Şüphe

Kadın bu kafasızın zaafını çözmüş kullanıyor, herif de bişey sanmış işte, biraz egosu okşanmış olsa gerek şişine şişine geziyor. Bi tane işini görmesin o kadın yüzüne bakıyor mu onun?
Yanlış mı anladım diye döndüm tekrar okudum ama kadının 3 sene önce bi perde konusunda yardım talebi olmuş başka da olmamış diye anladım. Bence olay kadından da bağımsız. Bilemiyorum genç güzel mi buldu, senin yazdığın gibi kocasıyla aşık atmak için mı yükseldi ne oldu merak ettim. Ay çok zor bir konu ya üzüldüm şimdi. Yani gerçi konu sahibinin eşiyle tek problemi bu değil.

Yanlış mı anladım diye döndüm tekrar okudum ama kadının 3 sene önce bi perde konusunda yardım talebi olmuş başka da olmamış diye anladım. Bence olay kadından da bağımsız. Bilemiyorum genç güzel mi buldu, senin yazdığın gibi kocasıyla aşık atmak için mı yükseldi ne oldu merak ettim. Ay çok zor bir konu ya üzüldüm şimdi. Yani gerçi konu sahibinin eşiyle tek problemi bu değil.
Ben konu sahibi bu adamla nasıl evlenmiş anlayamıyorum bile.

Eşim bir ara apartman yöneticisiydi o yuzden binadaki çoğu kişinin numarası var eşimde. Kadının numarası yok adaminki var ve onun durumuna bakıyor sürekli. Adamda karısıyla surekli durum paylasiyor.
Evli barklı kadına ya... cak karakterde bir kocanız varsa, bir dk dahi durmayın o evde. Taşınsanız ne olacak? Bu sefer başka bir kadına takacak kancayı.

Eşinizi hiçbir açıdan size denk bulmayan ben bu konuda şaşırmadım nedense.
Siz kadının eşine selam vereceksiniz diye aklı çıkıyor ama kendisi kadınla konuşuyor. Hiçbir şüphe hissetmesem bile buna olay çıkarırım ben. Ki siz hissediyorsunuz, kaç yıldır tanıdığınız adam sonuçta. Öyle sizi boş takıntı yapıyorsun gibi bir yere çekmesine izin vermeyin. Madem siz kocasına selam versenız aklı çıkacak, kadına tek kelime edip iletişime geçmeyecek, yardım istese annesi de olabilir bu, uygun bir şekilde reddederek. Arabasını yakına park etmesi de kadına çıkmazsa yardım istesin diye muhtemelen, boş olsada başka yere park edecek.
En ufak bir iletişimde olacakları bilsin.
Bu olayın sizdeki duygusal yıkımı için yapılacak bir şey yok malesef ama en azından aptal yerine konmayın.

Kadın hisseder. Ama bence bu durumdan eşinize bahsetmeyin, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürür.
Çok rahatsız edici bir durum, çözümü ne bilemedim ama taşınsanız mi acaba?
Kadını görmese belki unutur ama sizin aklınızdan hiç silinmeyecek, ve belki gittiğiniz yerde de benzer durumlar karşınıza çıkacak. Çok zor bir durum

Konuyu açarken bir umut abartiyorsun diyeceksiniz sandım ama sanırım herşey bariz ortada şüphelerimde haksız değilmişim 😔 Inanın herşeyi olduğu gibi yazdım. Ben bu durumda nasıl devam edeceğim. Böyle birşey nasıl yok sayılırki, nasıl hazmedilir.
Yok saymak zorunda değilsiniz, karşıdaki adam size elin adamı meraba dese 40 yıl burnunuza sokar, ama susmayın pısmayın, içinizde kalıp sizi zehirleyeceğine dışınıza koyverin o düşünsün.

İnanin öyle yapıyor zaten. Kendini komik duruma düşürüyorsun bile dedi. Ama ben onu çok iyi taniyorum anlayabiliyorum ve sezgileri çok kuvvetli bir insanım. Yıllar önce babam annemi aldattı daha ortada birşey yokken bile ben o aldattığı kadını görünce içime bir huzursuzluk girmişti (kadın babamlarin kiracisiydi) sonra babamın whatsapptaki profil fotoğrafına gençliğine ait bir fotograf koyduğunu görünce aralarinda birşey olduğunu hissettim nitekim öyle de oldu ve açığa çıktı.
belki de bu olay seni etkilediği icin beynin seninle oynuyordur.
sonucta en güvendiğimiz figur bebekligimizde yanımızda olan babalar ve baban gayet iyi aile babasiyken apartmana gelen biri ile hayatiniz degismis. belki de bilinç altinda derinlerde bu olay hep yasiyordur. babana zamaninda güvendiğin kadar esine de guveniyorsun. ve apartmana genc güzel biri tasininca eski hislerin ortaya cikmistir.
insan beyni bir konuya takilinca gercek olmayan şeyleri bile gercek gibi yoruyor.
alakasiz olacak ama bu örneği vermek istedim. bende agorafobi vardi 15 sene önce. uzak yol otobüsüne bindiğim anda ya da kapidan giris cikis yapamayacagim kati hocanin dersinde beynim bana cikabileyim diye çeşitli sinyaller gonderirdi. delj gibi tuvalete gidesim gelirdi mesela altima kacirdim kaciracagim. ya da bir mjde bulantısı olurdu. o kadar gercek gelirdi ki bana. ama ne zaman otobus dinlenme tesisine girse ya da hoca dersi bitirse bir anda bu his gecerdi.
ayni sekilde kuzenim birkac snee birine platonikti. yok yanima oturdu , yok disari cikicak gjbiydi giyinmişti ben girince cikmadi falan.
kendince bir suru mana bulurdu adamla flort ettigine dair. adamin meger tam da o donemde mutlu iliskisi varmis zaten sonradan evlendi. belki de adam denk geldi yanina oturdu belki de adam sadece usudugu icin ceketini giymisti cikmayacakti.
yani beynimizin bjr sey dusunesi varsa o o kadar gercek gelir ki sasarsiniz .
sizin konuyu ilk okuduğumda esinizden suphelendim - kadin hisseder dedim.
ama bu konu sizin travmaniz yani belki de sizin kafada kurdugunuz yerler olabilir

