- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
- Konu Sahibi meleklerim benim2
Maşallah canim o zaman bende de hesaplama doğru ise 5+6 ya denk geliyor yani hemen hemen 7 inci haftada oluyor inşallah bizde de duyulur yabende 5+4 tu galıba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canim o zaman bende de hesaplama doğru ise 5+6 ya denk geliyor yani hemen hemen 7 inci haftada oluyor inşallah bizde de duyulur yabende 5+4 tu galıba
aslinda beraber büyüyorlar o super.mesela biz simdi rahatiz her sey konusunda.simdi bile korkuyorum cesaret edemiyorsam seneye dahada rahatliga alismisken korkucam.bu konuda super gercektenValla benimkiler daha da küçük ve üçüncüye hamileyim cankm kızım 4 oğlun 3 yaşında
bizde öyle durum degil canim.ikinci kizima hamileligi ben istedim esim hemen razi geldi.ama bundan neredesye 2 sene önce kizim 2 yasindeyken esim 3 cü bebek olsunmu dedi.bende kesinlikle istemedigimi söyledim.oda sen istedigin zaman hep önemli diye alindi.sonra bana bir daha ben istemiyorum dedi.inada bindi.Maalesef eşler bu konuda bazen yan çiziyor,malum onlar daha çok maddi boyuta bakıyorlar durum çok iyise bile yine de kırk kere düşünürler. Ne demek canım hakkımızda hayırlısı olsun.
Canım ben hamilelikten önce almaya başladım hatta çünkü çok etkisi var bebeğe başlarda gelişimi için çok ihtiyacı oluyor yani önden önce alınmamışsa bile öğrenir öğrenmez hiç aksatmadan alınmalı hemen hattaYeni hamile olduğunu öğrenen bayanlar hemen folik asit yada başka vitamine falan başladınız mı?
Aynen canım zor olsada sonradan değiyor canım benim hazır alışmışız üst üste yapıp dükkanı kapatmak daha doğru yoksa bir zamandan yaştan sonra bünye kaldırmıyor canım. Birde bu erkekler de inat oldumu bacım ne olursa olsun inatlarindan dönmüyorlar valla inatçı keçi bize derler ama onlar inatçı boğa ama kabullenen yokaslinda beraber büyüyorlar o super.mesela biz simdi rahatiz her sey konusunda.simdi bile korkuyorum cesaret edemiyorsam seneye dahada rahatliga alismisken korkucam.bu konuda super gercekten
bizde öyle durum degil canim.ikinci kizima hamileligi ben istedim esim hemen razi geldi.ama bundan neredesye 2 sene önce kizim 2 yasindeyken esim 3 cü bebek olsunmu dedi.bende kesinlikle istemedigimi söyledim.oda sen istedigin zaman hep önemli diye alindi.sonra bana bir daha ben istemiyorum dedi.inada bindi.
İnşallah cnm bende iliski akşamı ruya gormustum rahmetli annem altin beze sarili bir oglan birakti kucagima sonra hamile oldugumu ogrendim iste hayırlısı olsun hepimiz icin inşallahTüylerin hızlı uzamasını ben çok duydum demekki doğruluk payı var,bide ben rüyalara çok inanırım,kızımda tuğra görmüştüm anlamı da kız bebekmiş,oğlum da ise altın onun da anlamı erkek bebekmiş. Belirtiler fln bünye meselesi tabi İnşAllah başta hayırlı sağlıklı olmak üzere gönlünden geçeni olur canım.
