Şüphelerim ve Aşkım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Mrb arkadaşlar. Ben de aranıza yeni katıldım ve ilk mesajımı diğer bazı arkadaşlar gibi bu şekilde yazmak istemezdim Benim sorunum belki çok çok abartılcak cinsten değil ama yinede size yazıp paylaşmak istiyorum. Yardım edicenizi düşünüyorum Bir buçuk senedir çok güzel giden bir ilişkim var (Allah bozmasın) Hayatımın ilk ciddi ilişkisi. ılk zamanlar birbirimizi pek umursamaz davranıyorduk fakat 4. ayın sonunda birbirimze aşık olduk. Ve ne olduysa ondan sonra oldu. Aşık olmam karşı tarafa fazla eğilim göstermeme, zaman zaman bunaltmama neden oldu. Ve doğal olarak bir süre sonra sevdiğim kişinin kötü niyetli olmasada başkalarına kaydığını farkettim. Tabii duruma el koydum ve herşeyi düzelttim. Fakat bu olaydan sonra içimde ona karşı bi güvensizlik oluştu. Bu olayları askere gitmeden önce yaşadık ve askere giderken bütün sorunları arkamızda bıraktık. Ama içimde oluşan bu güvensizlik beni ona bir ders vermeye zorladı ve acemi birliğinde ondan ayrıldım. Bir hafta süren yalvarmalar sonunda tekrar başladık. Şuan hala askerde.. Benim ona güvenmem için elinden gelen herşeyi yapıyor. Hergün arayıp soruyor. Bir sorunum olup olmadığını günde defalarca soruyor ve bir sorunum varsa elinden gelenin çok daha fazlasını yapıyor. ılişkimizi ailelerimiz biliyor ve Allah izin verirse evlilik yolunda ilerliyoruz. Bugün çarşı izni olması gerekiyordu. Zaman zaman çarşılar kitleniyor. Fakat durum böyle bile olsa sabah mutlaka bana haber veren çocukdan bugün hiç bir ses çıkmadı. Bütün gece huzursuzdum zaten. Sanki kötü bişeyler olucakmış gibi hissediyordum. Dayanamadım ve ben aradım. Revirde olduğunu kendisine sonra aratırıcanı söyledi bana telefona çıkan bir başka asker. Tamam diyip kapattım. Yarım saat sonra belki gelmiştir diye tekrar aradım. Bana alay mutfağında olduğunu söylediler( Bu arada kendisi aşçı ve akşam 17.20 dan sabah 07.00 a kadar çalışıyo. Günzleri koğuşta uyuyo oluyo.) Fakat bu durum bana inandırıcı gelmedi. Bir kaç hatta en azından 15- 20 aramadan sonra ortada bir yalan olduğu kanaatine vardım. Çünkü her aramamda ya çarşıya çıkılcak hazırlanıyo dendi ya da gündüzcü oldu ve mutfakta oldu dendi. Ağlaya ağlaya eve geldim. Napıcamı bilmez bir haldeyken, artık istenmediğimi yok dedirttirdiğini düşünürken telefon çaldı. Arayan oydu ve bana dün gece 1 den beri revirde olduğunu ateşinin yükseldiğini iğne yapıldığını hatta serum felan takıldını söledi. ınanmadım. Çünkü gerçekten kötü bir haldeydim ve bir açıklama bekliyordum. Neyseki sonunda beni inandırdı. Çünkü ben değil anneme arattırmıştım. Annemde ben annesiyim diye isteyince çocuklarda korkmasın diye mutfakta demişler.

Böyle işte. Onu boş yeremi kırdım yoksa geçmişte yaşanan olay yüzünden sürekli kontrolde olduğum, boş bırakmadığım için haklımıyım. Karar veremiyorum. Bu davranışım onu bunaltır mı onuda bilmiyorum. Ama beni çok sevdiğini biliyorum. Bende onu çok seviyorum ve onu kaybetmek istemiyorum. Szice nasıl davranmalıyım arkadaşlar

Son düzenleyen: Moderatör:
bence elleme böyle kalsın. sanmıyorum sana yalan söylediğini...
bunaltma da zaten. bende zaman zaman saçma sapan kıskançlıklar yaparım ama bilirim saçma sapanlığını bende belli etmem. sonra geçer zaten.
aradan biraz geçtikten sonra muhabbet ederken gülerek anlatırım biliyo musun seni şugün şundan kıskanmıştım diye, güleriz.
sonra o bu durumu anlar ve kendine göre çeki düzen verir o olaya.

bu o kadar zor bir şey ki canım, ben neredeyse 10 aydır evliyim, geçmişteki şüpheler hala peşimi bırakmıyor.sürekli kendini telkin et, düşünmemeye çalış, yoksa hayat rezil oluyor, benim hayatım gibi...

