- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.501
Canım benim çok sağol. İnşallah kazasız belasız hamile olan tüm arkadaşlar bebeklerine kavuşuruz inşallah. Canım benim derdim burada haklı çıkmak yada çıkmamak değil. Ben geçmişte çok uğraştım çok şeyler yaptım ama nedense olmadı yöntem denedim tamam oldu dedim hamile kaldım ama karnımda tutamadım. İşte ozaman Rabbim dediki.istediğin kadar dene ben ne.dilersem o olu. O yüzden.kimsenin aynı hatalara.düşmesini.istemiyorum ama ne yazıkki beni yanlış anlıyorla. Ben yöntem denediğim zaman bir iki kişi özelden yazdı bana okadar kendini yönteme Vs kaptırmış ki ne çoluk ne çocuk nede koca bir bakmış koca başka kadına.gitmiş. Yöntemin bu duruma gelmesi hata. Bende bu hataları yaktım ve yöntem denerken ister istemez olma ihtimali daha yüksek diye.düşünerek daha çok umut. İçinde oluyoruz. Olmayınca da.daha.Çok hayal kırıklığı. Geçen asosyalci de yazmış ben araştırdım günahı yok diye. Amenna günahı yok yöntem denemenin. Ama bu yöntem denerken sizi sizden almasın okadar testlere pars para vermek yerine bir fakire.sadaka olarak verin o. Parayı yönteme okadar vakit harcamak yerine yada kalbimiz de oldumuolmadımı olacakmı diye zikir edeceğimize Alkalı zikir etsek belki kurtuluşa ereceğiz. Ama ben dua.ediyorum demesin kimse yine kendi adıma konuşayım. erkek çocuk.istediğim kadar Allahtan iman istemedim hayatta olan çocuğum için sağlık Vs istemedim. İşte bunlar zamanla vicdanımı rahatsız ett. Düşündüm neticede ne yaparsak yapalım nanasibimizdeki olacaksa neden bu kadar yıprattım kendimi neden çocuklarımı eşimi ihmal ettim. Meğerse hiç gerek yokmu. Bunu anladıkları buradaki sizlerin de aynı hataları yapmayın demek istedim ama olmadı. Burada bu konu ile ilgili Son yorumum Son yazmam. Sadece dua.ederim.Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Ve gerçekleri teslimiyeti herkes yaşasın inşallah
Cok haklısın canım mesela bende kafayı çin takvımıne taktım gınlerdır.ama işte insanın aklı karısıyor.ne yapsak dıye düşünüyoruz tabıkı herkesın allaha ınancı cok buyuk yınede ınsan acaba yapsam badıl olur dıyor sen yerden göğe kadar haklısın.bende çin takvımıne kafayı taktım mesela rabbım benıde affetsın ama herkes tuttu dıyor benımde kafamda soru işaretı kalıyorCanım benim çok sağol. İnşallah kazasız belasız hamile olan tüm arkadaşlar bebeklerine kavuşuruz inşallah. Canım benim derdim burada haklı çıkmak yada çıkmamak değil. Ben geçmişte çok uğraştım çok şeyler yaptım ama nedense olmadı yöntem denedim tamam oldu dedim hamile kaldım ama karnımda tutamadım. İşte ozaman Rabbim dediki.istediğin kadar dene ben ne.dilersem o olu. O yüzden.kimsenin aynı hatalara.düşmesini.istemiyorum ama ne yazıkki beni yanlış anlıyorla. Ben yöntem denediğim zaman bir iki kişi özelden yazdı bana okadar kendini yönteme Vs kaptırmış ki ne çoluk ne çocuk nede koca bir bakmış koca başka kadına.gitmiş. Yöntemin bu duruma gelmesi hata. Bende bu hataları yaktım ve yöntem denerken ister istemez olma ihtimali daha yüksek diye.düşünerek daha çok umut. İçinde oluyoruz. Olmayınca da.daha.Çok hayal kırıklığı. Geçen asosyalci de yazmış ben araştırdım günahı yok diye. Amenna günahı yok yöntem denemenin. Ama bu yöntem denerken sizi sizden almasın okadar testlere pars para vermek yerine bir fakire.sadaka olarak verin o. Parayı yönteme okadar vakit harcamak yerine yada kalbimiz de oldumuolmadımı olacakmı diye zikir edeceğimize Alkalı zikir etsek belki kurtuluşa ereceğiz. Ama ben dua.ediyorum demesin kimse yine kendi adıma konuşayım. erkek çocuk.istediğim kadar Allahtan iman istemedim hayatta olan çocuğum için sağlık Vs istemedim. İşte bunlar zamanla vicdanımı rahatsız ett. Düşündüm neticede ne yaparsak yapalım nanasibimizdeki olacaksa neden bu kadar yıprattım kendimi neden çocuklarımı eşimi ihmal ettim. Meğerse hiç gerek yokmu. Bunu anladıkları buradaki sizlerin de aynı hataları yapmayın demek istedim ama olmadı. Burada bu konu ile ilgili Son yorumum Son yazmam. Sadece dua.ederim.Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Ve gerçekleri teslimiyeti herkes yaşasın inşallah
