın bulursun annesini kavuşturursun ki bu seni çokkk yıparatır evlat acısı gibi koyar ,ondan o misafirliğe gelen kadınalrdan olayı da öğrenebilrisin demekki kayınvalidenize sorduklarına göre nazı biliyormu diye onalr gerçekleri biliyorlar birde onların peşine düşün araştırın isterseniz ama allah sabırlık versin arkadaşım kolay değil biz ne desek boş yaşayan sensin

Amin Allah hepimizden razı olsun inşallah ...
Ben şu anda sizin dediğiniz gibi çocuklarımı da düşünüyorum yalnızca kendimi değil...
O aile dostu hanım da asla söylemez eminim kayınvalidem orda ona uyarıyı yaptı ya eminim ki sonradan da baya bir işlemiştir onu
Kime gideyim nereye sorayım şaşırdım...

Bu işi hem kendiniz için hem de Naz'ın gerçek annesi için ortaya çıkarmalısınız.
Anladığım kadarıyla eşinizin ailesi varlıklı.
Güçlerini kullanıp Naz'ı annesinden zorla almış da olabilirler bunu da düşünün.
Eğer öyleyse o kadıncağız kim bilir ne haldedir...
Eşiniz zaten size nerden öğrendin diye sormuş. Bu apaaçık bir kanıt değil mi?
Naz, kendi kızınız babasına baba derken kendisi diyemiyor ve haklı olarak içerliyor.
Çocuk size anne derken eşinize dayı diyor.
Bu kız büyüyecek, sormayacak mı benim babam nerede, neden kardeşim size anne baba derken ben baba diyemiyorum.
Sen gerçek annem misin. Allah korusun çocuğu psikolojik bunalıma bile sokabilirsiniz.

Şöyle bir durum da var Naz'ın gerçek annesi yaşıyor olsaydı yada gerçekten arasaydı Naz'a ulaşabilirdi.
Çünkü şirketleri yıllardır kayınbabamın babası hatta dedesi zamanından beri aynı yerde.
Mutlaka bir şekilde ulaşır bilmiyorum ya belki de dediğiniz gibi bir yerlerde birileri de Naz'ı arıyor olabilir mi?
Ama benim asla isteyeceğim en son şey bile olamaz çocuğumu bunalıma sokmak.
Eşim de istemez bunu eminim bana yaptığı çok büyük yanlış ama çocuklarımıza çok düşkündür.

Bu arada o yavruya bunca sene annelik ettiğiniz için de ayrıca kutluyorum sizi.
Kolay kolay herkes yapamaz bunu.

Sağolun teşekkür ederim..

eğer nazın annesiii yaşıor olsydıı ne yapar ne eder bulurdu Nazı arayan eden yok bence gayrimeşru olduğu için bide kız olduğu için kimsee aramıordum Sibel diee kurulan senaryo ablası değil sevgilisi herşey doğru yaşananlar sölenenler ölüm isim doğru tek yanlış ablası olduğu benceee....

şimmdiii benim şaşırdım dğer konudaaa nasıl onca insan demedii bunun sibel die bi kızı yok ...yada sen bu kızı nasıl benimsedin die...nasıl çevredeki insanlar sana bişi sölemezz ...şaştım kaldım ne bilim biri der aferin kızım bu kızı sahiplendin kzıın gibi benimsedin eşini affettin.....yada sibelin kızımıııı ah yavrum dien hiçmi olmadıııı...Allah Allahhhh.....nasıl bunca yıl saklanabilindiiii........valla bu konu aydınlatılıncaaa buraya tekarar konua aç yaz tamam merak ettimm inan......valla eğer eşin seni bi hata yapıp aldatmışsaaa umarım sibel die uydurulan kız odur ve yaşamıodurr......

Sibel benim adım yanlış anlamışsınız o kısmını.
Bir de kimsenin çıkıp ta aferin sana bakıyorsun eşinin kızına diyebilecekleri bir aile değiller.
Aile eşrafı ile çok resmiler.
Zaten eşimin 3 halası vardı birini geçen yıl kaybettik.
Biri yurt dışında yaşıyor.
Diğeri de kimseye bişey anlatacak bir tip değil.
Kayınvalidemin tarafıda 2 erkek kardeşi var onlarda kayınvalidemle pek sıkı değiller.
Yani görüştükleri arkadaşları çok var akraba az ama arkadaşları da resmiler.

bu ölen ablanin resmini falan gördünmü yyani bir resmi bile yoksa bunca yil bu numarayi yemek icin kusura bakmayin aptal olmak gerek

Birkaç resim var o resimlerde bir bayan var ablam dedikleri.
Belki de o başka biri gelme ihtimali olmayan...
Acaba onlar da Sibel ne kadar aptal bunca yıl kandırdık diye sizin gibi düşünüyormudur?
Ben bunları yaşarken çok acımasızca...

