Süper Anneler - 2011

Kizlar benim ust komşum da surekli mantar oluyordu bu fitil kullandi ama gecmedi sonra bu karbonatli suyla pamukla devamli temizliyomus kendini benden karbonat istedi ordan biliyorum sonra bunun 2 kızı var aradan zaman gecti dr gitti tekrar bi gitti hamileymis oglu oldu zaten oglu olsun cok istiyodu bilerek yapmadi bilmeden yapmis

Oncelikle masallah diyeyim,canim rabbim kucagina almayi nasip etsin hayirli evlat salih evlat versin sana insallah devaminda haberlerini bekliyiruz tebrikler

Netlerdeki hesaplama dogru oluyor canim 3 aylik hesaplama yaptiysan dogrudur bende kızımı oyle yapmıştım hayirlisi olsun insallah gonlune gore verir rabbim

Canim dr gidersen 7 yada 8 haftalik kalp atisini sor mutlaka unutma ona gore yorum yapalim

Kizlar baya bi giremedim boya badana temizlik derken gebelik düşünüyorum hastalandim temizlendikten sonra insallah bakalim deneyecez dorti naptin canim dr a gittinmi nasilsin merak ettim

Kizlar baya bi giremedim boya badana temizlik derken gebelik düşünüyorum hastalandim temizlendikten sonra insallah bakalim deneyecez dorti naptin canim dr a gittinmi nasilsin merak ettim
Adetımı beklıyecem canım. Adetın 3. Gunu gel dedı doktor. Buay nıye gıtmedım takıp yaptırmadım dıye kafamı duvarlara vuruyorum inan. Çok aptallık ettım. Eşimde burdaydı ne guzel.

olsun dur, olanda da var bi hayır olmayanda da.
uzulme arkadasım
Kız ben sızın gıbı genç degılımki Yaş oldu 39 bacım. Bırde eşim ın ıznı yok fazla. Oyuzden cok kuzıyorum kendıme. Hazır eşim burdayken keske takıple deneme yapsaydım. Cunku ben ankaradayım eşim erzıncana gıdecek. İnşallah kalırda eylul ayını bari kacırmasak.

inofolic hem folik asit hemde yumurtaliklari geliştiren bir yardimci gidaymıs, ve bi arkadasım kullanmıs.. onun doktoru tavsıye etmiş.doktoru demiş ki yumurtaları geliştirdiği için kaliteli yumurta spermle bulusur, ve ilk ulasanlarda erkek spermlerdir, buyuk olasılık erkek olur demiş..
arkadasımın 3 kızı vardı, bi oglu oldu.. bi arastırın kızlar.. zamanında bende kullanmıstım biliyorum yani bu ilacı.. ve o ay hamıle kaldım, ama bizim spermlerde sıkıntı vardı, varikosel ameliyatından önceydi. sıkıntılı spermler döllediği için kimyasal gebelik gecirmiştim. zaten toz seklınde, suyla karıstırıp iciyorsun..
bilginz olsun, hamile kalmayı kolaylastırıyor..
ama tabiki zamanlamayı ii ayarlamak lazım

Ilacın adı ne canım

inşallah canım evet benim yaramaz mı yaramaz küçücük bir kızım var :) aralarını açmadan bir erkek kardeş sonra onun da arkasından hemen 3 yü de yapıcam bu bebek defterini kapatıcam artık :) niyetim bu yani.

Canım ben folik asit kullandım 2 kızımda toplamda 5 gebelik geçirdim.onlardan 3 ünde kullanmadim gebelik öncrsi.ama kızlarda 2 3 ay önceden başladım kullanmaya.srnce değişiyimmi bu sefer folik asidimi.birde arada kafama takılıyor.acaba 3 tane düşen erkk bebkmiydi.benim vücud kabul etmedi.öyle bir şey varmı sence?

Canım nasıldın nerdesın. Bebiş nasıl ıyımısınız

hıc bılmıyorum ki canım boyle bıseyı bende duydum, ama ne derece dogru emin degılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…