• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

bunu burada okudum canlarim Allah biliyor herseyi kaderimizi..

hepsi boş.ben diyeti uyguladım tuzlu yedim potasyum ağırlıklı beslendim soda içtim et ççok yedim kayısı incir tükettim.tuzlu kuruyemiş yedim doktor kontrlünde yumurta çatladıktan sonra ilişki ve yumurta çatladıktan 36 saat sonra olmak üzere 2 ilişki oldu ilişkiden sonra sağa dönüp uyudum sütlü bişey tüketmedim kalsiyum falan tüketmedim.yani erkek olması iin herşeyi denedim. ama olmadı şu an 7 aylık dünya tatlısı 2.kızım oldu güleç ve beni yormayan güzel bir kızım var yani ne yaparsanız yapın RABBİMİN DEDİĞİ OLUR.

kızlar ben geldim şükür kavuşturana yeni bağlandı internetim.biraz geçmişi okuyorum.bebişin kesesini gördük.2 aylık bebişim.bundan sonra sık sık görüşürüz.sizle konuşmayı özledim.artık yorum yaparsınız bebişin fotolarına:16:

hoşgeldin canım
inan seni çok merak ediyordum
maşallahhhhhh bebişi görmüşsünüz.....hadi bakalım inşallah cinsiyetini de görünce böyle sevinirz

bizi habersiz bırakma

insAllah olur canim oglusun ama ph vagina ninki önemli bildiyim dadar edrar degil canim

biliyorum canım.dr a sormuştum idrar ph 8 çıkınca.oda fazla akalik beslenmişsindir ondan dedi.yada bazı böbrek rahatsızlıkarında oluyormuş.ama bende öle bi sorun yoktu tamamen beslenmeme ilgiliymiş.e idrarımı yüksek alkali yapan şey vajenide yapar diye bi sonuç çıkarmak normal değilmi.şahsen öle düşünüyorum.:1:inşallah öledir..:18:

benım eltımde adet sonrası tek ilişkiyle oğlu oldu şimdi 5 aylık
8yasındada kızı vardı rabbım banada sağlıklı hayırlı bi kız verır inş.
fakat bazı kadınlar adet sonrası yumurtlarmış teravetin dediğine göre belkı onunda öyle bılemem

sevi maşallah kocan ceket atsa üstüne hamile kalıyın gız:1::1:
hadi inşallah allah kalbindekini nasip eder ....
cennetgözlü merakla bekliyoruz canım...senin bion ve 8 haftalık resimde kese konumu nasıldı....

benım eltımde adet sonrası tek ilişkiyle oğlu oldu şimdi 5 aylık
8yasındada kızı vardı rabbım banada sağlıklı hayırlı bi kız verır inş.
fakat bazı kadınlar adet sonrası yumurtlarmış teravetin dediğine göre belkı onunda öyle bılemem

evet orası doğru ama kesin bi delil yokki....reglden hemen sonra oğlanı bulana erken yumurtlamışsındır demek ne kadar gerçekçi olur...
27 28 günde bi reg olan biri reglden sonra gebe kalıncavede oğlu olunca hemen erken yumurtlamışsındır demek bence çok yanlış...erken yumurtlayan tabiki var ama erken yumurtlayanın kızı olmaz o zaman:27:...onuda araştırmak lazım

evet orası doğru ama kesin bi delil yokki....reglden hemen sonra oğlanı bulana erken yumurtlamışsındır demek ne kadar gerçekçi olur...
27 28 günde bi reg olan biri reglden sonra gebe kalıncavede oğlu olunca hemen erken yumurtlamışsındır demek bence çok yanlış...erken yumurtlayan tabiki var ama erken yumurtlayanın kızı olmaz o zaman:27:...onuda araştırmak lazım

ne bıleyim mimoza çok karışık bu işler yıllardır burayı takıp ederım bı sonuca varamadım gitti şimdi ben adetten sonra ilişki oldu henüz yumurtlamadım ateşimden bılıyorum erkek olası ne derece olabılır tabi rabbım bılır fakat bundan 2 3 yıl evvel kanal 7de çıkan ikbal hanım düşünebılıyomusıunuz dedi erkek bebeğin sadece 1 günde tuttuyormuş dedi şaşırmış bi şekıldeydı demekki oda arastırdı

agustosa ayindan itibaren dua ediyorum ki iki kizdan sonra 1 oglum olsun diye
namaz kiliyorum
agustostan itibaren yumurtlama testi yaptim ve benim yumurtlama gunumun 16-da oldugunu belirledim
gecen ayin 16-da iliski oldu hamile kalamadim
bu ayin 12-de (yanlis olarak) ve 16-da iliskim oldu
hep sut icerdim
3 aydir sut icmiyoruym
tatliyi azaltmistim
yesil fasulyeyi cogalttim
iliskiden sonra sag tarafa yattim
esime sperm arttirici ilac icirdim (bazen unutuyordu icmiyordu bazen iciyordu ama icti bitirdi)
boyle iste
suan ne bulantim ne asermem var
ama baliga bayiliyorum

ovulasyon testi ilk hangi gün ve saat kaçta pozitif gösterdi. ilişki ne zaman oldu?

