• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphelerim yersiz mi?

Evet ben Naz'a annelik yaptım ama baştan bunu bilseydim belki de yapmazdım.
Kimse eşinin gayrımeşru kızına benim Naz'a davrandığım gibi davranmaz.
Belki bilsem bende yapmazdım, kabul etmezdim kayınvalidemde kalırdı.
Ama şimdi öyle değil Naz'a karşı hiçbir soğukluk hissetmiyorum hala kendi kızım gibi seviyorum gerçekten onun bir suçu yok çünkü
Mutlu yuvama gelince de ben mutluyuz sanıyormuşum ama arkamdan dönen oyunların farkında değilmişim meğer...

olayları ayrıntılı öğrenmediğin sürece acabalarla karşı karşıyasın. o yüzden bir an önce yüzleşmelisin eşinle ve sana neden kızı olduğunu söylemediğini sebeplerini ayrıntılı öğrenmelisin. neden yalana başvurmayı uygun görmüşler acaba? senin açından baktığımda asla affetme sana yalan söylemiş al çocuğunu çık derdim ama eşini değilde çocukları düşündüğümde ise bir yuva bozulacak naz çok etkilenecek bu durumdan ama senin yavrunda çok etkilenecek. 2 çocuğun geleceği için oturup ayrıntılı konuşmalısınız ha gene kaçamak konuştu seni tatmin etmedi cevapları veya affedemiyeceğin bir durum ortaya çıktı o zaman sende düşünürsün. ama gerçeği öğrenmeden kararını vermemelisin veya susmamalısında.
açıkcası ben eşimin geçmişinde birçok kızla beraber olduğunu bildiğim için bazen düşünüyorum bir yerden çocuk çıkarmı diye :))) bir de bir arkadaşım vardı kız arkadaşı ondan habersiz hamile kalmış, haberi yokkende yurtdışına gitmiş kız ve doğurmuş çocuk doğduktan sonra mahkemeye verdi arkadaşımı dna felan derken baya bir üzüldü yazık. o yüzden diyorum eşinle otur konuş

23 yaşında evlenmişsiniz o kadar de küçük bir yaş değil.
Kendimi sizin yerinize koyuyorum da 5 sene içerisinde böyle bir şeyden nasıl şüphelenmezsiniz inanın aklım almıyor.
Naz yüzde 99 ihtimalle eşinizin kızı.
Kesinlikle ne olursa olsun eşinize gerçeği söyletmelisiniz.
Söylemiyorsa da DNA testi istiyorum madem senin kızın değil testte de çıkacaktır diyebilirsiniz.
Üstelik bu çocuğun annesi nerede eğer eşinizinse.
Annesi öldü mü kaldı mı, evladı elinden zorla mı alındı ne oldu...

bencede naz eşinin kızı..

ama bunca yıl nasıl anlayamadın hayret

çok ıyı oynadılar yada sen konduramadın...

eşinin nerden öğrendın demesı yetmiş zaten...

bence eşinle otur adam akıllı konuş herşeyı bılmek ıste haklı olarak...

tabıı sonuçlarını kaldırabıleceksen

Arkadaşım eşinin ölen kardeşinin hiç mi fotoğrafı yok,bu kadından Allah rahmet eylesin deyip hiç mi bahseden yok?

Sen de sor ablanın düğün fotoğrafları nerede,çocuk annesinin mezarını bilmeyecek mi de?

Tabi ki o kız eşinin kızı ablasının kızı olduğuna asla inanmıyorum..

Anladığım kadarıyla sen çok iyi niyetli ve sessiz bir bayansın.Onlar da bunu bildikleri için böyle bir kılıf uydurmuşlar.

Bu zamanda insanlar eşlerinin öz kardeşlerini evlerine zor sığdıramıyorlar,çok iyi niyetli olmasaydın bu işin arkasını zamanında arardın sen..

Madem ölen kızlarının çocuğu hiç bir anneanne dede o kızı dayısıyla yengesine bırakır mı emanet çocuğu arkadaşım?

