- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.921
kız cıddımısın sonuc da olana sahıt oldun mu ve kım yazıyomus bunu cnm ya nolur bızede söle
aaa nasil biseymis kiz herkes kendi yapabilirmi ki aceppslm sultanlar
bu ay deneyip gebelik bekleyenler kimler? benim dışımda
bide bişey duydum bugün ağzım açık kaldı
hamilelik pozitif çıktığı gibi erkek bebek için boylama diye bi nuska yapılıyo muş
üzerinde taşıyosun sonuç erkek
ya inançlı biriyim ama döllenme gerçekleştikten sonra akıl sır ermiyo valla
duymuş olanınız var mıydı?
teravet bahsettiğin doktor yumurtlama öncesi 12-24 saat öncesi ilişkiyi önermiş biliyor musun!!! şaşırdııım.
arkadaşımın annesi iki tanıdıklarını götürmüş
3 kızdan sonra 1 er erkek ikisinede vermiş rabbim
ya ben çok şaş kaldım bu ay pozitif çıkarsa benide götürecek
zararı yok nasıl olsa sonuç alırsam hepinizi götürürüm :)
bizi nasil goturecen bacim yavv(
isimimizi versek okusa aolmazmi((
bilmiyorum ki ocakta ben anca öğrenirim cinsiyeti
bi gidip denemek lazım :) bu hedefe denemediğimiz yok nasıl olsa :))))
cnm ya cok sevındım ay ıns senınde olur kız ne yazıyomus bızede ogrende söle nolur:)arkadaşımın annesi iki tanıdıklarını götürmüş
3 kızdan sonra 1 er erkek ikisinede vermiş rabbim
ya ben çok şaş kaldım bu ay pozitif çıkarsa benide götürecek
zararı yok nasıl olsa sonuç alırsam hepinizi götürürüm :)
cnm ya cok sevındım ay ıns senınde olur kız ne yazıyomus bızede ogrende söle nolur:)
bu arada bende o doktorun dediği gibi yaptım
çift çizgiyi gördüğüm gün başladım denemeye
sanırım çift çizgi çıktıktan 1 1.5 gün sonra yumurtlama oluyo
yani 24 saat öncesinden başladım sayılır
kızlar ama tek yaptığım bu ne diyet ne takvim ne başka bişey uymuyo şartlarıma
allaha emanet dualarınızı bekliyorum
bu arada bende o doktorun dediği gibi yaptım
çift çizgiyi gördüğüm gün başladım denemeye
sanırım çift çizgi çıktıktan 1 1.5 gün sonra yumurtlama oluyo
yani 24 saat öncesinden başladım sayılır
kızlar ama tek yaptığım bu ne diyet ne takvim ne başka bişey uymuyo şartlarıma
allaha emanet dualarınızı bekliyorum
kız nuska nuska ne yazar yazsa yazsa dua vardır
ben sonuç alırsam fotokopisini çeker çeker yollarım bacılarıma
olur heralde bilmiyom ki
hadıya ewet ya kızlar yumurtla gununu herkesmı denk gelıyo sankı erkek bebegı olanlar bıze hıcmı rastlamadıkı acep ya bencede babadan gelen spermler cok önemlı yaarkadaşlar teyzeme sordum bugün..ikincioğluna adeti bitmiş abdest aladğı günün gecesi kalmışbüyük olana da adete bir hafta kala olmuş.bu şeyler galib atamamen babadan gelen sperme bağlı..Tam birşeye güveniyorum sil baştan ufff
hadıya ewet ya kızlar yumurtla gununu herkesmı denk gelıyo sankı erkek bebegı olanlar bıze hıcmı rastlamadıkı acep ya bencede babadan gelen spermler cok önemlı ya
arkadaşlar teyzeme sordum bugün..ikincioğluna adeti bitmiş abdest aladğı günün gecesi kalmışbüyük olana da adete bir hafta kala olmuş.bu şeyler galib atamamen babadan gelen sperme bağlı..Tam birşeye güveniyorum sil baştan ufff
mimoza sen erkek istemiyomuydun ters değilmi bu canım kafam karıştı benim anlamıyorum
ben sadece phla yumurtanın elektriğine etki edilerek cinsiyette seçim yapıabileceğine inanıyorum...bu sebepten ben bu ay regl bitimi ve 13 14 15.gün olmak üzere 3 gün ve daha sonrada gün aşırı deneyerek hamile kacam.(inşallah)benim ph zaten yüksek.en sonki idrar tahlilimde yüksek ph çıkmıştı zaten.ve hala devaM EDİYODUR bence...ayrıca ateşte ölç,iyorum.ne zaman çatladı bakcaz...
reglden hemen sonra oğlu olan o kadar insan varki.hayırlısı kızar...erkek bebek istiyorum tabiki.ama allah vermedikten sonra ne yapabilirizki.inşallah sağıklı erkek evladım olur.olmazsa sağlıklı olsun hayırlı olsun kızımda oğlumda benim çocuğum olacak...
ben sadece phla yumurtanın elektriğine etki edilerek cinsiyette seçim yapıabileceğine inanıyorum...bu sebepten ben bu ay regl bitimi ve 13 14 15.gün olmak üzere 3 gün ve daha sonrada gün aşırı deneyerek hamile kacam.(inşallah)benim ph zaten yüksek.en sonki idrar tahlilimde yüksek ph çıkmıştı zaten.ve hala devaM EDİYODUR bence...ayrıca ateşte ölç,iyorum.ne zaman çatladı bakcaz...
reglden hemen sonra oğlu olan o kadar insan varki.hayırlısı kızar...erkek bebek istiyorum tabiki.ama allah vermedikten sonra ne yapabilirizki.inşallah sağıklı erkek evladım olur.olmazsa sağlıklı olsun hayırlı olsun kızımda oğlumda benim çocuğum olacak...
arkadaşlar teyzeme sordum bugün..ikincioğluna adeti bitmiş abdest aladğı günün gecesi kalmışbüyük olana da adete bir hafta kala olmuş.bu şeyler galib atamamen babadan gelen sperme bağlı..Tam birşeye güveniyorum sil baştan ufff
benim bi komşum vardı kadının bi tane kızı vardı.uzun seneler olmadı çocuk..sonra bi kere reglden hemen sonra olmak üzere tek ilşkiyle hamile kaldı adı gibi emin tek ilişki olduğundan.oğlu oldu. o kadar korunmasız yıllar geçti hamile kalamadı.tek bir kereden bi ay hamile kaldı...ol diyecek olan demedikten sonra ne yapsak boş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?