Süper Anneler - 2011

sağ sol yumurtalık olayı,doğum kontrol hapı kullananların bıraktıktan sonra erkek bebek doğurma fazlalığı hep bu doktorun söyledikleri o kadar çok takip yapıyormuş ki kendince istatistikler tutmuş,benim bildiğim iyice muayene ediyor,yum.tkibi ve çatlatma iğnesi veriyor şunu ye bunu yeme diyor bildiğimiz şeyler,ama işte o göz varya o kadar
profesör olmuş ki adam ihtimali bile çok yüksek söylüyor normalde yapanlar yüzde yetmiş yetmiş beş şans diyor..

Ben Serhat S. ile bir süre mail ile yazışmıştım. sağ olsun çok önemli bilgiler verdi. o maillerden birisini aşağı kopyaladım.

'1987 years book of gynecology' de okuduğum bir makale ile cinsiyet belirleme uygulamasına başladığım.Yakın aile dostları ve akrabarımla sağlık personelinde denedim.Bir kaç yıl öncesine kadar da hatırını kıramayacağım muayenehane hastalarımın talebi üzerine bu uygulamayı yaptım.151 uygulamadan sadece 13 tanesi olumsuz oldu.Ancak sadece erkek bebek isteyenleri kapsayan bir gruptan bahsediyorum,kız bebek isteyenleri takibe almadım. Hemen hemen hiçbir hastadan teşekkür almadım,diğer hastalardan da tedaviyi çevrelerinden gizlediklerinden herhangi bir maddi kazanca dönüşecek hasta portföyüm olmadı,üstelik başarısız olanlarında tepkisini aldım.Tüp bebek merkezlerinde 20.000 tl gibi bir ücretle yaklaşık 10 gün az gelişmiş ülkelerde onlarca hormon iğnesi kullanılarak %40 gebelik başarısı verilirken,ya bir muayene ücreti ile yada hatır için böyle bir uygulamanın yapılamayacağına karar verdim ve uygulamayı bıraktım.Uygulamanın etik olup olmadığıda ayrıca tartışılabilir.Eğer isterlerse oğlum ve kızımın cinsiyet istekleri dışında bir daha cinsiyet belirleme uygulaması yapmayı düşünmüyorum,X ve Y nin ovumu dölleme davranışlarının farklı kimyasal ortamlarda ovulasyon zamanına göre farklı olduğuna ve bunun hekim tarafından yönetilebileceğine inanıyorum.Hoşçakalın...

doğum kontrol hapı olarak da diana35 kullanıyodu sanırım değil mi?

canım çok sağol,daha önce bir doktorla mailleştiğini yazdığında acaba serhat bey mi diye düşünmüştüm,ben onun başarısına çok inanıyorum zaten arkadaşın anlattığına göre hastalarıyla çok çok samimi bir doktormuş:)))

teravetciğim,zaten arkadaşa şunu yapma bunu yap,yada çatlatma ve saat vermemişti sadece iki gün verdi hatta biz sende serhatın pek katkısı olmadı kendiliğinden oldu falan bile demiştik..yalnız dr bey ne kadar kendinden emin yazmış değil mi.x ve y nin hekim tarafından yönetileceğini,demek sadece kızı ve oğluna yaparmış ühühühühü çok üzülüyorum yaa ama çok da imaya açık bir yazı olmuş bence,demek parayı bastıranın kıbrısa gitmesine bile gerek yok burda da hallediliyor naapalım bizde elimizden geldiğince kendimiz deneriz artık...

bana gönderdiği başka bir mail. bu maili herkes çok iyi okusun. görüşlerinizi bekliyorummmm

MSN adresim yok,onu kullanacak vaktimde yok.Özür dilerim.Sorunuzun yanıtlarına gelince,erkeklere cinsel perhiz uygulamadım ve gereğine inanmıyorum.Anne adaylarına sodyum ve potasyumdan zengin,magnesyum ve kalsiyumdan fakir diyet öneriyorum,nadir durumlarda özellikle candida vaginiti varsa antimikotik tedaviyle beraber sodyum bikarbonat ile vaginal duş önerebiliyorum.Erkeklerin 46 xy olan genetik yapısı nedeniyle spermler 23 x ve 23 y yarıyarıya olmak zorunda ve herhangi biri arttırılamaz.Sadece anne adayındaki 23 x olan ovumun 23 y olan sperme afinitesi arttırılabilir.(sırrını vermeyeceğim)Sizden daha meraklı belkide bilgili birçok profesyonel bir kısmı doktor mail arkadaşım oldu.Birçok jinekolog arkadaşım bana karşı tıbbi karalama kampanyası açıp el altından uygulama yaptığım sağlık personelinden duyduklarıyla cinsiyet belirlemeye çalıştılar.Benim için cinsiyet belirleme uygulaması mazide kaldı,bu konuyu konuşmak,tecrübelerimi paylaşmak ve ticari bir rant olarak kullanılmasına neden olmak istemiyorum.Sizinde belirttiğiniz gibi açık yüreklilikle anlattıklarımın ve şimdiki ilave ettiklerimin size faydalı olacağını umut ederek iyi dileklerimi iletiyorum.Hoşçakalın.

ahhh teravetciğim sırrı nedir acaba yaaa..ne kadar kendinden emin yazmış ooffff oofff ama yine de çok iyi niyetli bir insan bunları da yazmayabilirdi öyle değil mi:)))canım ne kadar oldu yazışmaları yapalı..

hani kadın bir tarlaydı,ne yaptığı ne yediği hiç önemli değildi demek ki asıl önemli olan kadınmış,acaba neyi nasıl yapıyor aklıma hiç bir şey gelmiyor valla..

mesajında dahili ve harici düşmanlarından da bahsetmiş ama,napalım yaa bir heyet oluştursak gitsek yanına( offf hep geçiyorum ordan ama hiç giremedim içeri)desek serhat abi kafayı sıyırmak üzereyiz noolur bir yardım eli uzat:)))

SAbahi SeRifleriniz hAyirrli olsUn haTunLar
GuZel kizimin kaPiyA carpMasi sONuCu kAsI YariLdi dUn gEce aCilDeyDi dr kiz DiYe DiKis aTmamis KaSi JileTle kaziycaz onu YApmayaLim yapisKaNlA yPistRaliM deMis tAmda gOrunen yer KiZim 17 guNdur OrUc okUlA kApaliDa giYor nZarA geLdi yaVrum

Günaydın gurbetim...
Öncelikle çok geçmiş olsun...
Kızın için üzüldüm aklıma kızım geldi...
Onunda iki kaş arası yarılmıştı doğumuma 1 gün kala
Allah şifasını versin canım...
Oku üfle annesi ona...

Birde diana35 kullanan arkadaşlar
Doğru olabilir aslında
ben evlenmeden önce uzun yıllar diana35 kullandım
adet düzensizliğinden
ve evlenince bıraktım
8 ay sonra oğluma hamile kaldım

Ama herşeyi bilen Rabbim elbette

sagol canim benim Allah razi olsun kucukken 3 yasindayken msaya carpmis ayagi kayip sac bitimini yarmisti simdi ise 12 yasinda kasini yardi
bende iki oglumdan once kullandim sonra ikisine hamile kadim benim ki yasmin k.hapi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…