- 16 Ağustos 2016
- 1.029
- 2.788
- 35
- Konu Sahibi meleklerim benim2
AynenAlistik ya buraya birakali yuz seviyoz bide burdakileri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenAlistik ya buraya birakali yuz seviyoz bide burdakileri
hele şükür kızlar ama canım meleklerim benim çok yanlış tanıyorsun inan bana arkadaşımız çok temiz kalpli iyi yürekli ve dobra bir insan. Bacım senin hamilelik hormonlarin yükselmiş Ama sevindim gitmemene yoksa yeni acmışız her birimiz böyle davranıp gitmekle bazılarını sevdirmeyelim. Daha doğumu konuşucaz bebeklerimizi konuşucaz allahin izniyle diğer arkadaşlarımız da en yakın zamanda bize katilsinlar inşallah allahin izniyle aminnmTam kizlar valla sizi birakmam istemiyorum canim burdayim merak etmeyin vazgectim cikmaktan sizin hatriniza
İnşallah cnm yahele şükür kızlar ama canım meleklerim benim çok yanlış tanıyorsun inan bana arkadaşımız çok temiz kalpli iyi yürekli ve dobra bir insan. Bacım senin hamilelik hormonlarin yükselmiş Ama sevindim gitmemene yoksa yeni acmışız her birimiz böyle davranıp gitmekle bazılarını sevdirmeyelim. Daha doğumu konuşucaz bebeklerimizi konuşucaz allahin izniyle diğer arkadaşlarımız da en yakın zamanda bize katilsinlar inşallah allahin izniyle aminnm
zaten bizde sizleri bırakmayız kızlarBende pek bırakacağımı zannetmiyorum
zaten bizde sizleri bırakmayız kızlar
Yok kız öyle düşünme bence sana öyle geliyor o herkese iyidir canım. Ama sen öyle düşünüyorsun ne diyim gülüm inşallah iyi olur bişey olmaz kadın kadinayiz konuşup anlatıp anlaşırız hepimizin aynı hedefleri var sonuçta Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahCanim o bilir o hem msjlarima ters seyler soyluyo sizin yorum lara guzel konusuyo hic de bana verdigi cvp gibi kimseye vermedi sauna kadar bende onu sevdigim icin ona kiriliuorum ama en iyisi bosver artik
Amin cnm inşallah allah şifa versinKızlar kızım dünden beri bişey yemedi inanın nasıl olucak bilmiyorum midesi daha agriyor doktor kaç güne geçer dedi ama zaten bir deri bir kemik inşallah iyi olur ya Rabbim yavrularımızi korusun inşallah
Hoş geldin canımSelam kızlar, kız bebek isteyenler topiğinden transferim bu ikinci ayımız geçen ay olmadı ovü testi kullandım bu ayda kullanacağım bakalım hayırlısı ile Allah hepimizin gönlündekini versin, 3,5 yaşında bir oğlum var birde sağlıklı sıhhatli bir kızım olur inşallah önce sağlık tabi, sonra rabbim her iki duyguyuda tattırsın hepimize inşallah
Canım bendede oluyor korkmaYa kizalrrrr ne olur bisisi cok merak ediyorum uyuyamadim bile yanlis anlamayin endisemi aklima geldi birden benim kasik agrim oluyo Boyle batma gibi oluyo sik sik allahhhh korusun' yaaaa dis gebelik olmasin mi cok korkuyorum vallahii uykuda gelmiyo ya tek dilegim saglikli olsun dis gebelik falan olmasin yaa niye Boyle bi korku basti ki beni Boyle insan uyanirya kendimi cekince batma oluyo aciyo bazen egilînce yada farkli bi hareket edince falan oluyo Ve cok agiriyo niye ki yaa sizde de varmi bole hamisler oluyomu Ayyy kizlar cvp yazîn ne olur allah korusun ya valla korusun bebegimi islah Oyle durumlar basimiza gelmez ya
Sagol canım allah razı olsunAmin cnm inşallah allah şifa versin
Valla canim ben de hiç bilmiyorum bende hemen hemen 4 sene oldu valla hiç bir bilgim yok valla. Birde sana sorayım canım senin idrarın ne renk açık mı koyu muYa kızlar size bşy sorucam bu normal ultrason nasl oluyo 3 düzey 4 düzey sonrA 3boyut 4 boyut bide doppler fln nsl oluyo yazın bi ya
Hadi hayırlısı canım yeni topik hepinize ugurlu gelsin insallahGunaydin kizlar aksam 12 de testim koyuydu gece 4 de yaptim iki cizgi esitti o zaman denedik.Sabah baktim acilmisti rengi.Hayırlısi artik.Bundan sonra beklicez.Hepinize hayirli guzel bir pazar gunu olsun canlar
10 ekim canımkızlar hayırlı haftasonları beni etiketleyip son sat larınızı yazsanıza başa tutturalım hamile olanlarda olmayanlarda
Cnm valla hiç dikkat etmedim ya ama açık gibi bide ben bu hamileliğimde çok su içiyorum bide soda belki oyuzden olabilir ama kızımda 7 Aydan sonrA resmen turuncuydu korkuyordum bile ama kız erkek belirtisi olduğunu bilmiyordum gördüğümde dikkatimi çekmiştiValla canim ben de hiç bilmiyorum bende hemen hemen 4 sene oldu valla hiç bir bilgim yok valla. Birde sana sorayım canım senin idrarın ne renk açık mı koyu mu
Bende hiç bilmezdim valla burdan öğrendik herşeyi ama yinede bir sorayım dedim benim ki de açık ne yalan söylim ama sabah koyu idi belki üsüttüm dedim ama şimdi yine açılmış ama tabi su içtigimden dolayı dır yani bende çok susuyorum yani baya su içiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCnm valla hiç dikkat etmedim ya ama açık gibi bide ben bu hamileliğimde çok su içiyorum bide soda belki oyuzden olabilir ama kızımda 7 Aydan sonrA resmen turuncuydu korkuyordum bile ama kız erkek belirtisi olduğunu bilmiyordum gördüğümde dikkatimi çekmişti
Amin cnm inşallah senin oğlunda var onun belirtilerinden anlarsın amaBende hiç bilmezdim valla burdan öğrendik herşeyi ama yinede bir sorayım dedim benim ki de açık ne yalan söylim ama sabah koyu idi belki üsüttüm dedim ama şimdi yine açılmış ama tabi su içtigimden dolayı dır yani bende çok susuyorum yani baya su içiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah