Şüphelerim ve Aşkım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen galiba kavgaya alışmışsın sakinlik batıyor gibi geldi bana ama genede bilemem

sanırım ana-kız kafanız karışmış sizin....
çocuk kavgacı olsa olmuyor, uyumlu olduğunda da şüphe uyandırıyor....
öküz altında buzağı aradığın zaman yaşanılası şeylerin keyfini çıkaramazsın canım...
benden demesi......

:dance:Canım asker değil mi ki erkek arkadaşın? Bir asker ablası olarak söylüyorum kiarayamaması ya da gecikerek araması gayet normal. Bence düzelmesinin altında birşey aramaktansa tadını çıkarmalısın. O düzeldi diyorsun belki de sende birşeyler düzelmiş olamaz mı?:dance::dance:

İlişkiniz zamanla oturmuş olabilir.Sonuçta zaman geçtikçe birbirini daha iyi tanıyorsun nasıl tepkiler vereceğini biliyorsun.Bence kafanıza takmayı bırakın

askerlik bu, bisey olmasina gerek yok... sevdiklerinden uzakta olunca duygusallasiyorlar cogu zaman... benimki askerdeyken hungür hüngür agliyodu seni özledim diye, normalde hic aglamayan adam... ama zaman geliyodu takmiyodu, aramiyodu sormuyodu...
askerlikte ruhhalleri sekilden sekile giriyor, bence fazla yorma kafani...

tşk ederim arkadaşlar. Evet sanırım değerimi anladığı için böyle ve tadını çıkartmaya çalışıyorum

kötü bişey aradığımdan değil arkadaşlar. Hatta çok mutluyum bu durumdan. Yani kavga etmemeiz güzel ama yani içimd ebi gariplik var. Sanki bişey olduda aniden döndü gibi geliyo.

bazen içsesimizi dinlemek gerekir

Şaşkın ve tatlı tavuğuma sonuna kadar katılıyorum

benimki gibi kafasına saksı düşmüş..bakkala ve annemle çarsıya dahi göndermeyen biri bi anda hiç bişeye karışmaz oldu..
sorduğumda delilik etmişim nasıl böyle eziyet ettim sana özür dilerim diyor..
olgunlaşmış işte daha nolsunn keyfini sür

yalnız gariplikler bitmiyor arkadaşlar :S kendisi dediğim gibi son zamanlarda hiç olmadığı kadar kıskanç oldu. Ben önceden çok şüpheciydim çok art niyetliydim herşeyin aldında başka kötü bi niyet arardım. Bu huyumu çok şükür yendim. O da farkında bunun. Fakat şimdi az bişe bakın altını çiziyorum çok az bişe bi kıskançlık yapsam abarttın oluyor :S Ama o yapınca hiç bişe olmuyo :S

kıskansanda belli etmıceksın canm yerimseniben yerimseniben
bılıyorum aynı sey bendede var oyuzden kıskanmıyorum hiç kendı halıne bıraktım diyebılırım en azından içimdekı kıskanclık duygusunu oyle yendım , zaten sen karısmassan kendı kendıne gelır sokulur sana ,yanı sanarkı artık benı az sevio ondan böle kıskanmıo benı der kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

böyle dıyorum yanlıs anlama ama senın ıcınden gecen ve dıle vuramadıgın acaba onceden hayatında bırımı vardada kavga edıyoduk sımdı yok o yuzden daha ıyı falan

arkadaşlar tuhaflıklar devam ediyor erkek arkadaşım izinde evine gitmedne önce ankaraya gelmekten bahsediyordu. Ama baya bi parasızlık çekti. Beni arayamadığı günler çok oldu ki bu günlerde hep ben destek çıktım ona. Hep ben aradım. Neyse bi şekilde çok şükür evine geçti izini bitti tekrar döndü birliğine. 2 saat önce annemle konuştular. Annem beni vermemek adına ona çok direniyo :) Şehirler ayrı, gidiş geliş mesafesi baya bi fazla ki erkek arkadaşımın anneside annesiyle bu sebeplerden 9 yıldır görüşememiş. Annemde bundan korkuyo. Şimdi erkek arkadaşımın annesi kendi annesinin yanındaymış. Annemle bu meseleyi konuşurken aralarında şöyle bi konuşma geçmiş.. " İzine geldiğimde 400 milyon param vardı anneme verdim gidip annesini görsün die ama kabul etmedi..." Arkadaşlar şuan annemde ben de öyle şaşkınız ki.. Annem bana yalan söylediğini düşünüyo. Bense öle düşünmüyodum ama beni bu konuya odakladı.. Bende o sinirle erkek arkadaşımın msn sini açtım ve en yakın arkadaşına çaktırmadan bunu sordum. Senle gezerken nasıldı maddi durumu nasıldı gibilerinden ama o da parasızdı dedi :S Nolur bi akıl verin bana.. Ya annem çok ön yargılı yaklaşıyo beni ondan bi şekilde uzaklaştırmaya çalışıyo ya da erkek arkadaşım gidiş geliş mesafesini sorun etmesin bak benim annem kendi annesiyle çok rahat görüşüyo demek isteyip 400 milyonum var dedi.. Hangisi arkadaşlar hangisii

bütün parasını annesine verdiyse arkadaşıyla gezerken parasız takılmış olabilir

egem haklısın valla dıyecek baska bırsey yokk (

arkadaşım annesi kabul etmemiş güyya.. Ned işim var oralarda nie gitcem demiş :S

arar neden aradı deriz,aramaz bunda birşey var deriz,kavga ederiz neden deriz kavga etmeyiz beni takmıyor artık deriz.derizde deriz :)) biz kadınlar zoruz. bence çok takılma aradı aramadı bunları takarsan çok yorulursun çokta yorarsın onu gidişatına bırak hayatının merkezi o olmasın.

öle yapıyorum son zamanlarda ama aklıma bu para konusu çok takıldı :s Çünkü bi süre bana hep parasızım parasızım dedi ve dün gecede anneme aslında 400 milyon biriktişrdim anneme verdim ama almadı demiş :S Çok şaşkınım arkadaşlar ya parasız anılmaktan utandığı için anneme böle bi yalan söledi ya da bana yalan söledi parasızım diyerek.. Bunu ona sorsammı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…