Şüphelerim ve Aşkım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bizim ilişkimiz artık tamamen kötüye mi gidiyor yoksa bwen mi bir doktora gözükmeliyim karar veremedim. Erkek arkadaşım izinden askere tekrar döndüğünde üzerime öyle bi düşmeye başlamıştıkii :S Hatta önceden olmadığı kadar kıskanç olduğundan da bahsetmiştim. Fakat sonra noldu bilmiyorum o kıskanç tavırları aniden yokoluverdi.. Her hafta mutlaka çarşıya çıkan insan 3 haftadır çarşıya çıkmıyor. Üstelik bunuda çok garip davranışlar izliyor. Lütfen okumaya devam edin ve bana bi akıl verin. Geçen hafta perşembe günü bana yine çarşılarının kitlendiğini söyledi ben de içimde gerçek anlamda bir şüphe oluştuğiu halde tamam dedim. Ertesi gün akşam beni aradı ve aynen şöyle söyledi. Aşkım moralim çok bozuk acil çıkış dediler birazdan göreve çıkıyoruz.. Tamam dedim kapadım. 20 dk sonra beni aradı ve görev 2 ye ertelenmiş dedi. Onun adına sevindim. Çünkü biraz uyuyup uykusunu alıp öle gider die düşünmüştüm. Ertesi gün ise çok daha şaşırtıcı bişe oldu :S Cumartesi günü normalde çarşı günleri.. Ve o göreve giderken asla yanına tlfnunu almazdı. Ama o gün almış benide aramıştı. Üstelik sesi kapalı bir mekanın içinden gelir gibiydi. Nerdesin sen neden dışarı sesi gelmiyor dediğimde ise; sen çatışma sesi duymayı bekliyordun herhalde aşkım burası dağ dışarı sesi nerden gelsin arada bir kuş öter onunda şimdi ötmice tuttu dedi. Ama ben inanmadım. Birliğini aradım ve sanki haberim yokmuş gibi onu istedim. Asker koğuşuna gitti ve gelip bana ne dese beğenirsiniz? Onlar çarşıya çıktı..! Hani görevleri vardı ne çarşısı dediğimdeyse evet vardı görevleri ama aiptal edildi dedi.. Ben bu konuya inanmadım halada inanmıyorum. Bunu erkek arkadaşımla paylaştım. Önceden çok zor yemin etmesine rapmen sırf ben inanıyım die yemin eden adam bu olayda yemin etmekten kaçındı. Daha sonra zar zor yemin etmeye çalıştı ama onuda ben istemedim. Bugünse bu olay tekrarlanıyor arkadaşlar.. Bu sabah beni aradı. Baya baya gönlümü alıcak güzel şeyler söyledi.. Beni sevdiğine her defasında beni inandırmak ister gibiydi.. Ben o tlfn konuşmasından sonra sanki havada uçuyo gibiydim. Öğleden sonra 3 de tekrar aradı beni. Bu kez morali bozuktu. Bana milli piyango biletlerini sordu. Birşey çıkmışmı baktınmı aşkım dedi. Baktım aşkım ama çıkmamış bişe dedim. İyikide çıkmamış dedi. Neden dedim. Kumarda kaybettim ama seni kazandım daha nolsun dedi.. Bu da hoşuma gitti.. Seni böyle neşeli görmek beni çok mutlu ediyo aşkım dedi.. Ve ardından bana şunları anlatmaya başladı... Aşkım bugün 87/3 lerden bir arkadaşımla şakalaşıyoum. Ama gene 7/3 lerden bi çavuş bana sinir oldu güyya düzen sağlamaya çalışıyomuş o yüzden beni komutanın önüne çıkartcakmış çarşım kitlenebilir haberin olsun aşkım.. Ben inanmmadım arkadaşlar çünkü bu işte bişe var. Yalan sölüyosun dediğimde sana yalan sölüyo olsam çıkıp çarşım var veya yok demem göreve çıkıyorum der kestirip atarım dedi.. Geçen sefer olduğu gibi demi dedim. Hayır yemin ederim onda görevdeydim seni çok özledim zaten aşkım çıksam sana nie yalan söleyimki dedi.. Sizce hangisi gerçek arkadşlar? Bana yalan söylediğimi yoksa benim çok kuruntulu olduğumdu..

