- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 77
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.121
nereden ve ne kadara aldın?
helencim ben almadim cnm gulnisa ablayi cook ugrastirmislarr
soonunda aldimi bilmiyorum gorurse yazar o anlatmisti banada
cnm burada carreforun icinde eczanesi var alisveris magazasi gibi istedigin herseye rahatlikla bakabiliyosun
7 li cubuklu 35 euro ya aldim yedek cubuklarida satiliyordu ama makinayi guzel korumadim bozuldugundan suphe ediyorum
bak sana gulnia abla herseyi uygulamis:44: teravett bi acigini bulamadikknapicazz
kız benmı yanlıs okudum perhız olmamıs heralde bı acıgını bulduk yanı:)
Slm kızlar nerdesiniz??????????
Hadi sevil ve sanırım teravat bugün deneyecek mimozada yarın sanırım inşallahh sizler nerdesinizzz?
sağol canım,kuzenimin doktorunda şansımı deneyeceğim galiba, sonuçta daha önceden yaptığını ve bu işlerden anladığını biliyorum başka ünlü bir doktor daha var ama o yapmıyorum diyor artık, başı çok yanmış adamın yapsaydı ne güzel olurdu((
beni hiç uğraşmadılar. Kdv adı altında bi miktarını kestiler. Ben de faturasını yollayın o zaman dedim. Ama yollamadılar.
cnm burada carreforun icinde eczanesi var alisveris magazasi gibi istedigin herseye rahatlikla bakabiliyosun
7 li cubuklu 35 euro ya aldim yedek cubuklarida satiliyordu ama makinayi guzel korumadim bozuldugundan suphe ediyorum
bak sana gulnia abla herseyi uygulamis:44: teravett bi acigini bulamadikknapicazz
yumurtlama gününü nasıl belirledin?
reglim 26 25 günde bir oluyodu adetten 14 gün öncesini hesapladım o şekilde oldu.tesadüftü aslında bide herzaman dua ettim eşimin gönlündekini ver allahım diyeöle oldu yanii...
artık yapmıyorum diyen doktor serhat s. mı?
evet canım o,bir arkadaşa yardımcı oldu ama onun hamiş kalma sorunu vardı hem tanıdık vasıtasıyla gitmişti yum takip yaptı sadece,arkadaş oğlan istiyorum demiş gün verdi sadece..bebek oğlan oldu başka arkadaş için rica etti ama kesinlikle kabul etmedi(
bacım arkadaşında çatlatma iğnesi mi uygulamış? kaç saat sonra ilişki önermiş? başka neler söylemiş? arkadaşını arayıp sorabilir misin?
yok canım çatlatma iğnesi falan yapmadı artık yapmıyorum falan demiş,sadece yumurta takibi yaptı,arkadaşın sekiz yaşında kızı vardı ama hamiş kalamıyordu başka dr.yum takip ve çatlatma iğnesi yaptığı halde hamiş kalamamış.bu dr gidince göğsünde süt olduğu anlaşıldı ilaç kullandı falan sonra yum.takip etti arkadaşta laf arasında rica etmiş erkek çok istiyorum demiş, iki gün verdi dr.yani diyelim adetin 14.ve 16.günü gibi birinde tek deneme yaptılar.ama tabii arkadaş diyet eşine kür ve bolbol dua etti.hatta doğumu da doktor beyde yaptı,bebiş beş altı aylık oldu bile:)))
eşine keçiboynuzu kürümü yaptı?
Nonıs dr un bası neden yanmıs kı yanıı garantı vermemıs yaa aılelere parada almamıs bıldıgım kadarıyla ne tur tepkıler aldı merak ettım