Süper Anneler - 2011

Cok haklısın canım mesela bende kafayı çin takvımıne taktım gınlerdır.ama işte insanın aklı karısıyor.ne yapsak dıye düşünüyoruz tabıkı herkesın allaha ınancı cok buyuk yınede ınsan acaba yapsam badıl olur dıyor sen yerden göğe kadar haklısın.bende çin takvımıne kafayı taktım mesela rabbım benıde affetsın ama herkes tuttu dıyor benımde kafamda soru işaretı kalıyor

Sen hamıle kaldıgını ogrendıgınden berı hangı dualarıı okudun canım hangı zıkurleri çektın neler yaptın anlatırsan sevınırım

Benım temmuzda erkek gosterıyor sma esım agıustosa kadar yanımda olmayacak oyuzden bu ay denesem ne olursa oldun dıyorum kafam allak bullak oldu ıyıce
hayırlısı olsun canım tabiki ne yaparsak yapalım sonuçta Allahın dediği olur
Benım temmuzda erkek gosterıyor sma esım agıustosa kadar yanımda olmayacak oyuzden bu ay denesem ne olursa oldun dıyorum kafam allak bullak oldu ıyıce
canım sonuçta ne yaparsak yapalım Allahın dediği olur. Allahım gönlümüzdekini verir inşallah

çok haklısın canım ne yaparsak yapalım Allahın dediği olur ben de artık yönteme falan inanmıyorum Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Sen hamıle kaldıgını ogrendıgınden berı hangı dualarıı okudun canım hangı zıkurleri çektın neler yaptın anlatırsan sevınırım
Ben hamile kalmadan önce 41 gün boyunca yusuf, Muhammed, İbrahim sürelerini okudum. Birde çok istiğfar çektim. Tevbe etmek çok önemli çünkü. Hamile kaldıktan sonrada 41 gün devam ettim bunlara. Sonra bıraktım Rabbim nasip etti çok şükür

blueblueEyes tahlil yaptırdın mı canım? hamilelik kesinleşti mi?
ben de bekliyorum bu ay hayırlısı olsun hakkımızda.
yaptırdım sabah canım ama sonucu yarın sabah alacağız ASM de öyleymiş özele de gidemedim.meraktan duramıyorum yerimde bi diyorum ya kist varsa bi diyorum yok kesin hamileyim .sanki ilk defa oluyor gibi heyecanlıyım :)

Allahim sevincini daim, gönlündekini nasip etsin inşallah.kaçıncı okursa olsun insan heyecanlanıyor :) eger hamileysen kızınla cok yaş farkı olmaz çok güzel.sonucu haber ver bize de.

Allahim sevincini daim, gönlündekini nasip etsin inşallah.kaçıncı okursa olsun insan heyecanlanıyor :) eger hamileysen kızınla cok yaş farkı olmaz çok güzel.sonucu haber ver bize de.
Kızlar bugün bende test yaptırdım 9.günümdü bekliyemedim günüm geçmesini fakat sonuç beta 1.70 maalesef negatif...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…