canım askerdeyken telefona çıkanlara inanmamanı öneririm... abimi hep arardım yok derlerdi ; şurd derlerdi ; duşta derlerdi ama hiç de öyle olmazdı... orda çünkü herkes telefon sırası bekliyor... bu tarz yalanlar söylüyorlar...

uzakta mı yapıyor askerliğini ? ne bileyim çarşı izni yoktur ama ziyaretçi kabul ediyorlardır... gitsen mesela kendin görsen ... dayanamadım sürpriz yaptım dersin... imkanın var mı bilmiyorum ; dağ - çatışma filan demişsin...

bence biraz daha bekle... ona farkettirmeden detayları incele.. mesela aradıysan askeriyeyi ona söyleme... sabret biraz... eğer gerçekten böyle bir durum varsa ki yoktur umarım... inkar edemeyeceği kanıtların olur elinde...

Diyarbakır/Silvan da yapıyor askerliğini. Bense Ankaradayım cnm Nasıl giderim, nasıl görürüm onu. Annem son zamanlarda objektif yaklaşmaya başlamışken olaylara şimdi o bile büyük bi yalan sölüyo sana neden yapıyo anlamıyorum diyo

burdan bişi denmez ki şimdi..
çok uzak mısınız, bi atlayıp gitsen? araya mesafe girince daha tahammülsüz olunabiliyo, belki bu yüzden kuruntu yapıosundur kendi kendine.. görüşmek sizi daha da yakınlaştracaktır kanımca..

2 abım 2de sevgılım oldu onları hep bekledım
bence kesınlıkle telde sölenenlere ınanma çunku olsada bazen yk dıyorlar yada arası kötu olsun kı bundn ne anlarlar bılmem yalan söleyen cok oluyo bence senı cok sevıyo husnu kuruntu yapma derım her dıyenede ınanma cnm orası asker ocağı ana kucağı deıl öle her ıstedığınde ıstedığın ollmas emın olkaydirigubbakcemile5 ve bence yaaln konuşmuyo

çoook uzağız arkadaşlar. Kalkıp gidemem. Hadi gitmeye karar verdim ama ailem izin vermez. Tek çocuğum ve korkuyolar bana bişe olucak die..

canım çok saol rahatladım biraz olsun evet ben normalde çok şüpheci bir insanım ama bu adamın bana zamanında çok yalanları oldu. Ama insandır dedim sevgim bdeğiştirir onu dedim. Değiştirdide dün abiside öyle söyledi bana. Sen çok değiştirdin çocuğu dedi. Ama ne biliyim iki hafta üst üste hemde tam aynı gün yani perşembe günü çarşılar kitlendi demesi tuhaf oldu

ay baya karışık yazmışsın arkadasım yaa.ama ne biliyim belkide adam ddogru söylüyordur belki sen kuruntu yapıyorsundur.hani her ihtimali vermeye çalışıyorum.birkaç defa daha dene ne biliyim askeriyeyi ara gene yok falan derlerse ona söyleme ama biraz ara verin bakalım.seni ariycakmı anlatıcakmı şöyle böyle oldu diye.sevgiler

canım çelişkili olabilir ama doğru da olabilir benim abimde aynı yerde yaptı silvan da bırak çarşı kitlemelerini o 1 ya da 2 defa çıkmıştır çarşıya hiç çarşı izni yoktu..
normal bi yerde yapıyo olsa yalan olabilir derdim ama bizzat abimin yaptığı yer

yok cnm endışelenme ayrıca sen gıtme zatende gıdemzsın sana guvenmıyorum demek gıbı bısey olur ozmn aşk olmas bırlıktelık olmas
sen bekle hem aynı gun olur hatta bu aylarca sürer gelınce bakarsın sana yanlışlarına ayrıca orda bı kızda bulamaz sanmam hıc üzülme cnm gelınce takıbe al ama :jeyyar:

