- 23 Ekim 2009
- 1.050
- 762
- 123
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.641
Kizlar benim ust komşum da surekli mantar oluyordu bu fitil kullandi ama gecmedi sonra bu karbonatli suyla pamukla devamli temizliyomus kendini benden karbonat istedi ordan biliyorum sonra bunun 2 kızı var aradan zaman gecti dr gitti tekrar bi gitti hamileymis oglu oldu zaten oglu olsun cok istiyodu bilerek yapmadi bilmeden yapmisgunaydın kıslar, dun neopnetron ferto fitil aldım ve birde alkalı yapan damla..
kadımda dusunuyorum ancak fitili bu ay kullanacagım. ekimde kullanmayıp birde kasımda kullanacagım.
alkali damlayı da gunde 5 bardak ıctıgım suya 3 er damla olacak sekılde kullanacagım. yesılcay soda ıcecegım ki akıntım bol olsun. ingiliz karbonatı alacaktım eczacı onda sodyum oranı fazla, tansıyonu cıkarabilir dedi, bende bu damlayı aldım.
fiyatıda saglam yani 45 tl.
boyle damla kullanan var mı? işe yarıyor mu gercekten.
girdik bir yola cıkalım selamete, saglıkla insallah..
bu ay ovulasyon testı yaptım ama kacıncı saatte cat oldugunu bılmıyorum, akıntımda cok olmadı. bundan sonra daha dıkkatli yapacagım, yine 36 saat sonra cat oluyorsa 2-3 saat oncesi akıntının bol oldugu bir vakitte olsun bitsin istiyorum, gerisi Allah ın takdiri :)
Oncelikle masallah diyeyim,canim rabbim kucagina almayi nasip etsin hayirli evlat salih evlat versin sana insallah devaminda haberlerini bekliyiruz tebriklerSelam kizlar nasilsiniz? saglik ocaginda test yaptirdim hamileyim dr test sonucuna gore 7 8 haftalik var dedi bizim deneme 30 temmuzdu sabahi ve gecesiydi 2 deneme oldu yazmistim sizede cin takvimi yas eklemeden 2 kizimdada tutuyordu bunuda cin takvimini erkek ayina denk getirerek denedim 31 yasindayim eylulde 32 olucam sonra hic farketmemisim 32 yasda temmuz erkek gosteriyordu...Allahim bana saglikli hayirli bir erkek evlat verir ins ama korkuyorumda cokmu istiyorum Allahim senden diyorum dua etmedende duramiyorum Allah korktuguma ugratmasin benide sizide ins .birde kizlar akintinin fazla oldugu zamanda deneyin ben kizlarimda kuruydum bu denemede akintim coktu akintinin cok oldugu gun en dogurgan gun yaziyor nette birde y lerin omru 2 gun yaziyor cokda kisa yasamiyorlar yum dan 3 4 gun hatta bir haftaya yakin tek deneme yapanlarin oglu var ozaman 2 gunden fazla yasiyorlar demek oluyor. Neyse benim bulantilar basladi acikinca oluyor sadece sabah ayaga kalkinca migdem bosken 2 3 gundur boyle devam ediyor ins ayni devam eder 2 kizimda bu haftalarda hic birsey yemez mutfaga giremezdim herseyden tiksinirdim surekli bulantim olurdu bakalim bu nasil olacak dua edim kizlar bana bende size ediyorum. Dualarda da bulusalim...
Netlerdeki hesaplama dogru oluyor canim 3 aylik hesaplama yaptiysan dogrudur bende kızımı oyle yapmıştım hayirlisi olsun insallah gonlune gore verir rabbimamiiin esikişehir ...yani benimki karışık bir durum oldu sence netteki hesaplamalar doğrumu? ben aylardır kendimi kontrol ediyorum 15.gün sabah sancım çok oluyor gece uykuda bile hissediyorum hep aynı günde ve saatlerde 14.gün gecesini 15.günü bağlayan gecede sence yum geçmi çatladı ?31 temmuzda sabah 10 da acayip bir ağrı hissetttim ayrıca kızı kursa bıraktım ayakta beklerken hatta dedim yum şimdimi çatlıyor diye büyük bi ihtimalle o sırada döllenme oldu yerleşti zaten hemen döllenme de olmuyor tüplerden yum aşagı doğru iniyor dr un demesine göre yani epey zaman geçiyor yumla spermlerin buluşması ...
Canim dr gidersen 7 yada 8 haftalik kalp atisini sor mutlaka unutma ona gore yorum yapalimİnşaAllah canım rabbim hepimize dilediğini hayırlısıyla versin benim yol karışık bi yol sanki şimdi sana izle diyemem ne zaman erkek olduğunu öğrenirsem ozaman izle yolumu benim yöntemleri dene derim :) senin bir kızmı vardı ? inşaAllah gölündekini verir rabbim sanada banada ...
