- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.381
canım benim de gönlümdeki olmazsa aynı senin gibi çok büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağım. gender disappointment diye aratırsan yabancı dilin de varsa eğer bu hayal kırıklığımızın üstesinden nasıl gelinebileceği hakkında destek grupları bulabilirsin canım. ben şimdiden bu duyguyla nasıl başa çıkabilirim diye düşünüyorum tekara bir kız bebeğe hamile kalırsam çok ciddi problemli bir gebelik yaşayacağım korkusu taşıyorum. ilk hamileliğimde bile düş kırıklığı yaşadım. hep bir oğlum olsun istedim. olmadı. kısmet bu işler. ve şans.Merhaba kızlar nasılsınız epey bir zamandır girmiyordum,bugün içimdem geldi,evet ben hatırlayan da olabilir eskilerden ama yeniler bilmez iki kızım var ve 3.kızıma hamileyim doğacağı gün için gün sayıyorum evvela çok üzüldüm ama şimdi alıştım hatta heyecanlanıyorumda,bende sizin gibi bir sürü yöntem denedim ama olmadı bu işler tamamen kısmet zaten %50 şansımız var olunca yöntemlerden sanıyoruz sadece lütfen bu yazdıklarım moralinizi bozmasın ama fazla kaptırmayın sonra ben gibi büyük bir beklenti ve hayal kırıklığı olmasın...Rabbim gönlünüzden geçeni göbüşünüze versin..........bu arada izmir ne yaptı bilen var mı?
canım bir fırsatını bulup hala test yapamadım eczaneden almaya fırsatım olmadı. ve hala regl olmadım. ben emziriyorum inşallah o yüzden olmamışımdır. 11 aylık kızım var. henüz 3 aydır düzenli adet olmaya başlamıştım. bu ay hariç. umarım emzirmekten dolayı gecikmiştir. çok korkuyorum. ama sen bariz hamilesin canım :) çift çizgi görmüşsün hayırlısıyla :)canım benim küçük kızım 4.5 yaşında büyük kızımda 9 yaşında küçük bebeğim yok yani evde gebelik testini adet olacağiım gün 28.gün yapmıştım 2. çizgi belliydi sonra ov testi yaptım 2 gün geçtikten sonra pozitifti test doktorada gitmedim haftaya giderim .sen gittinmi gebemisin ??
canım inşallah öyledir. :) istersen başka bir doktora daha gidip görüntü almaya çalış :)Bebekler bi türlü uygun pozisyona gelmedi of bekle bekle inşallah bi kız bi erkektir
öğrenir öğrenmez yazacağım hemen. bahsederken bile çok heycanlanıyorum. endişeleniyorum da.Hadi bakalım Allah yardımcın olsun... bizimle de paylaş sonucu canım
Canım hadı az kalmış doguma. Hayırlısıyla al bebişini kucagına. Soyledıklerınde cok haklısın. Hayatta hersey nasıple oluyor. Insallah hepımızınde butun dıleklerımız kabul olsun inşallah. Herseyın hayırlısı olsunMerhaba kızlar nasılsınız epey bir zamandır girmiyordum,bugün içimdem geldi,evet ben hatırlayan da olabilir eskilerden ama yeniler bilmez iki kızım var ve 3.kızıma hamileyim doğacağı gün için gün sayıyorum evvela çok üzüldüm ama şimdi alıştım hatta heyecanlanıyorumda,bende sizin gibi bir sürü yöntem denedim ama olmadı bu işler tamamen kısmet zaten %50 şansımız var olunca yöntemlerden sanıyoruz sadece lütfen bu yazdıklarım moralinizi bozmasın ama fazla kaptırmayın sonra ben gibi büyük bir beklenti ve hayal kırıklığı olmasın...Rabbim gönlünüzden geçeni göbüşünüze versin..........bu arada izmir ne yaptı bilen var mı?
kızlar zun süredir sizden uzağım kendimi tutuyorum aklıma getirmemek için ama olmuyor.1 yıl oldu biliyorsunuz olmuyor oğlum 11 e girdi.bu ay adaçayı yağına başladım bakalım.alttan koydum bugün yağı 7 gün yapcam. bi de bişey duydum bi arkadaştan göbekten ve kasıktan bastırıp rahim düzeltiyolarmış genelde 2.çocuk olmazsa uzun ara verilenlerde rahim dönüyormuş böyle 3 ayrı kişiden 7 gebelik duydum kafama takıldı.yahu hemşireyim ama nelerden medet umuyorum.biliyormusunuz böyle bişey
Rabbim bizden en hayirlisini bilir mutlaka vardir bundada bir hayirMerhaba kızlar nasılsınız epey bir zamandır girmiyordum,bugün içimdem geldi,evet ben hatırlayan da olabilir eskilerden ama yeniler bilmez iki kızım var ve 3.kızıma hamileyim doğacağı gün için gün sayıyorum evvela çok üzüldüm ama şimdi alıştım hatta heyecanlanıyorumda,bende sizin gibi bir sürü yöntem denedim ama olmadı bu işler tamamen kısmet zaten %50 şansımız var olunca yöntemlerden sanıyoruz sadece lütfen bu yazdıklarım moralinizi bozmasın ama fazla kaptırmayın sonra ben gibi büyük bir beklenti ve hayal kırıklığı olmasın...Rabbim gönlünüzden geçeni göbüşünüze versin..........bu arada izmir ne yaptı bilen var mı?
