" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
evet bence de onun doğruluk payı yüksek bır kızımda yapmıştım 54 cıkmıstı bu hamılelıgımde de yaptırdım 38 cıktı ve erkek bebegım
yüzde yüz değildir ya tutmayanda olabilir bence mesela 50 nin altı ve kız yada 50 nin üstü erkek gibi

Slm kızlar nasılsınız. Ben iyiyim. Bu gün adetim bitti. Yarın sabah banyo yapıp bismillah diyip basliyacam. Allah yardımcımız olsun.
K. V. Kalıyoruz testler evde ben zaten testleri kullanmak istemiyorum. Bozulmuş galiba iki çizgi hep dağılmış birsekilde çıkıyor.
cok damlatıyor olabilirmisin 4 damladan fazla mesela

Ben de bugun başlıyorum testlere. bakalım nolacak. benim yum zamanı çok karışık. Önceki ay 13. gün çat oldu geçen ay 16. gün. o yüzden test olmadan anlayamam herhalde.
testsiz zor ya ben ne zamandır uğraşıyorum testsiz asla yakalayamam cat anını

Dediğim

Dediğin doğru ama testler hep dağılmış birsekilde çıkıyor. Yumurta akı gibi uzayan bi akıntı oluncaya kadar takip edeceğim. .
cnm bende öyle diyeyim yani en az 4 veya 5 gün uzayan olur ama cat olmuyor o zamanlar uzayan akıntını son günü cat oluyor benim cat olunca akıntım kremsi yapış yapış hale geliyor catlamadan sonra kendimde olanlar başka takip eden varsa onlarda yazsınlar bakalım birde son adet tarihin söylermisin senide baştaki listeye ekleyelim

Kızlar hastaneye gittim bugun dun devlette yaptirdigim bazî testlerin sonucu bugun digerleri 10 gun sonra cikicaktı neyse sonuclari aldim bakmadim bile oglum yanimda markete falanda gitmem lazmdi eve geldim bazi degerler cok yuksek cikmis esim hemen ozele kendi doktoruna git dedi gittim doktorum bugun yokmis baska bir doktora girdim benim korktugum testlerin onemli olmadigini ama tsh yani troid cok yüksek cikmos dedi hamilelikte 2 .5 olmasi lazimmmis benim 6.01 cikmis düsüge neden olabilir endokrine git ilac verir dedi yarîn endokrine gidicem onceki gebeligime baktim ondada 4küsürmüs simdi acaba o bebegimi doktorun ihmali yuzundenmi kaybettim diye dusunuyorum

X