Şüphelerim ve Aşkım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fazla kiskanclik krizine girmeyin.
Hatta ona onu özledinmi gibi sorularda sormayin.
Bu sadece iliskinize zarar verir.
Kiskansaniz bile kiskanmiyormus havasi verin ki, niye kiskanmiyor diye kendi düsünsün.

Eeee kurdun aklına kuzuyu sokun sonrada neden diye kendinizi yeyin oldumu şimdi?
Geçmişi karıştırdığınız sürece huzur bulamazsınız..
Geçmiş sizinle bi ilişkiye başladığı an bitmiş demektir...
Karıştırmayın kurcalamayın sormayın...
Artık siz varsınız sizdede o var...

evet hata etmişin biiz biz yapan durum ani çıkşlar ve fevri davranışlar

Bu sabah aradı. Normalde aramak için çok geç saatleri bekleyen adam bu sabah erkenden aradı. Tamam ben hata ettim ama o da yaptığı hatanın farkındaydı. Bunu kaldıramıcamı kesin ayrılmak için bi koz olarak kullancamı ileri sürmüştü dün bu konuşma olup tlfnları kapatırken. Bu sabah her bi sözümü dikkatle dinledi. Acaba ayrılıktan bahsedecekmi diye.. Direkt olarak özür dilemedi ama yinede yavaş yavaş yaklaşmaya çalıştı. Üstelik bana bi açıklamada yaptı. Ogün çok sinirlendirdiğimi, özlemedim dediğim halde yinede sinirlendirdiğim için hemen google dan bulduğunu söyledi. Ki kaşdıki o diziyi bu olayı farkettikten sonra izlememiş bile..

ben bu konuya çok karşıyım erkeklere benden önceki nasıl dı onu hala özluyormusun kime benziyordu gibi sorular sormak çok çocukça yani adı üztünde geçmiş sizden önceki bence erkeklerım kafalarını soru işaretleriyle bulandırmanın anlamı yok....bence siz hatalısınız soru sormuşsunuz cevabı duyunca kıskançlık yapmışsınız .....................

Son düzenleme:
yaa olur böyle şeyler ne kadar suçladınız kızı yazık...siz hiçmi sormadınız gençken.belliki kızımız kıskanıyor ve daha kıskançlığını belli etmemeyi öğrenememiş...itiraf ediyorum bende eşime çok sordum hemde benden önce hiç ilişkisi olmadığını söylediği halde defalarca...şimdi ne oldu biliyor musun...eşime sen hiç kadın ruhundan anlamıyorsun kesin kimseyle çıkmamışındır benden başka kimse sana katlanamaz diyorum.şimdi kendi beni kızdırmaya çalışıyo...alışırsın gülüm alışırsın bunlar ufak olaylar yarın güler geçersin...

arkadaşlar saolun yaa Ama çıkamıyo aklımdan hala...

Arkadaşlar şuan çok şaşkınım ve bazı şeyleri artık anlamak istiyorum. İnsan kendine objektif olamıyo ne yazıkki Erkek arkadaşım askerden 20 günlüğüne izine gelmişti bir süre önce. İlk geldiği gün beni sürekli arkadaşlarının yanında azarlıyo diye ayrılmıştım ondan. O gece tlfnumu kapadım ama annemle işbirliği yapmışlar meğerse.. Anneme tlfnu aç ve yanına koy diye yalvarmış. Kadında ikimizde üzülmeyelim die yapmış haliyle. Gece uyandığımda bi msjlar gelmiş görseniz... Dayanamadım cvp yazdım o gece sabaha kadar konuştuk neredeyse.. Eğer onu affetmezsem eve girmiceni söleyen çocuk aradan iki gün geçti ve tekrar bir U dönüşü yaptı. Yine aynı şekilde beni azarlamaya başladı. Bu sefer büyük rest çekmeye kararlıydım ve bu böyle olmuyo ya kesin ayrılalım ya da bidaha kavga etmeyelim dedim. Ayrılalım dedi bana. Sıktın beni boğdun dedi :S Ayrıldık. O sinirle annem beni aldı kendime geleyim die dışarı çıkardı. Ama ne fayda!! Eve geldiğimde daha beter kızgındım ve annemde öyle. Onu kıskandırmak adına ufak bir oyun oynamaya karar verdik. Hayali bir sevgili yarattık. Ve ona mail attık. Bu iş tabi çok büyüdü. Haddinden fazla. O gece küs yattık. Ertesi gün bi şekilde barışıp anlaştık derken aradan bir hafta geçti ve eski sevgilim bela oldu bize. Hiç bir suçum olmamasına rağmen, onunla iki yıl boyunca hiç görüşmememe rağmen bi şekilde suçlu olan ben oldum fakat bu seferde erkek arkadaşımın abisi yapıcı bir rol üstlendi ve bizi barıştırdı. Böyle böyle 17 gün geçti.
Bana çok aşık beni çok seviyo biliyorum. Ben de onu öyle seviyorum fakat neden bana sürekli beni sıktın boğuyosun artık diyo? Kendimi çekincede neden hiç ilgilenmiyosun diyo:S O gel diyince gelip, git diyince gitmemi istiyo.. Napmaya çalışıyo lütfen fikirlerinizi söleyin

