Evet ben Naz'a annelik yaptım ama baştan bunu bilseydim belki de yapmazdım.
Kimse eşinin gayrımeşru kızına benim Naz'a davrandığım gibi davranmaz.
Belki bilsem bende yapmazdım, kabul etmezdim kayınvalidemde kalırdı.
Ama şimdi öyle değil Naz'a karşı hiçbir soğukluk hissetmiyorum hala kendi kızım gibi seviyorum gerçekten onun bir suçu yok çünkü
Mutlu yuvama gelince de ben mutluyuz sanıyormuşum ama arkamdan dönen oyunların farkında değilmişim meğer...
olayları ayrıntılı öğrenmediğin sürece acabalarla karşı karşıyasın. o yüzden bir an önce yüzleşmelisin eşinle ve sana neden kızı olduğunu söylemediğini sebeplerini ayrıntılı öğrenmelisin. neden yalana başvurmayı uygun görmüşler acaba? senin açından baktığımda asla affetme sana yalan söylemiş al çocuğunu çık derdim ama eşini değilde çocukları düşündüğümde ise bir yuva bozulacak naz çok etkilenecek bu durumdan ama senin yavrunda çok etkilenecek. 2 çocuğun geleceği için oturup ayrıntılı konuşmalısınız ha gene kaçamak konuştu seni tatmin etmedi cevapları veya affedemiyeceğin bir durum ortaya çıktı o zaman sende düşünürsün. ama gerçeği öğrenmeden kararını vermemelisin veya susmamalısında.
açıkcası ben eşimin geçmişinde birçok kızla beraber olduğunu bildiğim için bazen düşünüyorum bir yerden çocuk çıkarmı diye :))) bir de bir arkadaşım vardı kız arkadaşı ondan habersiz hamile kalmış, haberi yokkende yurtdışına gitmiş kız ve doğurmuş çocuk doğduktan sonra mahkemeye verdi arkadaşımı dna felan derken baya bir üzüldü yazık. o yüzden diyorum eşinle otur konuş