çok tşk ederim arkadaşlar. Konuyu yazdıktan sonra annemle görüştüm. Annemde yalan söylemediğini düşünüyor. İnsanlar gıcık gider birbirine kızım kaldıki seninki çok göze battı orada dedi. Ben baya baya yatıştım sakinleştim. 6 da erkek arkadaşım aradı. Sanki benim hareketlerimi gözlemliyor gibiydi. Bakalım benimle nasıl konuşucak, bana sert mi yoksa iyi mi davranıcak... İyi davrandım. Bana kırgın olup olmadığımı sordu. Kırgın olmamı gerektiricek bişemi oldu dedim. Hyr olmadı ama soruyorum cnm dedi. Konu benim bu olay karşısındaki düşünceme geldi. Bende ne düşündüysem söledim Sana inandım ama neden özellikle çıkıp perşembe günü sölüyosun dedim ben de bi anlasam aşkım diye cvp verdi. Ama ben sana kesin çarşı kitlendi demedim belki kitlenebilir cnm dedim. Bir de arkadaşlar beni endişeye düşüren bi olay var. Erkek arkadaşımın en yakın arkaşı çarşıya çıkarken neden kız arkadaşına haber vermeiyosun dediğimizde bize verdiği cvp ona neymiş o kadarda karışamaz bana oldu :S Acaba diyorum.. Acaba benimkide bu yola çekmek istiyor olabilir mi??

sana bıse dııym mı endıselenmekte haklısın sogandır kokar erkektır yapar.ınanmıcaksın hele kı askerde tamamen kafaları karısık ama fazlada ustune gıtme emın ol gelınce hersey duzelcek.tabı senı gercekten sewıyosa.ama sewdıgınden emın deılsen hıc askerde bunalıma gırer ayrılmım dıerek onu dusunme sakın bu hatayı yapma daha fenasını yasarsın aldırmazlar.

sonuna kdr okudum fakat su kanya vardım dıyarbakra gıtmıstı askerlı ııcı bnm askımda ve carsılar kıtlenebılıyoo
ama cok celıslkılı geldı ama bu anlaatklarn

Arkadaşlar bilmiyorum yaa Bir yanım yalan sölemiyo diyo bir yanım arkadaşına uydu bana yalan söyledi şimdi gelip itirafta edemiyo diyo :S Ama onda gözlemlediğim en büyük şey şu oldu. Askere gitmeden önce beni fazla takmayan bi insandı. Yani tmm seviyodu ama arkadaşlarıda benim kadar ön plandaydı onun için.. Ne zamanki askere gitti, azcık burnu sürtüldü hep ben kıymetli oldum onun için. Dağıtım izinine geldiğinde internetten Ali adında bi arkadaşı onun yanına gitmiş fakat bana bunu söylemedi. Ali denilen çocuk ne zamanki sürekli girdiği siteye resimleri koymaya kalktı o zaman gelip anlattı bana herşeyi.. Geçen seferki izininde de aynısı oldu. İlk başta aşkım canım cicim oluyorum daha sonra ortama alışınca ona baskı yapan birisi haline geliyorum.. Ve gitmesine 1 hafta kala ne desem alttan almaya başladı.. En çok kızıcağı şeyleri yaptım ama çıt çıkmadı.. Şimdide öyle.. Hala öyle.. Ama bu yaptıkları gene yalan söleyebilir diye aklıma getirdi. Özellikle perşembe günkeri çıkıp çarşı kitlendi ya da kitlenebilir demesi beni bocalattı..