Mimozaaaaaa

kız bu kadar araştırma ve bilgilerinden sonra "saldım çayıra, mevlam kayıra" yapma kızzzzzzzz

ya nasipte hamilelik varsa zaten olur
yoksa hergün ilişki bile olsa olmaz

bence yine de bildikleini dene.....içinde kalmasın.....

biliyorum canım.dr a sormuştum idrar ph 8 çıkınca.oda fazla akalik beslenmişsindir ondan dedi.yada bazı böbrek rahatsızlıkarında oluyormuş.ama bende öle bi sorun yoktu tamamen beslenmeme ilgiliymiş.e idrarımı yüksek alkali yapan şey vajenide yapar diye bi sonuç çıkarmak normal değilmi.şahsen öle düşünüyorum.:1:inşallah öledir..:18:

mimoza ayrıntılı bi yaz nasıl beslendiğini. hergün soda içtin mi portakal suyu içtinmi mesela

aratiriyoru netten, belki bu daha iyi bizim icin kiz önceden haber veriyor ya yumurtlama zamanini, bitane buldum ebayde 102 euro yaninda testlerde var, bu ay adet im olursa o gün alicam hemen baslicam...benimkinide satarim artik ne yapim...oda ucuz degil yari fiyatina satarim ebayden ....

sendeki nasıl çalışıyor ki?

Mimozaaaaaa

kız bu kadar araştırma ve bilgilerinden sonra "saldım çayıra, mevlam kayıra" yapma kızzzzzzzz

ya nasipte hamilelik varsa zaten olur
yoksa hergün ilişki bile olsa olmaz

bence yine de bildikleini dene.....içinde kalmasın.....

valla bernur bıktım bacımmmmmmmmmmm
ne olursa olsun ya...
sağlıklı olsunda...

Allahım, Senden erkek (veya kız) çocuğu istiyoruz. Ama Sen daha iyi bilirsin. Hakkımızda hangisi ha*yırlı ise onu ver". Evet böyle demeli ve doğan çocuk ister erkek ister kız olsun asla itiraz etmemeli veya memnuniyetsizlik gös*termemelidir. Zaten bunun faydası da yoktur. Zira bu, kimse*nin elinde olan birşey değildir. Tamamen Allahın takdiridir. O'nun takdirine itiraz ise kimsenin haddi değildir. Bu durum kullukla, müslümanlıkla asla bağdaşmaz. Allahın takdirine gönül rızası ile boyun eğmek, bize verdiğini baş-goz üstüne ka*bul etmek gerekir. Baştaki cümleyi bir kere daha tekrarlaya*lım: "Oğlan olsun kız olsun, eli-yüzü düz olsun" Amin.

Erkek çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:

"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."

ANLAMI: "Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

Allahım, Senden erkek (veya kız) çocuğu istiyoruz. Ama Sen daha iyi bilirsin. Hakkımızda hangisi ha*yırlı ise onu ver". Evet böyle demeli ve doğan çocuk ister erkek ister kız olsun asla itiraz etmemeli veya memnuniyetsizlik gös*termemelidir. Zaten bunun faydası da yoktur. Zira bu, kimse*nin elinde olan birşey değildir. Tamamen Allahın takdiridir. O'nun takdirine itiraz ise kimsenin haddi değildir. Bu durum kullukla, müslümanlıkla asla bağdaşmaz. Allahın takdirine gönül rızası ile boyun eğmek, bize verdiğini baş-goz üstüne ka*bul etmek gerekir. Baştaki cümleyi bir kere daha tekrarlaya*lım: "Oğlan olsun kız olsun, eli-yüzü düz olsun" Amin.

Erkek çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:

"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."

ANLAMI: "Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

Selam arkadaslar dualariniza amin diyorum.Darisi diger isteyenlerin basina.İns saglikli sahhatli ogullar getiririz dunyaya.Ama beklemek cok zor ha.Opuyorum hepinizi.Bir de yazmayi unuttum ben fazla meyve suyu ictim gecen ay.
Sukur ediyorum ama sevinemiyorum cunku daha neyim olacak bilmiyorum.Yinede binlerce sukur Rabbime.Anne olmayi bana nasib ettiya cok sukur.
30 gunden bir reql oldugum icin reqlimin 13-cu gununden itibaren yumuertlama testi kullandim ve 14-cu gununden hafif sekilde yumosum basliyomus ve 17-ci gune kadar devam ediyormus.hafif derken hep 2 cizgiden 1-i silik cikti.
ben de 30-14=16 meselesi dogruymus yani 16-da yumurtladigimi gordum.Neyse boyle dua edin bana nolur.optum sizleri
:nazar::nazar:::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bir de bir komsumuz var 2 oglu var hep adeti bitince hamile kalmis cok sasirdim gelinizmide oyle adeti bitince hamile kalmis oglu var.
Arkadaslar belim cok agriyor coook dayanamiyorum inanin napsam acaba....

bir de bir komsumuz var 2 oglu var hep adeti bitince hamile kalmis cok sasirdim gelinizmide oyle adeti bitince hamile kalmis oglu var.
Arkadaslar belim cok agriyor coook dayanamiyorum inanin napsam acaba....

BNmde blim ve bcklarim agriyor sevilcim bide dun yogun bir akinti geldi sari renkli onun disinda hersey normal kasiklarimda agri var zaman zsman Allahim bebegimi yola cikarmistir insAllah

Back