gerçekten burda dura dura kafa gitmiş sizin bi iyi okuyun ya evet bende istiyodum şuanda da hamileyim Bebeğimde eli ayağı düzgün ve o ikiz gebelik gibi görünen kordon bağı eşimin ısrarı üzerine beni dün götürdü hemen hemen kayboluyormuş ve bi kez daha paşa büyümüş dedi sevindik tabikide kim istemezki değişik olsun bakın bi msj lara digerleri gibi yazmışmıyım ben orda okuduğum kadarıyla 5 yıl boyunca erkek için çalışmışta zor tutturmuş gibi yazıyordu anlamadığım şey siz neden bu kadar ayaklandınız ayrıca yazdıklarınızı daha yeni gördüm kuralları flnmı ihlal etmişim ne 2 gündür girmem yasaklanmış bu saatten sonrada önemi Yok ztn çünkü artık tiskindim burdan çok değişiksiniz gerçekten sanal yani resmen ama bi tek kişi hariç
Hayatimsiniz121385 sen dünyanın en iyi insanız allah senin gönlüne göre versin senin le gerçek hayatta tanışmayı çok isterdim kapı komşu olmayı ama sen taa dünyanın öbür ucundasın umarım Birgün bi yerde tanışırız kim bilir belki çocuklarınızın sayesinde olur birgün kendine çok iyi bak
meleklerim benim2 seni tanıdığımada çok sevindim sen de çok iyisin inşallah en yakın zamanda tosun bi oğlun olur eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat olur inşallah seninlede biyerde tanışma fırsatımız olur kendinize iyi bakın canlarııım ...)