• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphelerim ve Aşkım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım askerdeyken seni aldatması biraz zor hatta baya zor.. şuan ona destek olma zamanın yanında olman gerekir hemen aramadı diye telaşa kapılıp aldatıyomu dersen evlenince ne olcak haliniz..orası askeriye sen gibi hadi arıyım diyip arayamaz.. komutanı gelir işi çıkar bişey olur..
belki maddi yönden canı sıkkındır belki ailesine canı sıkkındır belki arkadaşlarına herşey olabilir yani askerdeki bi insan herşei düşünüyo emin ol çünkü eşim asker benimde.. ama sanmıyorumki seni aldatsın benim görüşüm bu tabi biraz daha sakin olmaya çalış

Son düzenleme:
canım benim inan öle anlayışlı yaklaşıyorum ki.. Ailesiyle pek görüşmez bizimki onu sıkboğaz ediyorum ara annenleri yazık diye hadi onu geçtim abisine yalvarıyorum ya abi nolur arayın siz arayınca daha tatlı daha neşeli daha mutlu oluyo die.. Ama dediğim gibi ben arayıp aramamasında değilim üzerimdeki ilgisi azaldı. Onu çok sıktığım için biraz uzaklaştım ondan ama sanırım baya bi uzaklaşmışım ya bana tepki olsun die onunda uzaklaşması ya da cidden aldattı beni :(

anlayışla yaklaşıyorum diyosun canım ama ayrılmak istemişsin.. askerde sevdiğnden ayrılmak nekadar kötü bişey...eşim anlattı geçen gün çocuk nişanlısından ayrılmış ve intahar etmiş allah korusun yaa tamamen devam et ya da ayrılıyosan tamamen bitir ve içindeki şüphelerini at bi kenara nasıl aldatıcakki askerdeyken? çarşı izinlerindemi? sanmıyorum yaa hadi sivilde olsa neyse ama.. senin birşeyine kırılmıştır o güzelce konuş bakalım bu aldatılmayıda sil kafandan tatlımm

canım silemiyorum dondum kaldım put gibiyim. En ufak bi tepki veremiyorum. Benim hiç arkadaşım yok çevremde o yüzden en iyi iki sırdaşım annem ve abim anneme ve abime teker teker hiç bişeyi atlamadan anlattım ve ikiside aldatıldımı onun artık benden sıkıldıüını acı ama artık beni sevmeidğini düşünüyo :(

valla canım bilemiyorum senin düşüncelerin tabi ama ben genede katılmıyorum sana aldatmıyodur diyorum asker psikolojisi çok farklı az çok anlamışsındır bunu en ufak şeyleri detaylarına kadar düşünüyolar sen zamana bırak bakalım biraz davranışları ne yönde olcakk

tamam canım haklısın zaman bırakmak en iyisi sanırım..

çok kötüyüm arkadaşlar ya :( ağlamaktan bitmiş durumdayım. Ve hala ses yok bizimkinden. Ne telefonunu açtı ne de başka yerden aradı. Bir an önce söleyip bitirmek istiyorum. İçimde tuttukça dahada ağırlaşıyo bu yük

