- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #64.401
Nerdesınız kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hemşire arkadaşlardan duydum gidip düzelttiklerini bende hemşireyim böyle bişey hiç bilmiyorumSaga sola döndüğünü ilk defa duyuyorum insallah oyle bisey yoktur hayırlısıyla hamile kalirsin insallah
Uzayan akıntı oldugu zaman yumurtan catlicak demek oluyor 1 2 gun arka arkaya ilsiki olabilirKızlar uzaYan akıntı oldugu gunmu ilişkı oluyordu yoksa akıntı azalmaya baslayıncamı
Yumurtalarin catlamamis olabilir canim yani yumurtlamamis oluyosunKızlar selam. Benım ıkı aydır yumurtlama akıntısı olmuyor. Her ay adet bıtımınden bırkacgun sonra oluyordu. Bu ayda olmuyor neden acaba.
Sen ozamanmı deneme yapmıstın canım. Erkek bebek için dıyosun degılmıUzayan akıntı oldugu zaman yumurtan catlicak demek oluyor 1 2 gun arka arkaya ilsiki olabilir
Ben kiz bebkSen ozamanmı deneme yapmıstın canım. Erkek bebek için dıyosun degılmı
Evet canim seffaf uzayan akintin olunca yumurtan catliyor demek 1 2 gun iliski olabilir yalniz ovulasyon gunundemisin peki cunku seffaftan sonra akinti koyulasiyor o zamana birakma derimSen ozamanmı deneme yapmıstın canım. Erkek bebek için dıyosun degılmı
Canim senin uzayan akıntı dedigin genelde seffaf oluyor dogrumu daha sonra beyaza yada sariya dönüyor sen ne zaman gordun seffaf akintiyiYumurta akı gıbı olan akıntı yanı uzayan akıntı olduktan bır gun donramı deneme oluyordu
Bugun geldı yumurta aku gıbı afedersın. Uzatan akıntı bayagı vardıCanim senin uzayan akıntı dedigin genelde seffaf oluyor dogrumu daha sonra beyaza yada sariya dönüyor sen ne zaman gordun seffaf akintiyi
Bugun adetımın 9. Gunu. Ayın 15 ınde adet oldum buay. 25 agustos yumurtlama gunum hesabıma gore. 25 yada 26 gunde adet oluyorumCanim senin uzayan akıntı dedigin genelde seffaf oluyor dogrumu daha sonra beyaza yada sariya dönüyor sen ne zaman gordun seffaf akintiyi
Bugun adetinin 8.gunu canim 25 agustos yumurtlama gununse akintin varmi suanda akintin basladiysa bugun yap yarin yapma ertesi gun yap derim ozellikle sabahları yap karbonatli su icin cinsel,perhiz onemli en az 6 gun ilişki yapmamis olman lazimBugun adetımın 9. Gunu. Ayın 15 ınde adet oldum buay. 25 agustos yumurtlama gunum hesabıma gore. 25 yada 26 gunde adet oluyorum
15 ınde basladı adetım. Bugun yogun bır akıntı var. Ben 25 ınde deneme yapacaktım ama. Kafam karıstı Bugunmu dıyosun sen canımBugun adetinin 8.gunu canim 25 agustos yumurtlama gununse akintin varmi suanda akintin basladiysa bugun yap yarin yapma ertesi gun yap derim
Yumurtan catlamis o zaman yumurtan caylamis bitmis oluyor renkli geliyosa ama seffaf geliyosa yeni basliyorBugun geldı yumurta aku gıbı afedersın. Uzatan akıntı bayagı vardı
Valla akintin varsa yap illa 25 inde catlicak diye bisey yok onemli olan akintin diyorum15 ınde basladı adetım. Bugun yogun bır akıntı var. Ben 25 ınde deneme yapacaktım ama. Kafam karıstı Bugunmu dıyosun sen canım
Hay allah. Bugun afedersın renklı bır akıbtı vardı. Kahverengı gıbıydı yumurtam bıttımııki acabaYumurtan catlamis o zaman yumurtan caylamis bitmis oluyor renkli geliyosa ama seffaf geliyosa yeni basliyor