-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.101
gulyhas canım,doktorun yum.takibi olayını nasıl kabul etti bnim doktorum erkek bebekle ilişkisini sorduğumda yok öyle bir şey diyor.diğer taraftan kuzenimin eşinin doktoru yum.takibi ve saat vererek erkek bebek için yardımcı oldu..seninki de böyle miydi..
çocuklar ramazan çok bakamıyorum yeni üye oldum çok ta beceremiyorum ama adam beni boşamadan anladım evliliği kurtardın valla yazık ona da içiriyorum hepsini baktım geçen akşam uyuma numarası yapıyo içmeyecek ya kalkk kalk dedim hemen içiliyo bunlar hayatında aspirin içmiş degil yazık ne kadar çok istiyosa oda Allah tekrar razı olsun keçi boynuzu kürü ne anlamıyorum macun gibi bişey mi
helencim ben almadim cnm gulnisa ablayi cook ugrastirmislarr
soonunda aldimi bilmiyorum gorurse yazar o anlatmisti banada
clear blue kullandim canim gulen yuz varya ondanbuda demek oluyo normal testler kesinlikle yaniltiyoo
gulnisa ablacim sen hangi testi kullanmistin acabaa normal testmiydii
ben bir gulen yuz daha aldim 7 li digerinin makinasi bozulmustur diye yedek cbuk yerine kendisinide aldimm hadiii mimossum ayagini suruu kizz
mimozam gozun aydin iki yum varmis insallah ikisida tutarda gonlundeki olurdün akşam dra gittimson gülenyüz bitti ya..moral sıfır.akşam öze bi hastanenin kadın doğum acile...dr ne dese beğenirsiniz.....klomensiz iki yum var kızlar siri sağda biri solda.soldaki 16 sağdaki 17 mm
ama bi sorun var iğne verdi ama yarın sabah vurul dedi....oruçlu oruçlu nası vurucaz
gülnisa bacım slm
ben de sana özel msj göndermiştim sanırım. ama yanıt gelmedi .
kız sen son bebeğini babychoie ye göre yapmadın mı?
ov testi kullandın mı?
emin misin gülenyüzden 36 saat sonra mıydı?
bana o zamanlar pozitif çıkan ilk gün yaptım, 2. günü beklemedim diye sölemiştin sanırım.
terooosum selam canimmgülnisa, sen diğer yöntemleri hatırlamasan da olur.
sadece ilişki zamanını hatırla bi. gülenyüz mü kullanmıştın? pozitif çıkan ilk gün mü yoksa 2. gün mü ilişki oldu?
merhaba cnm
evet dun ovulasyon testi yaptim bir cizgi koyu digeri silik cikti
testin uzerinde 24 saatten sonra tekrar dene yaziyo
ve ben bu gece 2-30-da tekrar deniycem egerki ikiside koyu cikarsa 36 saat bekliycem sonra muha muha
cikmazsa bekliycem yine
yok benim 3-cu hehe
iki kizim zaten var Allah korusun guzellerimizi
ablam yanlis anlasilmasin benim dedigim vajinal dus deildi
swim_up sperm yzudurme misal evinde mikroskopu olanlar yapabiliyor bunu
yumurta akinin icine meniyi dokuyorlar ph 9.9 akadar olacak
sonra bir enjeksiyon la en hareketli ve iri basli olanlar yavaaaaaasscaa icine cekilecek ve yine ayni yavaslikta vajinaya gonderilecekk
detaylari vardi ama kim yapar ki bunu
vajinal dusa gelince yazmistim ama yine kopya yapiyimm
canimcim ben anlamam ki biodan mimoza bakiyor ona nonis te anliyor sanirim
ben takviye kullanmiyorum canim gunluk miktarlarini nasil kullaniyosun hangi ogunde neyi ne kadar aliyosun
benim daha önceden ikikaybım var bu doktorlada o arada tanıştım kendimde saglıkçıyım ankarada çok doktor tanıyorum her bütçeye her ihtiyaca bide sıcak rahat olunca gel yanımda çalış falan yapmıştı bununla daha 7 yıldan sonra bu hafta ilk kez yanyana gelicez daha önce baska doktordu işte beni tedirgin edende daha önce sadece iki hastaya yum tak yapmış eve yakın diye bunu seçtim ankaradaysan süpr ultrason dr var adresini veriyim onun seceresi çok hepsi erkek
ben kızımda 8 ay denedim öyle hamile kaldım canım yani kolay hamile kalmıyorum, doktorada dedim ben deniyorum ama kalamıyorum dedim, oda klomen ve çat iğnesi verdi, ilk ay kalamadım 2. ayda kaldım hamile oğluma, sende dene şansını:))
keçiboynuzu pekmezi yedirdim canım ben eşime kürünü yapmadım ama tombilibu kürünü içirdi eşine onu nasıl yapıyorlar tam bilmiyorum ama ibrahim saraçolunun web sayfasında var sanırım oradan bak istersen canım, ee kolay değil hepsini birden içirmek eşlere tabii yavaş yavaş yaparsın canım çok üstüne gitme kaçırma adamcağızı:))
kız alıp koyarken spermlerın hasr görmesı ALLAH muhafaza sakat bebeğe neden olmasın çok hassas bi mevzu bu bence
ahh şekerim bir okusan yabancı siteleri neler yapıyorlar,bu yaptıklarının fotolarını çekip onları bile paylaşıyorlar topiğin adı da ''evde ekstrem cinsiyet seçimi''gibi birşey
mikroskopları,puarları her birşeyleri var,ayy benim bütün malzemelerim olsa bile eşimi ikna edemem derhal boşar beni herhalde hahahaha:))))
77ORKİDECİM sana bir soru soracağım cevaplarsan sevinirim.sen kızına yumurta çatladıktan iki gün sonra kalmıştın dimi .peki o ay sadece yumurta çatladıktan iki gün sonramı oldu ilişki .yani tek ilişkiylemi kaldın
Canim bn bilmiyorum bakmasinigurbetcim sen anlardın diye biliyorum bi tıklasaydın giderayak bye
Canim uzulmuyorum artik ne uzulucem beni kaybeden uzulsun:)sebam kızlarr...az geçmişi okudum..hatta az da degil çok olmuş
orkide sen babycihico yönteminden paranı ger iiade aldımı bacım yaaben hiç ugraşmadım..iki saat dil dökcemo nlara.inanmayacaklar diye ugraşmadım
mimoza allah kolaylık versin..hadi bakalım inşallah hayırlısı olur:)
gurbetcimm hic üzülme bacımm..boşver
buda demek oluyo normal testler kesinlikle yaniltiyoo
gulnisa ablacim sen hangi testi kullanmistin acabaa normal testmiydii
ben bir gulen yuz daha aldim 7 li digerinin makinasi bozulmustur diye yedek cbuk yerine kendisinide aldimm hadiii mimossum ayagini suruu kizz