- 18 Şubat 2015
- 398
- 378
- 103
- 46
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.741
ben 5 gun kala ovulasyon testiyle ogrenmıstımKızlar adete 9 gun kala test yapılsa bellı olurmu sızce hamılelık
Ben her deneme yaptıgım ay mutlaka kendımı hamıle sanıyorum. Her belırtıyı aynen yaşıyorum. Sonra kırmızıyı görunce moralım bozuluyorben 5 gun kala ovulasyon testiyle ogrenmıstım
Bende ıkı aydır bırer gun erken gelıyor adetım. 27 gun oluyodum sonra 26 ya düştüm. Sımdide 25 gune düştü. Bakalım eylulde ne olacak.Döllenme zamanına bağlı arkadaşım ovu testi yapmıştı çift çizgiden 11 gün sonra çıktı idrarda yum zamanına bağlı o 8 gün erken öğrendi
ben acık havanın ıyı geldıgını dusunuyorumKizlar ya bugun bende pek migde bulantisi olmadi gun boyu neden acaba korkuyorum dusuk olacak diye disari ciktik gezdik hava aldim ondanmi ya tersine denemeden 15 gun sonra misafirim cok geldi kendimi cok yordum yatiliydi hepside hem pespese geldiler ....poi sen hemsiresin bilirsin bir etkisi olurmu ben ilk bebegimi yol gittigimden dusurdum yol kotuydu tabi berbatti yani...
Adetimin bittigi gun temizlendim ogun birliktelik oldu ikisinde de tek birliktelik canimSelver senin oğulların adet bitiminden sonra tuttu dimi yoksa yumurtlama günü mü canım
bende aynıyım yalnız değilsin canım yaKızlar neden ben her deneme yaptıgımız ay kendımı resmen hamıle gıbı hıssedıyoru.m. Butun hamılelık belırtılerını fazlasıyla yasıyorum. Inanın okadar kendımı kaptırıyorumki avm lerdekı x ray cıhazlarından bıle gecemıyorum korkudan. Bırtek benmı boyleyım.
Gercekten cok üzülüyorum nıye böyleyım dıye. Her seferınde aynı sey oluyor. Bu ayda aynı seyler oldu.çok kötu bişey bu ama. Insanın psıkolojısı bozuluyor.bende aynıyım yalnız değilsin canım ya
canım hayırlı olsun. güzel günleriniz olsun kızlarınla birlikte canım. ben de senin gibi her yöntemi denedim demek istiyorum en azından. ph ölçme yöntemini denediniz mi?Test yaptı, değerler çok iyiydi, takviyede aldı. 6 aylık olduk cnm.
Şu an tüm belirtilerim var 13 aydır da hep aynı yum dan sonra başlayan mide bulantısı ağızda metalik tat kasıklarda ağrı ara ara giren kramplar bel ağrısı göğüslerde dolgunluk oysaki yum çatlayalı 3 gün oldu hatta 2.5 günGercekten cok üzülüyorum nıye böyleyım dıye. Her seferınde aynı sey oluyor. Bu ayda aynı seyler oldu.çok kötu bişey bu ama. Insanın psıkolojısı bozuluyor.
Aaa sen nikinimi degıstırdın canım. Bende senı sordum bugun nerdesın dıye
teşekkür ederim,Amin. Hergün ph ölçtüm, karbonatlı su içtim. Ayrıca vajinal duş yaptım. Olmayınca olmuyor.insan her yöntemi deneyince kesin gözüyle bakıyor. Keşke kazayla olsaydı, daha çabuk alışırdım kızıma. Şimdi alıştım. Kızlarımla bir hayat hayal ediyorum, alışveriş yapıyorum. Sağlıkla gelmesi için dua ediyorum. Şimdiki aklım olsa sadece dua ederdim.canım hayırlı olsun. güzel günleriniz olsun kızlarınla birlikte canım. ben de senin gibi her yöntemi denedim demek istiyorum en azından. ph ölçme yöntemini denediniz mi?
Aynen canım yaa. Bende hayretler içindeyım. Bu kadar gercekçi belırtıler nasıl oluyor. Bukadarmı aynı olur. Sık idrara cıkma karında gaz ve şişlik. Göğüslerde acı. Yanı daha ne dıyeyım hepsını yasıyorum ama yıne sonuç negatıf.Şu an tüm belirtilerim var 13 aydır da hep aynı yum dan sonra başlayan mide bulantısı ağızda metalik tat kasıklarda ağrı ara ara giren kramplar bel ağrısı göğüslerde dolgunluk oysaki yum çatlayalı 3 gün oldu hatta 2.5 gün
Butun testlerın yapıldımı peki. Ben adetımın üçÜncü gunu gıdecem bakalım. Yumurta takıbı yapılacak ılk defa.sende fırsat buldukca gel bızı yanlız bırakmaselam canım , tatildeydim.
benim bu ayda olmadı ne yazıkki . tatilimin 3.günü regl oldum.
bu ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum.
Kızımda rahim filminden sonra hamile kalmıştım.
Cok haklısın canım. Hersey kısmet. Bız ne ysparsak yapalım rabbım neyı nasıp ettıyse o oluyor. Sanada hayırlı olsun bebegın canımmteşekkür ederim,Amin. Hergün ph ölçtüm, karbonatlı su içtim. Ayrıca vajinal duş yaptım. Olmayınca olmuyor.insan her yöntemi deneyince kesin gözüyle bakıyor. Keşke kazayla olsaydı, daha çabuk alışırdım kızıma. Şimdi alıştım. Kızlarımla bir hayat hayal ediyorum, alışveriş yapıyorum. Sağlıkla gelmesi için dua ediyorum. Şimdiki aklım olsa sadece dua ederdim.
Sen yumurtlama takıbını kendınmı yapıyosun canımŞu an tüm belirtilerim var 13 aydır da hep aynı yum dan sonra başlayan mide bulantısı ağızda metalik tat kasıklarda ağrı ara ara giren kramplar bel ağrısı göğüslerde dolgunluk oysaki yum çatlayalı 3 gün oldu hatta 2.5 gün
Evet ovu testiyle ama testim bitti artık takip falan yok ne olursa olsun hamile kalayımdaSen yumurtlama takıbını kendınmı yapıyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?