Süper Anneler - 2011

canım adı geçen doktor beyin söylemine göre en şans yükselteni diana 35 miş,diğerlerini bilmiyorum ama benim tanıdıklarım hep yasmin kullanıyordu.ben deneme yapacağım zaman kesin diana 35 kullanacağım:)))

aaaa ayol biz bayaa bilgisizmişiz haa
millet neler yapıyor hayret ettim valla
yabancı dilim olmadığından pek ilgimi çekmedı kız bebek içinde bişey yapan varmı dersin.yokyapacağımdan değilde mera sadece

tabii güzelim olmaz mı,amerikalılar çılgın valla,bir kız bir oğlan takıntıları olmadığı için bol bol deniyorlar. topikte 3 oğlu bir kızı olan bir kadın var erkekler çok fazla oldu kız olsun diyerek kıza çalışıyordu.benim ilgi alanım erkek denemeleri olduğundan kız için ekstrem neler yapılıyor bakmadım ama bakarım ne demek :))))

ay şoklardayın ınankı işi gücü bıraktım bırde iş yerınde okuyorum yazılanları başım agrıdı ya neler varmış neler ne kadar zormuş hamıle almak aklım almıyo ben önceden bebek çok kolay olur dıye duşunuyodum bu işin içene gırınce anladım kı cennet boşuna anaların ayakları altına serılmemış ınş hepımız en kısa zamanda anne oluruz benım ilk olucagı için bır takıntım yok ama annemın 4 kızı olunca ve hiç oğlan çocogu olmayınca ınş oğlan olur dıyor bakalım hayırlısı..

selam kızlarr
gurbet ablacım gecmıs olsunn ınan cok uzuldum
kızın tabıı nazara gelmıs maasallahh suphanallah kızına
sımdıkı zamanda koca koca ınsanlar utanmadan yıyıp ıcıyorlarr
allah sıfasını versın

beyazmelek hosgeldın sende cok eskı uyelerdensın senı tanıyorum ben belkı sende benı bılıyosundur eskı super annelrden
neyse senınde gonlune gore versın rabbımm
herseyden once dua edelım kızlar bırbırımıze
dun bı oglan dogdu kızdan sonraa nasıl sevınıyolarmıs anlatamamm
o kadın erkek bebek duası ve cın takvımını uyguladı saglıklı nur topu gıbı oglan olmuss

helenx canım be sana nie küseyim canım olurmu öle şey aydın baydın geride kaldı
bazen tam cevap yazacakken unutuyorum seni.geçende yazıyordum benim kız pcyi kapattı:)
bazen olı öle şeyler ben kimseye küsmem kolay kolay...
teravetcim bu iğne işine ii takıdıkta bahsettiğin yazıyı tam hatırayamadım.ama demekki arada oluyor iğneye rağmen kızı olan...zaten %100 değilmiş...de benim kafama bu drun yumurtaarla ilgikli dediği şey takıdı.acaba erkek bebek için yumurta ayrı kız için olan ayrımı.yani, eskilerin bazı kadınara suçu atma işi gerçek galiba baksana yumurta yani kadına bağlı erkek kız doğurmak...
sağ yumurta eyvallah kabul ettikte bu sağ yumurtalığı alınanlarında oğlunun olamsına ne dio...herşey kısmet.benim iğne cumartesiye kaldı kızlar sebebini sormayın çok sinirliyim.dr diye gezinen birine denk gelmeyin benim gibi olurdunuz..benim iki yumurtam falan yokmuş.sağ sol diye baktığıda aynı yumurtalıkmış.varmı böle dr ya...bende diom nerden iki yumurta olmuş...töbe töbe ramazan ramazan nerden buluyorum bu tipleri....neyse yumoşum sağda tek ve daha 15mm cumartesi tekrar gitcem iğnemi aldım.inşallah bu sefer sorun olmaz....

nonis ne kadar süre kullanılacağını bilmiyoruz işte. bir de yumurtlama düzenimi bozar diye korkuyorum. ben ocakta denemelere başlayacağım. acaba sadece bu ay diana 35 mi kullansam sonra takibe devam ederim ne dersin?1 ay kullanmak da bence etkiyi gösterecektir. diana35 ph ı artırıyor bence.

yeniden ve başka doktora mı gittin?
neden böyle bir ihtiyaç hissettin içine mi doğdu?
mimoza yumurtanın büyüklüğü en az 19mm olsun öyle yaptır iğneni.

ahh canım benim çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer, dikiş atılmamasıda iyi olmuş iz açısından, allah kem gözlerde sakınsın birtanecik kızın var sonuçta demi annesi:))

bende konuşmuştum çok aradım serhat Beyi ama kesinlikle ben bıraktım bu işleri dedi, yardımcısı sekteri kadıncağızdan da rica ettim yok dedi olmaz , çok tepki aldı o yüzden yapmıyor artık dedi.Bana dediki sen git herhangi bir tüp bebek merkezi ile görüş oradan sana yardımcı olurlar dedi

Arkadaşlar serhat s.'ın kullandığı yöntemler konusunda bilgisi olanlar yazabilir mi?

