" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Kızlar bu ikili tarama testinde bhcg değeri 50 ve altında ise erkek üstü ise kız diyorlar ya doğrumu diğer çocuklarının tahlillerini saklayanlar bi baksanıza tutmuş mu acaba ben aradım bulamadım testi
evet bence de onun doğruluk payı yüksek bır kızımda yapmıştım 54 cıkmıstı bu hamılelıgımde de yaptırdım 38 cıktı ve erkek bebegım

Slm kızlar nasılsınız. Ben iyiyim. Bu gün adetim bitti. Yarın sabah banyo yapıp bismillah diyip basliyacam. Allah yardımcımız olsun.
K. V. Kalıyoruz testler evde ben zaten testleri kullanmak istemiyorum. Bozulmuş galiba iki çizgi hep dağılmış birsekilde çıkıyor.

Dediğim
Ben de bugun başlıyorum testlere. bakalım nolacak. benim yum zamanı çok karışık. Önceki ay 13. gün çat oldu geçen ay 16. gün. o yüzden test olmadan anlayamam herhalde.
Dediğin doğru ama testler hep dağılmış birsekilde çıkıyor. Yumurta akı gibi uzayan bi akıntı oluncaya kadar takip edeceğim. .

Ultrason odasi ayrı canım burdada ama oturduk yan yana herkes tek tek derdini anlatıyor yani kadın hastalıkkarı bu kötü ya mahremiyet farklı sorunlarıda olabilir millet birbirinin yuzune bakıyor bide doktor gıcıklık yapınca gerildim iyice
evet cnm aynı dediğin gibi bizim burdaki hastanelerde ama dediğim hastaneye gidiyorum ben belediye hastanesi o cok güzel özel gibi bu özellerde az buz ücret istemiyorlarki millet gitsin cok ucuk fiyatları var

Günaydin herkese bugün ve yarın Teog sınavına girecek olan çocuklarımıza başarılar dilerim.. bizde okullar tatil bugün ve yarın zuzular evdeler..
darısı başına inşallah kızım girdi iyi gecti dedi bakalım sonuçlar cıkınca ne kadar iyi gecmiş:işsiz:

Allah zihin açıklığı versin yavruna emekleri boşa cıkmasın insallah bizde 2gün tatiliz teogdan dolayı gecici olarak orta okul var bu sene okulumuzda oyüzden tatil olduk
tatil yapıyorlar cnm her sınavda siz teog tadını cıkarın bizde sınav stresini :KK66:

X