iki hafta bekleyeceğim sonra başka bi Dr a gidicem beklemesi zor amacanım inşallah öyledir. :) istersen başka bir doktora daha gidip görüntü almaya çalış :)
32 yasimdayim canim sen kac yasindasin ayrica dua kopyalayacaktim ama yapamadim nasil yapabilirimSelvercım sen kaç yasındasın canım
Yas 32. 2 oglum 2 düşük 1 ölen bebegim ben yaslandim galiba istanbul da yasiyorumKızlar kumler kaç yasında ve hangı şehırlerdensınız
Hosgeldin canim eski sohbetlerinizi okumustum 3.kızın olacak masallah hayırlısıyla al kucagina insallah bende cok kiz istiyorum tabii hayırlısıyla bildiklerin varsa paylasirsan sevinirimMerhaba kızlar nasılsınız epey bir zamandır girmiyordum,bugün içimdem geldi,evet ben hatırlayan da olabilir eskilerden ama yeniler bilmez iki kızım var ve 3.kızıma hamileyim doğacağı gün için gün sayıyorum evvela çok üzüldüm ama şimdi alıştım hatta heyecanlanıyorumda,bende sizin gibi bir sürü yöntem denedim ama olmadı bu işler tamamen kısmet zaten %50 şansımız var olunca yöntemlerden sanıyoruz sadece lütfen bu yazdıklarım moralinizi bozmasın ama fazla kaptırmayın sonra ben gibi büyük bir beklenti ve hayal kırıklığı olmasın...Rabbim gönlünüzden geçeni göbüşünüze versin..........bu arada izmir ne yaptı bilen var mı?
Allah gonlun e göre versin insallah canim biseyi cok istersen olurmuscanım benim de gönlümdeki olmazsa aynı senin gibi çok büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağım. gender disappointment diye aratırsan yabancı dilin de varsa eğer bu hayal kırıklığımızın üstesinden nasıl gelinebileceği hakkında destek grupları bulabilirsin canım. ben şimdiden bu duyguyla nasıl başa çıkabilirim diye düşünüyorum tekara bir kız bebeğe hamile kalırsam çok ciddi problemli bir gebelik yaşayacağım korkusu taşıyorum. ilk hamileliğimde bile düş kırıklığı yaşadım. hep bir oğlum olsun istedim. olmadı. kısmet bu işler. ve şans.
Canim onu duzeltiyoalr dr lar ben bi arkadastan duydum annesi cocuk yapmamak rahimini ters cevirttirmis baglatmak caiz degil diye ama cok kardeslermis sende bi baktir derim gebeligi onluyomus çünkükızlar zun süredir sizden uzağım kendimi tutuyorum aklıma getirmemek için ama olmuyor.1 yıl oldu biliyorsunuz olmuyor oğlum 11 e girdi.bu ay adaçayı yağına başladım bakalım.alttan koydum bugün yağı 7 gün yapcam. bi de bişey duydum bi arkadaştan göbekten ve kasıktan bastırıp rahim düzeltiyolarmış genelde 2.çocuk olmazsa uzun ara verilenlerde rahim dönüyormuş böyle 3 ayrı kişiden 7 gebelik duydum kafama takıldı.yahu hemşireyim ama nelerden medet umuyorum.biliyormusunuz böyle bişey
Ben 39 yasındayım canım. Ben resım olarak koymustum bır yazıyı. Yanı cep telefonuma resmını cekıp buraya goruntu olarak koymustum.32 yasimdayim canim sen kac yasindasin ayrica dua kopyalayacaktim ama yapamadim nasil yapabilirim
negatif çok şükür. regl oldum dün de. boşuna endişelenmişim. her ay gecikiyor reglim o yüzden yumurta takibi de yapılmaz sanırım emzirirken. ben adet döngümü tanımak için her ay ne zaman adet olduğumu ve tahmini yumurtlama günlerimi tespit etmeye çalışıyordum ama sanırım çok sağlıklı olmayacak aldığım notlar.öğrenir öğrenmez yazacağım hemen. bahsederken bile çok heycanlanıyorum. endişeleniyorum da.
Benimki ters değil normal düz yani eminim ama çok ara verince sağa sola dönüyomuş dediler bilmiyorumki arkadaşla gitcektik adetken oluyomuş öbür ayı beklicem artık yeni bittiCanim onu duzeltiyoalr dr lar ben bi arkadastan duydum annesi cocuk yapmamak rahimini ters cevirttirmis baglatmak caiz degil diye ama cok kardeslermis sende bi baktir derim gebeligi onluyomus çünkü
Saga sola döndüğünü ilk defa duyuyorum insallah oyle bisey yoktur hayırlısıyla hamile kalirsin insallahBenimki ters değil normal düz yani eminim ama çok ara verince sağa sola dönüyomuş dediler bilmiyorumki arkadaşla gitcektik adetken oluyomuş öbür ayı beklicem artık yeni bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?