Gerçekten de haklı duruyorsunuz. Çok üzücü bir durum, hem ispatı çok zor hem de aslında çok bariz. Peki neden eşinizin bu kadına zaafı vardır? Belli bir sebebi var mı? Bir erkeğin asla karsilik almayacağı belli bir kadına zaafını bu kadar belli etmesine şaşırdım baya.
Asla karşılık alamayacağını nereden biliyoruz ki kadının annesi de garipmiş kadın sınır çeken biri olsa annesinin bu tavrına da izin vermezdi gibime geliyor

Merhaba hanımlar. Bu konuyu açıp açmama konusunda çok tereddüt ettim ama içimi bir yere dökmesem, birilerinden fikir almasam içim içimi yiyecek. Bu zamana kadar sadakat konusunda eşimden hiç şüphe etmemiştim. Ama içime öyle bir kurt düştüki her gece rüyalarıma giriyor artık. Huzurum kalmadı artık. Bundan altı yıl önce karşı dairemizi bir genç kadın satın aldı. Yeni evliydi eşi dış ülkede görev yapıyor. 3 yıl oturdular sonra tayinleri başka yere çıktı 3 yıl yoklarda burda. Bir kaç ay önce tekrar geldiler eşi yine dış ülkede. Daha önceleri beni şüpheye düşürecek birşey olmadı ama şimdi ciddi anlamda eşimin bu kadına ilgi duymasından şüphe ediyorum. Arabadan inince kafasını kaldırıp balkonuna bakar. Binaya girince kapı önündeki ayakkabıları inceler. Apartmandan ses gelince mercekten kontrol eder. Geçen gün kadının adını vererek annesi çok iyi araba kullaniyor falan dedi. Ama ondan bahsederken yüz ifadesi ses tonu herşeyi değisiyor. Kapıda konuşmuşlar kadin arabasının bozulduğunu söylemiş buda benim yapacağım birşey varmi falan diye sormuş. Bunu duyunca delirdim. Sana mı kaldı diye çıkıştım. Neyse konu kapandi çokta uzatmak istemedim ama içimdeki kuşku gün geçtikçe büyüyor. Kapının önünde bir sürü park yeri olmasına ragmen her seferinde kadının arabasının dibine park ediyor burun buruna gelecek şekilde. Bir aydır kocası burda kocası geldiğinden beri başka yere park ediyor. Geçen gün komşularla hep beraber kapının önündeydik eşimde geldi kadın eşime selam verdi birbirini sordular eşimin yine mimikleri ses tonu falan değişti. Başkasıyla konuşurken gayet doğal davranan adam resmen kasılıyor belli her halinden. Son damla kocasıyla whatsapptan mesjlasiyordu adam birşey sordu buna buda cevap verdi sonra telefonu kapattı buna bu kadar muhabbet yeter argo bir tabir kullanarak .... larla muhabbet etmeyi sevmem dedi. Adamın karısıyla WhatsApp durumunda paylaştığı her fotoğrafa bakmayı ihmal etmiyor ama. Rehberinde 200 kişi varsa 3/4 kişinin durumuna bakar ve bu adam her seferinde bu baktığı kişiler arasında yer alıyor. 3 sene önce tayinleri çıktığında kadının annesi bir gün kapımızı çaldı eşim için gelebilirmi stor perdeleri sökemiyoruz yardım edebilirmi dedi. Eşim gitti baya uzun kaldı orda muhabbeti ne kadar ilerlettiler bilmiyorum. İşin ilginç tarafı kadının annesinin bana karşı tuhaf bir tavrı var ama eşime bir o kadar sıcak ve güler yüzlü. Düşün düşün deli olacağım eşim beni boş dusunculere kapilmakla suçluyor ama ben icimdeki bu kuşkuyu bir türlü söküp atamiyorum. Bu durumla nasıl baş edeceğimi inanın bilmiyorum. Benmi kuruntu yapıyorum diyorum bazen ama hissediyorum bir yandanda eşimi 12 yıldır taniyorum ses tonundan bakişlarindan anlayabiliyorum. Bir adım atmasa bile zihninin bu kadınla meşgul olmasını kaldiramiyorum yüreğim sıkışıyor. Nasıl bir yol izlemem gerektiğini inanın bilmiyorum.
Dedektif tut adamı takip ettir bu işin peşini bırakma o kadına da yaklaştıran görüşmesini yasakla bak bakalım neler oluyor görüşmek için kavga ediyorsa gecmis olsun ama sorun etmiyorum tamam diyorsa orada sorun olmaz . KADINLAR HİSSEDER