erkeğin varlığına inandıracak derede kıskandırmak büyük hata
haklıyken haksız duruma düşmüşsun yazık

ama sevgilin bu olay olmasa bile düzelmizdi
boşver her şer de hayır vardır dedikleri bu olsa gerek üzülme

offf be arkadasim aksam ayril sabah baris bide nerdeyse hergün...
bu iliskiyi yipratmissiniz yipratacaginiz kadar...
ayrica hep birilerini araya girmesiyle barismalar felan ne bileyim cocuk oyuncagimi bu....
seven adam inan bana sevdigini üzmez...
söz verirse arkasinda durur ve asla baskalarinin yaninda kücümsez, azarlamaz...
bence sizinki aliskanlik heralde...
cünkü ben sevdigim adamin kalbimi kirmasina bir dayanirim iki dayanirim ama sonra arkami döner giderim...

hımm en son barışmışsınız ama sen bence yol yakınken ayrıl ya da götürebiliyorsan psikoloğa götür...

bu olay seni aşar bu çocuk normal değil tatlım

Sen nasıl davranmak istiyorsan öyle davran bence.Yani o beni sıktın diyor diye uzaklaşman yada benle ilgilenmiyorsun deyince ilgi gösterme.Sen onun emireri misin?Kıskandırmandan bencede bir hata.Zamana bırak bakalım.

Canim annenin "hayali sevgili yaratma" fikrine ortak olduguna inanamiyorum.
Aslinda bunu sende yapmmaliydin ama annen en azindan yetiskin bir insan.
Aranizda sorun varsa konusarak halledersiniz.
Azarlanmak hos birsey degil biliyorum. Hele hele baskalarinin yaninda hic degil.
Güzelce oturup bunu konusmayi denedinizmi bilmiyorum ama bir deneyin bakalim, belki faydasi olur.
Yada bir mail at erkek arkadasina, nelere kirildigini anlat..

Kiskandirma cabalarina girmeyin, cok yanlis seyler bunlar..

Hakkinizda hayirlisi olsun canim, üzme kendini.

haklı bence herkes ilişkinizin içinde
ben şahsen ilişkime kimseyi sokmam ne anne ne abi ne abla sadece sevgilimle ben yaşarız aşkımızı aksi olsa ondan önce ben bunalırım zaten
siz sorununuzu halletmiş olmuyosunuz ki büyüklerin hatrına barışıyoşunuz

bu ne yaa ben okurken darlandım valla. o sana dediklerini yaptırmak istiyoda sen konuşunca darlanıyo boğuluyo nedense.
bilmem belkide askerlik psikolojisi olabilir. benim nişanlımda 20 günlüğüne izine gelmişti ondada değişiklikler oldu ama ilk zmanlar. şuan sadece konuşması değişmiş:))))
bide çok kırılgan oluyolar bunlar askerdeyken. ooof offfff çok zor hayatın her evresinde kabak bizim başımıza patlıyo ve hep biz ödün vermek zorunda kalıoz.
hep biz onları düşünmek zorundaymışız gibi davranıyolar ama yağma yok. sen olduğun gibi davran ekstradan kıskandırmaya falan çalışma bnce.

canım erkek arkaşasının düzelmesi imkansız bir durum...
sen neyi istiyorsun ondan emin ol...ve ona göre hareket et...
ve arada problemler varsa bunları aranızda çözün...

arkadaşlarım çok tşk ederim yorumlarınız için alışkanlık demiş bir arkadaşım ama bunuda çok gözden geçirdik hayır değil alışkanlık değil evet annemin aklına uyup kıskandırmak çoook büyük bir hataydı ki bu hatanın bedelini hala ödüyorum evet ayrıl barış çok yıprattık ama ikimizde olgunlaşamadık daha

canim daha yasin cok kücük ciddi bir iliski icin bence...
cünkü o yaslarda insan daha tam olarak ne istedigini bilmiyor ve cok kolay hata yapabiliyor...
bence artik herseyi oluruna birak...
ve bir erkegin ve iliskinin hayatini bu kadar etkilemesine izin verme...
yasayacak daha cok güzel seyler var önünde...

bence bı sure ıkınızde gorusmeyın en azından olaylar bı yatıssın boyle bı ılışkı gıtmezkı guvenınız sarsılmadımı bırbırınıze ..ıkı tarafta ayrılıgı zıkretmıs bı kus bı barısık olmaz.cok yorar ve sonunda sevgı yerını nefrete bırakır .bence sız ayrıldıgınızda ayrılan taraf kendısı olmadıgı ıcın gurur yapmış ve daha sonra aynı duruma sızı dusurmus sızın hayalı sevgılınızde eskı sevgılınızde tuz bıber olmus ..bı sure gorusmeyın ve annenızı karıstırmayın..evlı cıftler arasına bıle aıleler gırmemelı kaldı kı sızınkıne.

bak tatlım eğer ağlamak üzülmek hergün kahır çekmek istiyorsan devam et

yok çekemem diyorsan da tırnaklarını kemireceksin, yastıkları ağlamaktan sırılsıklam edeceksin, bağıra bağıra ağlayacaksın ama bu sevdadan vazgeçeceksin.

ayrılınca çekeceğin acılar kısa bir süre sonra geçer ama ya ayrılmazsan ?

çünkü bu çocuk adam olmaaaaaaaaaaaaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…