- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 44
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.541
Evet canım bugün baslicamsen testlere ne zaman başlıcan bugünmü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bugün baslicamsen testlere ne zaman başlıcan bugünmü
sendede tutmuş oldu yaniCnm ben kızımın kini bilmiyorum da şuan hamileyim 26,2 çıktı erkek diyorlar ama değişmezse tabi senin kaç çıktı
Boşver canım. bebiŞ nasılhos buldum canm iyim sukur birine burda yorum yapmistim yargisiz infaz yaptg icin ve banlandim
iyiz cok sukur bugun ikili testimiz vardi cok sukur allahima temiz ciktiBoşver canım. bebiŞ nasıl
yüzde yüz değildir ya tutmayanda olabilir bence mesela 50 nin altı ve kız yada 50 nin üstü erkek gibievet bence de onun doğruluk payı yüksek bır kızımda yapmıştım 54 cıkmıstı bu hamılelıgımde de yaptırdım 38 cıktı ve erkek bebegım
Çok sevindim. peki ikili testte serbest bthcg kaç çıktıiyiz cok sukur bugun ikili testimiz vardi cok sukur allahima temiz cikti
bilmiyormki o neyi belirliyoÇok sevindim. peki ikili testte serbest bthcg kaç çıktı
cok damlatıyor olabilirmisin 4 damladan fazla meselaSlm kızlar nasılsınız. Ben iyiyim. Bu gün adetim bitti. Yarın sabah banyo yapıp bismillah diyip basliyacam. Allah yardımcımız olsun.
K. V. Kalıyoruz testler evde ben zaten testleri kullanmak istemiyorum. Bozulmuş galiba iki çizgi hep dağılmış birsekilde çıkıyor.
free bhcg yazio omuÇok sevindim. peki ikili testte serbest bthcg kaç çıktı
vallahi canım ovilasyon testsiz takip zor yaa akıntı yanıltıyorNasıl takip edeyim. Bir fikriniz var mı acaba
Sanirim ofree bhcg yazio omu
testsiz zor ya ben ne zamandır uğraşıyorum testsiz asla yakalayamam cat anınıBen de bugun başlıyorum testlere. bakalım nolacak. benim yum zamanı çok karışık. Önceki ay 13. gün çat oldu geçen ay 16. gün. o yüzden test olmadan anlayamam herhalde.
neyi belirliyo ki o ne icinSanirim o
testsiz zor ya ben ne zamandır uğraşıyorum testsiz asla yakalayamam cat anınıBen de bugun başlıyorum testlere. bakalım nolacak. benim yum zamanı çok karışık. Önceki ay 13. gün çat oldu geçen ay 16. gün. o yüzden test olmadan anlayamam herhalde.
cnm bende öyle diyeyim yani en az 4 veya 5 gün uzayan olur ama cat olmuyor o zamanlar uzayan akıntını son günü cat oluyor benim cat olunca akıntım kremsi yapış yapış hale geliyor catlamadan sonra kendimde olanlar başka takip eden varsa onlarda yazsınlar bakalım birde son adet tarihin söylermisin senide baştaki listeye ekleyelimDediğim
Dediğin doğru ama testler hep dağılmış birsekilde çıkıyor. Yumurta akı gibi uzayan bi akıntı oluncaya kadar takip edeceğim. .
50 ve altı erkek üstü kız diye bir teori var. seninki kaç diye merak ettimneyi belirliyo ki o ne icin
124,8 yazio ama oysaSanirim o
bilmeem pek inanmiyorm ama benmki sanki baya yuksek cikmis ama omu bilmiyorm50 ve altı erkek üstü kız diye bir teori var. seninki kaç diye merak ettim
canım bende zamanında ceza aldım demekki polemiğe girincede ceza var uzak durmakta fayda varhos buldum canm iyim sukur birine burda yorum yapmistim yargisiz infaz yaptg icin ve banlandim