- 15 Nisan 2017
- 3.311
- 8.595
- Konu Sahibi strawberry_cake
Merhaba hanımlar. Bu konuyu açıp açmama konusunda çok tereddüt ettim ama içimi bir yere dökmesem, birilerinden fikir almasam içim içimi yiyecek. Bu zamana kadar sadakat konusunda eşimden hiç şüphe etmemiştim. Ama içime öyle bir kurt düştüki her gece rüyalarıma giriyor artık. Huzurum kalmadı artık. Bundan altı yıl önce karşı dairemizi bir genç kadın satın aldı. Yeni evliydi eşi dış ülkede görev yapıyor. 3 yıl oturdular sonra tayinleri başka yere çıktı 3 yıl yoklarda burda. Bir kaç ay önce tekrar geldiler eşi yine dış ülkede. Daha önceleri beni şüpheye düşürecek birşey olmadı ama şimdi ciddi anlamda eşimin bu kadına ilgi duymasından şüphe ediyorum. Arabadan inince kafasını kaldırıp balkonuna bakar. Binaya girince kapı önündeki ayakkabıları inceler. Apartmandan ses gelince mercekten kontrol eder. Geçen gün kadının adını vererek annesi çok iyi araba kullaniyor falan dedi. Ama ondan bahsederken yüz ifadesi ses tonu herşeyi değisiyor. Kapıda konuşmuşlar kadin arabasının bozulduğunu söylemiş buda benim yapacağım birşey varmi falan diye sormuş. Bunu duyunca delirdim. Sana mı kaldı diye çıkıştım. Neyse konu kapandi çokta uzatmak istemedim ama içimdeki kuşku gün geçtikçe büyüyor. Kapının önünde bir sürü park yeri olmasına ragmen her seferinde kadının arabasının dibine park ediyor burun buruna gelecek şekilde. Bir aydır kocası burda kocası geldiğinden beri başka yere park ediyor. Geçen gün komşularla hep beraber kapının önündeydik eşimde geldi kadın eşime selam verdi birbirini sordular eşimin yine mimikleri ses tonu falan değişti. Başkasıyla konuşurken gayet doğal davranan adam resmen kasılıyor belli her halinden. Son damla kocasıyla whatsapptan mesjlasiyordu adam birşey sordu buna buda cevap verdi sonra telefonu kapattı buna bu kadar muhabbet yeter argo bir tabir kullanarak .... larla muhabbet etmeyi sevmem dedi. Adamın karısıyla WhatsApp durumunda paylaştığı her fotoğrafa bakmayı ihmal etmiyor ama. Rehberinde 200 kişi varsa 3/4 kişinin durumuna bakar ve bu adam her seferinde bu baktığı kişiler arasında yer alıyor. 3 sene önce tayinleri çıktığında kadının annesi bir gün kapımızı çaldı eşim için gelebilirmi stor perdeleri sökemiyoruz yardım edebilirmi dedi. Eşim gitti baya uzun kaldı orda muhabbeti ne kadar ilerlettiler bilmiyorum. İşin ilginç tarafı kadının annesinin bana karşı tuhaf bir tavrı var ama eşime bir o kadar sıcak ve güler yüzlü. Düşün düşün deli olacağım eşim beni boş dusunculere kapilmakla suçluyor ama ben icimdeki bu kuşkuyu bir türlü söküp atamiyorum. Bu durumla nasıl baş edeceğimi inanın bilmiyorum. Benmi kuruntu yapıyorum diyorum bazen ama hissediyorum bir yandanda eşimi 12 yıldır taniyorum ses tonundan bakişlarindan anlayabiliyorum. Bir adım atmasa bile zihninin bu kadınla meşgul olmasını kaldiramiyorum yüreğim sıkışıyor. Nasıl bir yol izlemem gerektiğini inanın bilmiyorum.
Son düzenleme: