Süper Anneler - 2011

ben kızımda 8 ay denedim öyle hamile kaldım canım yani kolay hamile kalmıyorum, doktorada dedim ben deniyorum ama kalamıyorum dedim, oda klomen ve çat iğnesi verdi, ilk ay kalamadım 2. ayda kaldım hamile oğluma, sende dene şansını:))

keçiboynuzu pekmezi yedirdim canım ben eşime kürünü yapmadım ama tombilibu kürünü içirdi eşine onu nasıl yapıyorlar tam bilmiyorum ama ibrahim saraçolunun web sayfasında var sanırım oradan bak istersen canım, ee kolay değil hepsini birden içirmek eşlere tabii yavaş yavaş yaparsın canım çok üstüne gitme kaçırma adamcağızı:))

helencim ben almadim cnm gulnisa ablayi cook ugrastirmislarr
soonunda aldimi bilmiyorum gorurse yazar o anlatmisti banada

clear blue kullandim canim gulen yuz varya ondan
o takvime gelince dedigin gibi parayi odememek icin cok ugrastirdilar
paraninda hepsini degil yarisini odediler
ben burdan hamile kaldigim tarihi bebegin dogum belgesini gonderdim
yani akli olan inanmasin diycem sacmalikti simdi kendime kiziyorum koru korune inandigim icin
mimozam gozun aydin iki yum varmis insallah ikisida tutarda gonlundeki olur

gülnisa, sen diğer yöntemleri hatırlamasan da olur.
sadece ilişki zamanını hatırla bi. gülenyüz mü kullanmıştın? pozitif çıkan ilk gün mü yoksa 2. gün mü ilişki oldu?
terooosum selam canimm
ayy sende bana kus canim ya valla senden bana mesaj gelmediki yazayim yoksa illa yazardim
simdi sorulara gelince
evet ben o takvime gore hamile kaldim iyi hatirliyorum gunlerim 12-18 nisan di ben 15 nisanda hamile kaldim
ovulasyon testi kullandim tam 3 paket clear bleu almistim
regl sonrasi basladim testeumidimi kesmistim nerdeyse gep suratsiz cikiyordu
tam 19 cu gun gulen yuzu buldum bekledim 36 saati saydim ona gore hamile kaldim
yani test poztif cikmisti pazar sabahiydi ben ertesi gun aksam iste oldu
benim tek hatam diyim perhiz olmamisti belki onu karistirdin
vajinal ddus da yapmistim

merhaba cnm
evet dun ovulasyon testi yaptim bir cizgi koyu digeri silik cikti
testin uzerinde 24 saatten sonra tekrar dene yaziyo
ve ben bu gece 2-30-da tekrar deniycem egerki ikiside koyu cikarsa 36 saat bekliycem sonra muha muha
cikmazsa bekliycem yine

ALLAHhakkında hayırlısını versin.senin ilk çocuğunmu

Slm kızlar nerdesiniz??????????

Hadi sevil ve sanırım teravat bugün deneyecek mimozada yarın sanırım inşallahh sizler nerdesinizzz?

yok benim 3-cu hehe
iki kizim zaten var Allah korusun guzellerimizi

ALLAH bağışlasın benimde iki oğlum var.sana ne yaptın diye sorsam söyleyemezsin çünkü sende bana sorsan bende cevap veremem.ben internetten bukadar bilgiyi öğrendim önceden öylemiydi.rastgele ne olursa o oluyordu.aslında buda ALLAHIN İŞİNE KARIŞMAK GİBİMİ OLUYOR ACABA.ama yok yinede ALLAHTAN istiyoruz .ALLAHIN DEDİĞİ OLUR sen yinede dua et.bende senin için ve bu topikteki herkese dua ediyorum ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH AMİN.

Son düzenleme:

kız alıp koyarken spermlerın hasr görmesı ALLAH muhafaza sakat bebeğe neden olmasın çok hassas bi mevzu bu bence

canım benim sağolasın,istanbukdayın maalesef(

sağol canım,kuzenimin doktorunda şansımı deneyeceğim galiba, sonuçta daha önceden yaptığını ve bu işlerden anladığını biliyorum başka ünlü bir doktor daha var ama o yapmıyorum diyor artık, başı çok yanmış adamın yapsaydı ne güzel olurdu((

kız alıp koyarken spermlerın hasr görmesı ALLAH muhafaza sakat bebeğe neden olmasın çok hassas bi mevzu bu bence

ahh şekerim bir okusan yabancı siteleri neler yapıyorlar,bu yaptıklarının fotolarını çekip onları bile paylaşıyorlar topiğin adı da ''evde ekstrem cinsiyet seçimi''gibi birşey
mikroskopları,puarları her birşeyleri var,ayy benim bütün malzemelerim olsa bile eşimi ikna edemem derhal boşar beni herhalde hahahaha:))))

aaaa ayol biz bayaa bilgisizmişiz haa
millet neler yapıyor hayret ettim valla
yabancı dilim olmadığından pek ilgimi çekmedı kız bebek içinde bişey yapan varmı dersin.yokyapacağımdan değilde mera sadece

77

17mart regl tarihim
4nisan tek iliski ile hamile kldim cnm bi tek kezz aslinda adete bir kac gun kala yine bir iliski oldu ama onuda olmaz diye birakmistim
ben eminim 4 nisanda kaldigimaa

bernurcum 9 gün sonra adet olduğum gün sana yazarım cnm saatleriyle inş.
ayrılma buralardan sakın emii

ORKDM sen hemen düşünüyormusun bebek yoksa teravet gibi kışı mı beklıyeceksın.fazla bekleme bacım mutluluğunu paylaşalım burdan derim

gurbetcim sen anlardın diye biliyorum bi tıklasaydın giderayak bye
Canim bn bilmiyorum bakmasini

Canim uzulmuyorum artik ne uzulucem beni kaybeden uzulsun:)

nereden ve ne kadara aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…