Hoşgeldin iyiki geldin ama neden böyle düşünüyorsun kız çocuğu gibisi varmı biz hepimiz kız çocuğu deyilmiydik ben varya böyle şeylere şahit olunca hayattan nefret ediyorum böyle bi toplumun içine neyse bence en başta sağlığından bahset ben bi haber okudum mafholdum bi tane kadın böyle erkek erkek diye ölüyo Özel doktorlara fln gidiyo bu arada 2 yada 3 tane kızı var kadın gayet gzl bi şekilde ultrasonlara giriyo herşeyini takip ediyo sıra geliyo Doğuma herşey çok normal Doğum oluyo sezeryanla bi erkek çocuğu o sırada kadın kendine geliyo ve bakıyor etrafına Bebek yok hemşireye soruyo nerde fln derken kuvezde olduğunu söylüyorlar 40 gün çocuğu emziremiyor bile sonrA çocuk dovn sendromlu olarak hayatına DV'm ediyo hatta çocuğu Kbl etmeyip DNA bile yapıyorlar sonrA o kabul etmedikleri Bebek kendilerinin çıkıyo önce sağlıklı olsun ben kızımı 10 erkeğe değişmem bende erkek bekliyorum ama evde lafı bile olmuyo kızımda yerimizde duramıyorduk helede eşim söyleniyor buda kız olsaydı die kız hastası kayınvalidem ölüyo benden istiyo ben büyütcem dio göndermiyoruz yanı bence öyle erkeğe takılmayın bence günah