- 7 Şubat 2014
- 2.004
- 2.863
- 333
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.221
Çilek kokudunun belli olmuşmu cınsıyetı
Allahmi soyletti canim:) benim daha belli degil:)Ya kızlar hep şeyi merak ediyorum hamile olduktan sonra cinsiyet öğrenmeye gittiğinizde örneğin 16. haftadasınız ve doktordan cinsiyet öğreneceksiniz önce o mu söylüyor yoksa siz sorunca mı söylüyorlar o duygu nasıl bişey merak ediyorum? Çilekkokusu erkek olduğunu nasıl söyledi dr ? Anlatır mısın? İnşallah o heyecanı o duyguyu doğru istediğimiz güzel bir sonuçla Rabbim bizede nasip eder :)
Benim doktorum önce ne istedigimi sormusdu bana farketmiyordu ama esim in erkek istedigini bildigim icin bittarafim erkek istiyor du onun için,,ama kiz olduğunu ogrendik Simdi herseyimiz ikimiz icinde...Simdi cok farkli herhalde kalbim durur heyecandan daha ogrenmeme cok olmasina ragmen Tuhaf bir heyecan var icimdeYa kızlar hep şeyi merak ediyorum hamile olduktan sonra cinsiyet öğrenmeye gittiğinizde örneğin 16. haftadasınız ve doktordan cinsiyet öğreneceksiniz önce o mu söylüyor yoksa siz sorunca mı söylüyorlar o duygu nasıl bişey merak ediyorum? Çilekkokusu erkek olduğunu nasıl söyledi dr ? Anlatır mısın? İnşallah o heyecanı o duyguyu doğru istediğimiz güzel bir sonuçla Rabbim bizede nasip eder :)
Insallah allah soyletmisdir yazdi rmisdirAllah mı söyletti ne :) yanlış yazdım ciğdemveyacekirdek için sormuştum :) :) :)
Insallah canim isteyen herkese o duyguyu svinci yasaatir.Rabbim inşallah senin gönlündekini sana verir onu taşıyan sensin
Insallah canim isteyen herkese o duyguyu svinci yasaatir.
Calismalara baslamadan canim.yani rahimi temizliyor gebelikten once..erkek bebek icin temiz olunmasi gerekiyor.ben adetten once kullandiimbu fitil işini ben de anlamadımilişkiden önce mi kullanıyoruz fitili? her gün mü kullanıyoruz yoksa
Canım neden sunnet yaptırıyosunuzki. Daha çok mınık ama. Benım görüşüm bu tabi. Nasıl bebiş iyimi. Cok tatlıdır şimdi. Öp bızım içinde onuMerhaba kızlar ben genelde bakıyoruz ama Yazamıyorum telimde sorun var bilgisayardan girmeye de fırsatım olmuyor. Biz mevlüt yaptık. Sünnet bayramdan sonraya kaldı. Ama çok korkuyorum bebeğim ağlarsa rahatsız olursa diye çok endişeliyim. Çok yaramaz uyumuyor hep oynamak istiyor. evde çok kişi olunca malum ablaları Vs kucağa alıştı. Sizlerde neler var denemeye başlayanlar varmı? Hamile arkadaşlar daha yeni cinsiyet öğrenen yok sanırım. Ben hep dua ediyorum sizlere hep aklımdasınız. Bana sormak istediğiniz birşey varsa yazın mutlaka ister özelden ister buradan. Bu arada sibel seninde az kalmış maşallah heyecanlı günler yaklaşmış sağlıkla al kucağına bebeğini. Eskilerden defne vardı benden önce idi doğumu neden artık gelmiyor haberi olan varmı?
Evet canım daha çok minik ama bizimki nin daha hamile iken belli oldu böbreklerin de sorun var mecburi olması lazım. Böyle küçük olunca işte bende ondan çok endişeliyim. Evet çok tatlı gerçekten belki bana öyle geliyor geliyordur öperim sizin içindeCanım neden sunnet yaptırıyosunuzki. Daha çok mınık ama. Benım görüşüm bu tabi. Nasıl bebiş iyimi. Cok tatlıdır şimdi. Öp bızım içinde onu
Allah sifa versin canim ama yeni doğan sunneti daha tavssiye ediliyor vucutlari hizla gelisiyor nekadar kucuk okadar Iyi. Kucuk Adam olucak insallah; )Evet canım daha çok minik ama bizimki nin daha hamile iken belli oldu böbreklerin de sorun var mecburi olması lazım. Böyle küçük olunca işte bende ondan çok endişeliyim. Evet çok tatlı gerçekten belki bana öyle geliyor geliyordur öperim sizin içinde
Cnm öncelikle geçmiş olsun ama sunneEvet canım daha çok minik ama bizimki nin daha hamile iken belli oldu böbreklerin de sorun var mecburi olması lazım. Böyle küçük olunca işte bende ondan çok endişeliyim. Evet çok tatlı gerçekten belki bana öyle geliyor geliyordur öperim sizin içinde
Cnm öncelikle geçmiş olsun ama sunnetten hiç korkma bizim bi tanıdık doğar doğmaz yaptırdı küçükken daha rahat oluyo çabuk iyileşiyor diyolar hemde gelişmesi açısından en güzeli.
Küçük olması daha iyi hemde sağlıklı hiç korkma canım.Evet canım daha çok minik ama bizimki nin daha hamile iken belli oldu böbreklerin de sorun var mecburi olması lazım. Böyle küçük olunca işte bende ondan çok endişeliyim. Evet çok tatlı gerçekten belki bana öyle geliyor geliyordur öperim sizin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?