evet canim yani bende hakliydim.2 sene önce baskaydi.ama inat cok fena.benim esim asiri inatci birde.hic adini tutmuyor bebegin.ben bir kere atarim ortaya ben isterim olsun diye.ona hemen olsun filan demiycem.belki inadi kirilir bir kac aya.en erken bir kac aya kirilir zaten.oda en azi.bakalim hayirlisiAynen canım zor olsada sonradan değiyor canım benim hazır alışmışız üst üste yapıp dükkanı kapatmak daha doğru yoksa bir zamandan yaştan sonra bünye kaldırmıyor canım. Birde bu erkekler de inat oldumu bacım ne olursa olsun inatlarindan dönmüyorlar valla inatçı keçi bize derler ama onlar inatçı boğa ama kabullenen yok
Ayyyyy bızede nasıp olsun işalhhh hayırlısıyla cok şukur atıyo 140 dan buyuk tam kız belirtısı artık hayırlısı Allah gonlune gore versın. CanımmmmKızlar doktora gittim bugun alttan bakalım dedi bu sefer kalp atıslarımız baslamış cok sükür ama dinletmedi kac atıyor dedim bizim icin kac attıgı degil atması onemli dedi merak ettim dedim 160,180 arası dedi
Aynen canım peşine düşme bak kendisi nasıl ister biz istiyoruz diye nazlaniyorlar aman hele bir üstüne düşme söyleme bakalım nasıl arkandan geliyor yapalım diyor hiç oralı olma bakalım ne yapacakevet canim yani bende hakliydim.2 sene önce baskaydi.ama inat cok fena.benim esim asiri inatci birde.hic adini tutmuyor bebegin.ben bir kere atarim ortaya ben isterim olsun diye.ona hemen olsun filan demiycem.belki inadi kirilir bir kac aya.en erken bir kac aya kirilir zaten.oda en azi.bakalim hayirlisi
Ben bütün gün kosturdum canım . akşam da misafirlikteydik. yeni geldim eve. şimdi okudum topigi.
Benımde senın koz gecıyodu yanıldım bızde ne hıssedıyon@bulut29 cnm senin için içimden hep erkek geçiyo valla her bişy yazdığında erkek gibi geliyo
Valla benım kızım cok hasta Dr götürdük bugun atesımı dusuruyom oyle ugrasıyom onla cok halsızlık ver bende ya Bıde bel ve karın agrısı sen ne yapıyon nasılsın Nasıl gecıyo hamılelk
Geçmiş olsun . Allah kolaylik versin canımValla benım kızım cok hasta Dr götürdük bugun atesımı dusuruyom oyle ugrasıyom onla cok halsızlık ver bende ya Bıde bel ve karın agrısı sen ne yapıyon nasılsın Nasıl gecıyo hamılelk
Sagol canm benım sen ne yaptın adetın kaçıncı gunu bugunGeçmiş olsun . Allah kolaylik versin canım
Öyle canım araları fazla oldumu da iyi olmuyor olucak canım allahin izniyle inşallah ben inanıyorum sen ve meleklerim benim beraber kalacaksınız allahin izniyle inşallahBen bütün gün kosturdum canım . akşam da misafirlikteydik. yeni geldim eve. şimdi okudum topigi.
Çocuklar arasında yaş farkı az da olsa çok da olsa küçükken çatışmalar oluyor. Ama yaş farkı çok olunca annenin yaşı da ilerliyor. mesela benim büyük kız 12 yaşında. şimdi üçüncü için uğraşıyorum ama benim yaşım ilerledi. iki kızım da hiç beklemeden olmuştu. şimdi 6 aydır deniyoruz olmuyor
Cok geçmiş olsun canim rabbim şifa versin inşallah. Bende de şuan iyi geçiyor canım bişeyim yok allaha şükür canımValla benım kızım cok hasta Dr götürdük bugun atesımı dusuruyom oyle ugrasıyom onla cok halsızlık ver bende ya Bıde bel ve karın agrısı sen ne yapıyon nasılsın Nasıl gecıyo hamılelk
Bugün 3 canım. beklemedeyim. 10 gün sonra denemeler başlar herhaldeSagol canm benım sen ne yaptın adetın kaçıncı gunu bugun
İnşallah canım inşallahÖyle canım araları fazla oldumu da iyi olmuyor olucak canım allahin izniyle inşallah ben inanıyorum sen ve meleklerim benim beraber kalacaksınız allahin izniyle inşallah
Cok şukur canm benım kız aglıyo sureklı kucak ıstıyo o yuzden sık sık alıyorum ondandır belkı belım agrıyo sureklıCok geçmiş olsun canim rabbim şifa versin inşallah. Bende de şuan iyi geçiyor canım bişeyim yok allaha şükür canım
Hade bakalım işalhh hayırlısıyla olur bu kez dıkat et mutlakaBugün 3 canım. beklemedeyim. 10 gün sonra denemeler başlar herhalde