" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
kızlar bişey sorucam ama ben burda yeniyim yardımcı olurmusunuz beta 48 çıkmıştı 4 gün sonra işe 117 nırmalmi sizce biraz endişeleniyorum
Canım hcg bildiğim kadarıyla 2 günde bir 2 katı oluyormuş yani öyle hesaplarsak normale yakın artmış ama bir doktora görün derim keseye filan baksın

İnşallah çoğalmaz canım en kötüsü de sabah aç karnına o bulantılar hiç çekilmiyor bende en cok sabah bulantılari vardı çocuklarım da ama bunda daha bişey yok ama 7 inci haftada başlar diye korkuyorum inşallah hiç olmaz ya
Insallah olmaz ben oglumda 1kere bile bulanti yasamadim cok rahattim insallah sende oyle gecirirsin sabah sınava girdim ödüm koptu midem bulanıcak diye cıktım kahvalti ederken basladi bulanmaya

Insallah olmaz ben oglumda 1kere bile bulanti yasamadim cok rahattim insallah sende oyle gecirirsin sabah sınava girdim ödüm koptu midem bulanıcak diye cıktım kahvalti ederken basladi bulanmaya
Erken başlamış cnm ya bulantilarin insallah çok artmaz ilk te pek bilmemissin bulantiyi çok zor bişey valla :)

İnşallah cnm sağol allah razı olsun
Cnm geçmiş olsun kızın çabucak iyileşir insallah yemek yemesini çok kafaya takma duzelirse yer. Benim küçük kızda 2 hafta önce ishal olmuştu nerdeyse bir hafta ağzına bişey almadı meyve yiyordu azbisey geçer insaallah

bulut29 bulut29 sagol canim topigimiz ugurlu gelir insallah meleklerim benim2 meleklerim benim2 canim nerelerdesin sagol canim bakalim tutturduk mu valla senin sayende dun test yapmak aklima geldi ben daha vardır diye dr da hafta ici cat olur dedigi icin yarin baslayacaktim kaciracaktim yumu.Allah razi olsun canim.Bu arada testlerin fotosunu da yolluyorum en ustteki ilk en alttaki son.5.testten sonra deneme oldu.Sat 3 Kasım

Eklentiler

• 1479666821555.jpg
    1479666821555.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 63
İnşallah cnm çok sağol allah razı olsun sabahtan beri bm hiç bişey yememişti sabah biraz yoğurt yedi şimdi de bir küçük dilim pizza verdim oda biraz zorladım ama korkuyorum zorlamaya da yoksa midesini bulandırıp af edersin yine geri çıkarıyor ondan bir dilim yeterli bence onu bile beklemezdim ama çok şükür düne göre toparlanmis yavrum sabah saat 4 te ateşi de çıkmıştı şurup verdim şimdi iyi allaha şükür inşallah dahada iyi olucak benim kızım Rabbim yavrularımızi korusun inşallah
Amin cnm biyerde okumuştum hasta olunca vucut mekanizmasi kendini korumaya alırmış yememek icin cunku yiyince vucut calistigi icin ogutme felan ,yorulup bunye zayifliyormus bu sefer virusler mikroplar vucudu ele geciriyor vucut savasamiyor onun icin drlarda az az ama sık sık yedirin diyor 1,2 kasik corba bile yeter iyileşene kadar

bulut29 bulut29 sagol canim topigimiz ugurlu gelir insallah meleklerim benim2 meleklerim benim2 canim nerelerdesin sagol canim bakalim tutturduk mu valla senin sayende dun test yapmak aklima geldi ben daha vardır diye dr da hafta ici cat olur dedigi icin yarin baslayacaktim kaciracaktim yumu.Allah razi olsuk canim.Bu arada testlerin fotosunu da yollurum en ustteki ilk en alttaki en son test.En alttakinin ustundeki iken deneme oldu
Inşallah tutunmustur bebisin sana ama zamanlama süper çok silinmesini beklemeden. Bende aynı oyleyken yapmıştım güzel haberlerini bekliyoruz

bulut29 bulut29 sagol canim topigimiz ugurlu gelir insallah meleklerim benim2 meleklerim benim2 canim nerelerdesin sagol canim bakalim tutturduk mu valla senin sayende dun test yapmak aklima geldi ben daha vardır diye dr da hafta ici cat olur dedigi icin yarin baslayacaktim kaciracaktim yumu.Allah razi olsun canim.Bu arada testlerin fotosunu da yolluyorum en ustteki ilk en alttaki son.5.testten sonra deneme oldu.Sat 3 Kasım
İnşallah tutunmustur canım. zamanlama çok iyi görünüyor. genelde 3-4 gün sonra goguslerde hassasiyet oluyormuş. tabi herkeste aynı olmaz ama bi dikkat et bakalım

Cnm geçmiş olsun kızın çabucak iyileşir insallah yemek yemesini çok kafaya takma duzelirse yer. Benim küçük kızda 2 hafta önce ishal olmuştu nerdeyse bir hafta ağzına bişey almadı meyve yiyordu azbisey geçer insaallah
Cok sağol canım allah razı olsun doktor da söyledi ya kusma yapıyor yada ishal yapıyor bu hastalık diye bulaşıcı birde kresten kapmis büyük ihtimalle. Zaten üstüme gitmiyorum azda olsa bugün biraz yedi doktor da kaç gün sürer dedi. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah

Ay canım benim bende meslek için sınavlara girdiğim zaman oğlumda hamileydim inan şans getiriyorlar bebişlerimiz inşallah sana da uğurlu gelir sınavını kazanırsın canım

Amin cnm biyerde okumuştum hasta olunca vucut mekanizmasi kendini korumaya alırmış yememek icin cunku yiyince vucut calistigi icin ogutme felan ,yorulup bunye zayifliyormus bu sefer virusler mikroplar vucudu ele geciriyor vucut savasamiyor onun icin drlarda az az ama sık sık yedirin diyor 1,2 kasik corba bile yeter iyileşene kadar
Aynen canım doktor da böyle söyledi çok az az yesin hiç zorlama dedi ve kendi istediğini yesin yoksa yine kusar dedi geçene kadar artık böyle inşallah tez zamanda geçsin de allahin izniyle

Canım zamanlaman çok çok iyi inşallah gönlündeki tutunur sana

Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 üzme canım kendini. iki lokma yesem kardir
Cok şükür canım düne göre iyi Allahtan dün sadece kusmakla geçirdik Allahtan bugün kurmadı gerçi fazla bişey yemedi ama sabah biraz yoğurt demin de bir dilim pizza yedi çok şükür birazdan da süt veririm içerse yeter valla inşallah daha da iyi olur yavrum

X