" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
:) canim hislerin kuvvetlimi aceba benim bbegimn cinsiyeti ne olabilr
Ben kızımdan sonrA çok kilo aldım 90 oldum nerdeyse sonrA rejim yaptım bitki çayı içtim sürekli sinamekili inanmazsın 58 kilo oldum ve hastanelik oldum sürekli midem bulanıyordu hamile kaldım şuana kadar midem bulanmadı başım dönmedi kızıma göre çok çok iyi geçiriyorum kızımda 8 aylıktım midem bulanıyordu başımda dönüyordu arasıra bunda hiç olmadı 4.5 aylık hamileyim karnım Yok çok değişik oldu bu allah gönlünüze göre verdi ama 3 sene sonrA bidaha yapıcam allah izin verirse bu sefer kızım için denicem kız kardeşi olsun diye rabbim verirse

Evet bende duymuştum erkek te testestron hormonu salgilandigi icin tuyler daha hizli uzarmis sahsen benimde suan öyle :KK49::oops:
Tüylerin hızlı uzamasını ben çok duydum demekki doğruluk payı var,bide ben rüyalara çok inanırım,kızımda tuğra görmüştüm anlamı da kız bebekmiş,oğlum da ise altın onun da anlamı erkek bebekmiş. Belirtiler fln bünye meselesi tabi İnşAllah başta hayırlı sağlıklı olmak üzere gönlünden geçeni olur canım.

Canım uykum bazen oluyor gunduzleri uyku basiyor ama her aksam 9 10 arasi muhakkak bi yarim saat uyuyorum gozlerimi acamiyorum ama ben oglumdads isyerimde calisirken hep bilgisayar basinda uyuklardim gozlerimi acamazdim tüglerim gercekten cok yavas uzamaya basladi ama oglumda nasildi hic hatirlamiyorum 7yil gecti aradan
Tüy olayına ben inandım çünkü ben de tuttu,daha önce de yazdıklarına göre canım kız gibi ama tabi Allah bilir,hayırlı sağlıklı evlat olsunlar hepsi başımızın üstü:anneadayı::KK200:

Son düzenleme:
Ben kızımdan sonrA çok kilo aldım 90 oldum nerdeyse sonrA rejim yaptım bitki çayı içtim sürekli sinamekili inanmazsın 58 kilo oldum ve hastanelik oldum sürekli midem bulanıyordu hamile kaldım şuana kadar midem bulanmadı başım dönmedi kızıma göre çok çok iyi geçiriyorum kızımda 8 aylıktım midem bulanıyordu başımda dönüyordu arasıra bunda hiç olmadı 4.5 aylık hamileyim karnım Yok çok değişik oldu bu allah gönlünüze göre verdi ama 3 sene sonrA bidaha yapıcam allah izin verirse bu sefer kızım için denicem kız kardeşi olsun diye rabbim verirse
Benim kafadan biri daha:) benim de bir kızım bir tane de oğlum var çok şükür ama kızımıza bir kız kardeş çok istiyoruz Allahın izniyle tabi. Kıza bir kız kardeş her zaman lazım. Ben seneye denemeye düşünüyorum bakalım ne olacak.

bulut29 bulut29 cnm senin için içimden hep erkek geçiyo valla her bişy yazdığında erkek gibi geliyo
Hayırlısı olsun canım bakalım bekleyip gòrücez yeterki saglıklı bir gebelik olsun oncesi gibi olucak diye cok korkuyorum kız erkek kabulum rabbim nasip etsin kucagima alıyım yeterki

canim benimkiler gibi kücükmü seninkilerde.benim büyük kizim 6 yasinda kücük 4 olucak 4ay sonra.
Benimkilerin arası 1.5 yaş canım,sen de üst üste yapmışsın işte bak ne güzel büyütmüşsün. 3.çocuk için bence yaş açısından şuanda tam zamanı.

Tüy olayına ben inandım çünkü ben de tuttu,daha önce de yazdıklarına göre canım kız gibi ama tabi Allah bilir,hayırlı sağlıklı evlat olsunlar hepsi başımızın üstü:anneadayı::KK200:
Aynen öyle canım rabbim hayırlı saglıklı versin sükürli hamile kalmayı nasip etti rabbim herkese nasip etsin bebegi olmayan arkadaslarimiza tez zamanda nasip etsin insallah

Benimkilerin arası 1.5 yaş canım,sen de üst üste yapmışsın işte bak ne güzel büyütmüşsün. 3.çocuk için bence yaş açısından şuanda tam zamanı.
in saAllah esimi ikna ede bilirim.oda baya zor olucak.Allah her kese hayirlisini versin.sagol canim destegin icin.

Canım sen kaçıncı hafta da ilk kalp atışlarını duydun başlarda ve daha sonralarına göre farkı olmazmı hızlı veya yavaş atma ile ilgili sen kaçıncı haftada duydun canım
ben 6 haftalıkken duydum bunda da bundan oncekı kızımda da. dıgerlerınde erken gıtmemıstım doktora. kızımda 6 haftalık kalp atışı 150 ıdı 8 haftalıkken 165 olmuştu. bunda 6 haftalık 120 8 haftalık 140 yanı bıraz daha buyuyunce daha hızlı atıyor galıba

Aynen öyle canım rabbim hayırlı saglıklı versin sükürli hamile kalmayı nasip etti rabbim herkese nasip etsin bebegi olmayan arkadaslarimiza tez zamanda nasip etsin insallah
Amin canım,kız olursa sana değişik olur,erkek olursa da oğluna can yoldaşı arkadaşı olur,yani hangisi olursa olsun ikisi de çok güzel olacak. Hayırlısı herşeyin.

in saAllah esimi ikna ede bilirim.oda baya zor olucak.Allah her kese hayirlisini versin.sagol canim destegin icin.
Maalesef eşler bu konuda bazen yan çiziyor,malum onlar daha çok maddi boyuta bakıyorlar durum çok iyise bile yine de kırk kere düşünürler. Ne demek canım hakkımızda hayırlısı olsun.

ben 6 haftalıkken duydum bunda da bundan oncekı kızımda da. dıgerlerınde erken gıtmemıstım doktora. kızımda 6 haftalık kalp atışı 150 ıdı 8 haftalıkken 165 olmuştu. bunda 6 haftalık 120 8 haftalık 140 yanı bıraz daha buyuyunce daha hızlı atıyor galıba
Anladım canım bakalım bizde nasil olur çok merak ediyorum sanki biraz erken 6inci haftanın sonuna denk gelicek

X