valla az çok bizim yaptıklarımızı önermiş zaten doktor tahminimce, ama doğum kontrol hapını bilemiyorum,ben kullanmadım hiç, ama arkadaşım hap kullanıyordu markasını bilmiyorum, hapı bıraktı hamile kaldı hemen ve oğlu oldu

diyeti ve takvimi ve ilaçları yum takibini benim doktorumda verdi zaten, diyet heryerde aynı, bababychoicedede aynı diyet benim doktorun verdiğide aynı diyet, makalelerde yazanda hep aynı diyet hemen hemen sodyum-potasyıum ağırlıklı ve kalsiyum magnezyumdan uzak

tek fark benim doktorum yumurtada verdi ama ben yemedim diğer diyetlerde yoktu

ayrıca benim doktordaki gerçek cinsiyet takvimiydi, bu nette olanlar gerçek çin takvimi değil, ben bir çok kişiden duydum bazı doktorlarda bu gerçek çin takvimi varmış, ve istediğin cinsiyete göre sana gün ay verip hamile kalmanı sağlıyorlarmış.Bu doktorları bulmak mesele her şehirde

yok ya aynı hastaneye gittim iğne için başka dr vardı tekrar bakıyım dedi.ben sölemedim.anlattım bu dr böle dedi falan diye hiç cevap vermedi inanırmısın.sadece cumartesi tekrar ben burdayım gel dedi...

ayy inanmıyorum mimoızacım nasıl bişey bu yaa, ,istanbulda hemde olacak iş değil, biz bilem uzman olduk hala bunu anlayamayan doktor var bravo valla şaştım kaldım, kıs iyiki iğne olmadan b,ir daha gitmişsin doktora akıllı kızsın:))
cumartesi yine muayene olup sonra iğne olursun değilmi ?

Merhaba kızlar,misafirlerim var yoğunluktan giremiyorum.Sayfalar hızlı ilerlemiş...

merhaba canım , valla ben sabah akşam giriyorum ama yine yetişemiyorum kzıların hızına maşalalhh

kız yok ben ocakta deneyeceğim Allah'ın izniyle.

bende diyorum teravat kayıp deneme mi yapıyor ne:))

ya işte doktor çok öenmli kızlar , mesela mimozanın gittiği doktor gibi olursa iğneyi yumlar küçükken vurdurur , kiste çevirtir onları birde onla uğraş, ultrasonla bakıp iyice ölçtükten sonra en az 19 mm olursa iğne vuruluması lazım

kız yok ben ocakta deneyeceğim Allah'ın izniyle.

bende diyorum teravat kayıp deneme mi yapıyor ne:))

ya işte doktor çok öenmli kızlar , mesela mimozanın gittiği doktor gibi olursa iğneyi yumlar küçükken vurdurur , kiste çevirtir onları birde onla uğraş, ultrasonla bakıp iyice ölçtükten sonra en az 19 mm olursa iğne vuruluması lazım

3 ay kaldı demelere. bu aylarda da yumurtlamayı test ve ateşle takip etmeyi düşünüyordum. ama şimdi bu diana35 hapı kafamı karıştırdı. kullansam yumurtlamayı engelleyeceği için düzenimi bozacak kullanmasam içimde kalacak....

ben kullanmadığım için bilemiyorum, kızıma hamile kalmadan önce 3 ay yada 2 ay kullandım bıraktım hamile kalmayı denedik tam 8 ay hamile kalamadım, bence yumurtlamaya etkisi oluyor kii ben çok uzun sürede kullanmadım yani, yada ben çok doğurgan değilim:))

kafanı çok karıştıracaksa şimdiden kullan 1 ay sonra bakarsın bırakınca nasıl düzen değişiyormu diye , zaten doktor takibinde yum çat iğnesi olmayacakmısın bence çok takılma bunlara

birde klomen veya gonaphane kullanacakmısın?

Meraba herkese.Dun aksam ovuly testi yaptim negatif cikti megerse ovuly gunum bitmis.Deneme olucakti bide.Dun degilde ondan onceki gun musaitmis bebek icin qaliba.Napalim kismet.Bende diete basladim.Eylylde kalirim artik inssssssssssss.Opuyorum

kız sen 2 ay diana35 mi kullandın kızından önce. başka bi doğum kontrol hapı mıydı yoksa.

doktor diana35 kullanan hastasına diana %95 ten % 97 ye çıkarır demiş. yani bence yumurtlama düzenimi bozmaya değmez gibi.

klomen kullanmayacağım. klomen kist yapıyor çoğu kişide. ayrıca tek yumurt olması cinsiyet için daha iyi olur bence. doktor öndeki yumurt için iğne verir, öndeki yumurta döllenmeyip arkadan gelen döllenirse kız olur. bu yüzden birden fazla yumurta varsa bile en küçüğü 19 mm olmalı. ama doktor da hata yapabilir ve önden gelene göre gün verebilir. bundan dolayı klomen kullanmayacağım.

benim bir arkadaşım var 1 oğlu var. geçen görüştüğümüzde tesadüfen bebek falan konuşuyoruz. ben de zor hamile kaldım dedi. çatlatma iğnesi verdi doktor 36. saat ilişki oldu ded.

selam bayanlar...biz bu gün dr.a gittik,bebeğimiz çok güzel gelişmiş maşallah.Hiç bi sıkıntı yok.Hazır gitmişken öylesine cinsiyetini de sorayım dedim.Kesin dr. daha görünmez der dedim ama 'tamam bakalım' dedi.Ayrıntılı inceledi.Bebeğiniz erkek dedi.Kulaklarıma inanamadım.Kıza kendimi hazırlamışım,erkek değince eminmisiniz dedim.Evet dedi.Bende pipiyi gördüm sanırım.bu haftada görüncek kadar netmidir pipi yoksa kordon mudur dedim.bi daha sorarsan kıza döner dedi.12 haftalık hamileyim ama usg de 13 hafta görünüyor.Hayırlı inşallah.Çok sevinçliyim ama korkuyorum,sonra değişir die.Bayram dan sonra kesinleşir inşallah.Rabbim hayırlısını versin...

aaaaaaaaaa superrrr bi haberrrrrr cnmm insallahhh erkektirr

simdii detayina kadarr neler yaptin istiyoruzz cnmm lutfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…