Kızlar şüphelerim doğru çıktı ve ben de aldatıldım :( Üstelik 2. kez:çok üzgünüm::çok üzgünüm: 3 haftadır bana olan ilgisi tuhaf bişekilde yok oldu :( Daha az aramaya daha az merak etmeye başlamıştı :( Çalışmamı istemediği halde ki buna zamanında çok karşı çıktığı halde çalış diye bana baskı yapar olmuştu :( İki gün önce görev için bi başka karakola gitti. Normalde göreve giderken ve gittiği yerden beni muhakkak arardı. İyi olduğunu sölerdi ama gittiği gün beni bi kez bile aramadı. Ertesi gün avea hattından aradı. Ankesörlü tlfnlar çalışmıyo elektrik yok burda dedi.. Ne alaka ya elektriklemi çalışır ankesörlüler :( Neyse kırılmasın die inandım belkide ordaki şartlar öledir bilemiyorum:( Ama karakola gittiği gece yani beni aramadığı gece kantinden yani kantinciden kaçak avea knt almış. Bu arada ben vodafone kullanıyorum. Onun bi de vodafone hattı var. Kantinciden bi de vodafone knt istemiş ama o an elinde yokmuş. Ertesi gün getir demiş gitmiş yatmış. Sabah bunları söledi bana ve fazla knt gider diye 5 dk sonra hemen kapadı. Bu arada benimde knt yok. Daha önceden bana knt olmadığını bildiği için ödemeli atmayan çocuk dün tam 3 kez ödemeli attı öğleden sonra. Bende korktum bişe oldu sandım abimin tlfndan aradım. Sesimi duymak istemiş:1shok: O an bişe farketmedim ama daha sonra dank etti. Akşam beni arıcanı sölemişti. Bu arada abisinden gitti vodafone knt istedi. Nöbetteyken tlfnunu açık tutmuş abisi yollayamıyorum abicim demiş. Tlfn öle kalmış.. Bende aramayınca merak ettim netteki arkadaşlara aramalarını rica ettim. En yakın arkadaşının tlfnunu bile açmadı. Titreşim ve ses açık değil tlfnunda yakalanmamak için. 40 dakka uğraştık ve en sonunda beni meşgule düşürdü. Msj attım sinirlenip neler karıştırdını çok iyi anlıyorum die. Bu msjdan sonra hemen aradı :( Benimle azcık dalga geçer gibi konuştu daha sonra ne desem inanmıcaksın zaten demeye başladı. Ben ayrılmak istedimi söledim ve ayrıldık. Aradan 5 dk geçmedi evi aradı. Gönlümü almaya çalıştı. Bana beni sevdiğini söle dedi. Zorla sölettirdi. Diceksinizki tek şüphen bu mu hyr değil. 3 haftadır bana yalan sölüyo. Benden iyice uzaklaştı. Tlfnda konuşurken hemen kısa kesmeye çalışıyo. Geçen cumartesi aradığımda koğuşunu telefon bi kere çaldı ve hemen o açtı gayet neşeli ve heyecanlı bi sesle. Belliki birinden tlfn bekliyodu. Sorduğumda saçmalama burdan geçerken çaldı burayı aileler arıyo tabiki neşeli açıcam dedi. Ayrıca avea hattında 130 knt varmış ama o kntler gitmesin beni doğru dürüst arayamıyo bile o hattan. O hattı güyya sadece abisiyle konuşmak için almıştı ama napıyo bilmiyorum. Akıl verin kızlar sizce beni gerçekten aldatıyomu?? Çok toyum bu konularda yardım edinn

Canim burda aldatildigini yazmissin ama yazinin sonunda "Aldatiyor mu?" diye sormussun.
Benimde aklim karisti simdi kafamçokkarıştı

Canim askerdeyken ne yapabilir ki?
Baska biriyle cikamaz herhalde?
Bence askerlik döneminde biraz anlayisli davran.
Fazla bunaltma, zaten asker ocagi nerde olursa olsun zor, kolay degil.
Askerden sonra yine sürekli beraber olursunuz zaten, ondan sonrada durumlara bakarsin.
Ama icin icini yemesin.
Pozitif düsün, iyi seyler olsun. Dua et.
Hz. Mevlana'nin bir sözü vardir diken düsünürsen dikenlik, gül düsünürsen gülistanlik olursun, diye.
Iyi düsün iyi seyler olsun.
Arada sevgi varsa asilmayacak seyler yoktur merak etme sen.

Hah hayt sen oyle sen.

Asil nanayi askerde yiyorlar nasil olsa giodecem beni bulamaz diye.

