- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.621
ayy hazal yeminle tee buralardan ben bile heyecanlandım. içime çok erkek doğuyor. inşallah erkektir. sen nasıl yaptıysan o yolları izlemeyi planlıyorum ben de.amiiin esikişehir ...yani benimki karışık bir durum oldu sence netteki hesaplamalar doğrumu? ben aylardır kendimi kontrol ediyorum 15.gün sabah sancım çok oluyor gece uykuda bile hissediyorum hep aynı günde ve saatlerde 14.gün gecesini 15.günü bağlayan gecede sence yum geçmi çatladı ?31 temmuzda sabah 10 da acayip bir ağrı hissetttim ayrıca kızı kursa bıraktım ayakta beklerken hatta dedim yum şimdimi çatlıyor diye büyük bi ihtimalle o sırada döllenme oldu yerleşti zaten hemen döllenme de olmuyor tüplerden yum aşagı doğru iniyor dr un demesine göre yani epey zaman geçiyor yumla spermlerin buluşması ...
dorti en son 3 satımda arası 27 n sonki 29 sürdü yalnız benim lekeler 2 gün yada 1 gün önce hafifi başlıyor sonra kanama oluyor...Kac gunde bır adet oluyosun canım
günüm geçeli 2 hafta oldu 2 haftadır pek bir belirti yok sadece sancım adet olmamı beklediğim gün çok oldu adet olmadım ogün olmayınca çünkü 28 gün olmuştu benim lekeler çoktan gelmeliydi gelmedi arada sancım oldu 2 haftadır.3 4 günde miğde bulantısı var miğde boş olduğunda başımda çok dönüyor. :)Canım ne gıbı belırtılerın vardı peki. Gebelıgını ogrenmeden önce yani.
evet canım 2 kere deneme oldu tek denmeyle kalamadım aylardır 30 temmuz sabahı ve gecesi 31 temmuzdada yüksek ihtimal 10 gibi döllenme oldu garip şiddetli ağrı hissettim tabi var sayım belkide 31 temmuzda çatlama oldu sabaha karşı nasbde ne varsa onu yaşıyosun ....zaten benim okuduklarıma göre sen 2 kere çalışma yapmışsınya ilk yaptığında spermi hazır bekletmişsin yani bence y spermi hazır tuttun ertesi günde tazeledin içime erkek doğuyor inşallah yanılmam :)
İnşaAllah canım rabbim hepimize dilediğini hayırlısıyla versin benim yol karışık bi yol sanki şimdi sana izle diyemem ne zaman erkek olduğunu öğrenirsem ozaman izle yolumu benim yöntemleri dene derim :) senin bir kızmı vardı ? inşaAllah gölündekini verir rabbim sanada banada ...ayy hazal yeminle tee buralardan ben bile heyecanlandım. içime çok erkek doğuyor. inşallah erkektir. sen nasıl yaptıysan o yolları izlemeyi planlıyorum ben de.
dorti büyük ihtimal yum varmı diye bakar çnünkü adet başladığı gün yumda oluşuyor ...Kuzlar bugun doktorumu aradım. Bana adetın 3. Gunu gel buraya dedı. Neden cagırdıki. Ne yapıyokar adetlıyken. Bılen varsa cok acıll yazarmısınız
Ultrasondamı bakıyolar ayyy oyle kanlı ıken nasıl oluyorki.dorti büyük ihtimal yum varmı diye bakar çnünkü adet başladığı gün yumda oluşuyor ...
Tebrikler canım... Rabbim tamamına erdirsin... Hayırlı sı ile yavrucağını Paşanı kucağına alırsın inşallah... Kalp atıŞını duydunmu güzelim...Selam kizlar nasilsiniz? saglik ocaginda test yaptirdim hamileyim dr test sonucuna gore 7 8 haftalik var dedi bizim deneme 30 temmuzdu sabahi ve gecesiydi 2 deneme oldu yazmistim sizede cin takvimi yas eklemeden 2 kizimdada tutuyordu bunuda cin takvimini erkek ayina denk getirerek denedim 31 yasindayim eylulde 32 olucam sonra hic farketmemisim 32 yasda temmuz erkek gosteriyordu...Allahim bana saglikli hayirli bir erkek evlat verir ins ama korkuyorumda cokmu istiyorum Allahim senden diyorum dua etmedende duramiyorum Allah korktuguma ugratmasin benide sizide ins .birde kizlar akintinin fazla oldugu zamanda deneyin ben kizlarimda kuruydum bu denemede akintim coktu akintinin cok oldugu gun en dogurgan gun yaziyor nette birde y lerin omru 2 gun yaziyor cokda kisa yasamiyorlar yum dan 3 4 gun hatta bir haftaya yakin tek deneme yapanlarin oglu var ozaman 2 gunden fazla yasiyorlar demek oluyor. Neyse benim bulantilar basladi acikinca oluyor sadece sabah ayaga kalkinca migdem bosken 2 3 gundur boyle devam ediyor ins ayni devam eder 2 kizimda bu haftalarda hic birsey yemez mutfaga giremezdim herseyden tiksinirdim surekli bulantim olurdu bakalim bu nasil olacak dua edim kizlar bana bende size ediyorum. Dualarda da bulusalim...
