- 24 Şubat 2016
- 2.032
- 7.053
- 40
- Konu Sahibi meleklerim benim2
7.hftaydi cnm 135diAy insallah canım ya bakalım kısmet sen kac haftalikken kalp atisini sormustun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7.hftaydi cnm 135diAy insallah canım ya bakalım kısmet sen kac haftalikken kalp atisini sormustun
Laborantla konuştum az önce ve dediki daha anca bir iki haftalıkdır diye ama?7.hftaydi cnm 135di
Allah herşeyin hayirlisini versin cnm hamilelik olupta sagliksiz bir surec yasamak daha zor yaşamış biriyim hic olmasa daha iyi diyodum hergun ölüyordum resmen sonundada olan oldu kaybettim ve bitmistim rabbimin ol diyecegi bir an vardir cok dert etme piskolijini bozma cnm tez zamanda hayırlı saglikli bir evladin olsun inşallahRabbim hepinizin yardımcısı olsun banada en kısa zamanda nasip etsin çok psikolojim bozuldu gerçekten etrafımda hiç olmadık kadar hamile war görümcem teyze kızları komşularım artık dayanacak hiç gücüm yok gerçekten
Senin belli oldumu cnmEvet bende duymuştum erkek te testestron hormonu salgilandigi icin tuyler daha hizli uzarmis sahsen benimde suan öyle
masaAllah Allah bagislasin yavrularini.evet haklisin.bende isterim ama cesaretim yok.korkuyorum asiri.bakib cesaret aliyorum kizlara.İki tane evladım var bin şükür,yaşım 27 canım 3.çocuğu çok istiyorum çünkü kardeşim yok bari çocuklarımın bir tane daha kardeşi olsun diyorum. Bakalım artık herşeyin hayırlısı. Sen 3.çocuğu düşünüyor musun?
bulut29 cnm senin için içimden hep erkek geçiyo valla her bişy yazdığında erkek gibi geliyoCevap vermissin zaten canım sagol
Cnm benimSiz de amma konusmussunuz hepsini tek tek okuyamadım. Anladığım kadarıyla yaramazlık yok. Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum , ?
canim böyle düsünme.herkesin bir zamani var.üzülüyorsun tahmin ediyorum.Ama Allah herkese her seyi anda vermezki.demekki daha var zamanina.Rabbim en kisa zamanda kuacgini doldursun.sen ve isteyen herkesinRabbim hepinizin yardımcısı olsun banada en kısa zamanda nasip etsin çok psikolojim bozuldu gerçekten etrafımda hiç olmadık kadar hamile war görümcem teyze kızları komşularım artık dayanacak hiç gücüm yok gerçekten
cnim bu bende tuttu.yani benim icin önemli belirti bence.benim tüylerim hamileyken o kadar az uzuyorduki.normal zamanlarda bile ondan fazla uzuyordu cunki.iki hamileliyimdede ayni sekilde oldu.kizlarim oldu.ama yengem suan hamile.ona hep söylerdim hamileliyin yeni haftalarinda.ondada asiri hizli uzuyor diye şikayet vardi.onunda oglu olucak in saAllah.bence dogru bu belirti.Evet bende duymuştum erkek te testestron hormonu salgilandigi icin tuyler daha hizli uzarmis sahsen benimde suan öyle
Kız aceleden yanlış yazmış sözlük hamileligin hayırlı olsun canım benimEvet canim hayirli olsun adetin ne zamandı senin
Muhalefet olmak istemem kızlar ama bende oğluşumu bekliyorum ama tüğlerim uzamıyo demekki herkeste tutmuyor herhaldecnim bu bende tuttu.yani benim icin önemli belirti bence.benim tüylerim hamileyken o kadar az uzuyorduki.normal zamanlarda bile ondan fazla uzuyordu cunki.iki hamileliyimdede ayni sekilde oldu.kizlarim oldu.ama yengem suan hamile.ona hep söylerdim hamileliyin yeni haftalarinda.ondada asiri hizli uzuyor diye şikayet vardi.onunda oglu olucak in saAllah.bence dogru bu belirti.
Anladım herhangi bir sikinti varmi peki yoksa nedensizmiOrası öyle tabi en başta saglıkkı sıhhatli hayırlı olmasını istiyorum tabi 4.5senelik ewliyim ve hiç gebeligim olmadı bir kez tüp bebek denedik oda olmadı malesef hayırlısı bakalım
Yok cnm 2hfta sonra gidicem 13hflik olucak inşallah ozaman ogrenirim diye umut ediyorum .senin nasil gidiyor hersey yolundadır inşallahSenin belli oldumu cnm
ay öylemi.ben cok inaniyordum bu belirtiye.senin kacinci hamileliyin canim.ilk hamilelikte nasildi mesela.belki sadece farkli cinsiyetlerde farklilik gösteriyorMuhalefet olmak istemem kızlar ama bende oğluşumu bekliyorum ama tüğlerim uzamıyo demekki herkeste tutmuyor herhalde
cok sagolumAllah yardımcınız olsun