Gerçekten Türk filmlerini aratmayacak bir durum...
Ablasının fotoğraflarını görmek istediğinde ne cevap verdi?
Aaa aşkım onları da üzüntüden yırttık attık mı? :31:

Dediğim gibi bir kaç resimde var bir bayan ama artık onunda gelme ihtimali olmayan biri olduğunu düşünüyorum.
Kayınvalideme de soramıyorum bir kaç kez neden mevlid okutmuyoruz dedim ben onun için gerekli yardımları yapıyorum dedi.
Aynı şey mi insan evladına bi Kur'an okutmazmı?

canim benim hikayeni okudum...Allah senden binlerce kez razi olsun naz i kendi kizin gibi büyütmüssün, esinin gecmiste bir hatasi olmus ve bu ona göre öyle büyük bir hata ki tüm aile saklamis esin o kadar pismanmis...

simdi diger taraftan düsünelim diger herkese bu simdi cok uzak gelecek ama yinede söylemek istiyorum...

ögrenmek hakkin ama naz ne olacak? birak bosan diyenler olmus sen esin icin bu kadar anlam tasimasaydin! ne yalani syölerdi ne tüm aileyi buna alet ederdi! birde kendi kizin var ona neler olacak bence biraz sakin davranmalisin...sonradan pisman olacak isler yapmamalisin sakince düsün esinede sadece bilmek istedigini dile getir tam yazamadim telefondan yaziyorum dayanamadim yazmak istedim eve gittigimde tekrar yazicam sana canim Allah askina mantikli düsün :50:

Amin hepimizden razı olsun.
Ben zaten çocuklarımı düşündüğüm için hala bu kadar çaresizim ya ...
Yoksa ayrılmak için maddi gücümde var ama çocuklarım ne olucak...

Nasıl bir hayat bu :26:
Bir dümen olduğu belli nasıl anlamadınız evlenirken araştırmadınız:26:

Anlamadım işte basiretim bağlanmış ne denebilir ki araştırdı ailem ama ...
Çıkmadı böyle bişey...

çok acı çok hem de. o küçücük yavruya acıdım. ya annesi onu arıyorsa,ya zorla aldılarsa, ya yurt dışındaysa falan. bence doğduktan sonra kaçırmışlar nazı. o annenin halini düşenmiyorum ben.off ya. senin durumuna gelince o çocuğa annelik yapmışsın tebrik ederim. hala da kızım diyorsun. eşin ve ailesi çok suçlu.baştan söyleselermiş.yani saklamak çok büyük cesaret valla bravo.tam bir komplo.ben olsam olayı açığa çıkarır ayrılırdım. ben olsaydım diyorum.size ayrılın diyemem ama bu olayı mutlaka açığa çıkarın,en azından o yavru için.

Dediğim gibi ben Naz'ın annesinin yaşadığını yada kızımı umursadığını sanmıyorum.
Eşim ve ailesi bulunamayacak gibi değiller çünkü...

görünen o ki %99 eşinizin çocuğu. fakat böyle ise acaba naz'ı doğuran kişiye ne oldu, nerede ve nie hiç aramıyor. yoksa ölen abla yalanı o mu???? buda merak konusu. kendimi senin yerine koydumda çok zor yaaa.. bence varya sakinleştirici al ve eşinle otur en ince detayına kadar sor konuş. ama çocukların olmasın bu konular konuşulurken. eğer tahminlerin doğruysada yuvanı sakın dağıtma. bir hata yapıp seni aldatmış bu tabikide affedilemez belki ama çocuklarını düşün ve sen anneliğin vermiş olduğu güçle aşarsın bunları. eşin demekki o dönemde seni kaybetmekte istememiş evlenmiş seninle.bu durumun iyi taraflarınıda görmeye çalış. eğer kızıysa ne güzel bak sahip çıkmış herşeye rağmen. atamazdı ki.sana yalan sölemiş aldatmış ama bunuda kabullenmen için zaman gerekli. mutluda bir yuvanız varmış bak. hatalar insanlar için. onun yaptığı hatanın bedelini ne sen nede naz ödememeli eğer durum bizim düşündüğümüz gibiyse. ancak dediğim gibi sen bir büyüklük yap hayattaki herşey insanlar için. acıda sevinçte. o çocukda kendi çocuğunda boynu bükük kalmasın derim. kabullenmek çok zor ve zaman gerekli. ama eşininde desteğiyle aşarsınız. fani dünyadayız bunu unutma. Allah yardımcın olsun.