Mrb arkadaşlar. Şimdi yazıcam şeye üzüleyimmi yoksa hiç aldırmayıp başka beklemediği bir tepkimi vereyim bilmiyorum. 3 hafta önce sevgilimle aramızda tartışma çıktı ve ona benden önce sevdiği kızı özleyip özlemediğini sordum. Sana resmini gösteriyimmi dedi ve korktum. Resmi cüzdanından çıkıcak sandım çünkü.. Bana bi site verdi ve al buna bak dedi. Açtığımda arka sıradakiler dizisindeki Gamzenin resmi vardı. Bende sırf beni kızdırmak için yaptı sandım ve üstünde durmadım. Ama bugün Gamzeyi beğeniyo musun dedim. Maksatım ne kızmaktı ne de alınmak. Tv bu. Herkes birini beğenir. Beğeniyosa bile bilmek istedim. Ve maalesef bana verdiği yanıt çok kötüydü. Sana açık olucam o kız senden önce sevdiğim kızın aynısı dedi. Şok oldum ve defol diyerek tlfnu kapattım suratına. O tekrar aradı ve sana karşı açık olunca neden hep böyle oluyo dedi. Sizce hatamı ettim???

Arkadasim ya acikca seni boynuzluyor iste. Sen d ebunu bile bile lades diyorsun. neden ikide bir gelip gelip yaziyorsun ki. ne dememizi bekliyorsun. askerdeyken bu sekilde olan, normal hayatta daha beter olur.

bir daha da sunu yapti bunu yapti deme. bariz aldatiyor. sen de aldatildigini bile bile devam ediyorsun.

canim gercekten genc oldugun toy oldugun belli. bu adamin da ne haltlar karistirdigi belli. uzuleceksin. Hem de bin kat daha cok uzuleceksin. ya gercekten neden seni, bile bile aldatmasina kandirmasina aptal yerine koymasina izin veriyorsun. bak aptalsin demedim. gayet akillisin. olaylari guzel cozumlemissin. ama sonuc kisminda sevgine yenik dusuyorsun. Asil askerde insanlar sevgililerine duserler. ama bu adam acikca macera pesine dusmus. cunku ispat edemezsin. yok der, orada israr etsen de ispatlayamazsin, konu kapanir. cunku askerde olani nasil ispatlayacaksin. gormuyorsun etmiyorsun. sana dedikleri ile yetiniyorsun. cirpiniyorsun yalan oldugunu ispatlamak icin ama ispatlayamiyorsun.

gelince ne olacak, kartlar iptal edilecek. guya temiz bir yasam.

ama bu adamin icinde var. gor be guzelim ve lutfen kendi yolunu duzgun bir insanla ciz. yoksa cok uzulursun.

