- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.701
Hayırlı olsun canım gönlündekini Rabbim nasip etsin inşallah. Hayırlı sağlıklı salih.güzel bir erkek evlat.olarak inşallahGünaydın kızlar şuanda bir çoğunuz uyuyor burada sabahın 4 u testimi yaptım ve ilk haberi sizle paylaşmak istedim esim dek bile önce:) test hafif çıktı galiba hamileyim rabbim tez zamanda gonlunuzdekini nasip etsin oruçlu ve hamile hep duamda olacaksiniz
Amin bacım amin rrabbim kabul eder inş allah razi olsun hayirlisiyla sagliklisiyla evladini sana verir insallah.... Hamilesin canim duani eksik etme.... Allaha emanet olun bebeginleHayırlı olsun canım gönlündekini Rabbim nasip etsin inşallah. Hayırlı sağlıklı salih.güzel bir erkek evlat.olarak inşallah
Yok cnm sadece sağa yattimve duaYöntem falan dwnedınızmı canım
Rabbim tek nefeste kurtarsın senideHayırlı olsun cnm, gönlündeki olur İnşAllah...
hayırlı olsun canım rabbim inşallah gönlümüzdekileri nasip ederGünaydın kızlar şuanda bir çoğunuz uyuyor burada sabahın 4 u testimi yaptım ve ilk haberi sizle paylaşmak istedim esim dek bile önce:) test hafif çıktı galiba hamileyim rabbim tez zamanda gonlunuzdekini nasip etsin oruçlu ve hamile hep duamda olacaksiniz
bende sağıma yattım ve sonra 10 gün kadar sağ kasığım ve bacağım ağrıdı hayırlısı bakalımYok cnm sadece sağa yattimve dua
cok sevındım:)Günaydın kızlar şuanda bir çoğunuz uyuyor burada sabahın 4 u testimi yaptım ve ilk haberi sizle paylaşmak istedim esim dek bile önce:) test hafif çıktı galiba hamileyim rabbim tez zamanda gonlunuzdekini nasip etsin oruçlu ve hamile hep duamda olacaksiniz
Kac cocugun var canımÇok sağolsun kızlar allah razi olsun sizden Rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsin... Hic bi yöntem denemedim yumurtlama günü ve öncesi olmuştur rabbim gonlumdekini nasip eder insallah
Peki kac gun saga yatılacakmış kızlar ben saga sola dönuyorum uykuda hepbende sağıma yattım ve sonra 10 gün kadar sağ kasığım ve bacağım ağrıdı hayırlısı bakalım
Hayırlı olsun gözunaydın ıkı kızınmı var canım ınsallah gönlundekı neyse rabbım onu nasıp etsınMerhaba arkadaşlar.canımıniçi hayirlı olsun canım.Gönlündekine kavuşursun inşallah.
Kızlar kaç gündür söyleyeceğim ama daha kendim sindiremedim.bu ay deneme yapmıştık.adet olmadım veeeeeeee beta hcg 825 çıktı.yani şimdi 6 haftalık hamileyim.
kimseye söyleyemedim söyleyemiyorum.istedim Rabbim nasip etti.neden böyle garip duygular hissediyorum bilemedim.
her belirtiyi cinsiyet yorumu yapmaktan sanırım hamileliğin tadını çıkaramayacağım.3.çocuk fikrine de hazır değilmişim sanırım.Ama alışırım yakında inşallah.
Her duamda önce sizlere sonra kendime ediyorum inanın.Sizler de beni dualarınız da unutmayınnn.
Hayırlı olsun cnm. İnşallah gönlündeki olur. Sana ve @canımıniçi ye naçizane tavsiyem, kendinizi kaptırmayın. Akışına bırakın hamileliğinizin tadını çıkarın ve bol bol dua edin.Merhaba arkadaşlar.canımıniçi hayirlı olsun canım.Gönlündekine kavuşursun inşallah.
Kızlar kaç gündür söyleyeceğim ama daha kendim sindiremedim.bu ay deneme yapmıştık.adet olmadım veeeeeeee beta hcg 825 çıktı.yani şimdi 6 haftalık hamileyim.
kimseye söyleyemedim söyleyemiyorum.istedim Rabbim nasip etti.neden böyle garip duygular hissediyorum bilemedim.
her belirtiyi cinsiyet yorumu yapmaktan sanırım hamileliğin tadını çıkaramayacağım.3.çocuk fikrine de hazır değilmişim sanırım.Ama alışırım yakında inşallah.
Her duamda önce sizlere sonra kendime ediyorum inanın.Sizler de beni dualarınız da unutmayınnn.
BI kizim varKac cocugun var canım
Canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Dilerim inşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin senide canımıniçininde inşallah. Bu mubarek günlerin hürmetine inşallah. Çok kafaya takma. Baştan söyleyeyim bende Çok araştırdım ekşi tuzlu tatlı bilmem ne.cinsiyet ile hiç alakası yok. SSağ sol Vs yine alakası yok. Günü gelince öğreneceksin zaten ozaman kadar tadını çıkarMerhaba arkadaşlar.canımıniçi hayirlı olsun canım.Gönlündekine kavuşursun inşallah.
hayirli olsun canim bu mubarek gunlerde duam hep soziale sizinle rabbim gonlundekini nasip etsinMerhaba arkadaşlar.canımıniçi hayirlı olsun canım.Gönlündekine kavuşursun inşallah.
Insanin elinde değilki bir yanım isterken diğer yanım hüzünlü....Bugün internette idrar rengi koyu parlak sariysa kizdir yaziodu benimde öyle suan otomatik kafama takıldı....Çünkü çok koyulasdi parlak bir sariHayırlı olsun cnm. İnşallah gönlündeki olur. Sana ve @canımıniçi ye naçizane tavsiyem, kendinizi kaptırmayın. Akışına bırakın hamileliğinizin tadını çıkarın ve bol bol dua edin.
Ne kadar su içtiğinle alakalı o. Takılma bence.Insanin elinde değilki bir yanım isterken diğer yanım hüzünlü....Bugün internette idrar rengi koyu parlak sariysa kizdir yaziodu benimde öyle suan otomatik kafama takıldı....Çünkü çok koyulasdi parlak bir sari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?