Bana süphelerinizde haklıymışsınız gibi geliyor. Artık iş bu raddeye geldikten sonra da Naz'ın annesi ile eşinizin durumu, sizinle sırf Naz için mi evlendiği gibi sorular açığa çıkmadan bu evliliği sürdürmeniz imkansız bir hale gelmiş gibi duruyor.

Yazınızda bahsettiğiniz, size şirket hisselerinin verilmesi işi de henüz gerçekleşmediyse sizi maddi, manevi kendilerine bağlamış bir aile ile karşı karşıyasınız demektir. Elinizdeki tek silah, ki bu da kullanılabilir mi, karar vermek çok zor, Naz'ın sizi anne gibi sevmesi. Kullanıcı isminizden bile ona ne kadar bağlı olduğunuz belli. Belki gerçeği öğrenmek, ayaklarınızın üzerinde durabilmeniz için gerekecek maddi güce sahip olabilmek adına bu silahı kullanmak, Naz'ı bırakmakla tehdit etmeniz gerekebilir.

Ama, öte yandan tüm bunlar siz de bir evlat sahibi olduktan sonra ortaya çıktığına göre de, Allahın bir hikmeti vardır belki böyle olmasında. Belki de eşiniz bazı hatalar yapmış olsa da, bu tür oyunlara baş vurmuş olsa da, şu anda size yürekten bağlı olabilir ve bu sarsıntıyı atlatıp ileride huzurlu bir beraberliği sürdürme ihtimaliniz vardır. Her durumda tekrar işe başlamanızı öneririm ve bu iş de eşinizin ailesi ile bağlantılı olmayan bir iş olmalıdır bana kalırsa.

Şirketten hisse verildi bana orda bir sorun yok bilmiyorum ben sadece Naz için benimle evlendiğini düşünmüyorum.
Ben eşimle 19 yaşındayken çıkmaya başladım 3 yıl birliktelikten sonra evlendik eşim bana hala ilk günki gibi davrandığı için konduramadım sanırım.
Şimdi mantıklı düşününce şurda nasıl anlamadım, burda nasıl anlamadım diyorum.
Naz'ı kullanmak istemiyorum bu hoş olmaz çünkü ben onu bu olayların tamamen dışında tutmak istiyorum.
Naz'da benim kızım biyolojik olarak olmasa da annesiyim ben onun anneliği ilk o tattırdı bana...

olayları ayrıntılı öğrenmediğin sürece acabalarla karşı karşıyasın. o yüzden bir an önce yüzleşmelisin eşinle ve sana neden kızı olduğunu söylemediğini sebeplerini ayrıntılı öğrenmelisin. neden yalana başvurmayı uygun görmüşler acaba? senin açından baktığımda asla affetme sana yalan söylemiş al çocuğunu çık derdim ama eşini değilde çocukları düşündüğümde ise bir yuva bozulacak naz çok etkilenecek bu durumdan ama senin yavrunda çok etkilenecek. 2 çocuğun geleceği için oturup ayrıntılı konuşmalısınız ha gene kaçamak konuştu seni tatmin etmedi cevapları veya affedemiyeceğin bir durum ortaya çıktı o zaman sende düşünürsün. ama gerçeği öğrenmeden kararını vermemelisin veya susmamalısında.
açıkcası ben eşimin geçmişinde birçok kızla beraber olduğunu bildiğim için bazen düşünüyorum bir yerden çocuk çıkarmı diye :))) bir de bir arkadaşım vardı kız arkadaşı ondan habersiz hamile kalmış, haberi yokkende yurtdışına gitmiş kız ve doğurmuş çocuk doğduktan sonra mahkemeye verdi arkadaşımı dna felan derken baya bir üzüldü yazık. o yüzden diyorum eşinle otur konuş

İşte çocuklarım olmasa yada Naz bugün ortaya çıkan bir çocuk olsa ben büyütmesem ona bu kadar bağlanmasam ,
hiç düşünmem şüphe duyduğum an çeker giderim.