Benim teorim ölen abla diye uydurdukları kişi eşimin sevgilisi falandı.
Aynen anlattıkları olay belki de o kadının başına geldi ve öldü.
Eşimde o dönemde benimle birlikte olduğu için bana açıklamadı.
Evlendik, Naz'ıda sırf ona bağlanayım onu bırakamayayım diye bizim evimize getirdi.
Hani olay ortaya çıkarsa Sibel Naz'ı düşünür diye.
Ve istedikleri gibi oldu...

durum gerçekten şüphelendiğiniz gibiyse bile;
eşiniz nasıl bir eş?
nasıl bir baba?
yani mutlu bir evliliğiniz var mı?
belki fazla iyimserim ama eğer mutlu giden normal bir evlilğiniz varsa eşinizin geçmişte yaptığı bir hata yüzünden bu güzelliği yıkmayın derim...
sizin sınavınız da budur belki.

ve aptal ya da uyutulduğunuzu düşünmüyorum ben...
ben olsam ben de konduramazdım...

Eşim her kadının hayalindeki bir eş diyebilirim.
Mükemmel bir baba
Çok mutluyuz-mutluyduk...
Ben arkamdan dönen dolapları öğrenmeden önce...

esinizle yüz yüze detayli bir sekilde konusmadan bir yargiya varmayin...

belki gercekten böyle bir ablasi var ama evden kactigi icin ailesi silmistir, sonra da bebek olayi ile kizlarini kaybedince bebegi sahiplenmislerdir.

İnşallahhhhhhhhh inşallah böyledir ...

eşin ve ailesi seni aptal olarak gördüklerinden değil. bence seni çok seviyor ve iyi niyetine inandıkları için böyle yaptılar. seni üzmek isteselerdi olayı açıklar sana arkalarını dönerlerdi. onlar hem seni kaybetmek istememiş hemde üzmek. daha önceki msjımdada dediğim gibi. hatalar insanlar için. onlarda istemezdi emin ol. Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın, şaşırtmasın. bazen şeytana uyabiliyoruz hepimiz. Senin için dua ediyorum:) Allah yardımcın olsun.

şayet naz eşinizin çocuğuysa evliliğinizden önce bir kazayla öyle bir gaflete düşmüşse daha sonra sizi kaybetmemek için de böyle bir şey söylemişse yani ne bileyim mutlu da bir evliliğiniz olduğunu söylemişsiniz.Bence eşiniz naz'ın kendi çocuğu olduğunu itiraf etse bile yuvanızı yıkmayın size yalan söylemesi hoş değil tabii ama sonuçta şu an güzel bir yuvanız var 2 de çocuğunuz var boşanmayı düşünmeyin.Eşinize her şeyi biliyorum merak etme boşanmayı düşünmüyorum tarzında bir şey söylerseniz size her şeyi açık açık anlatabilir.Naz'a annelik yaparak büyük bir sevap işliyorsunuz bunca yıldır annelik yapıyorsunuz varsın sürsün bu durum boşanırsanız Naz'ı bir daha görme şansınız olmayabilir yasal olarak.Eşiniz müsaade edebilir gerçi de bilmiyorum abla diyeceğim odur ki boşanmayı düşünme.

önce oturup düşün derim eger dogru ise ne yapıcaksın naza olan sevgin kocana olan baglılığın biticekmi boşanıcakmısın.kızına ne olucak kocanın ailesine tepkin ne olucak
1: nazan olan sevgin değişicek çünkü ihanete ugramış bir kadın görünümne bürünüceksin
tepkin değişicek 2: şüpheye düşerek kocana olan baglılın saten bitmiş demektir.3:boşanmıcaksın onca sene emek verdin tamam senin aldattı ama neden sorusunu sordugunda emin ol eger seviyosanda inanıcaksın.çünküü herşeye yaşanmış bitmiş dmeicekisn evet ama sen bitiriceksin bu oyunu.4: çok tepki vermiceksin kızmicaksın onlar seni gelinleri diye seviyolar belki kırıgın olucaksın onlara ama sana dicekleri tek şey kızım yuvanı yıkma kocan seni seviyo bak bikızın daha var dicekler..

