" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Selam kizlar dr dan çıktım simdi dr stresten gecikmistir dedi.Hersey yolundaymis sagda 19 mm yumum varmis bu hafta catlar dedi progestan verdi hamileligi destekliyomus folik asit verdi bu ay olur dedi olmazsa adetin 2.gunu gel hormon testi yapalim dedi.:dua:
hadi insallah canim

Selam kizlar dr dan çıktım simdi dr stresten gecikmistir dedi.Hersey yolundaymis sagda 19 mm yumum varmis bu hafta catlar dedi progestan verdi hamileligi destekliyomus folik asit verdi bu ay olur dedi olmazsa adetin 2.gunu gel hormon testi yapalim dedi.:dua:
İnşallah bu ay pozitifi görürsün cnm duam seninle

Hoşgeldin iyiki geldin ama neden böyle düşünüyorsun kız çocuğu gibisi varmı biz hepimiz kız çocuğu deyilmiydik ben varya böyle şeylere şahit olunca hayattan nefret ediyorum böyle bi toplumun içine neyse bence en başta sağlığından bahset ben bi haber okudum mafholdum bi tane kadın böyle erkek erkek diye ölüyo Özel doktorlara fln gidiyo bu arada 2 yada 3 tane kızı var kadın gayet gzl bi şekilde ultrasonlara giriyo herşeyini takip ediyo sıra geliyo Doğuma herşey çok normal Doğum oluyo sezeryanla bi erkek çocuğu o sırada kadın kendine geliyo ve bakıyor etrafına Bebek yok hemşireye soruyo nerde fln derken kuvezde olduğunu söylüyorlar 40 gün çocuğu emziremiyor bile sonrA çocuk dovn sendromlu olarak hayatına DV'm ediyo hatta çocuğu Kbl etmeyip DNA bile yapıyorlar sonrA o kabul etmedikleri Bebek kendilerinin çıkıyo önce sağlıklı olsun ben kızımı 10 erkeğe değişmem bende erkek bekliyorum ama evde lafı bile olmuyo kızımda yerimizde duramıyorduk helede eşim söyleniyor buda kız olsaydı die kız hastası kayınvalidem ölüyo benden istiyo ben büyütcem dio göndermiyoruz yanı bence öyle erkeğe takılmayın bence günah
canım sende erkek bebek ıstıyordun yanlış hatırlamıyorsam. bu bayan erkek ıcın demedı ama oyle de olabılırdı.oyle bır anlatıyorsun kı sankı erkek bebek ısteyenlerı allah sakat çocukla cezalandıracak. kız dese bır sorun olmazdı erkek deyınce ınsanlar neden böyle seyler anlatma geregı duyar yada kınar hıc anlamam. burda bebek bekleyen ınsanlara böyle konuşman morallerını bozman hıc hos degıl. burda kımse olsunda hayırsız olsun yada sağlıksız olsun demez emınım. hayırlısıyla saglıklı bır ogul yada kız ver dıyoruz.

Hadi bakalım canım inşallah bu ay hamis kalırsınız da bize katilirsiniz allahin izniyle inşallah

canım sende erkek bebek ıstıyordun yanlış hatırlamıyorsam. bu bayan erkek ıcın demedı ama oyle de olabılırdı.oyle bır anlatıyorsun kı sankı erkek bebek ısteyenlerı allah sakat çocukla cezalandıracak. kız dese bır sorun olmazdı erkek deyınce ınsanlar neden böyle seyler anlatma geregı duyar yada kınar hıc anlamam. burda bebek bekleyen ınsanlara böyle konuşman morallerını bozman hıc hos degıl. burda kımse olsunda hayırsız olsun yada sağlıksız olsun demez emınım. hayırlısıyla saglıklı bır ogul yada kız ver dıyoruz.
:KK9::super::super::super::KK9:

X