- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.941
kızlar ben geldim şükür kavuşturana yeni bağlandı internetim.biraz geçmişi okuyorum.bebişin kesesini gördük.2 aylık bebişim.bundan sonra sık sık görüşürüz.sizle konuşmayı özledim.artık yorum yaparsınız bebişin fotolarına
insAllah olur canim oglusun ama ph vagina ninki önemli bildiyim dadar edrar degil canim
arkadaslar dun test ettim hamileymisim
nolur dua edin benim icin
bi riske girdim bakalim sonuc ne olacak
benım eltımde adet sonrası tek ilişkiyle oğlu oldu şimdi 5 aylık
8yasındada kızı vardı rabbım banada sağlıklı hayırlı bi kız verır inş.
fakat bazı kadınlar adet sonrası yumurtlarmış teravetin dediğine göre belkı onunda öyle bılemem
evet orası doğru ama kesin bi delil yokki....reglden hemen sonra oğlanı bulana erken yumurtlamışsındır demek ne kadar gerçekçi olur...
27 28 günde bi reg olan biri reglden sonra gebe kalıncavede oğlu olunca hemen erken yumurtlamışsındır demek bence çok yanlış...erken yumurtlayan tabiki var ama erken yumurtlayanın kızı olmaz o zaman...onuda araştırmak lazım
agustosa ayindan itibaren dua ediyorum ki iki kizdan sonra 1 oglum olsun diye
namaz kiliyorum
agustostan itibaren yumurtlama testi yaptim ve benim yumurtlama gunumun 16-da oldugunu belirledim
gecen ayin 16-da iliski oldu hamile kalamadim
bu ayin 12-de (yanlis olarak) ve 16-da iliskim oldu
hep sut icerdim
3 aydir sut icmiyoruym
tatliyi azaltmistim
yesil fasulyeyi cogalttim
iliskiden sonra sag tarafa yattim
esime sperm arttirici ilac icirdim (bazen unutuyordu icmiyordu bazen iciyordu ama icti bitirdi)
boyle iste
suan ne bulantim ne asermem var
ama baliga bayiliyorum
teravet bahsettiğin doktor yumurtlama öncesi 12-24 saat öncesi ilişkiyi önermiş biliyor musun!!! şaşırdııım.
bi arkadas vardi gullerbahcesinde filiz kulaklari cinlasin bir dede bugday yutturuyomus hepimize okutup yolluycakti o geldi aklima
canim yaa keske gelseydi
esi icinn ne cok cabaliyodu ama ayrildilar
biliyorum canım.dr a sormuştum idrar ph 8 çıkınca.oda fazla akalik beslenmişsindir ondan dedi.yada bazı böbrek rahatsızlıkarında oluyormuş.ama bende öle bi sorun yoktu tamamen beslenmeme ilgiliymiş.e idrarımı yüksek alkali yapan şey vajenide yapar diye bi sonuç çıkarmak normal değilmi.şahsen öle düşünüyorum.inşallah öledir..:18:
aratiriyoru netten, belki bu daha iyi bizim icin kiz önceden haber veriyor ya yumurtlama zamanini, bitane buldum ebayde 102 euro yaninda testlerde var, bu ay adet im olursa o gün alicam hemen baslicam...benimkinide satarim artik ne yapim...oda ucuz degil yari fiyatina satarim ebayden ....
Mimozaaaaaa
kız bu kadar araştırma ve bilgilerinden sonra "saldım çayıra, mevlam kayıra" yapma kızzzzzzzz
ya nasipte hamilelik varsa zaten olur
yoksa hergün ilişki bile olsa olmaz
bence yine de bildikleini dene.....içinde kalmasın.....
bir de bir komsumuz var 2 oglu var hep adeti bitince hamile kalmis cok sasirdim gelinizmide oyle adeti bitince hamile kalmis oglu var.
Arkadaslar belim cok agriyor coook dayanamiyorum inanin napsam acaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?