Adetımı beklıyecem canım. Adetın 3. Gunu gel dedı doktor. Buay nıye gıtmedım takıp yaptırmadım dıye kafamı duvarlara vuruyorum inan. Çok aptallık ettım. Eşimde burdaydı ne guzel.Kizlar baya bi giremedim boya badana temizlik derken gebelik düşünüyorum hastalandim temizlendikten sonra insallah bakalim deneyecez dorti naptin canim dr a gittinmi nasilsin merak ettim
olsun dur, olanda da var bi hayır olmayanda da.Adetımı beklıyecem canım. Adetın 3. Gunu gel dedı doktor. Buay nıye gıtmedım takıp yaptırmadım dıye kafamı duvarlara vuruyorum inan. Çok aptallık ettım. Eşimde burdaydı ne guzel.
Kız ben sızın gıbı genç degılımkiolsun dur, olanda da var bi hayır olmayanda da.
uzulme arkadasım
Ilacın adı ne canıminofolic hem folik asit hemde yumurtaliklari geliştiren bir yardimci gidaymıs, ve bi arkadasım kullanmıs.. onun doktoru tavsıye etmiş.doktoru demiş ki yumurtaları geliştirdiği için kaliteli yumurta spermle bulusur, ve ilk ulasanlarda erkek spermlerdir, buyuk olasılık erkek olur demiş..
arkadasımın 3 kızı vardı, bi oglu oldu.. bi arastırın kızlar.. zamanında bende kullanmıstım biliyorum yani bu ilacı.. ve o ay hamıle kaldım, ama bizim spermlerde sıkıntı vardı, varikosel ameliyatından önceydi. sıkıntılı spermler döllediği için kimyasal gebelik gecirmiştim. zaten toz seklınde, suyla karıstırıp iciyorsun..
bilginz olsun, hamile kalmayı kolaylastırıyor..
ama tabiki zamanlamayı ii ayarlamak lazım
inşallah canım evet benim yaramaz mı yaramaz küçücük bir kızım var :) aralarını açmadan bir erkek kardeş sonra onun da arkasından hemen 3 yü de yapıcam bu bebek defterini kapatıcam artık :) niyetim bu yani.İnşaAllah canım rabbim hepimize dilediğini hayırlısıyla versin benim yol karışık bi yol sanki şimdi sana izle diyemem ne zaman erkek olduğunu öğrenirsem ozaman izle yolumu benim yöntemleri dene derim :) senin bir kızmı vardı ? inşaAllah gölündekini verir rabbim sanada banada ...
INOFOLICIlacın adı ne canım
Canım ben folik asit kullandım 2 kızımda toplamda 5 gebelik geçirdim.onlardan 3 ünde kullanmadim gebelik öncrsi.ama kızlarda 2 3 ay önceden başladım kullanmaya.srnce değişiyimmi bu sefer folik asidimi.birde arada kafama takılıyor.acaba 3 tane düşen erkk bebkmiydi.benim vücud kabul etmedi.öyle bir şey varmı sence?INOFOLIC
Canım sen bır kıtap ısmı vermıstın onun adı neydı. Kadınlara yonelık bır kutapfı sanırımÖncelikle tebrik ederim Rabbim gönlüne göre versin inşallah..30 temmuz senin ovulasyon tarihin miydi? bu tarih de deneme yaptın?
Canım nasıldın nerdesın. Bebiş nasıl ıyımısınızKızlar merhaba hepinize bebeğim olduktan sonra çok gelemiyorum bana yazanlar var hepinize çok teşekkür ediyorum cevap veremedim lütfen kimse kusura bakmasın. Burada hava okadar sıcak ki yavrum resmen pişiyor sürekli baygın sıcaktan gözünü açamıyor sarılığı.yükseldi sürekli onunla uğraşıyorum. İnşallah az daha kendine gelsin gelicem yine. Bebeğimi her baktığımda.Sizin içinde dua.ediyorum. Ne olursa olsun asla vaz geçmeyin en önemlisi dua dua dua. Rabbim büyük hazinesi geniş inşallah gönlünüzdeki ni nasip etsin
hıc bılmıyorum ki canım boyle bıseyı bende duydum, ama ne derece dogru emin degılımCanım ben folik asit kullandım 2 kızımda toplamda 5 gebelik geçirdim.onlardan 3 ünde kullanmadim gebelik öncrsi.ama kızlarda 2 3 ay önceden başladım kullanmaya.srnce değişiyimmi bu sefer folik asidimi.birde arada kafama takılıyor.acaba 3 tane düşen erkk bebkmiydi.benim vücud kabul etmedi.öyle bir şey varmı sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?