• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphelerim ve Aşkım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım zor bir ilişki bir yerlere gelemeden yorulur tükenirsin bu şekilde. Arkadaşının davranışları dengesiz bir şekilde bilmiyorum ama askerlik psikolojisi olabilir. Bir de en büyük hata neden kıskandırma gibi bir olay yaptınız hemde annenle iş birliği yaparak :çok üzgünüm: bilmiyorum ama sevgime güveniyorsam onunda birşeyler yapabileceğine inanıyorsam asla böle bir oyun yapmam. onun sana olan sevgisine güvenmediğini gösterir bu, olan olmuş gerçi ah vah demenin pek bir anlamı yok.

Ama Sardunyanın dediği gibi ayrıldıktan sonra çekeceğin acılar bir yere kadar ama devam edersende hep üzülceksin çünkü bazı şeyleri tüketmişsiniz. en azından biraz süre verin... :a015:

arkadaşlar işin tuhafı biz iyi anlaşan bir çiftiz yani ne biliyim özümüzde çok iyi anlaşıyoruz ama bazen bu sorunlar sevgimizin üstünü örtüyo. Mesela şuan çok iyi aramız. Ama bunlar nie oluyo hala anlamıyorum :(

şimdi böyle anlaşamazsınız gelecekte ciddiye dönerse hiç anlaşamazsınız...
boşa kürek çekmeyin erkeğin kabası hiç çekilmiyor....

haklısınız hiç çekilmiyor. Son zamanlarda yeni bi adet edindi :S Ne zaman kavga etsek lafı ayrılığa getiriyor. Bir çok defa böyle yapmamasını söyledim fakat hala yapıyor. Neden yaptığını sorudm en sonunda başka türlü benle barışmıcaksın aşkım sana blöf yapıyorum diyo :S Ciddiye alıp ayrılıncada peşimden ayrılmıyo

baya ilginç biri ya asker psikolojisi dedim ama yok tuhaf biri... kafamçokkarıştı
şuan iyisiniz kafam karıştı vala öfkeyle ayrılalım diyebiliyor, değişik ya dediğin gibi gel gitler çok... Sonunuzu düşünerek adım at yaa en çok da kendini düşün yıpratma kendini... :çok üzgünüm:

haklısınız hiç çekilmiyor. Son zamanlarda yeni bi adet edindi :S Ne zaman kavga etsek lafı ayrılığa getiriyor. Bir çok defa böyle yapmamasını söyledim fakat hala yapıyor. Neden yaptığını sorudm en sonunda başka türlü benle barışmıcaksın aşkım sana blöf yapıyorum diyo :S Ciddiye alıp ayrılıncada peşimden ayrılmıyo

14 yaşında ki oğlum bile kız arkadaşına böyle dengesizlikler yapmıyor çok daha olgun ergenlik dönemin de olduğu halde...
zaten dengesiz şeyler yapacak olursa karşısın da ilk önce beni bulur, baktım düzelmiyor kolundan tuttuğum gibi psikoloğa götürürüm..

anneler evlat yetiştirirken fizik sağlıklarına verdikleri önemi ruh sağlıklarına da vermeliler..

ve gene aynısı oldu, önce sevgilini şikayet ettin, biz bu duruma göre yorum yaptık, aradan yarım saat dahi geçmeden müdaafa etmeye başladın...cidden hiç anlayamıyorum.

anneniz sizi yanlış yönlendirmiş, bence artık konuşup tutarlı olmaya bakın, ayrılıp barıştıkça ilişki değerini çok yıpratıyor arkadaşım, yüz göz olursunuz böyle.

arkadaşlar çok tşk ederim yorumlarınız için evet haklısınız yarım saat sonra bi şekilde neden bilmiyorum müdafaya başladım fakat dün den beri beni sinir eden bişey daha var İkimizde birbirimize her dakika olmama şartıysa en az bir kere dahi olsanerede olduğunu nasıl olduğunu haber verme sözü verdik. Bu söz düne kadar gayet iyi tutuluyodu. Dün bir şekilde haber verip merak giderilmesi yok oluverdi :S Sonunda bana haber verme gereği duydu ve işin tuhaf kısmı normalde böle bi olay olduğunda bana kükreyen adam bu kez gayet sakin davrandı bu sabahta aynısı oldu

arkadaşlar çok tşk ederim yorumlarınız için evet haklısınız yarım saat sonra bi şekilde neden bilmiyorum müdafaya başladım fakat dün den beri beni sinir eden bişey daha var İkimizde birbirimize her dakika olmama şartıysa en az bir kere dahi olsanerede olduğunu nasıl olduğunu haber verme sözü verdik. Bu söz düne kadar gayet iyi tutuluyodu. Dün bir şekilde haber verip merak giderilmesi yok oluverdi :S Sonunda bana haber verme gereği duydu ve işin tuhaf kısmı normalde böle bi olay olduğunda bana kükreyen adam bu kez gayet sakin davrandı bu sabahta aynısı oldu

yarım saat sonra müdaafaya geçti diyen benim...

