Süper Anneler - 2011

Çok gecmiş olsun allah korusun canım

sebeb bellimi canim neden erken oldu Rabbim buyuk bir melegin var sana sefeat edecek ne mutlu sana isin bide bu yönünü düsün guzelim

sebeb bellimi canim neden erken oldu Rabbim buyuk bir melegin var sana sefeat edecek ne mutlu sana isin bide bu yönünü düsün guzelim
Sebep yok canim sanci ve kasilmalarim vardi sezeryanli oldugum icin dr bebek fazla durmaz dedi 2 gun bekledik ciger gelistirici igne vuruldum seviniyordum iyi olacak diye geyette saglikliydi bebegim kuvezde 5 yada 6 gun kalır dediler ama kalbi dlurmus gece dondurememisler cok zor gunler gecirdim ama rabbim bilir hep sabır diledim dua ettim

Canım Allah çok büyük sabır versin bebeğin melek olmuş Rabbim daha çok sevmiş ki almış her şeyde bir hayır vardır. Rabbim'den gelene razı olmak gerekir. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kızına kavuşursun canım.

Allahım sabır versin Selver, rabbim verdi O aldı,
kolay seyler yasamamıssın kesınlıkle, allah diger cocuklarına ömur versin

Sezeryandan kac ay sonra hamıle kalmıstın

ne yaptın canım test yaptın mı? emziriyor musun peki? o yüzden gecikmiş olabilir mi? ben daha fazla sabredemicem gidip test yapıcam bugün..

ne yaptın canım test yaptın mı? emziriyor musun peki? o yüzden gecikmiş olabilir mi? ben daha fazla sabredemicem gidip test yapıcam bugün..

Hadi bakalım Allah yardımcın olsun... bizimle de paylaş sonucu canım

Amin canim insallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim

canım benim küçük kızım 4.5 yaşında büyük kızımda 9 yaşında küçük bebeğim yok yani evde gebelik testini adet olacağiım gün 28.gün yapmıştım 2. çizgi belliydi sonra ov testi yaptım 2 gün geçtikten sonra pozitifti test doktorada gitmedim haftaya giderim .sen gittinmi gebemisin ??

Merhaba kızlar nasılsınız epey bir zamandır girmiyordum,bugün içimdem geldi,evet ben hatırlayan da olabilir eskilerden ama yeniler bilmez iki kızım var ve 3.kızıma hamileyim doğacağı gün için gün sayıyorum evvela çok üzüldüm ama şimdi alıştım hatta heyecanlanıyorumda,bende sizin gibi bir sürü yöntem denedim ama olmadı bu işler tamamen kısmet zaten %50 şansımız var olunca yöntemlerden sanıyoruz sadece lütfen bu yazdıklarım moralinizi bozmasın ama fazla kaptırmayın sonra ben gibi büyük bir beklenti ve hayal kırıklığı olmasın...Rabbim gönlünüzden geçeni göbüşünüze versin..........bu arada izmir ne yaptı bilen var mı?

Sende erkek bebek denemesi yaptın galiba canım ama biz zaten aklımızda kalmasın diye yapıyoruz Allah'a sığınıyoruz nasip kısmet işi alnımıza yazıldıysa elbet olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…