" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Merhaba tatlı bayanlar. .. bu gün günlerden sıkılma günü. Ayyyyý çatlayacağım. Sabrım kalmadı artık . Kaynanam ayrı dert koca ayrı bir salak .. Allah'tan çocuklarım var.
özel değilse neden cnm rabbim cocuklarımızı bağışlasın

Ben kızımdan sonrA çok kilo aldım 90 oldum nerdeyse sonrA rejim yaptım bitki çayı içtim sürekli sinamekili inanmazsın 58 kilo oldum ve hastanelik oldum sürekli midem bulanıyordu hamile kaldım şuana kadar midem bulanmadı başım dönmedi kızıma göre çok çok iyi geçiriyorum kızımda 8 aylıktım midem bulanıyordu başımda dönüyordu arasıra bunda hiç olmadı 4.5 aylık hamileyim karnım Yok çok değişik oldu bu allah gönlünüze göre verdi ama 3 sene sonrA bidaha yapıcam allah izin verirse bu sefer kızım için denicem kız kardeşi olsun diye rabbim verirse
nasıl içtin o sinamekiyi acıdeğilmiydi kilo vermede etkisini duymuştum ne kadar zamanda kac kilo verdin

Ben bütün gün kosturdum canım . akşam da misafirlikteydik. yeni geldim eve. şimdi okudum topigi.

Çocuklar arasında yaş farkı az da olsa çok da olsa küçükken çatışmalar oluyor. Ama yaş farkı çok olunca annenin yaşı da ilerliyor. mesela benim büyük kız 12 yaşında. şimdi üçüncü için uğraşıyorum ama benim yaşım ilerledi. iki kızım da hiç beklemeden olmuştu. şimdi 6 aydır deniyoruz olmuyor
olcak bu ay ben cok inanıyorum cnm

Valla benım kızım cok hasta Dr götürdük bugun atesımı dusuruyom oyle ugrasıyom onla cok halsızlık ver bende ya Bıde bel ve karın agrısı sen ne yapıyon nasılsın Nasıl gecıyo hamılelk
gecmiş olsun cnm ateş için ayaklarının altına soğan kes koy corabı gecir üstüne yatsın sirkeli su asla kullanma dış ateşi alıp iç ateşi yükseltiyormuş

Iyi geceler kizlar birkaç gündür giremedim topige bugunde kosturmaca kucugu disciye goturdum carsi pazar aksamda misafirim vardi.Bu arada 17.gunum ama yum olmadi takipteyim.Yarin dr a gidiyorum bakalim ne diyecek bi muayene olalım
hadi bakalım ne diyecek doktor hayırlı haberlerle inşallah

Canım sen arkadaşı yanlış anlamışsın galiba arkadaş 5 senedir çocuğu olmuyormuş ondan dikkat edersen bebeğim erkek ve çok bekledik bu bebeği demiş ondan sonraki mesajını da oku kadın 5 senedir bebek için uğraşmış yani erkek olması için değil alakası yok genel anlamda bebegi olsun diye çabalamis lütfen hemen yargılama gülüm sende başta erkek olsun diye o kadar istekliydin ki doğal bişey hepimiz isteriz tabiki her zamanda başta sağlık olsun diyoruz ve istemek de her kulun hakkıdır allah benden isteyin diyor. Bundan doğal bişey mi var canım
:super::super::super::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK15:

selam kismetse nasipse 2017 nisan annesi olucam.. bi erkek bebek bekliyorum.. ve uzunnnn zamandir bekledim bu bebek icin.. herkese merhabalar almanyadan

yanlis yere gelmeisim, :))

burasi anne olmak isteyenlerin toopigiymis.. yinede hepinize bollll sanslar diliyorum kizlar, ben bes yil bekledim.. anahtar kelime dua... dua edin hemde bolll boll, insallah ikizleriniz ücüzleriniz olur insallah
hoşgeldin cnm herkese acık canım hamile ol olma