duruma bakılırsa kıskanç sevgililer uyumlu bir aşk için anlaşma yapmıssınız, güzel.

tatlım eğer değişiklikler başladıysa sen de aynısını yap başka çaren yok, arama gittiğin yeri haber verme

eğer üzerine gidersen zaten kaybetmeye başlamışsın kaybetmen kesinleşir
sık kendini arama ve ona haber vermeden dışarı çık, madem oda kıskanç yaşadığın duyguları ona yaşat
yaşamıyorsa da demek ki aşkınız bitmiş.

bak tatlım her ilşkide inişli çıkışlı zamanalr oluyor mutlaka bunu zamanla ikinizin aşabileceğine inanıyorum gerçekten seviyorsan ama yok sevmiyorum diyosan boşver ayrılll .Anneyi yada başkasını bu işe katmanız hiç doğru değil annenin seni doğru yola yönlendirmesi gerektiğini düşünüyorum.Önyargılı olma derim erkek arkadaşının kendi içinde çözmesi gerekn bir takım sorunları var galibaaaa ozaman istiyrsa bu seferde sen ondan zaman iste ve oturup düşünnn artı ve eksleriyleee sonra net bi karar al ve uygula yoksaa birbirinizi kırmaya üzmeye değmezzz kimsenin başkasının hayatını berbar etmeye hakkı yokkk seninde kendine göre bi duruşun olsun ona güçlü olduğunu gösterrr ki aynı hataları yapmasın bi daha

dünle ilgili bi açıklamada bulundu. Misafirliğe gitmişler çok kalabalıkmış abiside biraz birbirinizi özleyin zırt pırt msjlaşmayın dediği için onun yanında rahat olamadığı için msj atıp haver vermemiş ve bir arada sana haber vermeyi unuttum dedi. Seven insan sevgilisini, sevdiğini hiç bir şartta unutmaz dedim ki o da bunu tastikledi. Çok özür diledi benden. Ama hala sakin tavrını devam ettiriyo. Bugünse onlara misafir gelmiş. Ev tıklım tıklım doluymuş. Fakat inanın sabahtan beri msjlaşıyoruz. İsteyince oluyomuş demi dedim. Evet dedi. Fakat neden aynısını yapmadı aklımda hep bi soru kalıcak :S

Mrb arkadaşlar. Yine yardımınıza yorumlarınıza ihtiyacım var. İlişkim çok sorunlu bir ilişki. Yani 1.5 yıl boyunca 3 günün 2 günü mutlaka kavga etmişizdir. Askerden izine geldiğinde de böyle oldu. Geri dönmeisne 1 hafta kala herşey normale döndü sanki. Bana karşı gayet yapıcı davrandı, sürekli alttan aldı. Askere döndü tekrar. 12 gün oldu. Ve biz bu 12 içinde bir kez bile kavga etmedik. Bırakın kavga etmeyi, birbirimize sesimiz dahi yükselmedi :S Geçtiğimiz temmuz ayında bi keresinde bana seni arıcam dediği halde aramadı ben de bişe demedim. 2 gün önce bu durum tekrarlandı. Sabah kalktığımda ne bi msj ve bi çağrı vardı. Aradan 5 dk geçti ve aradı. Aşkım dün gece arayamadım özür dilerim dedi onuda öyle unuttum. Ama bugünde aynısını yaptı :s Arıcam dediği halde bu saat oldu aramadı. Annemde olaya temkinli yaklaşıyo. Bu işin içinde bi iş var diyo, sürekli aklımı karıştırıyo.. Sizce normal mi bu durum

anlamadım yaa askerdemi şimdi yoksa geldimi :///

hyr herşey birdenbire nasıl böyle düzeldi. Yani neden böyle oldu? Eskiden beni hiç kıskanmayan adam şimdi kıskançlık krizlerine giriyo. Herşeyi alttan alıyo. 12 günde hiç kavga etmedik

Ben birsey anlamadim bu adama askerde degilmi?
Seb dua et ki seni askerden ariya biliyor, adam askerde nasil arasin seni zirrt birrt????

Aslinda sorun ne anlamadim, altan almasimi sorun?

Ne gibi bir sorun ola bilirki, belki askerde senin degerini anladi? Olgunlasti?
Neden kötü birsey ariyorsunuz ki?

kötü bişey aradığımdan değil arkadaşlar. Hatta çok mutluyum bu durumdan. Yani kavga etmemeiz güzel ama yani içimd ebi gariplik var. Sanki bişey olduda aniden döndü gibi geliyo.

Arkadaşın biliçlenmiştir sürekli kavga yaparak yıprandığınızı farkedip artık alttan alıyor. ne güzel canım bırak tatıdı çıkar.
bir de bu saat oldu hala aramadı demişsin. güzelim asker ocağında seninde biraz bu konuda idare etmen gerekiyor bence... yerimseniben

Back