" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Tatlım görmemişim yA nasıl gitsin işde bi iyiyim bi kötüyüm senin nasl geçiyo
Benden şuan herşey iyi daha rahatsız edecek bişey yok :nazar:Çok şükür ama 7 inci haftadan sonra belki başlar diye düşünüyorum çocuklarım da öyleydi çünkü. Ama idrarım da biraz yanma var diye koyulaşiyor bir açık bir koyu bişey anlamadım acaba ikisini de mi dogurucam diye düşünme ye başladım he:110:sende idrar rengi nasıldı başlarda ve şimdi nasıl canım

Slm kızlar nasılsınız. Ben iyiyim. Bu gün adetim bitti. Yarın sabah banyo yapıp bismillah diyip basliyacam. Allah yardımcımız olsun.
K. V. Kalıyoruz testler evde ben zaten testleri kullanmak istemiyorum. Bozulmuş galiba iki çizgi hep dağılmış birsekilde çıkıyor.
Hadi bakalım canım inşallah herşey isteğin gibi gönlünce olsun

evet cnm aynı dediğin gibi bizim burdaki hastanelerde ama dediğim hastaneye gidiyorum ben belediye hastanesi o cok güzel özel gibi bu özellerde az buz ücret istemiyorlarki millet gitsin cok ucuk fiyatları var
Sorma canım yarin endokrin bölümüne gidicem 225 tl muayne ucreti

Kızlar hastaneye gittim bugun dun devlette yaptirdigim bazî testlerin sonucu bugun digerleri 10 gun sonra cikicaktı neyse sonuclari aldim bakmadim bile oglum yanimda markete falanda gitmem lazmdi eve geldim bazi degerler cok yuksek cikmis esim hemen ozele kendi doktoruna git dedi gittim doktorum bugun yokmis baska bir doktora girdim benim korktugum testlerin onemli olmadigini ama tsh yani troid cok yüksek cikmos dedi hamilelikte 2 .5 olmasi lazimmmis benim 6.01 cikmis düsüge neden olabilir endokrine git ilac verir dedi yarîn endokrine gidicem onceki gebeligime baktim ondada 4küsürmüs simdi acaba o bebegimi doktorun ihmali yuzundenmi kaybettim diye dusunuyorum
öncekinde 4 olup önlem alınmadımı diyorsun cnm cnm ben öyle anladım

Son düzenleme:
Kızlar hastaneye gittim bugun dun devlette yaptirdigim bazî testlerin sonucu bugun digerleri 10 gun sonra cikicaktı neyse sonuclari aldim bakmadim bile oglum yanimda markete falanda gitmem lazmdi eve geldim bazi degerler cok yuksek cikmis esim hemen ozele kendi doktoruna git dedi gittim doktorum bugun yokmis baska bir doktora girdim benim korktugum testlerin onemli olmadigini ama tsh yani troid cok yüksek cikmos dedi hamilelikte 2 .5 olmasi lazimmmis benim 6.01 cikmis düsüge neden olabilir endokrine git ilac verir dedi yarîn endokrine gidicem onceki gebeligime baktim ondada 4küsürmüs simdi acaba o bebegimi doktorun ihmali yuzundenmi kaybettim diye dusunuyorum
Allahim bunu korusun cnm sana bağışlasın inşallah

X