Süper Anneler - 2011

sagol canim benim Allah razi olsun kucukken 3 yasindayken msaya carpmis ayagi kayip sac bitimini yarmisti simdi ise 12 yasinda kasini yardi:KK59:
bende iki oglumdan once kullandim sonra ikisine hamile kadim benim ki yasmin k.hapi

gurbetim çok geçmiş olsunn canım allah beterinden korusun

kızlar bende gineraydı sanırım d.kontol hapı kullanmıştım ve sonrasında kızım var , markaya göre değişiyo olabilirmi acaba içerikleri farklımı :44:

herkese günaydınlarrrrrrrrrr

tam dört saattir klavye ve mause ile uğraşıyorum
tutukluk yapıyorlar
kullanamıyorum

kaç gündür yazamadım

bu arada regl oldum siklus çok azda olsa düştü
ama sabaha kadar ağrıdan yatamadım bacılar
özellikle romatizmal tarzda ağrı....ve ayak bileklerim ile ayaklarım sızladı durdu
regl olduktan sonra böyle oldu.....acaba asıl sebep nedir?

neyse...ben şimdi okuyacam baya birikmiş sayfalar
sonra yazarım

SAbahi SeRifleriniz hAyirrli olsUn haTunLar
GuZel kizimin kaPiyA carpMasi sONuCu kAsI YariLdi dUn gEce aCilDeyDi dr kiz DiYe DiKis aTmamis KaSi JileTle kaziycaz onu YApmayaLim yapisKaNlA yPistRaliM deMis tAmda gOrunen yer :nazar:KiZim 17 guNdur OrUc okUlA kApaliDa giYor nZarA geLdi yaVrum:KK59::KK43:

çok geçmiş olsun allah beterinden korusun:nazar:

günaydın beni bazılarınız tanırsınız belki..5-6 ay önce aranıza katılmıştım sonra tatsız bazı olaylar yaşandı girmedim topiğe bazılarınızı hatırlıyorum inşalalh bu topikte böyle tatsızlıklar yaşanmaz.bu konuda oldukça bilgi sahibiyim zaman içinde paylaşırım hepsini.ama en çok inandığım yumurtlama günü tek ilişki ve öncesinde 3 günlük cinsel perhiz...
hepinizin gönlündeki olur inşallah

cnm yardımcı olursan sevinirim:KK16:8 haziranda öğleden sonra 3 gibi,3 temmuzda öğleden sonra4 gibi,30 temmuzda gece 11 gibi oldum
bu ay geçmiş canım zaten ....bi dahi regl oldun mu yazarsın....hep beraber elimizden geleni yaparız inşallahhhhh

ORKİDECİM sana bir soru soracağım cevaplarsan sevinirim.sen kızına yumurta çatladıktan iki gün sonra kalmıştın dimi .peki o ay sadece yumurta çatladıktan iki gün sonramı oldu ilişki .yani tek ilişkiylemi kaldın:KK17:

77

17mart regl tarihim
4nisan tek iliski ile hamile kldim cnm bi tek kezz aslinda adete bir kac gun kala yine bir iliski oldu ama onuda olmaz diye birakmistim
ben eminim 4 nisanda kaldigimaa
ya kızlar yumurta çatladıktan sonra ömrü çok kıza biliyorum...24 saat sonra zaten ölüyor :)))
48 saatten bahsediyorsunuz bence bu zor gibi yaaaaaa

orkiş bence sen o regle yakın günlerdeki ilişkinden hamile kalmışsındır canım....biliyorsun 7 güne kadar yaşayabiliyor kız spermler

bernurcum 9 gün sonra adet olduğum gün sana yazarım cnm saatleriyle inş.
ayrılma buralardan sakın emii:KK3:
canım....buralardayım inşallahhh....regl olunca yazarsın tarişhi ve saati
ama lütfen hepimiz öncelikle dua edelim....dua herşeye çare....Evvel Allah...sonra da bildiklerimizi uygularız inşallahhh

