E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
arkadaşlar bizim ilişkimiz artık tamamen kötüye mi gidiyor yoksa bwen mi bir doktora gözükmeliyim karar veremedim. Erkek arkadaşım izinden askere tekrar döndüğünde üzerime öyle bi düşmeye başlamıştıkii :S Hatta önceden olmadığı kadar kıskanç olduğundan da bahsetmiştim. Fakat sonra noldu bilmiyorum o kıskanç tavırları aniden yokoluverdi.. Her hafta mutlaka çarşıya çıkan insan 3 haftadır çarşıya çıkmıyor. Üstelik bunuda çok garip davranışlar izliyor. Lütfen okumaya devam edin ve bana bi akıl verin. Geçen hafta perşembe günü bana yine çarşılarının kitlendiğini söyledi ben de içimde gerçek anlamda bir şüphe oluştuğiu halde tamam dedim. Ertesi gün akşam beni aradı ve aynen şöyle söyledi. Aşkım moralim çok bozuk acil çıkış dediler birazdan göreve çıkıyoruz.. Tamam dedim kapadım. 20 dk sonra beni aradı ve görev 2 ye ertelenmiş dedi. Onun adına sevindim. Çünkü biraz uyuyup uykusunu alıp öle gider die düşünmüştüm. Ertesi gün ise çok daha şaşırtıcı bişe oldu :S Cumartesi günü normalde çarşı günleri.. Ve o göreve giderken asla yanına tlfnunu almazdı. Ama o gün almış benide aramıştı. Üstelik sesi kapalı bir mekanın içinden gelir gibiydi. Nerdesin sen neden dışarı sesi gelmiyor dediğimde ise; sen çatışma sesi duymayı bekliyordun herhalde aşkım burası dağ dışarı sesi nerden gelsin arada bir kuş öter onunda şimdi ötmice tuttu dedi. Ama ben inanmadım. Birliğini aradım ve sanki haberim yokmuş gibi onu istedim. Asker koğuşuna gitti ve gelip bana ne dese beğenirsiniz? Onlar çarşıya çıktı..! Hani görevleri vardı ne çarşısı dediğimdeyse evet vardı görevleri ama aiptal edildi dedi.. Ben bu konuya inanmadım halada inanmıyorum. Bunu erkek arkadaşımla paylaştım. Önceden çok zor yemin etmesine rapmen sırf ben inanıyım die yemin eden adam bu olayda yemin etmekten kaçındı. Daha sonra zar zor yemin etmeye çalıştı ama onuda ben istemedim. Bugünse bu olay tekrarlanıyor arkadaşlar.. Bu sabah beni aradı. Baya baya gönlümü alıcak güzel şeyler söyledi.. Beni sevdiğine her defasında beni inandırmak ister gibiydi.. Ben o tlfn konuşmasından sonra sanki havada uçuyo gibiydim. Öğleden sonra 3 de tekrar aradı beni. Bu kez morali bozuktu. Bana milli piyango biletlerini sordu. Birşey çıkmışmı baktınmı aşkım dedi. Baktım aşkım ama çıkmamış bişe dedim. İyikide çıkmamış dedi. Neden dedim. Kumarda kaybettim ama seni kazandım daha nolsun dedi.. Bu da hoşuma gitti.. Seni böyle neşeli görmek beni çok mutlu ediyo aşkım dedi.. Ve ardından bana şunları anlatmaya başladı... Aşkım bugün 87/3 lerden bir arkadaşımla şakalaşıyoum. Ama gene 7/3 lerden bi çavuş bana sinir oldu güyya düzen sağlamaya çalışıyomuş o yüzden beni komutanın önüne çıkartcakmış çarşım kitlenebilir haberin olsun aşkım.. Ben inanmmadım arkadaşlar çünkü bu işte bişe var. Yalan sölüyosun dediğimde sana yalan sölüyo olsam çıkıp çarşım var veya yok demem göreve çıkıyorum der kestirip atarım dedi.. Geçen sefer olduğu gibi demi dedim. Hayır yemin ederim onda görevdeydim seni çok özledim zaten aşkım çıksam sana nie yalan söleyimki dedi.. Sizce hangisi gerçek arkadşlar? Bana yalan söylediğimi yoksa benim çok kuruntulu olduğumdu..