ablacım saol beni düşünüyosun çok tşk ediyorum evet bi çok şeyi açıkca önüne seriyorum ama dünkü gelişmeler beni yine bocalamada bıraktı. Avea hattını açıcanı bildiğim için sabah msj atmıştım. Senin nasıl bi insan olduğunu anladım beni ikinci kez aldattın yok şöle böle die. Ve bidaha kesinlikle beni aramamasını karşıma çıkmamasını söledim. Öğleden sonra 3.30 da hattını açtı çünkü msjın iletildi bilgisi geldi. 3 dakka sonrada evi aradı. Sen gerçekten yanlış düşünüyosun aşkım, ortada olmayan bişey için beni suçluyosun yok şöle yok böle.. Ve dün ağzından bişe kaçırdı bana.. Avea için 150 knt almış. O da 100 knt ellerinde olmadıkları için. Üstelik bu kntü almasınada orada bulunan bir arkadaşı yardım etmiş. Anlıcan ortak almışlar kntü.. Ve erkek arkadaşım açık sölemek gerekirse arkadaşları arasında pek tutulan bir insan değil.. Yani maddi yönden arkadaşlarına destek olarak onların arkadaşlını kazanmaya çalışıyo birazda.. Bana söledikleri tuhaftı.. Şöyle dedi bana. Sen gerçekten zor bir kızsın ve zaten seni elde etmeye çalışıyorum. Hadi senden daha basit bir kızla ya da şöle diyelim herhangi bir kızla seni aldatıyorum. Sanıyo musun ki o zaman hala senin tüm bu kaprislerini çekiyim hala sana kendimi ifaede etmeye çalışıyım? Kesinlikle yapmazdım. Ne halin varsa gör der seni düşüncelerinle doğru ya da yanlış düşüncelerinle baş başa bırakırdım. Ama yapmıyorum çünkü senden başkası yok hayatımda.. Şunuda düşün eğer sana aşık olmasam, eğer seni gerçekten aldatsam ne diye evlenmediğimiz halde annene, elin kadınına annem diye sesleniyim? Ne diye içimden gele gele bunu söleyim?Ya da ne diye seni gelecekti karım olarak nitelendiriyim? Düşün bnunları dedi bana :S Bu lafından sonra düşünmeye başlasamda hala yumuşamadım. Ayrılmak konusunda hala direttim. En sonunda bana şöle bi teklifte bulundu. Avea hattımı kırıp atıyım mı ister misin? Ya da vodafone ve aveayı birlikte kırıyım parçalarınıda sana mektupla yollayım? Yok istemez sonra nasıl konuşucaksın diğeriyle dedim bende. Ya aşkım yeter ama kalbimi kırıyosun başka biri yok. O avea hattı sana mektupla yollayım bir hafta tak tlfnuna açık kalsın. Arayan soran varmı bak bakalım dedi. İşte beni bu da düşündürdü ve kabul ettim. Haftaya cumartesi tekrar kendi birliğine dönüyo. Pazartesi eğer yaparsa tabi söylediği gibi mektup atıcak ablacım. İçinde hatla birlikte..

senin kendine ait ugraşların yokmu?,bence bu kadar ona baglı saplantılı bir şekilde hareket etme.hiç kimse uzun bir süre yalan söyleyemez .gerçekler er yada geç ortaya çıkar.birisini sevmek onu hapsetmek degildir.eşin olsa durum daha tehlikeli olabilirdi.

canim ya bence annene anne demesi vs birsey ifade etmiyor. avea hattini gonderir. kiza arattirmaz. ama gene de sana gondersin bakalim. dokum alabilsen keske. aranan yerler konusunda. bir de hat geldiginde aranan numaralar vs silinmis mi ona bak. bilmiyorum canim erkek arkadasin pek guven vermiyor.

Döküm almayı düşünüyorum ablacım. Zaten döküm alıcamı o da biliyor. Evet pek güven vermiyor ama beni gerçekten bi karmaşanın içinde bıraktı. Öyle ya da böyle bu olayı çözmek istiyorum. Dün konuştuk yine bi ara bana tlfnu yakalattını söledi. Gerçekten yakalatmış. İki gündür kontrol ediyorum tlfnu bir kez bile açılmış değil. Gece açar belki diceksin abla ama onda da dikkatliyim. Nöbet saatlerininin başlangıç ve bitiş zamanlarını bana hep söler. Neden bilmiyorum ama ben de gece uykumdan hep 1 er saatlik arayla uyanırım. Ve o sırada bakarım hattına açıkmı değilmi die.. Avea hattını bana öle ya da böle mutlaka yollucanı söledi. Komutan yakalasa bile rica edip yollucakmış. Bir çıkış yolum daha olucanı düşünüyorum aslında. Abisi.. Abisi kardeşini kesinlikle korumaz. Çıkıp bişe sölesem bana doğruyu açıkca söler ki çoğu zaman sölediklerinin doğrulunu ben de kanıtladım. O yüzden ona çok güveniyorum. Abisiyle konuşmak istiyorum bir de. Bilerek olayların üstünden biraz zaman geçmesini bekledim. Yalan söleyen bi insan gerçekten bütün detayları zaman içinde unutur. Ben de o zamanı verdim abisine. Bugün yarın konuşmayı planlıyorum... Ama abla beni düşündüren birşey daha var. Bu çocuk yani benim erkek arkadaşım benim onu kıskanmamdan çok hoşlanan birisi. Zaman zaman söyleniyo ama çok hoşlanıyor. Bunu bana kendiside söledi. Bir ara kıskanmayı bıraktım artık hatları açık mı değilmi kontrol etmez oldum ve hemen arkasından bana sölylediği şey neden beni artık hiç kıskanmıyosun neden bana hatlarım kapalı olsada çağrı atmıyosun. Ben açıkcası sırf kıskandırmak ilgi çekmek içinde şüpheli harejetlerde bulunabiliceni düşünüyorum. Çünkü bunu daha önce yapmıştı..

