• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphelerim ve Aşkım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"güven görüp görebileceğimiz en ürkek kuştur, bir kaçarsa bir daha yakalayamayız"....

ömrünü bir şans daha verip yanılmayla geçirmek istiyorsan devam et...

Mrb arkadaşlar. Şimdi yazıcam şeye üzüleyimmi yoksa hiç aldırmayıp başka beklemediği bir tepkimi vereyim bilmiyorum. 3 hafta önce sevgilimle aramızda tartışma çıktı ve ona benden önce sevdiği kızı özleyip özlemediğini sordum. Sana resmini gösteriyimmi dedi ve korktum. Resmi cüzdanından çıkıcak sandım çünkü.. Bana bi site verdi ve al buna bak dedi. Açtığımda arka sıradakiler dizisindeki Gamzenin resmi vardı. Bende sırf beni kızdırmak için yaptı sandım ve üstünde durmadım. Ama bugün Gamzeyi beğeniyo musun dedim. Maksatım ne kızmaktı ne de alınmak. Tv bu. Herkes birini beğenir. Beğeniyosa bile bilmek istedim. Ve maalesef bana verdiği yanıt çok kötüydü. Sana açık olucam o kız senden önce sevdiğim kızın aynısı dedi. Şok oldum ve defol diyerek tlfnu kapattım suratına. O tekrar aradı ve sana karşı açık olunca neden hep böyle oluyo dedi. Sizce hatamı ettim???

Dürüst olacağım...
Evet hata yapmışsın.
Söylediği cümleye dikkat!
"Senden önce sevdiğim kızın aynısı"
Yani şimdi seni seviyor. Ne diye zorluyorsun ki?

...............................ne denir kii hata etmişsin tabi ne üstüne gidiyorsun ki
ondan mı hoşlanıyorsun bundan mı hoşlanıyorsunla bir yere gidilmez canım
sen bunu seviyor musun sevmiyor musun baktın sana göre değil mi bırakırsın gider
tam olarak yaşınızı da bilmiyorum ama daha neler göreceksiniz neler bunlar ufak ayrıntılar

senin sorduğun şey onu özleyip özlemediği, onun verdiği cevap sana kızın benzerini göstermek... çok alakasız sanki...
bence sen sorduğunun cevabını al önce... :teselli:

ya arkadaşım sonuçta kavga ettiğimiz gün benimle konuşurken o kızın resimlerine bakıyomuş.. Bi yandan benim sevgim bi yandan varsa tabi onun özlemii

cevabını verdi. Özlemediğini artık aklına bile gelmediğini bitek beni sevdiğini söyledi defakarca hemde ama dediğim gibi benle konuşurken onun resminede bakması beni çok incitti

hata sen kaşınmışsın adam doğru söylemiş suç işlemiş bir daha bukadar tepkin yüzünden bu kadar şeffaf olmaz bence

Evet haklısın cnm bunu tamir etmeliyim sanırım

arkadaşlar msj attım az önce. Bugünkü kavgamız çok saçmaydı sonuçta sen benim sevgilimsin ve beni seviyosun. Geçmiş geçmişte kaldı hata yapmadan önümüze bakalım yeter dedim. Sizca olmuşmu

erkekler arda böyle tuhaflaşırlar birazda kıskandırmak istemiş seni.sende hemen patlamışsın.böyle olmaz kıskançlıktan çatlasanda belli etmeden çokda umursamaz davranıcaksın.sonra başka yollarla intikamını alırsın.şimdi sanırım gençler arasında çok popüler bir dizi sürekli görüp eski sevgilisini hatırlıyormu acaba deyip.kafayı yedirticek sana aklı sıra.ama sen bu tuzağa düşme.o seni kıskansın.umursamaz davranmak insanın kendine olan güveninin göstergesidir birazda.dengeyi sağlayacaksın.ne çok ilgili ne çok ilgisiz.serseme dönsün aklı başına gelsin.:jeyyar::1shok:ay biraz sertmi oldu bugün erkeklere hücuummmm günümdeyim sanırım

valla entrasan bir şey......sen de ona tom cruıse, brad bitt ne bileyim birinin olduğu bir sayfayı ver, o da gitsin baksın senden önce sevdiğim adamın aynısı de olacak iş mi? bu olay için üstüne gitme ama aynısını sen yapsan kıyamet kopar ama "hiç bir erkekte durduk yere eskisini özlüyor musun diye sormaz" ama niye sana bunu göstermek istedi, o konuda bir fikrim yok.....

bende anlayamadm olayı yanı nıye durup dururken o kızın resmını gosterdıkı belkı senı kıskandırmak ıstemıstır bence kaprıs yapıp ılıskınızı yıpratma sevmese ayrılırdı zaten senı sevdıgını solemezdı

ya arkadaşım..sen niye geçmişiaçıp k arıştırıyorusun ki..
geçmiş geçmişte kalmış k apanmış bitmiş ..
onun aklına niye sokuyorsun ..
bi laf vardır...bir şeyi çok karıştırma..
hayatında artık sen varsın her tartışmanızda eskilerimi soracaksın..
senin ne özelliğin kalacak sonra peki...

çok kötüyüm arkadaşlar. Öyle böyle değil.. Aklıma geldikçe ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Sinirden mideme ağrılar giriyo. Abimde umursamaz davran süründür aklı başına gelsin diyo ama bunun çokda kolay olmadığını yaparken çok canımın acıcanıda söyledi. Ama sanırım yapmaktan başka çıkar yolum yok :(:(

:1shok::1shok::1shok:
:( ya ne diceğimi bilemedim dondum kaldım canım :çok üzgünüm:
eskiye mazi geleceğe niyazi derler....neden eskiyi sordun ki ama onun verdiği cvp ta :çok üzgünüm: nedesem ki eskı kız arkadaşına benzıormuş demekbenneyaptımki :çok üzgünüm:

:(:( Evet ona benziyomuş :(:( Sanırım biraz uyumam lazım salim kafayla düşünmek için :(

Benim sevgilimin eski sevgilisi de Fahriye Evcen'in aynısıymış ama hiç önemi yok.Çünkü o beni seviyor ve biz çok mutluyuz.

sana ne önceki kızdan nie merak ediyorsun ki artık seni seviyor .yaralanmışsın ama kendin etmişsin kendin bulmuşsun.ikiniz de hatalısınız bence..

sen kaşinip sormussun..o da bu catlatma firsatini iyi degerlendirmiş anlaşilan :) bende bu hatayi eşime sorarak yapmiştim :) şimdi siyah sac deyince o kiz geliyor aklima :) gereksiz yere kendimi üzmekten baska bi işe yaramadi yani ;)

Back