Süper Anneler - 2011

kız cıddımısın sonuc da olana sahıt oldun mu ve kım yazıyomus bunu cnm ya nolur bızede söle

arkadaşımın annesi iki tanıdıklarını götürmüş
3 kızdan sonra 1 er erkek ikisinede vermiş rabbim
ya ben çok şaş kaldım bu ay pozitif çıkarsa benide götürecek
zararı yok nasıl olsa sonuç alırsam hepinizi götürürüm :)

aaa nasil biseymis kiz herkes kendi yapabilirmi ki acepp
teravet bahsettiğin doktor yumurtlama öncesi 12-24 saat öncesi ilişkiyi önermiş biliyor musun!!! şaşırdııım.

yuhh yaa kafa kalmadi kizlar buda ne aslinda yokta deil benim eltim yumurtlamadan iki gun once basladi calismalara ve erkekk bebegi olduuu

bizi nasil goturecen bacim yavv(
isimimizi versek okusa aolmazmi ((

bilmiyorum ki ocakta ben anca öğrenirim cinsiyeti
bi gidip denemek lazım :) bu hedefe denemediğimiz yok nasıl olsa :))))

bi arkadas vardi gullerbahcesinde filiz kulaklari cinlasin bir dede bugday yutturuyomus hepimize okutup yolluycakti o geldi aklima
canim yaa keske gelseydi
esi icinn ne cok cabaliyodu ama ayrildilar

cnm ya cok sevındım ay ıns senınde olur kız ne yazıyomus bızede ogrende söle nolur:)

bu arada bende o doktorun dediği gibi yaptım
çift çizgiyi gördüğüm gün başladım denemeye
sanırım çift çizgi çıktıktan 1 1.5 gün sonra yumurtlama oluyo
yani 24 saat öncesinden başladım sayılır

kızlar ama tek yaptığım bu ne diyet ne takvim ne başka bişey uymuyo şartlarıma
allaha emanet dualarınızı bekliyorum

mantıklı gelmişti okuduğumda bana çünkü tek denemede yumurta çatlamamışsa x lerle başbaşa kalıyo
ama sürekli y leri ortamda hazır etmek lazım diye düşündüm
ayyy masterımı bu konuda yapıyım artık uzmanlaştık yaaaaaaaa üüfffffffffff

merhaba canim insAllah olur canim bende tam yumurta catlamis öyle girdim canim doktor ultrasonla bakdi su gördü catlamis dedi..
sen tek iliskimi girdin?
kac kizin var canim benim 2 tana allah bagislasin

arkadaşlar teyzeme sordum bugün..ikincioğluna adeti bitmiş abdest aladğı günün gecesi kalmışbüyük olana da adete bir hafta kala olmuş.bu şeyler galib atamamen babadan gelen sperme bağlı..Tam birşeye güveniyorum sil baştan ufff

hadıya ewet ya kızlar yumurtla gununu herkesmı denk gelıyo sankı erkek bebegı olanlar bıze hıcmı rastlamadıkı acep ya bencede babadan gelen spermler cok önemlı ya

hadıya ewet ya kızlar yumurtla gununu herkesmı denk gelıyo sankı erkek bebegı olanlar bıze hıcmı rastlamadıkı acep ya bencede babadan gelen spermler cok önemlı ya

msj attigim drun birii aynenn boyle demistii siz ph ti diyetti unutunn baba adayina yaptirin ne yaptiriyosaniz demisti

ben sadece phla yumurtanın elektriğine etki edilerek cinsiyette seçim yapıabileceğine inanıyorum...bu sebepten ben bu ay regl bitimi ve 13 14 15.gün olmak üzere 3 gün ve daha sonrada gün aşırı deneyerek hamile kacam.(inşallah)benim ph zaten yüksek.en sonki idrar tahlilimde yüksek ph çıkmıştı zaten.ve hala devaM EDİYODUR bence...ayrıca ateşte ölç,iyorum.ne zaman çatladı bakcaz...
reglden hemen sonra oğlu olan o kadar insan varki.hayırlısı kızar...erkek bebek istiyorum tabiki.ama allah vermedikten sonra ne yapabilirizki.inşallah sağıklı erkek evladım olur.olmazsa sağlıklı olsun hayırlı olsun kızımda oğlumda benim çocuğum olacak...

insAllah olur canim oglusun ama ph vagina ninki önemli bildiyim dadar edrar degil canim

insAllah olur canim oglusun ama ph vagina ninki önemli bildiyim kadar edrar degil canim

benim bi komşum vardı kadının bi tane kızı vardı.uzun seneler olmadı çocuk..sonra bi kere reglden hemen sonra olmak üzere tek ilşkiyle hamile kaldı adı gibi emin tek ilişki olduğundan.oğlu oldu. o kadar korunmasız yıllar geçti hamile kalamadı.tek bir kereden bi ay hamile kaldı...ol diyecek olan demedikten sonra ne yapsak boş....

hakılısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…