Süper Anneler - 2011

Kızlar bugün bende test yaptırdım 9.günümdü bekliyemedim günüm geçmesini fakat sonuç beta 1.70 maalesef negatif...

9.günse çıkması lazımdı.insan böyle bekleyince hamile bile kalamıyor hanzade.benim de bu ay umudum yok.tekrar da dener miyim bilmem.vakti saati gelseydi kazayla bile olurdu.çok kasıyoruz sanırım.

değerim 97 çıktı baya düşük tekrarlayacaz testi haftaya dua edin hayırlısı olsun
Canım ben adet günü test yaptığımda değerim 8 çıkmıştı seninki.düşük değilki gayet norma bence.Çok takılma. Hayırlı olsun şimdiden gönlündeki karnında olsun inşallah

Arkadaslar ne zamandir uye olmak istedim kismet bu guneymis benim esi de varikosel var pek ayrintisini bikmiyorum ve ben hamileyim kesin kizim mi olur duydugunuz bildiginiz var mi

çok şükür hazalcım.sen nasılsın?denemeler nasıl gidiyor?
Hamd olsun bende iyiyim canim deneme yapmadim mayisda bu ayda deneme dusunmuyorum 2 ay ertelemistim subattan mayisa kadar denedim olmadi sitres yaptim birde cin takvimi kizlarimda tutuyor yas eklemeden mayis ve haziran kiz gozuktugunden nedense icimden gelmedi zaten tatile gittik yogundum 2 aydir sen deneme yaptinmi bu zaman zarfinda?? Diyeti herseyi biraktim ben sadece sogan suyu ictim duzensizlikten birde fitil aliyorum...

soğan kürü yaptim ben adetim düzene girsin diye.mayısta da incir havuç kürü yaptım.yum. zamanı çok kasık ağrım oldu.testle de takip ettim.ama çizgi silikleşmeden 2 deneme yaptım.5 indeydi deneme.hiçbir belirti yok.adet olma belirtileri var.
ben de vazgectim hazal.artık tatil var tayin var.o yüzden kısmet değilmiş diyorum.Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah.bana 2 kızım yeter:))

Bilenler lutfen cvp yazsin allah rizasi icin

hamileliğin hayırlı olsun canım. varikosel olup oğlu da kızı da olanı okudum ben topiklerde.bu konunun ayrı topiği de var sanki.kaç çocuğun var?artık hamilesin çok kaygılanma.çok şükür bu soruna rağmen hamile kalmışsın. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.

iki kizim var benim spiralim.var arti esimde korundu yani istemiyoruz idrarda baktim tek pozitif yarin kan vericem umarim.yoktur rabbim isteyenlere versin

S.a nasilsiniz size bir soru m olucakti... Akintinin arttigi gunmu iliski olmali yoksa oncesimi olmaliydi. .kimi akinti yumurtlama belirtisi diyor kimi tam tersi akintinin arttigi gun yumurta olusmus catlamisdir diyor???testle Deneme yapanlar biliyordur sizde nasildi?

Kişiden kişiye değişiyor. Benim çatlamadan önce de sonra da akıntı oluyor.

ben bu ay da testlerle denedim.krem rengi yoğun akıntı geldi ,ertesi gün uzayan akıntı geldi ve test kopkoyu oldu.sanırım aynı gün ya da ertesi sabah çatladı.çizgi silikleşti akıntım bitti.bence akıntı varken çatlıyor akıntı bitince çatlamış oluyor.
testi 4 saat arayla yap silikleşınce diyorlar.ben hep öyle yaptım geç kalmıştım.hayırlısi olsun canım.Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…