- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.261
Canım beni hiç sorma aklımdan hiç çıktığı yok bu mevzu,,, hayata kendimi adapte edemiyorum üç çocuğumun duygusal yönden bana çok ihtiyaçları var acaba ihmal ediyormuyum onları bu hayattaki istemediğim en son şey. Kızlarıma çok düşkünüm... Eşimin ısrarlarına rağmen tatile hiç bir yere gitmek istemedim. Moralim bozuk Diyetide bozduk geçen ay eşim yanımda yoktu bu ay deneme yapsammı bilemiyorum... Gerci ovulasyon testi yapmaya başladım 11. Gündeyim, canım karmaşık duygular içerisindeyim. Zaten Nasibimde varsa rabbim Her şekilde o mucizeyi bana nasip edecektir, aslında akışa bırakmam gerekir... Sen canım üçüncü ayın ben mayıstan beri uğraşıyorum... Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Sağlık lı sihatli bebeler nasip etsin bize... Yaşımızın verdiği gerginliğide yaşıyoruz herhalde...
Ben gecen kuş erzıncsndada üç dört ay deneme olmustu onlardanda sonuc alamadık. Hatta bırgun adetım gecıkmıstı kosa kosa doktora gıttım. Kesın hamıleyım dedım doktora. Oda kan testı yaptı. Ve sonuc koca bır sıfırdı. Ve ogunun aksamı adet olmustumCanım beni hiç sorma aklımdan hiç çıktığı yok bu mevzu,,, hayata kendimi adapte edemiyorum üç çocuğumun duygusal yönden bana çok ihtiyaçları var acaba ihmal ediyormuyum onları bu hayattaki istemediğim en son şey. Kızlarıma çok düşkünüm... Eşimin ısrarlarına rağmen tatile hiç bir yere gitmek istemedim. Moralim bozuk Diyetide bozduk geçen ay eşim yanımda yoktu bu ay deneme yapsammı bilemiyorum... Gerci ovulasyon testi yapmaya başladım 11. Gündeyim, canım karmaşık duygular içerisindeyim. Zaten Nasibimde varsa rabbim Her şekilde o mucizeyi bana nasip edecektir, aslında akışa bırakmam gerekir... Sen canım üçüncü ayın ben mayıstan beri uğraşıyorum... Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Sağlık lı sihatli bebeler nasip etsin bize... Yaşımızın verdiği gerginliğide yaşıyoruz herhalde...
Bende cin takvimi die konu basligini okudum cinsiyet bolumunde yaziyordu tuttanda var tutmayanda yani tesaduf gibi geliyor bana sonuc da yüzde 50! HerseyErkek çocuğu olanlar hangi takvimi kullandınız ve tuttu? Yardımcı olabilir misiniz.
Insanin icinde suphe kaliyor iste tuttarmiydi denesemiydim yani cok takvimler var ama tuttanda var tutmayanda. Yumurtlama gununde tutturanda var oglani tutturmayanda...Rabbim hepimizin gönlündekini nasip eder insallahAslında evet sırf bu çin takvimi yüzünden ay kaybediyoruz kızıyorum kendime aslında sanki rabbimi üzüyorum aslında her şeyi gören bilen tek o..
Insanin icinde suphe kaliyor iste tuttarmiydi denesemiydim yani cok takvimler var ama tuttanda var tutmayanda. Yumurtlama gununde tutturanda var oglani tutturmayanda...Rabbim hepimizin gönlündekini nasip eder insallah
Analarımız bızlerı çin takvımıylemi doğurmuş. Aslında cok sacma seyler bunlar. Oyle olsaydı herkesın erkek çocugu olurdu. Bu takvıme göre hamılelık planlamak cok sacma bence. Sanat dunyasında okadar cok kızı olan varkı. Eger boyle bısey gercek olsaydı onlar bızden önce yapardı bunları kızlar. Bence hersey dua ve ıbadetle. İnşallah hepımızın gönlundekını versın yuce rabbım.Insanin icinde suphe kaliyor iste tuttarmiydi denesemiydim yani cok takvimler var ama tuttanda var tutmayanda. Yumurtlama gununde tutturanda var oglani tutturmayanda...Rabbim hepimizin gönlündekini nasip eder insallah
adete 1 hafta kala başladım adetle beraberde kullandım. sonra temizlendim test yapmaya başladımAyy goremedim :) Yok cnm fitili adet öncesinde mi sonrasında mi kullandın?