Canim askerdeyken ne yapabilir ki?
Baska biriyle cikamaz herhalde?
Bence askerlik döneminde biraz anlayisli davran.
Fazla bunaltma, zaten asker ocagi nerde olursa olsun zor, kolay degil.
Askerden sonra yine sürekli beraber olursunuz zaten, ondan sonrada durumlara bakarsin.
Ama icin icini yemesin.
Pozitif düsün, iyi seyler olsun. Dua et.
Hz. Mevlana'nin bir sözü vardir diken düsünürsen dikenlik, gül düsünürsen gülistanlik olursun, diye.
Iyi düsün iyi seyler olsun.
Arada sevgi varsa asilmayacak seyler yoktur merak etme sen.

teşekkür ederim arkadaşlar iyi düşünmeye gayret ediyorum zaten :) Bugün çıktı çarşıya kendine bir saat vakit ayırmak istediğini söyledi. Normalde olsa şüpelenirdim ama artık şüpelenmicem. Olumlu bakmaya çalışıyorum. Sonuçta o da insan öle değil mi :)

bir tek konuda eminim:
askerdeyken hiç bir arkadaşı doğru bilgi veremiyor yada vermiyor.
ben eşimi o zaman sevgiliydik.arardım.farklı 10 kişiyle görüşürdüm.
herkes ayrı bir şey söylerdi..
en sonunda eşim telefona gelincede derdiki albayla şurdaydık..
seni kandırmış olabileceklerini sanmıyorum..

Canım bana da yalan söylüyor gibi gelmedi.Seni üzmemek için yalan söylemiştir.Hasta olup revirde kaldığını duysam ben çok üzülürdüm,yıkılırdım.Benim sevgilim de askerde.O yüzden seni çok iyi anlıyorum.

Evet yalan söylememiş arkadaşlar :) Ben asıl kendime kızıyorum bu çocuk sana her şekilde bağlı görüyosun işte gözüne gözüne sokuyo hala ne diye şüpe taşıyosun içinde diye :)

hıhı çok iyi :) gece koğuşa geçtiğini söylemek içinde aradı :)

seni aramasına ve şüphelerini yenmene çok sevindim canım, mutluluklar.

sen paranoya olmuşun iyice...

çok bunaltma bence hele hele askerde olan birini sakın...

ana ocağına benzemez orası,kafasına her estiğinde yada canı her istediğinde arayamaz ki

Arkadaşlarının bilerek yalan söyleyeceğini sanmıyorum,tahminlerine göre söylüyorlardır,şurdadır yada burdadır diye.

Sevgilinin de bilerek yok dedirteceğini sanmam,hastadır gerçekten,biraz güvenmeye çalış.

Güvenmiyosan da bari çocuk askerdeyken üstüne gidip daha çok üzme.

Geçmiş olsun umarım şuan iyidir...

sen paranoya olmuşun iyice...

çok bunaltma bence hele hele askerde olan birini sakın...

ana ocağına benzemez orası,kafasına her estiğinde yada canı her istediğinde arayamaz ki

Arkadaşlarının bilerek yalan söyleyeceğini sanmıyorum,tahminlerine göre söylüyorlardır,şurdadır yada burdadır diye.

Sevgilinin de bilerek yok dedirteceğini sanmam,hastadır gerçekten,biraz güvenmeye çalış.

Güvenmiyosan da bari çocuk askerdeyken üstüne gidip daha çok üzme.

Geçmiş olsun umarım şuan iyidir...

Erkek arkadaşınız kapalı bir dört duvar arasında ne yapabilir ki ?

Boşuna şüphelenerek kendinizi sevdiğinizi üzmeyin....

Arkadaşlar daha önce bi konu açmıştım şüpelerim ve aşkım diye saolun orada beni rahatlattınız ama sanırım şimdi daha büyük bir sorunla karşı karşıyayım ve çok kötüyüm Bir hafta önce sevgilimle gece saat 03.00 gibi konuşuyoduk. Aşçı olduğu için o saatte arayabildi gizlice. Bana tlfnu kapattıktan sonra hattını bi başka arkadaşına vericeni, o arkadaşının kız arkadaşıyla kavga ettiğini ve araması gerektiğini söyledi. Tamam diyip tlfnu kapattık aradan 2 dakika geçmemişti ki annemin tlfnu çalmaya başladı. Daha önce kntüm olmadığı için annemin tlfnuyla çağrı bırakmıştım ona ve kendisi bu numarayı bildiği halde başkası sanarak aradı. Tlfnu açınca sesi titremeye, şaşkınlığını iyice belli etmeye başladı. Bana yalan söylemişti Bu sebeple ayrıldım ondan. 2 gün sonra bi şekilde barıştık fakat bana olan bütün ilgisini kaybetmiş gibi. Açıkcası bilmediğim başka bir hattının olduğunu düşünüyorum. Eskiden sesimi duymadan bir günü geçiremezken artık ben aramayınca aramamaya başladı Aklıma getirmek istemiyorum ama bi başkasının olduğunu düşünüyorum. Napmalıyım kızlar nolur yardım edin. Bu durumu ona belli etmeden açıklığa kavuşturmak için napmam lazım. Artık bitmiş durumdayım ağlamaktan nolur yardım edin

sana yalan söylemiş affetmişsin bir kere.
bşka bir hattı olduğunu düşünüyorsun bence ilişkide ilgisizlikten çok güven yok aranızda

evet haklısın barışırken artık ona güvenmediğimi söylemiştim ama şimdi herşey daha beter oldu gibi izinde yanıma gelmeyi düşünüyor 18 saatlik yoldan ankaraya gelmeyi.. Ama bilmiyorum durum ne

başka düşüncesini paylaşıcak yok mu arkadaşlar?

anladığım kadarıyla ayrı şehirdesiniz... ayrı şehirde yaşayan sevgiliye güven duymadan ilişki yaşanmaz hergün kendini yer bitirirsin, her konuşmada yalan mı söylüyor diye düşünürsün. zor bir durum ama her gün için için tükenmek var ucunda .... önündeki maçlaa baksengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…