Süper Anneler - 2011

Otomotik hesaplamadan bahsetmiyorum o takvim mevcut hamileler içinmiş.

Ben gecen kuş erzıncsndada üç dört ay deneme olmustu onlardanda sonuc alamadık. Hatta bırgun adetım gecıkmıstı kosa kosa doktora gıttım. Kesın hamıleyım dedım doktora. Oda kan testı yaptı. Ve sonuc koca bır sıfırdı. Ve ogunun aksamı adet olmustum yani bızım yaşlarda cok tabı. Insan ıster ıstemez strese gırıyor. Korku huzun sıkıntı çöküyor ustume

Allah'ım hamile kalmaya çalışmak bir dert erkeği bulmak bir dert sen bizim yar ve yardımcımız ol...

Erkek çocuğu olanlar hangi takvimi kullandınız ve tuttu? Yardımcı olabilir misiniz.

Aslında evet sırf bu çin takvimi yüzünden ay kaybediyoruz kızıyorum kendime aslında sanki rabbimi üzüyorum aslında her şeyi gören bilen tek o..

Aslında evet sırf bu çin takvimi yüzünden ay kaybediyoruz kızıyorum kendime aslında sanki rabbimi üzüyorum aslında her şeyi gören bilen tek o..
Insanin icinde suphe kaliyor iste tuttarmiydi denesemiydim yani cok takvimler var ama tuttanda var tutmayanda. Yumurtlama gununde tutturanda var oglani tutturmayanda...Rabbim hepimizin gönlündekini nasip eder insallah

Insanin icinde suphe kaliyor iste tuttarmiydi denesemiydim yani cok takvimler var ama tuttanda var tutmayanda. Yumurtlama gununde tutturanda var oglani tutturmayanda...Rabbim hepimizin gönlündekini nasip eder insallah

İnşallah aslında en doğrusu olan bol bol tevekkül etmek ve dua etmek gerisini zaten Rabbim bilir...

Analarımız bızlerı çin takvımıylemi doğurmuş. Aslında cok sacma seyler bunlar. Oyle olsaydı herkesın erkek çocugu olurdu. Bu takvıme göre hamılelık planlamak cok sacma bence. Sanat dunyasında okadar cok kızı olan varkı. Eger boyle bısey gercek olsaydı onlar bızden önce yapardı bunları kızlar. Bence hersey dua ve ıbadetle. İnşallah hepımızın gönlundekını versın yuce rabbım.

adete 1 hafta kala başladım adetle beraberde kullandım. sonra temizlendim test yapmaya başladım

Kızlar bizlere de dua edin bizimde bir paşamız uğur böceğimiz olsun :) Sizlerin duasına daha çok ihtiyacımız var bizi en iyi siz anlarsınız.

Canım ben yapsmadım banada bır bakarmısın. Dogum tarıhım 23.09.1976 son adet tarıhım. 9 eylül
Gerçek Yaşınız 38.
Mart ve Sonrası Doğduğunuz için Yaşınıza +1 Eklendi.
Gerçek yaşınız adet tarihi zamanına göre hesaplanmaktadır.
Hamile kaldığınız ay Eylül
Muhtemel Gebe Kalma Tarihiniz ise 23-09-2015
Çin Takvimine Göre Gebelik Yaşınız 39.
Çin Takvimine Göre Bebeğiniz Muhtemelen : Erkek
Bebeğinizin Muhtemel Doğum Tarihi ise : 15-06-2016
bunlar çıktı

Çilekkokusu bol bol dua et her gün canım en iyi Rabbim bilir onun için imkansız diye bir şey yok sen kalbini bozma Allah gönlüne göre versin.

Canım bebeğim bugün 54 günlük oldu zaten biz sünnet yapana kadar 2.5 aylık olacak. İnşallah bir sorun olmaz. İlk defa sünnet işi ilr uğraşıyorum çok tuhafıma gidiyor deneyimsizim açıkçası. Rabbim sizlerde nasip etsin sizde sünnet le uğraşın inşallah

Canım hepimiz bu yolun yolcusuyuz hiçbirşey yapmazsak bile birbirimize dua etmemiz bile en büyük yardım diye düşünüyorum. İnşallah Rabbim sizlerinde gönlündekini nasip ederde burada bol bol bebeklerimizi konuşuruz inşallah
aa evet canın çok tüylenme oldu. Ben ozaman doktoruma sordum ben kan sulandırıcı iğne kullandım iğnelerden dolayı olabilir demişti. Ama dediğin gibi benim kızlarda bu karar tüylenme olmadı. Birde özellikle karın bölgesinde çok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…