- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.241
Adetmı oldun canımKızlar buraya çok sık girmeyebilirim yani fikrim değişnezse bu ay unutmaya çalışcam kitap filan okucam başka şeylerle ilgilencem burda unutmam mümkün olmuyo inanın.çok sıkıldım eşim bugün bile var adet olmucaksın diyodu ilk defa yorum yaptı hiç konuşmazdı bu yönde.istemiyorıium diyorum bazen ama her ay yıkılıyorum.belirtiler beni delirtiyo oğlum ilk ay oldu.beni anladığınıza eminim.önce kuz için çok uğraştım sirkeli su falan ama artık bundan bile pişmanım.keşke oluruna bıraksaydım.
Senı çok ıyı anlıyorum. Ben hele bu ay kesın hamıleyım dedım. Nerdeyse herkese soyleyecektım hamıleyım dıye. Düşünki okadar emındım belırtılerım oyleydı cunku. Ve bırgun gecıkmeyle sabahın körunde adet oldum.Kızlar buraya çok sık girmeyebilirim yani fikrim değişnezse bu ay unutmaya çalışcam kitap filan okucam başka şeylerle ilgilencem burda unutmam mümkün olmuyo inanın.çok sıkıldım eşim bugün bile var adet olmucaksın diyodu ilk defa yorum yaptı hiç konuşmazdı bu yönde.istemiyorıium diyorum bazen ama her ay yıkılıyorum.belirtiler beni delirtiyo oğlum ilk ay oldu.beni anladığınıza eminim.önce kuz için çok uğraştım sirkeli su falan ama artık bundan bile pişmanım.keşke oluruna bıraksaydım.
Evet canım ya bu ay ilşki günlerini bile not almıcam ne olursa olsunAdetmı oldun canım
Evet canım daha çok minik ama bizimki nin daha hamile iken belli oldu böbreklerin de sorun var mecburi olması lazım. Böyle küçük olunca işte bende ondan çok endişeliyim. Evet çok tatlı gerçekten belki bana öyle geliyor geliyordur öperim sizin içinde
Aynen bende oyle dıyorum. Zaten bu aydan sonra deneme falan ıstemıyorum artık. Cunku cok pdıkolojm bozuluyor. Ben hsla kendıme gelemedım. Su belırtıler olmasa bukadar kötu olmam dıyorum.Evet canım ya bu ay ilşki günlerini bile not almıcam ne olursa olsun
Ben denemiycem diyemiyorum cunku esim kabul etmiyor korunmayi.gizlibyapcak biseyim yok.kalp ameliyatimdan dolayi igne ve hap kullanamiyorum zaten sigarada iciyorum kullanamam.ria yani spiral yara yapiyo.3 aylik ignenin geri donusumu uxun yani 1 yila kadar igneyi birakinca hamile kalamiyosun.kondom onun kullancagi eee ne kaldi.10 yikdir biliyorum riskli ama esim korundu 1 yil kadar spiral vardi o da dustu ve yara olmus dondurmustum 2.5 yil falan olduAynen bende oyle dıyorum. Zaten bu aydan sonra deneme falan ıstemıyorum artık. Cunku cok pdıkolojm bozuluyor. Ben hsla kendıme gelemedım. Su belırtıler olmasa bukadar kötu olmam dıyorum.
Canım merhaba.Rabbim kabul etsin mevlid ini okutmuşsun yakışıklı oğluşunun huzurun mutluluğun daim olsun sağlık hep sizinle olsun... Rabbim bizede nasip etsin inşallahhhhhhhhhh .. Senden başka yokki buraya doğumdan sonra giren. Yada cinsiyetini öğrendikden sonra gitmeyen teksin canım... Çok vefalı çıktın...Merhaba kızlar ben genelde bakıyoruz ama Yazamıyorum telimde sorun var bilgisayardan girmeye de fırsatım olmuyor. Biz mevlüt yaptık. Sünnet bayramdan sonraya kaldı. Ama çok korkuyorum bebeğim ağlarsa rahatsız olursa diye çok endişeliyim. Çok yaramaz uyumuyor hep oynamak istiyor. evde çok kişi olunca malum ablaları Vs kucağa alıştı. Sizlerde neler var denemeye başlayanlar varmı? Hamile arkadaşlar daha yeni cinsiyet öğrenen yok sanırım. Ben hep dua ediyorum sizlere hep aklımdasınız. Bana sormak istediğiniz birşey varsa yazın mutlaka ister özelden ister buradan. Bu arada sibel seninde az kalmış maşallah heyecanlı günler yaklaşmış sağlıkla al kucağına bebeğini. Eskilerden defne vardı benden önce idi doğumu neden artık gelmiyor haberi olan varmı?