23 yaşında evlenmişsiniz o kadar de küçük bir yaş değil.
Kendimi sizin yerinize koyuyorum da 5 sene içerisinde böyle bir şeyden nasıl şüphelenmezsiniz inanın aklım almıyor.
Naz yüzde 99 ihtimalle eşinizin kızı.
Kesinlikle ne olursa olsun eşinize gerçeği söyletmelisiniz.
Söylemiyorsa da DNA testi istiyorum madem senin kızın değil testte de çıkacaktır diyebilirsiniz.
Üstelik bu çocuğun annesi nerede eğer eşinizinse.
Annesi öldü mü kaldı mı, evladı elinden zorla mı alındı ne oldu...

Evet yaşım küçük değildi.
Keşke aptal aşık olmasaydım.
Eşimin süprizleriyle, anlayışlı yapısıyla gözümü boyamasına izin vermeseydim.
Ama işin Naz'ın annesi bölümünü hiç düşünmemiştim.
Ya birileri de bir yerlerde Naz'ı arıyorsa ya zorla alındıysa...

bencede naz eşinin kızı..

ama bunca yıl nasıl anlayamadın hayret

çok ıyı oynadılar yada sen konduramadın...

eşinin nerden öğrendın demesı yetmiş zaten...

bence eşinle otur adam akıllı konuş herşeyı bılmek ıste haklı olarak...

tabıı sonuçlarını kaldırabıleceksen

Hem onlar çok iyi oynadı,
hemde gerçekten bu olayın dışında hepside çok iyi insanlar oldukları için bende konduramadım açıkcası.

Arkadaşım eşinin ölen kardeşinin hiç mi fotoğrafı yok,bu kadından Allah rahmet eylesin deyip hiç mi bahseden yok?

Sen de sor ablanın düğün fotoğrafları nerede,çocuk annesinin mezarını bilmeyecek mi de?

Tabi ki o kız eşinin kızı ablasının kızı olduğuna asla inanmıyorum..

Anladığım kadarıyla sen çok iyi niyetli ve sessiz bir bayansın.Onlar da bunu bildikleri için böyle bir kılıf uydurmuşlar.

Bu zamanda insanlar eşlerinin öz kardeşlerini evlerine zor sığdıramıyorlar,çok iyi niyetli olmasaydın bu işin arkasını zamanında arardın sen..

Madem ölen kızlarının çocuğu hiç bir anneanne dede o kızı dayısıyla yengesine bırakır mı emanet çocuğu arkadaşım?

İşte bende ona şaşıyorum ya dediğim gibi 5 yıldır ne bir mevlid, ne bir seneyi devriyesi,
nede bir bayramda seyranda bir mezarlık ziyareti.
Sözde mezarı Adıyamandaymış.
Ama orası benim eşimin ailesi gibi imkanı olan birileri için çokda uzak değil.
Kayınvalidem istese sıksık uçakla gidebilir kızının mezarını ziyarete.

Bize bırakmalarının sebebi de dediğim gibi eşime demiş sana emanet diye o sebeptenmiş...
Çok saçma dimi ne kadar aptalmışım...

Canım öncelikle yetim büyütmek çok büyük bir sevap allah razı olsun bunun mükafatını da inş en yakın zamanda laırsın gönlün ve huzurun rahatlar cevapalrını bularak.
Bende arkadaşalra katılıyorum ve daha konuyu baştan okurken şüphelendim kesin kızı çıkıcak diye,ama bu kadar saf ve iyi niyetli birisiniz bunu analdım hiç anlamamışsınız fark etmemişsiniz,empati yaparak kendimi yerinize koyuyorum bende yeni evliyim ve 6,7 ay sonra eşim çıksa ölen ablamın kızı bzide kalıcak vasiyet dese, dur bi bakalım derim açıkcası bakmazdım da belki bende sanırım kötü kalpli biriyim sen acayip iyi niyetli birisin anladığım kadarıyla,ve şöyle de düşünüyorum şirketten size hisse vermeleri kendiniz diyorsunuz çok iyi insanalr diye buda senin yaptığın iyliğin mükafatı olabilir madem iyi niyetli insanlar bu şekilde düşünmüş olabilirler bir yetim büyütüyor hisse verelim denmiş olabilir.

