Süper Anneler - 2011

gelincikk yok canim bende aralikta dusunuyorum insallahh
bu arada esimin ph sini olctum 9 cikti kizlarr benimkiside 7 cikti henuz ne takviye nede diyet uyguluyoruz
sadece ramazan dolayisi ile bol corba salata ve hurma tuketiyoruz tatli falan hiiic yapmamm kilo aldiriyo
esim istemez bizi gorseniz halbuki:76: ikimizde igne ipligiz ama esim bu konuda cok titiz:KK57:
kola yerine hep elma suyu:KK68: iciyorum birde sahurda sutlu musli yiyorum
diyete baslamadigim icin dikkat yokkk

nereden ve ne kadara aldın?

cnm burada carreforun icinde eczanesi var alisveris magazasi gibi istedigin herseye rahatlikla bakabiliyosun
7 li cubuklu 35 euro ya aldim yedek cubuklarida satiliyordu ama makinayi guzel korumadim bozuldugundan suphe ediyorum

bak sana gulnia abla herseyi uygulamis:44: teravett bi acigini bulamadikk :KK33:napicazz

cnm burada carreforun icinde eczanesi var alisveris magazasi gibi istedigin herseye rahatlikla bakabiliyosun
7 li cubuklu 35 euro ya aldim yedek cubuklarida satiliyordu ama makinayi guzel korumadim bozuldugundan suphe ediyorum

bak sana gulnia abla herseyi uygulamis:44: teravett bi acigini bulamadikk :KK33:napicazz

kız benmı yanlıs okudum perhız olmamıs heralde bı acıgını bulduk yanı:)

kız benmı yanlıs okudum perhız olmamıs heralde bı acıgını bulduk yanı:)

canimdrlarin cogu demis kesinlikle dogru zamanlama hatta diyetede gerek yok demisler
teravet sanada oyle demisdi oyle deilmi
ama ben alkali asidik olayina cook inaniyorum once hersey allahtan tabii

sağol canım,kuzenimin doktorunda şansımı deneyeceğim galiba, sonuçta daha önceden yaptığını ve bu işlerden anladığını biliyorum başka ünlü bir doktor daha var ama o yapmıyorum diyor artık, başı çok yanmış adamın yapsaydı ne güzel olurdu:KK43:((

artık yapmıyorum diyen doktor serhat s. mı?

Nonıs dr un bası neden yanmıs kı yanıı garantı vermemıs yaa aılelere parada almamıs bıldıgım kadarıyla ne tur tepkıler aldı merak ettım

testle başarılı olmayanlara rastlanıyor evet. çatlatma iğnesi öne geçiyor. geçen bi arkadaş bahsetti. burada bi doktor yardımcı oluyomuş diyorlar. ne kullanıyor bilmiyorum. ileriki aylarda gidip size bilgi veririm. doktorun gözlemine güvenmemek lazım. gözlem ile şu saate çatlar ilişki olsun dedikleri ama başarılı olmayan örnekler okumuştum. sanırım zamanlama için çatlatma iğnesi yapılmalı. tek seçenek o kaldı.

artık yapmıyorum diyen doktor serhat s. mı?

evet canım o,bir arkadaşa yardımcı oldu ama onun hamiş kalma sorunu vardı hem tanıdık vasıtasıyla gitmişti yum takip yaptı sadece,arkadaş oğlan istiyorum demiş gün verdi sadece..bebek oğlan oldu başka arkadaş için rica etti ama kesinlikle kabul etmedi:KK43:(

evet canım o,bir arkadaşa yardımcı oldu ama onun hamiş kalma sorunu vardı hem tanıdık vasıtasıyla gitmişti yum takip yaptı sadece,arkadaş oğlan istiyorum demiş gün verdi sadece..bebek oğlan oldu başka arkadaş için rica etti ama kesinlikle kabul etmedi:KK43:(

bacım arkadaşında çatlatma iğnesi mi uygulamış? kaç saat sonra ilişki önermiş? başka neler söylemiş? arkadaşını arayıp sorabilir misin?

bacım arkadaşında çatlatma iğnesi mi uygulamış? kaç saat sonra ilişki önermiş? başka neler söylemiş? arkadaşını arayıp sorabilir misin?

yok canım çatlatma iğnesi falan yapmadı artık yapmıyorum falan demiş,sadece yumurta takibi yaptı,arkadaşın sekiz yaşında kızı vardı ama hamiş kalamıyordu başka dr.yum takip ve çatlatma iğnesi yaptığı halde hamiş kalamamış.bu dr gidince göğsünde süt olduğu anlaşıldı ilaç kullandı falan sonra yum.takip etti arkadaşta laf arasında rica etmiş erkek çok istiyorum demiş, iki gün verdi dr.yani diyelim adetin 14.ve 16.günü gibi birinde tek deneme yaptılar.ama tabii arkadaş diyet eşine kür ve bolbol dua etti.hatta doğumu da doktor beyde yaptı,bebiş beş altı aylık oldu bile:)))

yok canım çatlatma iğnesi falan yapmadı artık yapmıyorum falan demiş,sadece yumurta takibi yaptı,arkadaşın sekiz yaşında kızı vardı ama hamiş kalamıyordu başka dr.yum takip ve çatlatma iğnesi yaptığı halde hamiş kalamamış.bu dr gidince göğsünde süt olduğu anlaşıldı ilaç kullandı falan sonra yum.takip etti arkadaşta laf arasında rica etmiş erkek çok istiyorum demiş, iki gün verdi dr.yani diyelim adetin 14.ve 16.günü gibi birinde tek deneme yaptılar.ama tabii arkadaş diyet eşine kür ve bolbol dua etti.hatta doğumu da doktor beyde yaptı,bebiş beş altı aylık oldu bile:)))

eşine keçiboynuzu kürümü yaptı?

Nonıs dr un bası neden yanmıs kı yanıı garantı vermemıs yaa aılelere parada almamıs bıldıgım kadarıyla ne tur tepkıler aldı merak ettım

canım,doktorun adı bu sitede hatta eski süper annelerde patladı özlembay nikli bir arkadaş ona gittikten sonra topiğe yazıyordu,işte yüzde 95 ihtimal veriyor falan filan,biliyorsun üye olanların dışında bir o kadar da okuyan oluyor talep patlamasını tahmin edebiliyormusun..ve tabiikii şikayet edenler hani bu tür şeyleri etik bulmayanlarda çok var onlar sayesinde bayağı bir soruşturmaya uğramış yapmıyormuş işte bu nedenden:KK43:(((benim çocukların doktoruyla yan yana apartmanlarda muayenehaneleri alt katta tanıdık eczacıdan öğrendim başına gelenleri o yüzden artık çok katı adam keşke tekrar başlasa sanki o takip ederse kesin olur gibi geliyor bana..bazen bir iki yıl normal hastası olsam gidip gelsem sonra rica etsem kabul eder mi diye düşünüyorum ooff erkek doktor takıntım olmasa hemen giderim...:KK43:((

X