Asla karşılık alamayacağını nereden biliyoruz ki kadının annesi de garipmiş kadın sınır çeken biri olsa annesinin bu tavrına da izin vermezdi gibime geliyor
Ay kadın napsin strawberrynin kocasını. Bence iğrenç bir adam, diğer konularini da biliyorum. Annesi de bi perde için yardım istemiş alt tarafı ya abartın iyice.

belki de bu olay seni etkilediği icin beynin seninle oynuyordur.
sonucta en güvendiğimiz figur bebekligimizde yanımızda olan babalar ve baban gayet iyi aile babasiyken apartmana gelen biri ile hayatiniz degismis. belki de bilinç altinda derinlerde bu olay hep yasiyordur. babana zamaninda güvendiğin kadar esine de guveniyorsun. ve apartmana genc güzel biri tasininca eski hislerin ortaya cikmistir.
insan beyni bir konuya takilinca gercek olmayan şeyleri bile gercek gibi yoruyor.
alakasiz olacak ama bu örneği vermek istedim. bende agorafobi vardi 15 sene önce. uzak yol otobüsüne bindiğim anda ya da kapidan giris cikis yapamayacagim kati hocanin dersinde beynim bana cikabileyim diye çeşitli sinyaller gonderirdi. delj gibi tuvalete gidesim gelirdi mesela altima kacirdim kaciracagim. ya da bir mjde bulantısı olurdu. o kadar gercek gelirdi ki bana. ama ne zaman otobus dinlenme tesisine girse ya da hoca dersi bitirse bir anda bu his gecerdi.
ayni sekilde kuzenim birkac snee birine platonikti. yok yanima oturdu , yok disari cikicak gjbiydi giyinmişti ben girince cikmadi falan.
kendince bir suru mana bulurdu adamla flort ettigine dair. adamin meger tam da o donemde mutlu iliskisi varmis zaten sonradan evlendi. belki de adam denk geldi yanina oturdu belki de adam sadece usudugu icin ceketini giymisti cikmayacakti.
yani beynimizin bjr sey dusunesi varsa o o kadar gercek gelir ki sasarsiniz .
sizin konuyu ilk okuduğumda esinizden suphelendim - kadin hisseder dedim.
ama bu konu sizin travmaniz yani belki de sizin kafada kurdugunuz yerler olabilir
Buda mantıklı bir bakış açısı aslinda benimde aklıma gelmedi değil. Babamın aldatma olayı çok büyük bir travma oldu benim için o kadında çok bakımı biriydi. Tıp olarakta benziyorlar biraz. Ama babama hiç bir zaman guvenmedim ben zaten gözü hep disardaydi. Halbuki eşime çok guvenirdim. Peki ben bu durumu nasıl asacağım nasıl emin olacagim? Ne zor seymis böyle bir şüpheyle mücadele etmek..

Ay kadın napsin strawberrynin kocasını. Bence iğrenç bir adam, diğer konularini da biliyorum. Annesi de bi perde için yardım istemiş alt tarafı ya abartın iyice.
Kadının annesi adama iyi davranırken konu sahibine daha mesafeliymiş ve bunu hissetmiş , kocasını bilmiyorum diğer konuları okumadım

Konuyu açarken bir umut abartiyorsun diyeceksiniz sandım ama sanırım herşey bariz ortada şüphelerimde haksız değilmişim 😔 Inanın herşeyi olduğu gibi yazdım. Ben bu durumda nasıl devam edeceğim. Böyle birşey nasıl yok sayılırki, nasıl hazmedilir.
Eşinin, sen kadının kocasına selam vereceksin diye aklı çıkarken, kendisi kadınla muhabbet ediyorsa, evlerine yardım amaçlı gidiyorsa bu bile tek başına bir sorundur bana göre. İlgi duymasına falan gerek yok.
Bir kadın da paranoyak değilse, sürekli kıskançlık krizlerine gitmiyorsa kaç yıllık kocasının gözünün önünde bir kadına farkli bir tutum sergilediğini anlar. Abartıyorsun diyemeyeceğim o yüzden. Hazmetmeyip kendini akıllı zanneden kocana haddini bilridmen gerekiyor.

Böyle diyoruz ama böyle dediğimiz adamlarda bir halt buluyorlar genelde. Çünkü eşine göstermediklerini diğer kadınlara gösteriyorlar. O yüzden ''kadın napsın x'i'' diyerek avutmaya gerek yok maalesef...
Ya adamın suçu yine kadına kaldı. Kadının umrunda bile değildir bu adam.

X