Ben ikincinin de kız olduğunu öğrendiğimde inanamamışdım... Dr yanılmışdır dedim 1 tane kızın varken ister istemez ikinciye kendini erkeğe hazırlıyorsun erkek İsimleri hep düşünüyor sun fakat doğduğunda ancak inanmıştım ,,, üçüncüde ise 4 aylık erkek bebeğimi kaybetmiştim doğunca cinsiyetini gördüm tam bir karıç yavruydu her bir organı yaratılmıştı nasipsizdi yavrum... 4.gebeliğimdede bebeğimin kız olduğunu öğrendiğimde büyük bir şok geçirmiştim... Alel acele dr üzüldüğümü hissetmesin diye ordan uzaklaşmıştım ve göz yaşlarımı tutamamıştım bir iki dakika sürdü hemen kendimi topladım rabbim incinir diye. Çok korktum. Nasibimde böyleymiş dedim,,, karnımdaki minik Kuzumun bir tırnağından sebep Dünyaları yakmazmıyım deyip yoluma baktım. Velhasıl minik kuzum 5 yaşında oldu. O tatlı şey bize tarifini bile edemediğimiz duygular yaşattı, sanki sevgisiyle ayaklarımızı yerden kesti... Ve ve........Benim doktorum önce ne istedigimi sormusdu bana farketmiyordu ama esim in erkek istedigini bildigim icin bittarafim erkek istiyor du onun için,,ama kiz olduğunu ogrendik Simdi herseyimiz ikimiz icinde...Simdi cok farkli herhalde kalbim durur heyecandan daha ogrenmeme cok olmasina ragmen Tuhaf bir heyecan var icimde
İşte olduuuu yine kırmızı kartı yedim.üzgünüm
Canım beni hiç sorma aklımdan hiç çıktığı yok bu mevzu,,, hayata kendimi adapte edemiyorum üç çocuğumun duygusal yönden bana çok ihtiyaçları var acaba ihmal ediyormuyum onları bu hayattaki istemediğim en son şey. Kızlarıma çok düşkünüm... Eşimin ısrarlarına rağmen tatile hiç bir yere gitmek istemedim. Moralim bozuk Diyetide bozduk geçen ay eşim yanımda yoktu bu ay deneme yapsammı bilemiyorum... Gerci ovulasyon testi yapmaya başladım 11. Gündeyim, canım karmaşık duygular içerisindeyim. Zaten Nasibimde varsa rabbim Her şekilde o mucizeyi bana nasip edecektir, aslında akışa bırakmam gerekir... Sen canım üçüncü ayın ben mayıstan beri uğraşıyorum... Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Sağlık lı sihatli bebeler nasip etsin bize... Yaşımızın verdiği gerginliğide yaşıyoruz herhalde...dilasude nerdesın canım
http://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php ben hep burdan bakıyordum bi bak istersen burayı daha çok sevdim hem yum gününe göre hesaplıyoKızlar günaydın rica etsem şuraya bir bakar ısınız doğru mu? http://cin-takvimi.gen.tr/hamilelik-planlama
Hamıle kaldıgmız ayı yazıyoruz sadece degılmı. Mesela ben eylul yazdım. Yanı yumurtlama tarıhı falan yok. Bakalım bu ay hamıle kalacakmıyımKızlar günaydın rica etsem şuraya bir bakar ısınız doğru mu? http://cin-takvimi.gen.tr/hamilelik-planlama
Canım orda son adet tarıhı dıyor ama. Yumurtlama tarıhı demıyor. Banada bakarmısın.http://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php ben hep burdan bakıyordum bi bak istersen burayı daha çok sevdim hem yum gününe göre hesaplıyo
Canım ben yapsmadım banada bır bakarmısın. Dogum tarıhım 23.09.1976 son adet tarıhım. 9 eylülhttp://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php ben hep burdan bakıyordum bi bak istersen burayı daha çok sevdim hem yum gününe göre hesaplıyo
Benim kiz cikiyor her iki takvimdehttp://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php ben hep burdan bakıyordum bi bak istersen burayı daha çok sevdim hem yum gününe göre hesaplıyo
Erkek cikiyor seninCanım ben yapsmadım banada bır bakarmısın. Dogum tarıhım 23.09.1976 son adet tarıhım. 9 eylül
2016 yı de ekleselermiş ii olacakmıs :)http://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php ben hep burdan bakıyordum bi bak istersen burayı daha çok sevdim hem yum gününe göre hesaplıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?