arkadaşlar nolur bişe söleyin aklım daha beter karıştı kurtulamıyorum Cumartesi ayrılmak istediğimi söledim yalvardı yakardı ayrılmak istemiyorum dedi benide geri çekti kendine. Yeminler ettirdi bidaha ayrılmayalım nolursun die. 3 gün çok güzel ilgilendi benimle ama tlfnu kapatırken sürekli bi bahane bulur gibi. Hemen acele ediyo.. Sanki zorla arıyomuş gibi. Onun beni sevdiğinden artık emin değilim nasıl emin olucam. Siz olsanız nasıl anlardınız nolur yardım edin

canım benım esımde ast subay asker sayılır arkadasların dedıgı gıbı zaten askerlık sıtresı var askerden gelmesını bekle vee bır sey degıl bıkac sey hemen supelenmee san akıllı kızsın neyın dogru neyın yanlıs oldugunu bılırsın karsındakı ınsanıı bı nebze olsada tanımıssındır canım bu karara bız ne desek yanlıs olur ıhtımallere dayanarakk tamama canım dedıgım gıbı onu en ıyı sen tanıyosunn

Kızlar şüphelerim doğru çıktı ve ben de aldatıldım Üstelik 2. kez:çok üzgünüm::çok üzgünüm: 3 haftadır bana olan ilgisi tuhaf bişekilde yok oldu Daha az aramaya daha az merak etmeye başlamıştı Çalışmamı istemediği halde ki buna zamanında çok karşı çıktığı halde çalış diye bana baskı yapar olmuştu İki gün önce görev için bi başka karakola gitti. Normalde göreve giderken ve gittiği yerden beni muhakkak arardı. İyi olduğunu sölerdi ama gittiği gün beni bi kez bile aramadı. Ertesi gün avea hattından aradı. Ankesörlü tlfnlar çalışmıyo elektrik yok burda dedi.. Ne alaka ya elektriklemi çalışır ankesörlüler Neyse kırılmasın die inandım belkide ordaki şartlar öledir bilemiyorum Ama karakola gittiği gece yani beni aramadığı gece kantinden yani kantinciden kaçak avea knt almış. Bu arada ben vodafone kullanıyorum. Onun bi de vodafone hattı var. Kantinciden bi de vodafone knt istemiş ama o an elinde yokmuş. Ertesi gün getir demiş gitmiş yatmış. Sabah bunları söledi bana ve fazla knt gider diye 5 dk sonra hemen kapadı. Bu arada benimde knt yok. Daha önceden bana knt olmadığını bildiği için ödemeli atmayan çocuk dün tam 3 kez ödemeli attı öğleden sonra. Bende korktum bişe oldu sandım abimin tlfndan aradım. Sesimi duymak istemiş:1shok: O an bişe farketmedim ama daha sonra dank etti. Akşam beni arıcanı sölemişti. Bu arada abisinden gitti vodafone knt istedi. Nöbetteyken tlfnunu açık tutmuş abisi yollayamıyorum abicim demiş. Tlfn öle kalmış.. Bende aramayınca merak ettim netteki arkadaşlara aramalarını rica ettim. En yakın arkadaşının tlfnunu bile açmadı. Titreşim ve ses açık değil tlfnunda yakalanmamak için. 40 dakka uğraştık ve en sonunda beni meşgule düşürdü. Msj attım sinirlenip neler karıştırdını çok iyi anlıyorum die. Bu msjdan sonra hemen aradı Benimle azcık dalga geçer gibi konuştu daha sonra ne desem inanmıcaksın zaten demeye başladı. Ben ayrılmak istedimi söledim ve ayrıldık. Aradan 5 dk geçmedi evi aradı. Gönlümü almaya çalıştı. Bana beni sevdiğini söle dedi. Zorla sölettirdi. Diceksinizki tek şüphen bu mu hyr değil. 3 haftadır bana yalan sölüyo. Benden iyice uzaklaştı. Tlfnda konuşurken hemen kısa kesmeye çalışıyo. Geçen cumartesi aradığımda koğuşunu telefon bi kere çaldı ve hemen o açtı gayet neşeli ve heyecanlı bi sesle. Belliki birinden tlfn bekliyodu. Sorduğumda saçmalama burdan geçerken çaldı burayı aileler arıyo tabiki neşeli açıcam dedi. Ayrıca avea hattında 130 knt varmış ama o kntler gitmesin beni doğru dürüst arayamıyo bile o hattan. O hattı güyya sadece abisiyle konuşmak için almıştı ama napıyo bilmiyorum. Akıl verin kızlar sizce beni gerçekten aldatıyomu?? Çok toyum bu konularda yardım edinn

