Kızlar şüphelerim doğru çıktı ve ben de aldatıldım Üstelik 2. kez:çok üzgünüm::çok üzgünüm: 3 haftadır bana olan ilgisi tuhaf bişekilde yok oldu
Daha az aramaya daha az merak etmeye başlamıştı
Çalışmamı istemediği halde ki buna zamanında çok karşı çıktığı halde çalış diye bana baskı yapar olmuştu
İki gün önce görev için bi başka karakola gitti. Normalde göreve giderken ve gittiği yerden beni muhakkak arardı. İyi olduğunu sölerdi ama gittiği gün beni bi kez bile aramadı. Ertesi gün avea hattından aradı. Ankesörlü tlfnlar çalışmıyo elektrik yok burda dedi.. Ne alaka ya elektriklemi çalışır ankesörlüler
Neyse kırılmasın die inandım belkide ordaki şartlar öledir bilemiyorum
Ama karakola gittiği gece yani beni aramadığı gece kantinden yani kantinciden kaçak avea knt almış. Bu arada ben vodafone kullanıyorum. Onun bi de vodafone hattı var. Kantinciden bi de vodafone knt istemiş ama o an elinde yokmuş. Ertesi gün getir demiş gitmiş yatmış. Sabah bunları söledi bana ve fazla knt gider diye 5 dk sonra hemen kapadı. Bu arada benimde knt yok. Daha önceden bana knt olmadığını bildiği için ödemeli atmayan çocuk dün tam 3 kez ödemeli attı öğleden sonra. Bende korktum bişe oldu sandım abimin tlfndan aradım. Sesimi duymak istemiş:1shok: O an bişe farketmedim ama daha sonra dank etti. Akşam beni arıcanı sölemişti. Bu arada abisinden gitti vodafone knt istedi. Nöbetteyken tlfnunu açık tutmuş abisi yollayamıyorum abicim demiş. Tlfn öle kalmış.. Bende aramayınca merak ettim netteki arkadaşlara aramalarını rica ettim. En yakın arkadaşının tlfnunu bile açmadı. Titreşim ve ses açık değil tlfnunda yakalanmamak için. 40 dakka uğraştık ve en sonunda beni meşgule düşürdü. Msj attım sinirlenip neler karıştırdını çok iyi anlıyorum die. Bu msjdan sonra hemen aradı
Benimle azcık dalga geçer gibi konuştu daha sonra ne desem inanmıcaksın zaten demeye başladı. Ben ayrılmak istedimi söledim ve ayrıldık. Aradan 5 dk geçmedi evi aradı. Gönlümü almaya çalıştı. Bana beni sevdiğini söle dedi. Zorla sölettirdi. Diceksinizki tek şüphen bu mu hyr değil. 3 haftadır bana yalan sölüyo. Benden iyice uzaklaştı. Tlfnda konuşurken hemen kısa kesmeye çalışıyo. Geçen cumartesi aradığımda koğuşunu telefon bi kere çaldı ve hemen o açtı gayet neşeli ve heyecanlı bi sesle. Belliki birinden tlfn bekliyodu. Sorduğumda saçmalama burdan geçerken çaldı burayı aileler arıyo tabiki neşeli açıcam dedi. Ayrıca avea hattında 130 knt varmış ama o kntler gitmesin beni doğru dürüst arayamıyo bile o hattan. O hattı güyya sadece abisiyle konuşmak için almıştı ama napıyo bilmiyorum. Akıl verin kızlar sizce beni gerçekten aldatıyomu?? Çok toyum bu konularda yardım edinn