Iyi geceler kizlar birkaç gündür giremedim topige bugunde kosturmaca kucugu disciye goturdum carsi pazar aksamda misafirim vardi.Bu arada 17.gunum ama yum olmadi takipteyim.Yarin dr a gidiyorum bakalim ne diyecek bi muayene olalım
Git bakalım canım.ne diycek insallah bu ay olur hadi bakalım

Hoşgeldin iyiki geldin ama neden böyle düşünüyorsun kız çocuğu gibisi varmı biz hepimiz kız çocuğu deyilmiydik ben varya böyle şeylere şahit olunca hayattan nefret ediyorum böyle bi toplumun içine neyse bence en başta sağlığından bahset ben bi haber okudum mafholdum bi tane kadın böyle erkek erkek diye ölüyo Özel doktorlara fln gidiyo bu arada 2 yada 3 tane kızı var kadın gayet gzl bi şekilde ultrasonlara giriyo herşeyini takip ediyo sıra geliyo Doğuma herşey çok normal Doğum oluyo sezeryanla bi erkek çocuğu o sırada kadın kendine geliyo ve bakıyor etrafına Bebek yok hemşireye soruyo nerde fln derken kuvezde olduğunu söylüyorlar 40 gün çocuğu emziremiyor bile sonrA çocuk dovn sendromlu olarak hayatına DV'm ediyo hatta çocuğu Kbl etmeyip DNA bile yapıyorlar sonrA o kabul etmedikleri Bebek kendilerinin çıkıyo önce sağlıklı olsun ben kızımı 10 erkeğe değişmem bende erkek bekliyorum ama evde lafı bile olmuyo kızımda yerimizde duramıyorduk helede eşim söyleniyor buda kız olsaydı die kız hastası kayınvalidem ölüyo benden istiyo ben büyütcem dio göndermiyoruz yanı bence öyle erkeğe takılmayın bence günah
bence burdaki bayan erkek olmasi icin degil bebegi olmasi icin cok beklemis once sorup sonra yargilasaydiniz

Hoşgeldin iyiki geldin ama neden böyle düşünüyorsun kız çocuğu gibisi varmı biz hepimiz kız çocuğu deyilmiydik ben varya böyle şeylere şahit olunca hayattan nefret ediyorum böyle bi toplumun içine neyse bence en başta sağlığından bahset ben bi haber okudum mafholdum bi tane kadın böyle erkek erkek diye ölüyo Özel doktorlara fln gidiyo bu arada 2 yada 3 tane kızı var kadın gayet gzl bi şekilde ultrasonlara giriyo herşeyini takip ediyo sıra geliyo Doğuma herşey çok normal Doğum oluyo sezeryanla bi erkek çocuğu o sırada kadın kendine geliyo ve bakıyor etrafına Bebek yok hemşireye soruyo nerde fln derken kuvezde olduğunu söylüyorlar 40 gün çocuğu emziremiyor bile sonrA çocuk dovn sendromlu olarak hayatına DV'm ediyo hatta çocuğu Kbl etmeyip DNA bile yapıyorlar sonrA o kabul etmedikleri Bebek kendilerinin çıkıyo önce sağlıklı olsun ben kızımı 10 erkeğe değişmem bende erkek bekliyorum ama evde lafı bile olmuyo kızımda yerimizde duramıyorduk helede eşim söyleniyor buda kız olsaydı die kız hastası kayınvalidem ölüyo benden istiyo ben büyütcem dio göndermiyoruz yanı bence öyle erkeğe takılmayın bence günah
sorup sormadan milleti uzecek yorum yapmayin

Ben sormadan yorum yapıyorum çünkü öyle yazmiş yanlış anlattıysa onun sorunu ayrıca seni ne ilgilendiriyor
bi tek sen yanlis okuyup yanlis anlamisin demekki kadin bebegin erkeke cok bekledik bu bebegi diyo gayet net ilgilendirir burda hepimiz birbirimize yorum yapmakta huruz sikintimi var ?

X