GuZel kizimin kaPiyA carpMasi sONuCu kAsI YariLdi dUn gEce aCilDeyDi dr kiz DiYe DiKis aTmamis KaSi JileTle kaziycaz onu YApmayaLim yapisKaNlA yPistRaliM deMis tAmda gOrunen yer :nazar:KiZim 17 guNdur OrUc okUlA kApaliDa giYor nZarA geLdi yaVrum:KK59::KK43:
canım çok geçmiş olsun
rabbim daha yaşatmasın

günaydın beni bazılarınız tanırsınız belki..5-6 ay önce aranıza katılmıştım sonra tatsız bazı olaylar yaşandı girmedim topiğe bazılarınızı hatırlıyorum inşalalh bu topikte böyle tatsızlıklar yaşanmaz.bu konuda oldukça bilgi sahibiyim zaman içinde paylaşırım hepsini.ama en çok inandığım yumurtlama günü tek ilişki ve öncesinde 3 günlük cinsel perhiz...

topicteki bu arkadaşlarla tatsızlık yaşanması imkansız canım
ama dışardan gelipte bulandırmak isteyenler olursa bilemem...inşallah ta olmaz....gayet seviyeliyiz burda hepimiz

oldukça bilgi sahibiyim derken????
sabırsızlıkla bekliyoruz bildiklerini canım

ya ılk defa duydum ve çok şaşırdım regl saatlerıdemı önemlı ben hep gunlerı kaydedıyorum saatlerı önemsemıyorum ne olur banada yardımcı olun...

ya bırde ben sıteye yenı uye oldum ve bu sayfayı begendım her zaman gırmek istıyorum nasıl bu sayfaya gırıcem yardımcı olurmusunuz....

ayrıca bu bilgileri sanki devlet sırrıymış gibi saklamayıp burda ihtiyacı olan denemek isteyen herkezle paylaşıldığı için çok teşekkür ederim ..
ben de konu ile bildiklerimi sırası ile paylaşacağım umarım faydalı olur sizler için...
yalnız bunu akşama yazabileceğim şu an müsayit değilim

ben seni hatırlıyorum :KK1:

çok geçmiş olsun gurebetgüzeli ALLAH şifa versın inş.maşallah barekallah ne güzel kapalı bu yasta
nazar değmiştir :nazar::nazar:

peki kız için bılmediğimiz neler var elının altında beyaz melek :KK66:
lütfen onuda geçme yaz yararlanalım inş.

gurbetim çok geçmiş olsunn canım allah beterinden korusun

kızlar bende gineraydı sanırım d.kontol hapı kullanmıştım ve sonrasında kızım var , markaya göre değişiyo olabilirmi acaba içerikleri farklımı :44:

çok geçmiş olsun allah beterinden korusun:nazar:
sagolun benimcanim kardeslerim

canim bu topikte oyle kavga gurultu olmaz herkese acik bir topik icini ferah tut bizler kardesiz:KK69:

geçmiş olsun gurbetciğim,benim küçük kızımda düştü tam kaşının üzerini kesti ama bize dikiş attılar iz kalmaz dedi doktor, allah çocuklarımızı korusun inşallah:KK43:(

çok geçmiş olsun gurebetgüzeli ALLAH şifa versın inş.maşallah barekallah ne güzel kapalı bu yasta
nazar değmiştir :nazar::nazar:
cok cok sagolun canlar sizler yasamayin bole birsey

ya bırde ben sıteye yenı uye oldum ve bu sayfayı begendım her zaman gırmek istıyorum nasıl bu sayfaya gırıcem yardımcı olurmusunuz....
canim cevaplar ken konuyu asagi dogru indinmi orada abonelikler yaziyor email bildirimi yok yok onu isartele yukarida forum takip yaziyor orada abonelikler var oraya bas direk topik linki karsindda canim

ya ılk defa duydum ve çok şaşırdım regl saatlerıdemı önemlı ben hep gunlerı kaydedıyorum saatlerı önemsemıyorum ne olur banada yardımcı olun...
oluruz canim hosgeldin

canım çok geçmiş olsun
rabbim daha yaşatmasın
sagolasin canim benim cok cok sagol

bernur bıze bakacak olduğun takvimin adı ne bılmediğimiz bı takvım dahamı var neolur bızede öğret:26:

X