Sagol canim amiin ins .henuz usg ye girmedim girsemmi hemen sence ?Tebrikler canım... Rabbim tamamına erdirsin... Hayırlı sı ile yavrucağını Paşanı kucağına alırsın inşallah... Kalp atıŞını duydunmu güzelim...
Karindan bakar ayrica oylede alttan muayene eder usg ylede bakar belli olmazUltrasondamı bakıyolar ayyy oyle kanlı ıken nasıl oluyorki.
Canım 6, 7 haftalık da kalp atışı anlaşılabilir... bence gir çekinme keseyi görürsün minik sıpanın :))Sagol canim amiin ins .henuz usg ye girmedim girsemmi hemen sence ?
Yum takibi yapacaktır,,,,Ultrasondamı bakıyolar ayyy oyle kanlı ıken nasıl oluyorki.
Hahhah aynen ya ne hallerdeyizCanım bizde kiler yumoş, eşlerimizdeki malzemenin topikdeki adıda sepoş... Bende yorumuna çok güldüm,şekerim ... :)))))))
Cnm kullandığın cin takvimini atarmisin okadar çok çeşit varkiiii
Atamiyorum takvimi ama otomatik yaptiginda cikan takvim canimCnm kullandığın cin takvimini atarmisin okadar çok çeşit varkiiii
Insallah canim Allah hepimizin gonkune gore versino kadar çok istiyorum ki bir oğlum olsun ona avatarımda koyduğum şehzade kıyafeti alacağım :) Allah herkesin gönlündekini versin inşallah.
Sadece dogum tarihinle hesaplanmiyor canim yumurtladigin ay önemli yumurtlama gunu yapacaksin ya bebisi o yuzden agustosda hastalandin ama yumurtlaman eylulle geliyosa eylul ayina bakacaksin yanikızlar dikkatli bakınca yukarıdaki takvimler farklı ama ikiside çin takvimi beni hesaplarmısınız? 03.09.1988 erkek bebek için
Yukardaki sacma ama asagidaki guzelmis hahahahaaaa hakkaten. hangisini baz alacagız?
Masallah Allah bagislasin 2.rabbim gonkunr gore saglikli hayirli versin insallahyok canım ben ovulasyon testiyle yapıyordum, usta olmustum.
takıntı boyutuna ulasmıstı, sımdı dusunuyorum da, ne salakmısım :)
dunya guzelı bı kızım var, iyi ki kızım var, iyiki kızım geldi :)
okadar erkek spermi alt edip cekılın cekılın ben gelicem dedi ve gldi.
hakikaten guclu bir cocuk, karakterli. farklı..
cabbar bir kız olacak diye dusunmustum işte bu yuzden, hakkaten oyle :)
14 aylık ama erkek cocuklarına tas cıkartacak derecede yaramaz ve akıllı
Ben size bi site soyleyim temmuz agustos annelerinde kime baktiysam tuttu ( ancient chinese gender prodictor )Yani kızlar çin takvimi topiğine girdim çoğununda tutmamış zaten google görsellere bakın yada chinese baby gender calendar diye aratırsanız gerçektende çok olduğunu göreceksiniz hatta dün sırf bunu inceledim yabancı sitelere girdim ama onlarda bizim gibi tutan var tutmayan var aynen % 50 şans diyorlar güldüm sadece :)
En kisa zamanda kalirsin insallah canim ustunde dua falan taşı olur insallah rabbim herkese aratmadan nasip etsinD dorti
Kuzumm buralardayım ama gebeliğe takılmıyorum pek...
Olmadı kısmet değilmiş hala hamile kalamadım27 koca ay oldu...
1.5 yıldır gün aşırı deniyoruz adet sonrası..bazen yum zamanı hergün...kısmet değil herhalde...
Artık kız erkek farketmez evlat nasib et diye yalvarıyorum Rabbime...
Sen nasılsın?
3. Noldu :)
Tatildeyim uzun uzun yazamıyorum ama dönünce görüşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?