Cok haklısın canım mesela bende kafayı çin takvımıne taktım gınlerdır.ama işte insanın aklı karısıyor.ne yapsak dıye düşünüyoruz tabıkı herkesın allaha ınancı cok buyuk yınede ınsan acaba yapsam badıl olur dıyor sen yerden göğe kadar haklısın.bende çin takvımıne kafayı taktım mesela rabbım benıde affetsın ama herkes tuttu dıyor benımde kafamda soru işaretı kalıyor
Sen hamıle kaldıgını ogrendıgınden berı hangı dualarıı okudun canım hangı zıkurleri çektın neler yaptın anlatırsan sevınırımCanım benim çok sağol. İnşallah kazasız belasız hamile olan tüm arkadaşlar bebeklerine kavuşuruz inşallah. Canım benim derdim burada haklı çıkmak yada çıkmamak değil. Ben geçmişte çok uğraştım çok şeyler yaptım ama nedense olmadı yöntem denedim tamam oldu dedim hamile kaldım ama karnımda tutamadım. İşte ozaman Rabbim dediki.istediğin kadar dene ben ne.dilersem o olu. O yüzden.kimsenin aynı hatalara.düşmesini.istemiyorum ama ne yazıkki beni yanlış anlıyorla. Ben yöntem denediğim zaman bir iki kişi özelden yazdı bana okadar kendini yönteme Vs kaptırmış ki ne çoluk ne çocuk nede koca bir bakmış koca başka kadına.gitmiş. Yöntemin bu duruma gelmesi hata. Bende bu hataları yaktım ve yöntem denerken ister istemez olma ihtimali daha yüksek diye.düşünerek daha çok umut. İçinde oluyoruz. Olmayınca da.daha.Çok hayal kırıklığı. Geçen asosyalci de yazmış ben araştırdım günahı yok diye. Amenna günahı yok yöntem denemenin. Ama bu yöntem denerken sizi sizden almasın okadar testlere pars para vermek yerine bir fakire.sadaka olarak verin o. Parayı yönteme okadar vakit harcamak yerine yada kalbimiz de oldumuolmadımı olacakmı diye zikir edeceğimize Alkalı zikir etsek belki kurtuluşa ereceğiz. Ama ben dua.ediyorum demesin kimse yine kendi adıma konuşayım. erkek çocuk.istediğim kadar Allahtan iman istemedim hayatta olan çocuğum için sağlık Vs istemedim. İşte bunlar zamanla vicdanımı rahatsız ett. Düşündüm neticede ne yaparsak yapalım nanasibimizdeki olacaksa neden bu kadar yıprattım kendimi neden çocuklarımı eşimi ihmal ettim. Meğerse hiç gerek yokmu. Bunu anladıkları buradaki sizlerin de aynı hataları yapmayın demek istedim ama olmadı. Burada bu konu ile ilgili Son yorumum Son yazmam. Sadece dua.ederim.Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Ve gerçekleri teslimiyeti herkes yaşasın inşallah
hayırlısı olsun canım tabiki ne yaparsak yapalım sonuçta Allahın dediği olurBenım temmuzda erkek gosterıyor sma esım agıustosa kadar yanımda olmayacak oyuzden bu ay denesem ne olursa oldun dıyorum kafam allak bullak oldu ıyıce
canım sonuçta ne yaparsak yapalım Allahın dediği olur. Allahım gönlümüzdekini verir inşallahBenım temmuzda erkek gosterıyor sma esım agıustosa kadar yanımda olmayacak oyuzden bu ay denesem ne olursa oldun dıyorum kafam allak bullak oldu ıyıce
hadi inşallah gönlündeki olur canımKizlar cin takvimi kiz kiz gösteriyordu sözde ama otomatik hesap da bu ayı erkek gösteriyor deneme oldu adetin 12. Günü bugün 9.gunu deneme olmusdu bugunde olacak hakkimizda hayırlısı... Karbonati deniycem ama dus değil sadece hafif parmakla