bunlar sıralanıcak belki yaşıcaksın belki yaşamıcaksın ama tek anlamadım şey nazın annesi yaşıyomu .... eger yaşıyo ise üstekilerin hepsini unut derim çünkü hayatın şimdikinden çok çıkmaza giricek :43:

Naz'a olan sevgim bağlılığım asla değişmez o benim kızım...
Ben şu anda sadece çocuklarım için düşünüyorum yoksa çoktan yakardım gemileri...
Eşim ve ailesine ise bundan sonra asla güvenmem...

Eşin zamanında bellki bir hata yapmış olabilir ve sonuç suçu olmayan Naz. Ama ben bu olayda en çok sinir olduğum nokta herkes sizi nasıl kandırmışlar? ailenden çekinmediler mi hangi yalan bir gün ortaya çıkar diye? Kayınvalidenin tavırlarına ve yalanlarına ayrı bir konu . İki tane kızı var yazmışsınız acaba kendi kızına böyle bir şey yapılsaydı ne olurdu? Bence siz en iyisi dnm testi yaptırın.Şüphe ile yaşamaktansa zor da olsa gerçekleri öğrenmek daha iyidir.

üzücü bi durum ama bu şüpheyle yaşamaya devam ederseniz bir süre sonra evliliğinize zarar verirsiniz. En mantıklısı eşinizle doğru düzgün konuşmak.

ay şok oldum mesajlar karşısında ya!eşlnin ailesi seni seviyor yoksa sırtını dönerdi diyenler kuzum babasının kapısından gelmedı bu cocuk dikkatinizi çekerim ogullarının gayrımesru cocugu!tabıkı sana ıy davranıcaklar seref sahıbı bı aıle sanırım onlar ve bu olay acıklanırsa herkesın yuzune nasıl bakarlar!Iyımserlıklten zıyade enayılık bu..bellkı acımasız bır yorum oldu ama gercekler bu..bu erkek mılletı erkek aılesı evlendıreceklerı zaman ogullarına helal sutt emmıs elıne erkek elı degmemoıs kız alırlar gerdek gecesı gelen 2 damla kanı begenmeyıp kızları evıne yollarlar ama kadınlar onlardan saklanan bu gızlı cocuga bakar ya ne bıleyım mezhebım genıs degıl o kadar benım....

Canım süphelenmekte cok haklısın ve bence hiç yersiz degil şüphelerin.Eşinle konuş ve bir şekilde sana ıspatlamasını sağla..yoksa böyle geçmez bir ömür..

bence şöyle oldu ;
eşiniz ailesinin onaylamayacağı biriyle kısa süreli bir ilişki yaşadı ve kadın hamile kaldı. Bebekten kurtulamadı ve kaıdn doğurdu .Ama ailesi istemediği için kadınla evlenemedi .O yüzden de bebeği aldı geldi.O dönemdede siz olduğunuz için olayın açığa çıkmasını istemediler. Ablasının kızı diye yutturdular.. kayınvalidenizde ben bakmam demiştir o yüzden çocuk sizin yanınıza gelmiştir. yani o kadar yok kızımız kaçtı o yüzden sildik acısındanda fotograflarını bile sildik ,yırttık diye ince duygulu bir hikaye çıkmaz bu işin altından malesef..

Son düzenleme:
gerçekten sizi takdir ettim..
sizin yerinizde olsa şuan belki o benim kızım değil demeye başlamıştı..soğumaya başlamıştı..
ama emin olun bu iyiliğinizin karşılığını çok büyük şekillerde alırsınız..
o minik kızın adına allah sizden razı olsun..

eşiniz ne kadar yalan söylemişse söylesin öncelikle o kızdan vazgeçmiycenizi tahmin edebiliyorum..
DNA testini iyice bir araştırın..belkide yapılıyordur..
şüpheleriniz doğru çıkarsa bütün aileyi toplar..söyledikleri yalanı yüzlerine vurar..
şimdi benden ne yapmamı bekliyorsunuz? dersin..
ama önce şüphelerinin doğruluğunu araştırmalısın bir an önce..
eşinle ne kadar konuşursan konuş..
bu zamana kadar saklayan insan sana doğruları söylemez..
ama umarım..umuyorum! doğruları söylemiştir..

Back