Süper Anneler - 2011

canım benim de gönlümdeki olmazsa aynı senin gibi çok büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağım. gender disappointment diye aratırsan yabancı dilin de varsa eğer bu hayal kırıklığımızın üstesinden nasıl gelinebileceği hakkında destek grupları bulabilirsin canım. ben şimdiden bu duyguyla nasıl başa çıkabilirim diye düşünüyorum tekara bir kız bebeğe hamile kalırsam çok ciddi problemli bir gebelik yaşayacağım korkusu taşıyorum. ilk hamileliğimde bile düş kırıklığı yaşadım. hep bir oğlum olsun istedim. olmadı. kısmet bu işler. ve şans.

canım bir fırsatını bulup hala test yapamadım eczaneden almaya fırsatım olmadı. ve hala regl olmadım. ben emziriyorum inşallah o yüzden olmamışımdır. 11 aylık kızım var. henüz 3 aydır düzenli adet olmaya başlamıştım. bu ay hariç. umarım emzirmekten dolayı gecikmiştir. çok korkuyorum. ama sen bariz hamilesin canım :) çift çizgi görmüşsün hayırlısıyla :)

Canım hadı az kalmış doguma. Hayırlısıyla al bebişini kucagına. Soyledıklerınde cok haklısın. Hayatta hersey nasıple oluyor. Insallah hepımızınde butun dıleklerımız kabul olsun inşallah. Herseyın hayırlısı olsun

kızlar zun süredir sizden uzağım kendimi tutuyorum aklıma getirmemek için ama olmuyor.1 yıl oldu biliyorsunuz olmuyor oğlum 11 e girdi.bu ay adaçayı yağına başladım bakalım.alttan koydum bugün yağı 7 gün yapcam. bi de bişey duydum bi arkadaştan göbekten ve kasıktan bastırıp rahim düzeltiyolarmış genelde 2.çocuk olmazsa uzun ara verilenlerde rahim dönüyormuş böyle 3 ayrı kişiden 7 gebelik duydum kafama takıldı.yahu hemşireyim ama nelerden medet umuyorum.biliyormusunuz böyle bişey

Canım olabilir çünkü eskiden kırsal alanlarda ebeler kendi yöntemleri ile kadınları gebe bırakıyorlarmış benim bir arkadaşımın hiç gebeliği olmadı daha doğrusu düşükle sonuçlandı sonra yaşlı bir kadına gitti kadın karnını ovmuş sabun ve yumurta akı ile sonrasında beline yakı yapmış ve süt maydanoz buharı yaptırmış kız şimdi 2. ayında hamile kaldı ve bir oğlu olacak :)

Rabbim bizden en hayirlisini bilir mutlaka vardir bundada bir hayir

Hosgeldin canim eski sohbetlerinizi okumustum 3.kızın olacak masallah hayırlısıyla al kucagina insallah bende cok kiz istiyorum tabii hayırlısıyla bildiklerin varsa paylasirsan sevinirim

Allah gonlun e göre versin insallah canim biseyi cok istersen olurmus

Canim onu duzeltiyoalr dr lar ben bi arkadastan duydum annesi cocuk yapmamak rahimini ters cevirttirmis baglatmak caiz degil diye ama cok kardeslermis sende bi baktir derim gebeligi onluyomus çünkü

öğrenir öğrenmez yazacağım hemen. bahsederken bile çok heycanlanıyorum. endişeleniyorum da.
negatif çok şükür. regl oldum dün de. boşuna endişelenmişim. her ay gecikiyor reglim o yüzden yumurta takibi de yapılmaz sanırım emzirirken. ben adet döngümü tanımak için her ay ne zaman adet olduğumu ve tahmini yumurtlama günlerimi tespit etmeye çalışıyordum ama sanırım çok sağlıklı olmayacak aldığım notlar.

Canim onu duzeltiyoalr dr lar ben bi arkadastan duydum annesi cocuk yapmamak rahimini ters cevirttirmis baglatmak caiz degil diye ama cok kardeslermis sende bi baktir derim gebeligi onluyomus çünkü
Benimki ters değil normal düz yani eminim ama çok ara verince sağa sola dönüyomuş dediler bilmiyorumki arkadaşla gitcektik adetken oluyomuş öbür ayı beklicem artık yeni bitti

Benimki ters değil normal düz yani eminim ama çok ara verince sağa sola dönüyomuş dediler bilmiyorumki arkadaşla gitcektik adetken oluyomuş öbür ayı beklicem artık yeni bitti
Saga sola döndüğünü ilk defa duyuyorum insallah oyle bisey yoktur hayırlısıyla hamile kalirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…