- 23 Ekim 2009
- 1.050
- 762
- 123
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.561
Canim ben temizlik yApıyorum detaylı bi sekilde cunku buay gebelik düşünüyorum. gebe kalirsam bi sure agir is yapmam hayirlisyla tabii oyuzden giremedimKızlar nerdesınız yaa. Terkettınız burayı. Ben hamılelık testı ysptım negatıf. Pembe lekeyı gorunce ümitlenmiştım. Zaten olmasıda imkansızdı sanırım. Adetım yenı bıttı cunku.
Benim iki oglumda tutuuor kizimida cin takviminr gore yaptim tuttu ben 2 ogkumun tuttugu takvime gore bakıyorumkısacası çin takvimi yüzünden ay kaçırıyoruz .
Sepos ney kiz Allah iyiligini versin hahahahCanım 25 günde bir oluyosan muhtemelen 11,12 ve 13 günler içinde yumurtlarsın canım keşke dr gidip yumoşunu bir görseydin,,, ölçüp nezaman çatlıyacağının gününü bile söylüyor dr lar ben her ay gittim... Fakat ben zamanlamayı ayarladım ama bizim sepoşlar da bir sıkıntı var herhalde... Eşin öbür döngüde yanında olacakmı... Eylül sende çin takviminde ne gösteriyor benim tabloya göre Ağustos kız Eylül erkek... Senin canım...
Esin muz sende bol bol,incir ye canim daha,iyiMuzuda hiç sevmiyorum.o zaman adet oldukdan sonra başlıyım in şa Allah
Canim eczanelrde alkali damlasi varmis suyuna damlat esinde sende icin alkali olmak,icin ph olcersin ona gore de bi umut yanii inncir yeBen burda bayagı eskıyım ınanki tek denemeyle aylarca ugrasıp bosuna zaman kaybedenlerde oldu. Ama insan yınede korkuyor haklısın. Ama olacagı varsa olur zaten. Yumurtlama gunu hamıle kalıpda kızı olanlarda oldu. Hersey nasıp. Insallah gönlundekı neyse o gelsın kucagına canım.
Insllh bu ay hamilee haberlerini aliriz canim Allah gonlumuze gore versin insallahZaten adetten önce ilişki olmustu. Sonra adet olfum ogunden berı olmadı deneme. Bır ıhtımal olurmuki dıye test yaptım.
Canım bizde kiler yumoş, eşlerimizdeki malzemenin topikdeki adıda sepoş... Bende yorumuna çok güldüm,şekerim ... :)))))))Sepos ney kiz Allah iyiligini versin hahahah
Cnm kullandığın cin takvimini atarmisin okadar çok çeşit varkiiiiBenim iki oglumda tutuuor kizimida cin takviminr gore yaptim tuttu ben 2 ogkumun tuttugu takvime gore bakıyorum
evet, ben suan içiyorum. oncesinde baslamak lazım cunku..Kızlar folukasıt hapını hamıle olmadan içebılıyormuyuz. Benım aklımda sadece hamıleyken içiliyor dıye kalmışda
sen ne zaman deneme yapacaksın kasım degıl mıydı senınde?kızlar fitil alıcam neo penotran fitili neo penotran forte diyemi geçiyor gijgij özellikle sen kullanmıştın dimi bunu bilgi verebilir misin şimdi yanlış bişey almıyayım
Senın kac cocugun var canım. Allah gönlune gore versın.o kadar çok istiyorum ki bir oğlum olsun ona avatarımda koyduğum şehzade kıyafeti alacağım :) Allah herkesin gönlündekini versin inşallah.
Sız çin takvımıne goremı kaSmı. Ayıını beklıyosunuz canımsen ne zaman deneme yapacaksın kasım degıl mıydı senınde?
ayy hadi insallahho kadar çok istiyorum ki bir oğlum olsun ona avatarımda koyduğum şehzade kıyafeti alacağım :) Allah herkesin gönlündekini versin inşallah.
evet canım, benım kızım tam yum gunu oldu hatta cat oldu 10 dk sonra olmustu o olay,Sız çin takvımıne goremı kaSmı. Ayıını beklıyosunuz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?