çok haklısın canım ne yaparsak yapalım Allahın dediği olur ben de artık yönteme falan inanmıyorum Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsinCanım benim çok sağol. İnşallah kazasız belasız hamile olan tüm arkadaşlar bebeklerine kavuşuruz inşallah. Canım benim derdim burada haklı çıkmak yada çıkmamak değil. Ben geçmişte çok uğraştım çok şeyler yaptım ama nedense olmadı yöntem denedim tamam oldu dedim hamile kaldım ama karnımda tutamadım. İşte ozaman Rabbim dediki.istediğin kadar dene ben ne.dilersem o olu. O yüzden.kimsenin aynı hatalara.düşmesini.istemiyorum ama ne yazıkki beni yanlış anlıyorla. Ben yöntem denediğim zaman bir iki kişi özelden yazdı bana okadar kendini yönteme Vs kaptırmış ki ne çoluk ne çocuk nede koca bir bakmış koca başka kadına.gitmiş. Yöntemin bu duruma gelmesi hata. Bende bu hataları yaktım ve yöntem denerken ister istemez olma ihtimali daha yüksek diye.düşünerek daha çok umut. İçinde oluyoruz. Olmayınca da.daha.Çok hayal kırıklığı. Geçen asosyalci de yazmış ben araştırdım günahı yok diye. Amenna günahı yok yöntem denemenin. Ama bu yöntem denerken sizi sizden almasın okadar testlere pars para vermek yerine bir fakire.sadaka olarak verin o. Parayı yönteme okadar vakit harcamak yerine yada kalbimiz de oldumuolmadımı olacakmı diye zikir edeceğimize Alkalı zikir etsek belki kurtuluşa ereceğiz. Ama ben dua.ediyorum demesin kimse yine kendi adıma konuşayım. erkek çocuk.istediğim kadar Allahtan iman istemedim hayatta olan çocuğum için sağlık Vs istemedim. İşte bunlar zamanla vicdanımı rahatsız ett. Düşündüm neticede ne yaparsak yapalım nanasibimizdeki olacaksa neden bu kadar yıprattım kendimi neden çocuklarımı eşimi ihmal ettim. Meğerse hiç gerek yokmu. Bunu anladıkları buradaki sizlerin de aynı hataları yapmayın demek istedim ama olmadı. Burada bu konu ile ilgili Son yorumum Son yazmam. Sadece dua.ederim.Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Ve gerçekleri teslimiyeti herkes yaşasın inşallah
Ben hamile kalmadan önce 41 gün boyunca yusuf, Muhammed, İbrahim sürelerini okudum. Birde çok istiğfar çektim. Tevbe etmek çok önemli çünkü. Hamile kaldıktan sonrada 41 gün devam ettim bunlara. Sonra bıraktım Rabbim nasip etti çok şükürSen hamıle kaldıgını ogrendıgınden berı hangı dualarıı okudun canım hangı zıkurleri çektın neler yaptın anlatırsan sevınırım
yaptırdım sabah canım ama sonucu yarın sabah alacağız ASM de öyleymiş özele de gidemedim.meraktan duramıyorum yerimde bi diyorum ya kist varsa bi diyorum yok kesin hamileyim .sanki ilk defa oluyor gibi heyecanlıyım :)blueblueEyes tahlil yaptırdın mı canım? hamilelik kesinleşti mi?
ben de bekliyorum bu ay hayırlısı olsun hakkımızda.
neden öyle söyledin canımTopiğin keyfi kaçtı...(((
erkekte sperm sayısını artırıyormuş canım kadında da yumurta kalitesinibir de çakşır suyu ne işe yarıyor
yaptırdım sabah canım ama sonucu yarın sabah alacağız ASM de öyleymiş özele de gidemedim.meraktan duramıyorum yerimde bi diyorum ya kist varsa bi diyorum yok kesin hamileyim .sanki ilk defa oluyor gibi heyecanlıyım :)
Kızlar bugün bende test yaptırdım 9.günümdü bekliyemedim günüm geçmesini fakat sonuç beta 1.70 maalesef negatif...Allahim sevincini daim, gönlündekini nasip etsin inşallah.kaçıncı okursa olsun insan heyecanlanıyor :) eger hamileysen kızınla cok yaş farkı olmaz çok güzel.sonucu haber ver bize de.
değerim 97 çıktıAllahim sevincini daim, gönlündekini nasip etsin inşallah.kaçıncı okursa olsun insan heyecanlanıyor :) eger hamileysen kızınla cok yaş farkı olmaz çok güzel.sonucu haber ver bize de.
Hayirlisi olsun belki geç döllenme olmuştur bi kaç gün bekle...değerim 97 çıktıbaya düşük tekrarlayacaz testi haftaya dua edin hayırlısı olsun
tamam canım saolerkekte sperm sayısını artırıyormuş canım kadında da yumurta kalitesini
dualarımız seninledeğerim 97 çıktıbaya düşük tekrarlayacaz testi haftaya dua edin hayırlısı olsun
biraz bekleyip tekrar yaptır canımKızlar bugün bende test yaptırdım 9.günümdü bekliyemedim günüm geçmesini fakat sonuç beta 1.70 maalesef negatif...
değerim 97 çıktıbaya düşük tekrarlayacaz testi haftaya dua edin hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?