Gelelim ne yapman gerektiğine; kesinlikle sana al çocukalrını git terket diyemem 2 tane evladın var kolay değil, ama eşinde seni kandırmış çok kırıcı gururun kırıldı,çocukalrını etkilemeden eşinle konuş eğer nazın annesi sağ yada ondan kaçırılıyorsa sen zaten o konuda gereğini yaparsın bulursun annesini kavuşturursun ki bu seni çokkk yıparatır evlat acısı gibi koyar ,ondan o misafirliğe gelen kadınalrdan olayı da öğrenebilrisin demekki kayınvalidenize sorduklarına göre nazı biliyormu diye onalr gerçekleri biliyorlar birde onların peşine düşün araştırın isterseniz ama allah sabırlık versin arkadaşım kolay değil biz ne desek boş yaşayan sensin

Bu işi hem kendiniz için hem de Naz'ın gerçek annesi için ortaya çıkarmalısınız.
Anladığım kadarıyla eşinizin ailesi varlıklı.
Güçlerini kullanıp Naz'ı annesinden zorla almış da olabilirler bunu da düşünün.
Eğer öyleyse o kadıncağız kim bilir ne haldedir...
Eşiniz zaten size nerden öğrendin diye sormuş. Bu apaaçık bir kanıt değil mi?
Naz, kendi kızınız babasına baba derken kendisi diyemiyor ve haklı olarak içerliyor.
Çocuk size anne derken eşinize dayı diyor.
Bu kız büyüyecek, sormayacak mı benim babam nerede, neden kardeşim size anne baba derken ben baba diyemiyorum.
Sen gerçek annem misin. Allah korusun çocuğu psikolojik bunalıma bile sokabilirsiniz.

Bu arada o yavruya bunca sene annelik ettiğiniz için de ayrıca kutluyorum sizi.
Kolay kolay herkes yapamaz bunu.

şimmdiii benim şaşırdım dğer konudaaa nasıl onca insan demedii bunun sibel die bi kızı yok ...yada sen bu kızı nasıl benimsedin die...nasıl çevredeki insanlar sana bişi sölemezz ...şaştım kaldım ne bilim biri der aferin kızım bu kızı sahiplendin kzıın gibi benimsedin eşini affettin.....yada sibelin kızımıııı ah yavrum dien hiçmi olmadıııı...Allah Allahhhh.....nasıl bunca yıl saklanabilindiiii........valla bu konu aydınlatılıncaaa buraya tekarar konua aç yaz tamam merak ettimm inan......valla eğer eşin seni bi hata yapıp aldatmışsaaa umarım sibel die uydurulan kız odur ve yaşamıodurr......

şimmdiii benim şaşırdım dğer konudaaa nasıl onca insan demedii bunun sibel die bi kızı yok ...yada sen bu kızı nasıl benimsedin die...nasıl çevredeki insanlar sana bişi sölemezz ...şaştım kaldım ne bilim biri der aferin kızım bu kızı sahiplendin kzıın gibi benimsedin eşini affettin.....yada sibelin kızımıııı ah yavrum dien hiçmi olmadıııı...Allah Allahhhh.....nasıl bunca yıl saklanabilindiiii........valla bu konu aydınlatılıncaaa buraya tekarar konua aç yaz tamam merak ettimm inan......valla eğer eşin seni bi hata yapıp aldatmışsaaa umarım sibel die uydurulan kız odur ve yaşamıodurr......

Arkadaşım niçin öyle diyorsun?
Niçin yaşamıyordur umarım diyorsun?
Eğer öyle bir kadın varsa hiçbirimiz bilemeyiz neler yaşadıklarını.
Ya elinden zorla alındıysa...
Bir kadının bir kadın için bu şekilde konuşması ne kadar kötü bir şey.
Hiçbir kadın yavrusundan ayrı kalmayı haketmez.
O küçük yavru da yaşıyorsa gerçek annesini tanımalı bilmeli, bu onun en büyük hakkı.

bu ölen ablanin resmini falan gördünmü yyani bir resmi bile yoksa bunca yil bu numarayi yemek icin kusura bakmayin aptal olmak gerek