adete 1 hafta kala başladım adetle beraberde kullandım. sonra temizlendim test yapmaya başladım
Sat diyor ama linke tıklayınca yazan yazılarda tahmini yum tarihini kendi yazıyorCanım orda son adet tarıhı dıyor ama. Yumurtlama tarıhı demıyor. Banada bakarmısın.
Gerçek Yaşınız 38.Canım ben yapsmadım banada bır bakarmısın. Dogum tarıhım 23.09.1976 son adet tarıhım. 9 eylül
sen erkek istiyodun değilmi.inanma ya bunlara işte bizimki iş olsun ben çok inanmıyorum aslındaBenim kiz cikiyor her iki takvimde
Evet pek inanmiyorum cnm öncedende bakmisdim kiz cikiodu ama ben erkek istiyorum ins Benimki tutmazsen erkek istiyodun değilmi.inanma ya bunlara işte bizimki iş olsun ben çok inanmıyorum aslında
Canım bebeğim bugün 54 günlük oldu zaten biz sünnet yapana kadar 2.5 aylık olacak. İnşallah bir sorun olmaz. İlk defa sünnet işi ilr uğraşıyorum çok tuhafıma gidiyor deneyimsizim açıkçası. Rabbim sizlerde nasip etsin sizde sünnet le uğraşın inşallahGijnij cnm tekrar hayırlı olsun benim birçok yeğenim bebekken sünnet oldu ve sağlıklı büyüduler ne kadarlık bebeğin tam bilmiyorum ama en az 2 aylık olmalı çünkü erkek bebeklerde doğumdan sonra pipi de fıtık olusabiliyormus bebiş boşuna 2 kez ameliyat olmasın.
Canım hepimiz bu yolun yolcusuyuz hiçbirşey yapmazsak bile birbirimize dua etmemiz bile en büyük yardım diye düşünüyorum. İnşallah Rabbim sizlerinde gönlündekini nasip ederde burada bol bol bebeklerimizi konuşuruz inşallahCanım merhaba.Rabbim kabul etsin mevlid ini okutmuşsun yakışıklı oğluşunun huzurun mutluluğun daim olsun sağlık hep sizinle olsun... Rabbim bizede nasip etsin inşallahhhhhhhhhh .. Senden başka yokki buraya doğumdan sonra giren. Yada cinsiyetini öğrendikden sonra gitmeyen teksin canım... Çok vefalı çıktın...
aa evet canın çok tüylenme oldu. Ben ozaman doktoruma sordum ben kan sulandırıcı iğne kullandım iğnelerden dolayı olabilir demişti. Ama dediğin gibi benim kızlarda bu karar tüylenme olmadı. Birde özellikle karın bölgesinde çok oldugijnij, erkek bebek hamileliklerinde bebeğin salgıladığı testesteron yüzünden annede tüylenme olurmuş. kızlar de ise tüylenme azalırmış. ben de öyle olmuştu mesela. kızımda hamile kaldığım sıralarda tüyden yünden arındım, doğuma kadar çıkmadı bi daha. erkek bebekte durum böyle mi?
Canım bebeğim bugün 54 günlük oldu zaten biz sünnet yapana kadar 2.5 aylık olacak. İnşallah bir sorun olmaz. İlk defa sünnet işi ilr uğraşıyorum çok tuhafıma gidiyor deneyimsizim açıkçası. Rabbim sizlerde nasip etsin sizde sünnet le uğraşın inşallah
İnşallah amin diyelim Rabbim bir kolaylık verir bunlar tatlı uğraşlar sadece tavsiyem onlar uyuşturucu ilaç veriyorlar hemen alın ilaçlarını aksatmayın yoksa benim kuzenim eşini beklemiş akşam alalım diye çocuk ağlamış meğer ilaç bebeği sakinleştiriyormuşdarısı bize inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?