- 1 Aralık 2014
- 421
- 203
- 53
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.521
Kızlar bugün bende test yaptırdım 9.günümdü bekliyemedim günüm geçmesini fakat sonuç beta 1.70 maalesef negatif...
adetim 4 gün geçti canımçok da düşük değil bence.kaçıncı gün?50 nin altında olursa düşük tehlikesi olabiliyor.pzt.yaptırırsan belli olur.Hakkında hayırlısı olsun canım.
Canım hiç belli olmaz iki gün içinde bile katlanarak çıkar. Geç yumurtlama olmuş olabilir... Hadi hakkında hayırlısı olsun canım...adetim 4 gün geçti canım
Selam kızlar nasılsınız ??
Canım ben adet günü test yaptığımda değerim 8 çıkmıştı seninki.düşük değilki gayet norma bence.Çok takılma. Hayırlı olsun şimdiden gönlündeki karnında olsun inşallahdeğerim 97 çıktıbaya düşük tekrarlayacaz testi haftaya dua edin hayırlısı olsun
sağol canım içim rahatladı :) inş.öyledirCanım hiç belli olmaz iki gün içinde bile katlanarak çıkar. Geç yumurtlama olmuş olabilir... Hadi hakkında hayırlısı olsun canım...
nasıl içime su serptin anlatamam :) çok teşekkür ederimCanım ben adet günü test yaptığımda değerim 8 çıkmıştı seninki.düşük değilki gayet norma bence.Çok takılma. Hayırlı olsun şimdiden gönlündeki karnında olsun inşallah
Bellı oldumu canım hamılemisinadetim 4 gün geçti canım
Neden ne oldu canımTopiğin keyfi kaçtı...(((
Hamd olsun bende iyiyim canim deneme yapmadim mayisda bu ayda deneme dusunmuyorum 2 ay ertelemistim subattan mayisa kadar denedim olmadi sitres yaptim birde cin takvimi kizlarimda tutuyor yas eklemeden mayis ve haziran kiz gozuktugunden nedense icimden gelmedi zaten tatile gittik yogundum 2 aydir sen deneme yaptinmi bu zaman zarfinda?? Diyeti herseyi biraktim ben sadece sogan suyu ictim duzensizlikten birde fitil aliyorum...çok şükür hazalcım.sen nasılsın?denemeler nasıl gidiyor?
Hamd olsun bende iyiyim canim deneme yapmadim mayisda bu ayda deneme dusunmuyorum 2 ay ertelemistim subattan mayisa kadar denedim olmadi sitres yaptim birde cin takvimi kizlarimda tutuyor yas eklemeden mayis ve haziran kiz gozuktugunden nedense icimden gelmedi zaten tatile gittik yogundum 2 aydir sen deneme yaptinmi bu zaman zarfinda?? Diyeti herseyi biraktim ben sadece sogan suyu ictim duzensizlikten birde fitil aliyorum...
Bilenler lutfen cvp yazsin allah rizasi icin
iki kizim var benim spiralim.var arti esimde korundu yani istemiyoruz idrarda baktim tek pozitif yarin kan vericem umarim.yoktur rabbim isteyenlere versinhamileliğin hayırlı olsun canım. varikosel olup oğlu da kızı da olanı okudum ben topiklerde.bu konunun ayrı topiği de var sanki.kaç çocuğun var?artık hamilesin çok kaygılanma.çok şükür bu soruna rağmen hamile kalmışsın. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.
Kişiden kişiye değişiyor. Benim çatlamadan önce de sonra da akıntı oluyor.S.a nasilsiniz size bir soru m olucakti... Akintinin arttigi gunmu iliski olmali yoksa oncesimi olmaliydi. .kimi akinti yumurtlama belirtisi diyor kimi tam tersi akintinin arttigi gun yumurta olusmus catlamisdir diyor???testle Deneme yapanlar biliyordur sizde nasildi?
S.a nasilsiniz size bir soru m olucakti... Akintinin arttigi gunmu iliski olmali yoksa oncesimi olmaliydi. .kimi akinti yumurtlama belirtisi diyor kimi tam tersi akintinin arttigi gun yumurta olusmus catlamisdir diyor???testle Deneme yapanlar biliyordur sizde nasildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?