- 13 Mayıs 2011
- 1.393
- 0
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.161
sagol canim benim Allah razi olsun kucukken 3 yasindayken msaya carpmis ayagi kayip sac bitimini yarmisti simdi ise 12 yasinda kasini yardi
bende iki oglumdan once kullandim sonra ikisine hamile kadim benim ki yasmin k.hapi
SAbahi SeRifleriniz hAyirrli olsUn haTunLar
GuZel kizimin kaPiyA carpMasi sONuCu kAsI YariLdi dUn gEce aCilDeyDi dr kiz DiYe DiKis aTmamis KaSi JileTle kaziycaz onu YApmayaLim yapisKaNlA yPistRaliM deMis tAmda gOrunen yerKiZim 17 guNdur OrUc okUlA kApaliDa giYor nZarA geLdi yaVrum
bu ay geçmiş canım zaten ....bi dahi regl oldun mu yazarsın....hep beraber elimizden geleni yaparız inşallahhhhhcnm yardımcı olursan sevinirim8 haziranda öğleden sonra 3 gibi,3 temmuzda öğleden sonra4 gibi,30 temmuzda gece 11 gibi oldum
ORKİDECİM sana bir soru soracağım cevaplarsan sevinirim.sen kızına yumurta çatladıktan iki gün sonra kalmıştın dimi .peki o ay sadece yumurta çatladıktan iki gün sonramı oldu ilişki .yani tek ilişkiylemi kaldın
ya kızlar yumurta çatladıktan sonra ömrü çok kıza biliyorum...24 saat sonra zaten ölüyor :)))77
17mart regl tarihim
4nisan tek iliski ile hamile kldim cnm bi tek kezz aslinda adete bir kac gun kala yine bir iliski oldu ama onuda olmaz diye birakmistim
ben eminim 4 nisanda kaldigimaa
canım....buralardayım inşallahhh....regl olunca yazarsın tarişhi ve saatibernurcum 9 gün sonra adet olduğum gün sana yazarım cnm saatleriyle inş.
ayrılma buralardan sakın emii
canım çok geçmiş olsunSAbahi SeRifleriniz hAyirrli olsUn haTunLar
GuZel kizimin kaPiyA carpMasi sONuCu kAsI YariLdi dUn gEce aCilDeyDi dr kiz DiYe DiKis aTmamis KaSi JileTle kaziycaz onu YApmayaLim yapisKaNlA yPistRaliM deMis tAmda gOrunen yerKiZim 17 guNdur OrUc okUlA kApaliDa giYor nZarA geLdi yaVrum
günaydın beni bazılarınız tanırsınız belki..5-6 ay önce aranıza katılmıştım sonra tatsız bazı olaylar yaşandı girmedim topiğe bazılarınızı hatırlıyorum inşalalh bu topikte böyle tatsızlıklar yaşanmaz.bu konuda oldukça bilgi sahibiyim zaman içinde paylaşırım hepsini.ama en çok inandığım yumurtlama günü tek ilişki ve öncesinde 3 günlük cinsel perhiz...
hepinizin gönlündeki olur inşallah
günaydın beni bazılarınız tanırsınız belki..5-6 ay önce aranıza katılmıştım sonra tatsız bazı olaylar yaşandı girmedim topiğe bazılarınızı hatırlıyorum inşalalh bu topikte böyle tatsızlıklar yaşanmaz.bu konuda oldukça bilgi sahibiyim zaman içinde paylaşırım hepsini.ama en çok inandığım yumurtlama günü tek ilişki ve öncesinde 3 günlük cinsel perhiz...
bu doktor özlembaya miswomen a vs hep iğne mi kullandı cinsiyet için acaba?
gurbetim çok geçmiş olsunn canım allah beterinden korusun
kızlar bende gineraydı sanırım d.kontol hapı kullanmıştım ve sonrasında kızım var , markaya göre değişiyo olabilirmi acaba içerikleri farklımı :44:
sagolun benimcanim kardeslerimçok geçmiş olsun allah beterinden korusun
canim bu topikte oyle kavga gurultu olmaz herkese acik bir topik icini ferah tut bizler kardesizgünaydın beni bazılarınız tanırsınız belki..5-6 ay önce aranıza katılmıştım sonra tatsız bazı olaylar yaşandı girmedim topiğe bazılarınızı hatırlıyorum inşalalh bu topikte böyle tatsızlıklar yaşanmaz.bu konuda oldukça bilgi sahibiyim zaman içinde paylaşırım hepsini.ama en çok inandığım yumurtlama günü tek ilişki ve öncesinde 3 günlük cinsel perhiz...
cok cok sagolun canlar sizler yasamayin bole birseyçok geçmiş olsun gurebetgüzeli ALLAH şifa versın inş.maşallah barekallah ne güzel kapalı bu yasta
nazar değmiştir
canim cevaplar ken konuyu asagi dogru indinmi orada abonelikler yaziyor email bildirimi yok yok onu isartele yukarida forum takip yaziyor orada abonelikler var oraya bas direk topik linki karsindda canimya bırde ben sıteye yenı uye oldum ve bu sayfayı begendım her zaman gırmek istıyorum nasıl bu sayfaya gırıcem yardımcı olurmusunuz....
oluruz canim hosgeldinya ılk defa duydum ve çok şaşırdım regl saatlerıdemı önemlı ben hep gunlerı kaydedıyorum saatlerı önemsemıyorum ne olur banada yardımcı olun...
sagolasin canim benim cok cok sagolcanım çok geçmiş olsun
rabbim daha yaşatmasın