Çok canım sıkkın arkadaşlar :( İşler iyice rayından çıktı. Erkek arkadaşım ve ailesi arasındaki bütün ipler kopmuş durumda. Ben düzeltiyim diye çırpındıkça erkek arkadaşım buna yanaşmıyor :( Olay şöyle gelişti.. Bir hafta kadar önce nete girdim. Erkek arkadaşımın abisine, erkek arkadaşımın durumun iyi olduğunu, görevden döndüğünü söylemek için. Meraktaydılar zaten. Çünkü erkek arkadaşım ailesini ancak benim zorumla arar.. Sevinirler sandım ama abisinin bana sorduğu soru sanırım aralarındaki bütün bağı kopartmaya yetti :( Bana en son ne zaman konuştuğumuzu ve hangi sıklıkla konuştuğumuzu sordu. Bende hergün görüştüğümüzü söyledim. Bana verdiği cevap beni bile bozmuştu.. Konuşursanız bizden selam söylersin dedi ve bende çıktım. Hemen erkek arkadaşımı aradım ve ailesini araması için tekrar baskı yaptım. Aradı. Bir ya da 2 günlük arayla ailesiyle iletişimde olmayı sürdürdü. Buraya kadar işler az bişe yoluna girmiş gibi duruyo evet ama sonrası beter :( Bir zaman sonra parası bitti ve ailesinden para istedi. Büyük abisi (İki tane abisi var ) küçük abisine ona yollanmak üzere para vermiş. Fakat abisi yollamamış. Nedenide işten çıkmış olması ve kendisininde paraya ihtiyacı olması.. Her neyse.. Bu sefer babası küçük abisine para vermiş ve ben o parayı yatırmam diye evde kavga çıkartmış. Ve bu olay 2 gün önce tekrarlandı. Erkek arkadaşımsa resmen bunalımda. Parasızlıktan değil hayır! Onu bunalıma iten neden abisinin yaptığı hareket.. Bana ailesini çok sevdiğini fakat artık ailesi olmadığını söyleyip duruyo. Bugün tekrar nete girdim. Abisiyle konuştum. Araları düzelir belki diye ( ki olaylardan kendimi sorumlu tutuyorum) erkek arkadaşımla bir buçuk haftaya yakındır konuşmadığımızı onu merak ettiğimi söyledim. Abisi çok şaşırdı. Çünkü ailesine söylediği şey onun parası var ama bizi hiç aramıyo hep kız arkadaşını arıyoydu :( Yani anlıycanız abisi suçu benim üzerime atmıştı. Abisi bana cevap olarak 2 sefer bankaya gittiğini ama sıranın bi türlü ona gelmediğini bugün tekrar gidiceni söyledi. Ne kadar doğru bilinmez tabi. Abisiyle konuştuktan sonra hemen erkek arkadaşımı aradım. Ağız birliğimiz olsun istedim. Onun verdiği yanıtsa artık bir aileisnin olmadığıydı.. :( Öyle çok üzülüyorum ki :( Bu arada son iki gündür yani dün ve bugün erkek arkadaşımla aramızda anlaşmazlık çıktı yine :( Benimle ilk çıkmaya başladığı zamanlar ve benden önce iki kere anlıycanız ve ikisinde de aynı arkadaşlık sitesine üye olmuş.. Ama kimseyle mesajlaşmamış ya da arkadaş olarak eklememiş. Kızgınlık anında alınmış ve bırakılmış.. Bir ilişkisinin olduğunuda belirtmiş.. Bundan dolayı iki gündür aramız bozuk. Ben en sonunda onun benden uzak durmasını istediğimi söyledim. Çünkü psikolojisi inanılmaz bozuldu ve herşeyin kaynağı olarak kendimi görüyorum. Oysa benden uzaklaşmak istemediğini asıl o zaman kötü olucanı söyledi.. Çıkmazdayım arkadaşlar bir akıl verin nolur. Onu, sevdiğime nasıl yardımcı olucam, nasıl rahata çıkartıcam :(

