Süper Anneler - 2011

Aminnnnnnnn canım. Kul olarak elimizden geleni yaptıkdan sonra . Gerisini kaderimizi belirleyen rabbimiz bilir. Bizim için en güzelini bizi yaradan bilir... Bence en önemli etken samimi yapılan dualardır, sizin benim için yaptığınız o sıcacık Dualarınıza okadar inanıyorum ki inanılmaz güç alıyorum. Kimselere ifade edemediğim bu arzumu tek siz biliyorsunuz. Beni en iyi şekilde bir tek siz anlıyabiliyorsunuz... Canım izmirim cumartesi pazar adet günüm. Siklusum 25 tam 15 inde çat oldu. Cumartesi tam 10 gün olucak. Ogün tahlil olsam belli olur. Çok şaşkın ve gerginim. Sebebinide tarif edemiyorum. Sizi çok seviyorum, allah bu mübarek günlerde yar ve yardımcımız olsun...

Canim ovulasyon testlerinde cizgi var mi? T cizgisi? Fotosunu at istersen bakalim, birde sizin ne zaman oldu? Kacgun gecti ustunden? Esin hangi takviyeleri kullandi? Sabah sabah ne sordum ama
Canımsın ovulasyon testlerinde t ve c çizgisi var. Daha denemedim. Elim gitmiyor. İçimde tuhaf bir his var,,, Cuma sabahı oldu. Bugün 7 gün oluyor, 2 gün sonra adet günüm. Bakalım ya kısmet. Takviyelere gelince. Gijnijin eşinin kullandığı takviyeler canım, canım hayırlı günler.

30 31 gun de bir olurum 8 9 gun surer adetim dongum uzun keske kisa olsaydi..adet gongusunu bittikten sonrami sayiyorsunuz yoksa ilk oldugunuz gundenmi?
Canım adetnin 1 günden, diğer adet gününe kadar dır. 30, 31 se otomatik olarak hesaplayıcılar var nette. Yum çat anını gününü sana veriyorlar vede doğruda çıkıyo, birde akıntının şekillerini ve kasık ağrınıda dikkat ettinmi. Yum çat anını bile anlıyorsun canım. Yum çat oldumu ağrıyla birlikde rahimden iç çamaşırını ıslatırcasına sulu kesinlikle uzamayan bol bir akıntı gelir...

Sürgüncüm. Aynen öyle hep hayatımın geri kalan kısmında hep acabalar olacaktı. Buda beni rahatsız edecekti. Bu yüzden içim rahat olcak, Rabbimin taktiri diyecem kabullenicem. Yaptım söylenenleri hep yaptım deyip. İçimde bir uhde kalmayacak. Diyeti dr um verdi bana zaten 3. Kızımın doğumunda bahsetmişti vede ısrar etmişti. Bende o gün bugün hep hafızamın bir yerlerindeki. Ve işte bugün, keçi boynuzu kürü nü eczanelerde satılankardan bir şişeyi her gün bir kaşık olmak üzre içti herzaman kayısı, kuru incir. Tüketti. Ve sert kahve bakalım. Gebelik olştumu. Cumartesi belli olucak.

İnşALLAH hayırlısından eli ayağı düzgün sağlıklı bir oğlun olur hanzade ,Rabbim seniin gibi çok isteyenlerin elini boş çevirmesin.Hep anneme derim 3 kızdan sonra oğlu oluyor milletin diye,komşularımızda akrabalarda bu örneği çok fazla gördüm 3 çiçeğe bir böcek İlişkiden önce eşinin soğuk su banyosu yapması gerektiğinide duymuştum buarada ,y leri sıcak öldürür,soğuk canlandırırmış(bi fikir)Haberlerini takip ediyor ve sabırsızlıkla bekliyor olacağım

canım yalvarışını o kadar derinden yürekten hissettim ki inşallah rabbimde kabul ve makbul eder,gönlündeki göbüşünde olsun canm..iyi haberini bekliyorum ..

Slm arkadaşlar. Ben hastanedeyim. Farklı bir doktora geldim. Bakalım buda kız mi diyecek. Çevreden o kadar sen erkeğe hamilesin yorumlarını aldimki dayanamadım kesinlestirmek için tekrar bi görüneyim dedim. Hayirlisi artık. Çıkınca yazarım.

Ins canim hayirli ve saglikli bir erkek bebege hamilesindir

kızlar farkıl dr.a gitti daha doğrusu 4 boyutlu ultrasonu olan dr.a gitti kesin kız dedi.yani benimki kesinleşti 3.kızım kısmetse,Rabbim sizlerinkini gönlünüze göre versin...

Canim hayirli bir evlat olsun kızin,Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin,kismet boyleymis olsun,neguzel hadisi şerifteki gibi 3 kızla cenneti garantiledin inş,artik nedesem bos ama ovu testi kullanarak hamile kalanlarin topiginde cift cizgi silinmeden once deneme yapanlarin oglu olmus genelde yani yum catlamadan,hani shatles yontemimi neydi ondada 12-0 olayimi ne vardiya dogrumu acaba,bide gjnj arkadasimiz demisti yum catlayinca ates yukseliyo oda y leri olduruyo diyodu ya acaba tam cat anindan oncemi olmaliki,of ne acayip hesaplar kafayi yicek gibi oluyo insan,bide bana kiziyolar sen kalp hastasisin bide 3. yu dusunuyosun,sana birsey olsa bu iki kizn neolacak,birak artk cocuk isini bunlara annelik yap...cok uzuluyorum boyle duyunca vaz geciyorum,ama bide oglum olaydi hayrlisiyla diyorum,ya oda kz olursa saglimin dahada bozulmasi yanima kalcak diyorum,ya onlarn dedigi gibi erkek erkek bebek derken hayatimdan olursam kzlarim kimlere kalr diyorum...anlican benim durumum cok zor,aklimi yitircem

Kızlar kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz ne olur üzülmeyin kızı olan oğlu oğlu olan kızı olsun istiyor.bu hayat böyle işte.bakın 10 ay oldu bende hala tık yok.en azından bir evladınız daha olabiliyor şükredin bence.ben beklemedeyim bata 5 yada 8 var ama 10 aydır olan aynı belirtiler anlıcağınız bu ayda pek umudum yok

kızlar kısmet işi yapmadığım denemediğim yöntem kalmadı bi de okumadığım dua kalmadı erkek çocuk duası,kuran ı hatmettim,ibrahim suresi,lokman,Yusuf,enbiya,fetih,yasin, ama bu kadar duaya kuranı kerim okunmasına rağmen kızsa yapacak bişey yok en azından denemedim yöntem demem denedim ama olmadı,inş.sizin kısmetinizde vardır da olur % 50 şansınız var..ben bunları yazarken amacım sizin umudunuzu kırmak değil ne olur yanlış anlamayın şunun için yazıyorum fazla kaptırmayın rabbim erkek veriyorsa kısmetinizde vardır da ondan,benim gibi çok kaptırıpta psikolojiniz bozmayın......

Cok haklisin cnm allahtan umidini kesme gene rabbim yuzunu guldursun hayirli saglikli bir erkek evlat nasip Eder ins... Ben cok für um son DK ya kadar kiz diyip oglan olani...allahim bu mujizeyi sanada yasattsin

merhaba arkadaşlar bu siteyi sık sık takip ediyordum artık dayanamayıp üye oldum bende 3. çocuğuma 19 haftalık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…