Gerçekten Türk filmlerini aratmayacak bir durum...
Ablasının fotoğraflarını görmek istediğinde ne cevap verdi?
Aaa aşkım onları da üzüntüden yırttık attık mı? :31:

canim benim hikayeni okudum...Allah senden binlerce kez razi olsun naz i kendi kizin gibi büyütmüssün, esinin gecmiste bir hatasi olmus ve bu ona göre öyle büyük bir hata ki tüm aile saklamis esin o kadar pismanmis...

simdi diger taraftan düsünelim diger herkese bu simdi cok uzak gelecek ama yinede söylemek istiyorum...

ögrenmek hakkin ama naz ne olacak? birak bosan diyenler olmus sen esin icin bu kadar anlam tasimasaydin! ne yalani syölerdi ne tüm aileyi buna alet ederdi! birde kendi kizin var ona neler olacak bence biraz sakin davranmalisin...sonradan pisman olacak isler yapmamalisin sakince düsün esinede sadece bilmek istedigini dile getir tam yazamadim telefondan yaziyorum dayanamadim yazmak istedim eve gittigimde tekrar yazicam sana canim Allah askina mantikli düsün :50:

çok acı çok hem de. o küçücük yavruya acıdım. ya annesi onu arıyorsa,ya zorla aldılarsa, ya yurt dışındaysa falan. bence doğduktan sonra kaçırmışlar nazı. o annenin halini düşenmiyorum ben.off ya. senin durumuna gelince o çocuğa annelik yapmışsın tebrik ederim. hala da kızım diyorsun. eşin ve ailesi çok suçlu.baştan söyleselermiş.yani saklamak çok büyük cesaret valla bravo.tam bir komplo.ben olsam olayı açığa çıkarır ayrılırdım. ben olsaydım diyorum.size ayrılın diyemem ama bu olayı mutlaka açığa çıkarın,en azından o yavru için.

görünen o ki %99 eşinizin çocuğu. fakat böyle ise acaba naz'ı doğuran kişiye ne oldu, nerede ve nie hiç aramıyor. yoksa ölen abla yalanı o mu???? buda merak konusu. kendimi senin yerine koydumda çok zor yaaa.. bence varya sakinleştirici al ve eşinle otur en ince detayına kadar sor konuş. ama çocukların olmasın bu konular konuşulurken. eğer tahminlerin doğruysada yuvanı sakın dağıtma. bir hata yapıp seni aldatmış bu tabikide affedilemez belki ama çocuklarını düşün ve sen anneliğin vermiş olduğu güçle aşarsın bunları. eşin demekki o dönemde seni kaybetmekte istememiş evlenmiş seninle.bu durumun iyi taraflarınıda görmeye çalış. eğer kızıysa ne güzel bak sahip çıkmış herşeye rağmen. atamazdı ki.sana yalan sölemiş aldatmış ama bunuda kabullenmen için zaman gerekli. mutluda bir yuvanız varmış bak. hatalar insanlar için. onun yaptığı hatanın bedelini ne sen nede naz ödememeli eğer durum bizim düşündüğümüz gibiyse. ancak dediğim gibi sen bir büyüklük yap hayattaki herşey insanlar için. acıda sevinçte. o çocukda kendi çocuğunda boynu bükük kalmasın derim. kabullenmek çok zor ve zaman gerekli. ama eşininde desteğiyle aşarsınız. fani dünyadayız bunu unutma. Allah yardımcın olsun.

ayrıca tebrik ediyorum annelik şefkatini o çocuktan esirgemeyip gerektiği gibi davrandığınız için. ama arkadaşında dediği gibi bu durumun üzeri kapanmasın. en azından o yavru için.

bu ölen ablanin resmini falan gördünmü yyani bir resmi bile yoksa bunca yil bu numarayi yemek icin kusura bakmayin aptal olmak gerek

aptal olmak gerekmez arkadaşım. güven die bişey var. ne kadar iyi niyetli bir insanmışki aklına böle bir şey getirmemiş bile ve kocasınada sonsuz güveni varmış demekki....

Back