Süper Anneler - 2011

Allahmi soyletti canim:) benim daha belli degil:)

Benim doktorum önce ne istedigimi sormusdu bana farketmiyordu ama esim in erkek istedigini bildigim icin bittarafim erkek istiyor du onun için,,ama kiz olduğunu ogrendik Simdi herseyimiz ikimiz icinde...Simdi cok farkli herhalde kalbim durur heyecandan daha ogrenmeme cok olmasina ragmen Tuhaf bir heyecan var icimde

Rabbim inşallah senin gönlündekini sana verir onu taşıyan sensin

Insallah canim isteyen herkese o duyguyu svinci yasaatir.

Amin canım inşallah bende erkek bebekten yanayım eşim benim için farketmez diyor ama bense ısrarla erkek bebek diyorum yinede Allah'ın dediği olur bu yüzden yerini dualara bıraktım. Bakalım henüz çalışmalara başlamadık sadece bu duyguları merak ediyorum :)

Hanımlar eşime sperm kalitesini artırmak için macun hazırlatmayı düşünüyorum ama bal erkek bebek olma olasılığını azaltır mı bilginiz var mı?

Merhaba kızlar ben genelde bakıyoruz ama Yazamıyorum telimde sorun var bilgisayardan girmeye de fırsatım olmuyor. Biz mevlüt yaptık. Sünnet bayramdan sonraya kaldı. Ama çok korkuyorum bebeğim ağlarsa rahatsız olursa diye çok endişeliyim. Çok yaramaz uyumuyor hep oynamak istiyor. evde çok kişi olunca malum ablaları Vs kucağa alıştı. Sizlerde neler var denemeye başlayanlar varmı? Hamile arkadaşlar daha yeni cinsiyet öğrenen yok sanırım. Ben hep dua ediyorum sizlere hep aklımdasınız. Bana sormak istediğiniz birşey varsa yazın mutlaka ister özelden ister buradan. Bu arada sibel seninde az kalmış maşallah heyecanlı günler yaklaşmış sağlıkla al kucağına bebeğini. Eskilerden defne vardı benden önce idi doğumu neden artık gelmiyor haberi olan varmı?

Canım neden sunnet yaptırıyosunuzki. Daha çok mınık ama. Benım görüşüm bu tabi. Nasıl bebiş iyimi. Cok tatlıdır şimdi. Öp bızım içinde onu

Canım neden sunnet yaptırıyosunuzki. Daha çok mınık ama. Benım görüşüm bu tabi. Nasıl bebiş iyimi. Cok tatlıdır şimdi. Öp bızım içinde onu
Evet canım daha çok minik ama bizimki nin daha hamile iken belli oldu böbreklerin de sorun var mecburi olması lazım. Böyle küçük olunca işte bende ondan çok endişeliyim. Evet çok tatlı gerçekten belki bana öyle geliyor geliyordur öperim sizin içinde

Allah sifa versin canim ama yeni doğan sunneti daha tavssiye ediliyor vucutlari hizla gelisiyor nekadar kucuk okadar Iyi. Kucuk Adam olucak insallah; )

Cnm öncelikle geçmiş olsun ama sunne

Küçük olması daha iyi hemde sağlıklı hiç korkma canım.

Kızlar buraya çok sık girmeyebilirim yani fikrim değişnezse bu ay unutmaya çalışcam kitap filan okucam başka şeylerle ilgilencem burda unutmam mümkün olmuyo inanın.çok sıkıldım eşim bugün bile var adet olmucaksın diyodu ilk defa yorum yaptı hiç konuşmazdı bu yönde.istemiyorıium diyorum bazen ama her ay yıkılıyorum.belirtiler beni delirtiyo oğlum ilk ay oldu.beni anladığınıza eminim.önce kuz için çok uğraştım sirkeli su falan ama artık bundan bile pişmanım.keşke oluruna bıraksaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…