-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.181
gurbetim çok geçmiş olsunn canım allah beterinden korusun
kızlar bende gineraydı sanırım d.kontol hapı kullanmıştım ve sonrasında kızım var , markaya göre değişiyo olabilirmi acaba içerikleri farklımı :44:
aaaa ayol biz bayaa bilgisizmişiz haa
millet neler yapıyor hayret ettim valla
yabancı dilim olmadığından pek ilgimi çekmedı kız bebek içinde bişey yapan varmı dersin.yokyapacağımdan değilde mera sadece
canım adı geçen doktor beyin söylemine göre en şans yükselteni diana 35 miş,diğerlerini bilmiyorum ama benim tanıdıklarım hep yasmin kullanıyordu.ben deneme yapacağım zaman kesin diana 35 kullanacağım:)))
helenx canım be sana nie küseyim canım olurmu öle şey aydın baydın geride kaldı
bazen tam cevap yazacakken unutuyorum seni.geçende yazıyordum benim kız pcyi kapattı:)
bazen olı öle şeyler ben kimseye küsmem kolay kolay...
teravetcim bu iğne işine ii takıdıkta bahsettiğin yazıyı tam hatırayamadım.ama demekki arada oluyor iğneye rağmen kızı olan...zaten %100 değilmiş...de benim kafama bu drun yumurtaarla ilgikli dediği şey takıdı.acaba erkek bebek için yumurta ayrı kız için olan ayrımı.yani, eskilerin bazı kadınara suçu atma işi gerçek galiba baksana yumurta yani kadına bağlı erkek kız doğurmak...
sağ yumurta eyvallah kabul ettikte bu sağ yumurtalığı alınanlarında oğlunun olamsına ne dio...herşey kısmet.benim iğne cumartesiye kaldı kızlar sebebini sormayın çok sinirliyim.dr diye gezinen birine denk gelmeyin benim gibi olurdunuz..benim iki yumurtam falan yokmuş.sağ sol diye baktığıda aynı yumurtalıkmış.varmı böle dr ya...bende diom nerden iki yumurta olmuş...töbe töbe ramazan ramazan nerden buluyorum bu tipleri....neyse yumoşum sağda tek ve daha 15mm cumartesi tekrar gitcem iğnemi aldım.inşallah bu sefer sorun olmaz....
SAbahi SeRifleriniz hAyirrli olsUn haTunLar
GuZel kizimin kaPiyA carpMasi sONuCu kAsI YariLdi dUn gEce aCilDeyDi dr kiz DiYe DiKis aTmamis KaSi JileTle kaziycaz onu YApmayaLim yapisKaNlA yPistRaliM deMis tAmda gOrunen yerKiZim 17 guNdur OrUc okUlA kApaliDa giYor nZarA geLdi yaVrum
Ben Serhat S. ile bir süre mail ile yazışmıştım. sağ olsun çok önemli bilgiler verdi. o maillerden birisini aşağı kopyaladım.
'1987 years book of gynecology' de okuduğum bir makale ile cinsiyet belirleme uygulamasına başladığım.Yakın aile dostları ve akrabarımla sağlık personelinde denedim.Bir kaç yıl öncesine kadar da hatırını kıramayacağım muayenehane hastalarımın talebi üzerine bu uygulamayı yaptım.151 uygulamadan sadece 13 tanesi olumsuz oldu.Ancak sadece erkek bebek isteyenleri kapsayan bir gruptan bahsediyorum,kız bebek isteyenleri takibe almadım. Hemen hemen hiçbir hastadan teşekkür almadım,diğer hastalardan da tedaviyi çevrelerinden gizlediklerinden herhangi bir maddi kazanca dönüşecek hasta portföyüm olmadı,üstelik başarısız olanlarında tepkisini aldım.Tüp bebek merkezlerinde 20.000 tl gibi bir ücretle yaklaşık 10 gün az gelişmiş ülkelerde onlarca hormon iğnesi kullanılarak %40 gebelik başarısı verilirken,ya bir muayene ücreti ile yada hatır için böyle bir uygulamanın yapılamayacağına karar verdim ve uygulamayı bıraktım.Uygulamanın etik olup olmadığıda ayrıca tartışılabilir.Eğer isterlerse oğlum ve kızımın cinsiyet istekleri dışında bir daha cinsiyet belirleme uygulaması yapmayı düşünmüyorum,X ve Y nin ovumu dölleme davranışlarının farklı kimyasal ortamlarda ovulasyon zamanına göre farklı olduğuna ve bunun hekim tarafından yönetilebileceğine inanıyorum.Hoşçakalın...