Erkek arkadaşımın abisine, erkek arkadaşımın durumun iyi olduğunu, görevden döndüğünü söylemek için. Meraktaydılar zaten. Çünkü erkek arkadaşım ailesini ancak benim zorumla arar.. Sevinirler sandım ama abisinin bana sorduğu soru sanırım aralarındaki bütün bağı kopartmaya yetti :( Bana en son ne zaman konuştuğumuzu ve hangi sıklıkla konuştuğumuzu sordu. Bende hergün görüştüğümüzü söyledim. Bana verdiği cevap beni bile bozmuştu.. Konuşursanız bizden selam söylersin dedi ve bende çıktım.

Abisinin bu durumda haklı olduğunu düşünüyorum,sizi sürekli arayıp ailesini aramamasına hangi abi olsa bozulurdu,aradığı zamanlarda doğru mu anladım bilmiyorum ama sadece para muhabbeti oluyorsa abisi belki birkaç gün oyalamak istemiş olabilir,siz abisinin yerine koyun kendinizi sizi,ailesini aramıyor ama sevgilisini hergün,bence bu durumda önce erkek arkadaşınızı hatalı olduğuna,onların ne olursa olsun aile büyüğü olduğunda,gurbette küslük olmaması gerektiğine,onların ne yaşasalar yaşasınlar bir aile olduğuna ikna edin,çocukluk ediyor gibi geldi bana çünkü,sizin aranızda olan tatsızlık ise daha halledilebilir,anladığım kadarıyla bir aldatma yok kızgınlıkla birşey yapmış ama bunu anlamış ve devam ettirmemiş,eğer öncesinde kaynaklanan bir güven sorunu ve bu tarz bir hatası yoksa tavrını belli et,senin böyle konularda ne kadar hassas olduğunu ve bir daha yaparsa başına ne geleceğini iyi anlasın,ondan sonra da çok uzatma,onun psikolojiisini de düşün,askerde,belli ki dayanağı sensin,sen yanında olmaz,hatasını anlamasını sağlamazsan çok daha kötü durumda olacaktır.

bugün güzel güzel konuştum. psikoloğa gözüküceni söyledi. Başka bölükten bir asker böcek ilacı içerek intihar etmiş. Onunda psikolojik sorunları varmış. Evet abisi bu durumda haklı ama abisi biliyodur zaten en başından beri beni daha sık aradığını ve bugüne kadar asla bunu problem etmedi. Erkek arkadaşımında bana dediği şey o da askere gitti aşkım ve ben o askerdeyken haddi hesabı olmayan kontörler yolladım ona sırf kız arkadaşını arasın diye ama o da bizi hiç aramadı.. Savunması bu. Bir şeytan diyo abisiyle açık açık konuş barıştır bi şekilde diye ama.. Annemde abimde bu olaya dolaylı şekilde müdahele etmemi söylüyolar. Napıcamı şaşırdım

Back