Süper Anneler - 2011

bana göre tek deneme büyük risk %50 şans gibi geliyor bence tam tam yumurtlama günü yada 1 gün öncesi çalışma olacak y spermi hazır tutacaksın sonrada yumurtlama sonrası deneme olacak ki şans artsın diyorum.

kızlar dikkatli bakınca yukarıdaki takvimler farklı ama ikiside çin takvimi beni hesaplarmısınız? 03.09.1988 erkek bebek için

1 gun oncesınde olursa hem x hem y spermler hazır bekler ama.. hem y yanı erkek spermlerin omru az, 1 gun cok riskli bana göre, ama tbi nasipte varsa olur.. :)

kızlar dikkatli bakınca yukarıdaki takvimler farklı ama ikiside çin takvimi beni hesaplarmısınız? 03.09.1988 erkek bebek için

ekim ocak mart temmuz agustos gorunuyor benım yorumum..

benımde dogum tarihim 5 eylul. eylulden sonra 28 oluyorsun. ve 28 yasında kolonuna bakıyorsun taa ki bidahaki eylule kadar..

Yumurtlama takıbımı yaptırıyordun canım ozaman yoksa senmı yapıyordun
yok canım ben ovulasyon testiyle yapıyordum, usta olmustum.
takıntı boyutuna ulasmıstı, sımdı dusunuyorum da, ne salakmısım :)
dunya guzelı bı kızım var, iyi ki kızım var, iyiki kızım geldi :)
okadar erkek spermi alt edip cekılın cekılın ben gelicem dedi ve gldi.
hakikaten guclu bir cocuk, karakterli. farklı..
cabbar bir kız olacak diye dusunmustum işte bu yuzden, hakkaten oyle :)
14 aylık ama erkek cocuklarına tas cıkartacak derecede yaramaz ve akıllı

Yani kızlar çin takvimi topiğine girdim çoğununda tutmamış zaten google görsellere bakın yada chinese baby gender calendar diye aratırsanız gerçektende çok olduğunu göreceksiniz hatta dün sırf bunu inceledim yabancı sitelere girdim ama onlarda bizim gibi tutan var tutmayan var aynen % 50 şans diyorlar güldüm sadece :)

1 gun oncesınde olursa hem x hem y spermler hazır bekler ama.. hem y yanı erkek spermlerin omru az, 1 gun cok riskli bana göre, ama tbi nasipte varsa olur.. :)

ozaman tam yumurtlama günü yapalım birde 2 gün sonrasında yapalım :)

bence bunu çok eskiden çinli bir doktor kendi çapında bir takvim tutmuş belkide o aylarda o yaşlarda en çok olan cinsiyeti takvime yansıttı 700 yıllık serüvende bir macerayla buraya kadar geldi şimdi çin yaşı nedir yaa çok saçma yok +1 ekle yok +2 ekle falan hepimizin kullandığı takvim aynı zaman aynı sadece işin eğenceli kısmı bu takvim ayrıca bir çok dini kitap bile günümüze çok zor ulaşmış bunun orjinali varsa ki eğer nasıl gelecek :)

aynen katılıyorum :)

çünkü şöyle belirteyim 2 tanıdığım dada erkek bebek var ve çin takvimi tutmadı hemde iki takvimde de neyse yaa herşeyin anahtarı dua biz bol bol duaya başlayalım Rabbim'in ol demesi yeter.

Allah bagıslasın canım. Peki bu yumurta akı oldugu gun ılıskıye gırılıyor yoksa bırgun sonramı

Gurbet nerdeSın sen canım. Bır gordum yıne kaybolmussun. Eylüle dogum ysptı degılmı. Oglan olacakdı. Belkıde yaşına bıle gırmıstır. Apranaksdan ve şahsultandan haberın varmı merak ettım

canim bugünkü rüyadan sonra benim umudum kalmadi.erkek olursa yaptiklarimi belirtilerimi carsaf carsaf yazarimda kiz olursa benden size fayda olmaz.

sagol canım....rabbim dermnsız dert vermesin çekemeyeceğimiz yük vermesin inş..

Hakkaten haa nasil becermisim...aslinda ozel mesaj yazmistim eylule :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iste benim yaptigim bu.1 cay kasigi caksir koku tozu 1 tatli kasigi bal.karistirip yedik hem ben hem esim.daha hamis degilim ana sperm hizi tavan yapti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar nerdesınız yaaa

D dorti
Kuzumm buralardayım ama gebeliğe takılmıyorum pek...
Olmadı kısmet değilmiş hala hamile kalamadım 27 koca ay oldu...
1.5 yıldır gün aşırı deniyoruz adet sonrası..bazen yum zamanı hergün...kısmet değil herhalde...
Artık kız erkek farketmez evlat nasib et diye yalvarıyorum Rabbime...
Sen nasılsın?
3. Noldu :)
Tatildeyim uzun uzun yazamıyorum ama dönünce görüşelim

Kız aşkolsun ınsan bır ugramazmı buraya. Vallahı eskı gunlerımızı öxledım. Senı cok merak ettım canım.Eylulun oglu oldu degılmı. Sahsultanla gorusuuormusunuz. Bende hala 3. İçin ugrasıyorum. Bızde ankaraya geldık tasındık. Erzıncan bıttı Uc ay oldu gelelı bızde. Ama eşimin gorevı bıtmedı orda. Gıdıp gelıyor mecburen. Kızlar nasıl ıyılermı buyumuşlerdır ıyıce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…