Arkadaşlar serhat s.'ın kullandığı yöntemler konusunda bilgisi olanlar yazabilir mi?
helenx canım be sana nie küseyim canım olurmu öle şey aydın baydın geride kaldı
bazen tam cevap yazacakken unutuyorum seni.geçende yazıyordum benim kız pcyi kapattı:)
bazen olı öle şeyler ben kimseye küsmem kolay kolay...
teravetcim bu iğne işine ii takıdıkta bahsettiğin yazıyı tam hatırayamadım.ama demekki arada oluyor iğneye rağmen kızı olan...zaten %100 değilmiş...de benim kafama bu drun yumurtaarla ilgikli dediği şey takıdı.acaba erkek bebek için yumurta ayrı kız için olan ayrımı.yani, eskilerin bazı kadınara suçu atma işi gerçek galiba baksana yumurta yani kadına bağlı erkek kız doğurmak...
sağ yumurta eyvallah kabul ettikte bu sağ yumurtalığı alınanlarında oğlunun olamsına ne dio...herşey kısmet.benim iğne cumartesiye kaldı kızlar sebebini sormayın çok sinirliyim.dr diye gezinen birine denk gelmeyin benim gibi olurdunuz..benim iki yumurtam falan yokmuş.sağ sol diye baktığıda aynı yumurtalıkmış.varmı böle dr ya...bende diom nerden iki yumurta olmuş...töbe töbe ramazan ramazan nerden buluyorum bu tipleri....neyse yumoşum sağda tek ve daha 15mm cumartesi tekrar gitcem iğnemi aldım.inşallah bu sefer sorun olmaz....
Merhaba kızlar,misafirlerim var yoğunluktan giremiyorum.Sayfalar hızlı ilerlemiş...
kız yok ben ocakta deneyeceğim Allah'ın izniyle.
testle başarılı olmayanlara rastlanıyor evet. çatlatma iğnesi öne geçiyor. geçen bi arkadaş bahsetti. burada bi doktor yardımcı oluyomuş diyorlar. ne kullanıyor bilmiyorum. ileriki aylarda gidip size bilgi veririm. doktorun gözlemine güvenmemek lazım. gözlem ile şu saate çatlar ilişki olsun dedikleri ama başarılı olmayan örnekler okumuştum. sanırım zamanlama için çatlatma iğnesi yapılmalı. tek seçenek o kaldı.
kız yok ben ocakta deneyeceğim Allah'ın izniyle.
testle başarılı olmayanlara rastlanıyor evet. çatlatma iğnesi öne geçiyor. geçen bi arkadaş bahsetti. burada bi doktor yardımcı oluyomuş diyorlar. ne kullanıyor bilmiyorum. ileriki aylarda gidip size bilgi veririm. doktorun gözlemine güvenmemek lazım. gözlem ile şu saate çatlar ilişki olsun dedikleri ama başarılı olmayan örnekler okumuştum. sanırım zamanlama için çatlatma iğnesi yapılmalı. tek seçenek o kaldı.
yok benim 3-cu hehe
iki kizim zaten var Allah korusun guzellerimizi
3 ay kaldı demelere. bu aylarda da yumurtlamayı test ve ateşle takip etmeyi düşünüyordum. ama şimdi bu diana35 hapı kafamı karıştırdı. kullansam yumurtlamayı engelleyeceği için düzenimi bozacak kullanmasam içimde kalacak....
ben kullanmadığım için bilemiyorum, kızıma hamile kalmadan önce 3 ay yada 2 ay kullandım bıraktım hamile kalmayı denedik tam 8 ay hamile kalamadım, bence yumurtlamaya etkisi oluyor kii ben çok uzun sürede kullanmadım yani, yada ben çok doğurgan değilim:))
kafanı çok karıştıracaksa şimdiden kullan 1 ay sonra bakarsın bırakınca nasıl düzen değişiyormu diye , zaten doktor takibinde yum çat iğnesi olmayacakmısın bence çok takılma bunlara
birde klomen veya gonaphane kullanacakmısın?
selam bayanlar...biz bu gün dr.a gittik,bebeğimiz çok güzel gelişmiş maşallah.Hiç bi sıkıntı yok.Hazır gitmişken öylesine cinsiyetini de sorayım dedim.Kesin dr. daha görünmez der dedim ama 'tamam bakalım' dedi.Ayrıntılı inceledi.Bebeğiniz erkek dedi.Kulaklarıma inanamadım.Kıza kendimi hazırlamışım,erkek değince eminmisiniz dedim.Evet dedi.Bende pipiyi gördüm sanırım.bu haftada görüncek kadar netmidir pipi yoksa kordon mudur dedim.bi daha sorarsan kıza döner dedi.12 haftalık hamileyim ama usg de 13 hafta görünüyor.Hayırlı inşallah.Çok sevinçliyim ama korkuyorum,sonra değişir die.Bayram dan sonra kesinleşir inşallah.Rabbim hayırlısını versin...