Kızlar şüphelerim doğru çıktı ve ben de aldatıldım Üstelik 2. kez 3 haftadır bana olan ilgisi tuhaf bişekilde yok oldu Daha az aramaya daha az merak etmeye başlamıştı Çalışmamı istemediği halde ki buna zamanında çok karşı çıktığı halde çalış diye bana baskı yapar olmuştu İki gün önce görev için bi başka karakola gitti. Normalde göreve giderken ve gittiği yerden beni muhakkak arardı. İyi olduğunu sölerdi ama gittiği gün beni bi kez bile aramadı. Ertesi gün avea hattından aradı. Ankesörlü tlfnlar çalışmıyo elektrik yok burda dedi.. Ne alaka ya elektriklemi çalışır ankesörlüler Neyse kırılmasın die inandım belkide ordaki şartlar öledir bilemiyorum Ama karakola gittiği gece yani beni aramadığı gece kantinden yani kantinciden kaçak avea knt almış. Bu arada ben vodafone kullanıyorum. Onun bi de vodafone hattı var. Kantinciden bi de vodafone knt istemiş ama o an elinde yokmuş. Ertesi gün getir demiş gitmiş yatmış. Sabah bunları söledi bana ve fazla knt gider diye 5 dk sonra hemen kapadı. Bu arada benimde knt yok. Daha önceden bana knt olmadığını bildiği için ödemeli atmayan çocuk dün tam 3 kez ödemeli attı öğleden sonra. Bende korktum bişe oldu sandım abimin tlfndan aradım. Sesimi duymak istemiş O an bişe farketmedim ama daha sonra dank etti. Akşam beni arıcanı sölemişti. Bu arada abisinden gitti vodafone knt istedi. Nöbetteyken tlfnunu açık tutmuş abisi yollayamıyorum abicim demiş. Tlfn öle kalmış.. Bende aramayınca merak ettim netteki arkadaşlara aramalarını rica ettim. En yakın arkadaşının tlfnunu bile açmadı. Titreşim ve ses açık değil tlfnunda yakalanmamak için. 40 dakka uğraştık ve en sonunda beni meşgule düşürdü. Msj attım sinirlenip neler karıştırdını çok iyi anlıyorum die. Bu msjdan sonra hemen aradı Benimle azcık dalga geçer gibi konuştu daha sonra ne desem inanmıcaksın zaten demeye başladı. Ben ayrılmak istedimi söledim ve ayrıldık. Aradan 5 dk geçmedi evi aradı. Gönlümü almaya çalıştı. Bana beni sevdiğini söle dedi. Zorla sölettirdi. Diceksinizki tek şüphen bu mu hyr değil. 3 haftadır bana yalan sölüyo. Benden iyice uzaklaştı. Tlfnda konuşurken hemen kısa kesmeye çalışıyo. Geçen cumartesi aradığımda koğuşunu telefon bi kere çaldı ve hemen o açtı gayet neşeli ve heyecanlı bi sesle. Belliki birinden tlfn bekliyodu. Sorduğumda saçmalama burdan geçerken çaldı burayı aileler arıyo tabiki neşeli açıcam dedi. Ayrıca avea hattında 130 knt varmış ama o kntler gitmesin beni doğru dürüst arayamıyo bile o hattan. O hattı güyya sadece abisiyle konuşmak için almıştı ama napıyo bilmiyorum. Akıl verin kızlar sizce beni gerçekten aldatıyomu?? Çok toyum bu konularda yardım edinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…